losers 15.11.09, 22:40 Śmieszne, zabawne, czy może żenujące i wstydliwe ? Otrzymałyście kiedyś w prezencie pseudonim od znajomych, o którym wolałybyście zapomnieć ?. :d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carlain Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 15.11.09, 22:53 brat mówił na mnie garbus. bo się garbiłam. haha. ; d nie sądziłam że kiedyś o tym komuś powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 16.11.09, 07:03 może nie, ze się wstydzę, bo nawet tego nie pamiętam, ale miałam dość młodego chrzestnego, który nazywał mnie 'makumbą', ponoć bardzo lubiłam tą piosenkę. ja odpłaciłam mu się 'bułą'. a mam na tyle fajne imię, że później przezwisk było mało, a jak były, to całkiem fajne. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
annex Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 18.11.09, 09:38 łania , hahahaha albo gabriella z high sruj musical . Odpowiedz Link Zgłoś
tusiaw Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 17.11.09, 17:19 najpierw było poprostu Marta, później Majta, następnie Majtki i wkońu Stringi no i jeszcze najpierw był Kalafior, później Homo Sexualny Kalafior żaal Odpowiedz Link Zgłoś
pepu Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś- ok 18.11.09, 09:49 Tak był taki..'' Kościsty tyłek''-mama i calą rodzina tak na mnie mowia. a kiedy koledzy ze szkoły sie dowiedzieli to OMG!! cala klasa tak na mnie wołała.. wiem ,wiem bez sens..... juz nigdy nikomu nie powiem.. xD Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia998 Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś 27.11.09, 12:14 hmmm.. na mnie gościu od histori w 4-6 kl. podstwaówki mówił Kazimiera, a jak miał dobry dzień to Kazia.. tak na marginesie dodam że mam na imie Agnieszka... Więc nie wiem skąd mu się to wzięło.... Odpowiedz Link Zgłoś
daluska Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 03.12.09, 20:14 a wiec takw zerowce gralam glowna role CZAROWNICE a wiec dostalam pseudo CZAROWNICA a potem kumle z klasy wymyslili mi pseudo ZYRAFA bo jestem wysoka nawet po tym jak opuscilam polske oni dalej siei ze mnie nabijaja Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 16.11.09, 07:03 moi koledzy nazywali mnie ślimak omg Odpowiedz Link Zgłoś
po_prostu_bella Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 17.11.09, 19:29 maciowa((((,a potem maciora(((((((( a teraz ruda ,ale nie jestem ruda, chociaż jakoś ładnie brzmi Odpowiedz Link Zgłoś
lisa902 Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 18.11.09, 12:14 o bosh był kiedys w 2 klasie taki teatrzyk i była tam czarownica co się nazwyała Czarambarownicano i koledzy oczywiście na mnie tak mówili łeee!! Pamieasz Gumisik xD jeżeli widzisz ten post hehe ;d Odpowiedz Link Zgłoś
crystar Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 16.11.09, 08:54 Mój tata mówi na mnie Derka (mam na imię Ola więc od AleksanDERKA), a, koleżanki mówią na mnie Olinek Okrąglinek Odpowiedz Link Zgłoś
takaaklaudiaa Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 16.11.09, 09:48 Ehhh... Moj qmpel mowi na mnie Haaneckaa;P Ja mu sie odzwdieczylam;D Teraz dla wszystkich to Badzio ;D Odpowiedz Link Zgłoś
cukierecek Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 16.11.09, 09:50 Prosiaczek... Odpowiedz Link Zgłoś
