Dodaj do ulubionych

Mam problem .... a raczej 3 ;(;(;(

01.11.09, 20:22
Prosze was o szczery komentarz ...

1. Czy rozmiar stanika 75A (miseczka) to maly biust jak na 13 latke ...?
2. Jak zapobiec skrecaniu sie koncowek wlosow ... Uprzedzam Prostownica odpada ... ?
3. Opryszczka ... mam z nia problem ...(zimno pod nosem ...) Pojawila mi sie i wyleczyla,
ale zostal czerwony slad. Czy kiedys on zejdzie ? Po tej opryszce pojawila mi sie nowa ...
leczylam te opryszczki plastrami Complete i prawie zeszla ... a teraz pojawila mi sie w nosie
(podejzewam) I nos mnie boli ... Problem jest w tym ze nie wiem jak leczyc te zimna ... jak
stosuje plastry to opryszczki mi schodza ale po szybkim czasie pojawiaja sie nowe ...
HELP !!!

Prosze Pomozcie mi !!!
Obserwuj wątek
    • zbuntowanaja Re: Mam problem .... a raczej 3 ;(;(;( 01.11.09, 20:24
      Prosze was o szczery komentarz ...

1. Czy rozmiar stanika 75A (miseczka) to maly biust jak na 13 latke ...?
      2. Jak zapobiec skrecaniu sie koncowek wlosow ... Uprzedzam Prostownica odpada ... ?
      3. Opryszczka ... mam z nia problem ...(zimno pod nosem ...) Pojawila mi sie i wyleczyla,
      ale zostal czerwony slad. Czy kiedys on zejdzie ? Po tej opryszce pojawila mi sie nowa ...
      Na ustach ... leczylam te opryszczki plastrami Complete i prawie zeszla ... a teraz pojawila
      mi sie w nosie
      (podejzewam) I nos mnie boli ... Problem jest w tym ze nie wiem jak leczyc te zimna ... jak
      stosuje plastry to opryszczki mi schodza ale po szybkim czasie pojawiaja sie nowe ...
      HELP !!!
      • mejbelajn. Re: Mam problem .... a raczej 3 ;(;(;( 01.11.09, 20:27
        Co do rozmiaru. Nie, nie jest mały ;o. A opryszczka. Moja mama zawsze smaruje je maścią "Tribiotic". I niby schodzi. Tyle w tych sprawach ;p.
        • xbrokenstringx Pomoc :) 01.11.09, 20:37
          1. Nie to nie jest mały rozmiar big_grin W sam raz smile
          2. Rób sobie jakieś maseczki na włosy, np. Garnier'a wink Najlepiej 1 raz w tyg.
          3. Ja niestety mam ten sam problem uncertain Rocznie robi mi się ok. 6 opryszczek i
          to na NOSIE sciana Żadne maści w tym wypadku nie zdają egzaminu uncertain Plastry
          dają też tylko krótkotrwały efektindifferent Polecam ci tabletki Heviran smile Są dość
          drogie ale naprawdę skutecznebig_grin Musisz brać 5 dziennie kiedy już poczujesz,
          że coś pod nosem cię swędzi tongue_out Efekt gwarantowany smile A no i Heviran może
          zwalczyć opryszczkę raz na zawsze smile
          Pozdrowionka kiss
          • xbrokenstringx Re: Pomoc :) 01.11.09, 20:39
            A i jeszcze co do opryszczki to nigdy nie przykładaj do niej nic zimnego, bo ci
            się powiększy i najprawdopodobniej będzie ci się co jakiś czas pokazywać surprised
    • merrs Re: Mam problem .... a raczej 3 ;(;(;( 01.11.09, 20:46
      pff. nie wiem
    • inna.xd Re: Mam problem .... a raczej 3 ;(;(;( 01.11.09, 20:50
      1. jak dla mnie to rozmiar jest ok masz dopiero 13 lat jeszcze urosną wink
      2. a spróbowałaś różnych szamponów prostujących np. Nivea
      3. Przestań się całować to pomorze !! nie no żart ;D opryszczki nie miałam ale
      ślad na pewno zejdzie a co do częstego pojawiania sie może skontaktuj sie z
      dermatologiem na pewno coś doradzi big_grin
    • patka__s Re: Mam problem .... a raczej 3 ;(;(;( 01.11.09, 20:54
      Taki rozmiar stanika to moim zdaniem normalny jak na ten wiek. Za niedługo
      będzie większy wink Co do reszty nie mam pomysłu...
      • karoola06 Re: Mam problem .... a raczej 3 ;(;(;( 01.11.09, 21:39
        a ja mam prawie 15 lat i mam 77A
        wiec nie martw sie
        • zbuntowanaja Re: Mam problem .... a raczej 3 ;(;(;( 02.11.09, 19:24
          A do ktorego wieku rosna piersi ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka