gwiazdka_97 04.11.09, 17:11 Moja kumpela ma pełnoo 'syfów', pryszczy na plecach, a w piątek musi jechać na basen z klasą. Też tak miałyście . ? Co ma zrobić . ? Są na to jakieś toniki czy coś . ? Plisss, POMÓŻCIE . ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agati_1997 Re: Wieelki problem . Pomóżcie . ! 04.11.09, 17:14 Ja miałam pełno na buzi i używałam szałwi a teraz nic nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
activgirl Re: Wieelki problem . Pomóżcie . ! 04.11.09, 17:14 a co ci to przeszkadza, skoro to na jej plecach są pryszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
mileyka95 Re: Wieelki problem . Pomóżcie . ! 04.11.09, 17:50 nie przejmowac sie a w dupe ludziom wazne jak ty sie czujesz(znaczy twoja kumpela) anie inni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
ann14 Re: Wieelki problem . Pomóżcie . ! 04.11.09, 17:18 nie twoja kumpela tylko ty raczej... nie wstydź się Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: Wieelki problem . Pomóżcie . ! 04.11.09, 17:23 ann14 napisał(a): > nie twoja kumpela tylko ty raczej... nie wstydź się No akurat kumpela ma . Odpowiedz Link Zgłoś
simpleplan Re: Wieelki problem . Pomóżcie . ! 04.11.09, 17:19 Ja nie mam takich problemów , ale wiem co robić. Więc tak, niech porządnie wymyje plecy a póżniej posmaruje zwykłą nivea lub innym delikatnym balsamem. Jeśli to nie pomoże niech pójdzie do apteki i napewno jej coś poradzą. Pozdrawiam !! Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd ... 04.11.09, 17:21 Hmm...Ja miałam dużo pryszczów na twarzy ale wybrałam sie do dermatologa i dał mi jakas maść i krem....Jak narazie wszystko sie goi i nic już prawie nie widać....A co do tej twojej koleżanki....Nie da sie tak szybko ich wyleczyć....Na to potrzeba czasu...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kinia96 Re: Wieelki problem . Pomóżcie . ! 04.11.09, 17:27 a może niech nie jedzie na ten basen, co ? bo wiesz.. mam ten sam problem i tego tak szybko wyleczyć się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Wieelki problem . Pomóżcie . ! 04.11.09, 17:34 hmm nie wiem też mam krostki na plecach ale nie widac ich tak bardzo i też nie wiem co mam robic . Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: Wieelki problem . Pomóżcie . ! 04.11.09, 17:36 kinia96 napisał(a): > a może niech nie jedzie na ten basen, co ? > bo wiesz.. mam ten sam problem i tego tak szybko wyleczyć się nie da. MUSI . Odpowiedz Link Zgłoś
lilith Re: Wieelki problem . Pomóżcie . ! 04.11.09, 17:41 niech kupi sobie kostium w stylu lat 20,30 XX wieku, dobrze to zakryje albo niech jej dermatolog napisze zwolnienie Odpowiedz Link Zgłoś
trouble Re: Wieelki problem . Pomóżcie . ! 04.11.09, 17:45 Czyli że ma trądzik, tak? Przede wszystkim niech tego nie nawilża, jak to ktoś napisał, a osusza - uwaga, nie wysusza. Do piątku nic już raczej nie zdziała, a jeśli chodzi o sam basen, to najlepiej, żeby nie szła, bo chlor podrażni jej tylko twarz, a skoro musi, to niech się nie przejmuje - też mam trądzik na twarzy, plecach, ba, nawet na dekolcie i wcale nie chodzę w golfach, żeby to ukrywać, co też nie znaczy, że to eksponuję Po prostu pogodziłam się z tym już. Na przyszłość niech wybierze się do dermatologa, a póki co radzę się przejść do apteki i popytać o Benzacne, Brevoxyl czy coś w tym stylu, bo nie wiem, czy to nie jest przypadkiem na receptę Na pewno coś jej tam doradzą. Tylko apteka, nie drogeria, bo kosmetykami może tylko pogorszyć sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś