paulis... 04.11.09, 18:08 Hej!!!!!!!! mam wielki problem. bardzo chciałabym nauczyć się na święta kolędy "Jeden Dzień w Roku" tylko nigdzie nie mogę znaleść do niej nut. jeśli wiecie gdzie je znajdę, znacie jakieś linki mogłybyście mi napisac??? byłabym bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lovecamprock Re: 04.11.09, 18:25 tej kolędy co szukasz nie ma na tej stronie, ale może znajdziesz coś innego gajdaw.pl/koledy/ A jeśli grasz na keyboardzie wiesz może gdzie można znależć nuty popularnych, nowoczesnych piosenek za free? Odpowiedz Link Zgłoś
paulis... Re: 04.11.09, 18:40 www.adam2-1.com/wwwpl/www26/www26melodie/melodie26pl.htm www.leszekstaw.republika.pl/ www.darmowe-nuty.republika.pl www.nuty.org.pl www.nuty.go.pl spróbuj tego Odpowiedz Link Zgłoś
lilith Re: Nuty na keyboard 04.11.09, 18:54 wpisz w google "nasz śpiewnik" czy cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: Nuty na keyboard 04.11.09, 18:56 tekst : zaawansowane szukanie A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Pozostałe Tekstowo poleca: Pytajnia.pl - ciekawe pytania i odpowiedzi Fotofaza.pl - śmieszne i ciekawe zdjęcia zaproponuj tytul piosenki Wykonawca: Tytuł utworu: Zobacz poszukiwane teksty Wyswietleń: 7417 Piosenka: Kolęda "Jeden dzień w roku" Teksty piosenek > K > Kolęda > Jeden dzień w roku Teledysk dodany przez: Użytkownik: madziek Punktów: 170 Dodano: 2008-12-26 11:28:02 więcej o użytkowniku Tekst piosenki Tłumaczenie Pokaż tekst piosenki Dodaj tłumaczenie Jest taki dzień, Bardzo ciepły, choć grudniowy. Dzień, zwykły dzień, W którym gasną wszystkie spory. Jest taki dzień, W którym radość wita wszystkich. Dzień który już Każdy z nas zna od kołyski. Niebo ziemi Niebu ziemia Wszyscy, wszystkim ślą życzenia. Drzewa ptakom Ptaki drzewom Tchnienie wiatru płatkom śniegu. Jest taki dzień, Tylko jeden raz do roku. Dzień, zwykły dzień, Który liczy się od zmroku. Jest taki dzień, Gdy jesteśmy wszyscy razem. Dzień, piękny dzień, Dziś nam rok go składa w darze. Niebo ziemi Niebu ziemia Wszyscy, wszystkim ślą życzenia. A gdy wszyscy usną wreszcie Noc igliwia zapach niesie. tekst wziety z tekstowo.pl/ : Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: Nuty na keyboard 04.11.09, 18:57 sorryy ze mi sie tyle skopioowalo razem z tekstem ale nie wiedzialam ze tak sie stanie ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
pauula Re: Nuty na keyboard 04.11.09, 19:07 http://www.tekstowo.pl/index.php/tekst/Kol%EAda/Jeden_dzie%F1_w_roku<br /> Odpowiedz Link Zgłoś