donek Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 16.11.09, 09:58 Grzyb ; /// Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 16.11.09, 21:41 Dzwoneczek xd nie wiem dlaczego xd Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowaxd Mrr xD 17.11.09, 11:57 Hmm... Nie przypominam sobie Wszyscy mówią do mnie Pati, Patka i moje qmpele Kitty xD Przy okazji to pozdro dla Duśki, która to wymyśliła xD Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 16.11.09, 21:47 Ooo tak... W pierwszej klasie gimnazjum przezywano mnie Brokuł xD To było straszne Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 16.11.09, 21:52 jak miałam coś koło 7-9 lat, to kuzynka nazywała mnie Eliżans-Dyliżans, niesamowicie mnie to denerwowało xd a w gim Elżunia -.- (na szczęście przyjęło się Elis ;p) chociaż imię mam inne niż Ela xd Odpowiedz Link Zgłoś
paula11 Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 17.11.09, 16:52 Na mnie mówili Platforma Obywatelska bo mam inicjały P.O Oczywiście wymyślili to chłopaki z mojej klasy bo dziewczyny tak nie mówią A i jeszcze "Krowa Paula" z tej reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 17.11.09, 16:59 LOL xdd srry, że mogę Was teraz urazić, ale nieźle się ulałam przy tych pseudonimach ^^ mnie teraz nazywają "Bela" < nie chodzi o Zmierzch xdd> oraz "Aro" < a tutaj jednak chodzi XD > moja qumpela - "Renata" lols Odpowiedz Link Zgłoś
angela3545 Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 18.11.09, 21:56 Winiary...nie nawidze jak tak mówią... Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_sunshine Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 17.11.09, 16:58 jak byłam mała to mówili na mnie 'pampersik' xD Odpowiedz Link Zgłoś
selena666 Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 17.11.09, 16:58 Mam na imię Martyna.Moja rodzina mówią do mnie Mania, koleżanki Marti.Zdarza się że koleżanki mówią do mnie Martynes.Nie wiem z kąt im się to wzięło. Odpowiedz Link Zgłoś
ice_flower Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 17.11.09, 17:01 Boczór. Ujek tak do mnie mówił, bo jak miałam 5lat byłam pulchna-.- Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 17.11.09, 17:00 Ja nie miałam żadnej ksywki . Ale mój kolega miał z klasy zaczęli wołać na niego klusek niewiadomo dlaczego i go to wkurzało poszedł nawet do wychowawczyni powiedzieć że tak na niego mówią i jego matka była bo on z tego powodu płakał ale to było w drugiej klasie podstawówki ale to nic nie pomogło i potem wszyscy tak na niego mówili i się przyzwyczaił i później już nawet zupełnie nikt nie powiedział do niego po imieniu nawet nauczyciele he he A u mnie to zazwyczaj w klasie ksywki mają od nazwiska jeden ma siusiek ale mu to nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 17.11.09, 17:01 różowy nocnik. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 17.11.09, 18:29 ja mam pepe xd to jest moj slawny pseudonim xd siorka na mnie mowi potwor, a jeszcze nieraz na mnie kumeple mowia pixel ;p a na moja kolezanke mowi kronk za to ona na mnie yzma xd kocham te pseudonimy, w ogole mi nie przeszkadzaja Odpowiedz Link Zgłoś
agusiaczek112 Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 17.11.09, 18:39 moj wujek mowił do mnie "Gugu" i dalej tak mowi!! chociaz jest duzo dziecviakow ode mnie mlodszych to dalej mnie sobie upodobal a moj brat mowil do mnie Golota ze wzgledu na moj szlafrok taki zielony ;/ ale on jest rypniety Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 17.11.09, 18:40 ` w podstawówce nauczycielka od matmy wymyśliła mi przezwisko od mojego nazwiska -.- grr . idiotka . wszyscy się śmiali i przez pewien czas tak na mnie mówili ale najwyraźniej już o tym moim nieszczęsnym przezwisku zapomnieli xd . uff . Odpowiedz Link Zgłoś
esmecullen Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 17.11.09, 22:25 Uch... było jedno: Crazy Frog. Nie pamiętam jak do mnie przylgneło, ale trzymało się baaardzo długo.<br /> Ale moje to i tak nic na jedną dziewczyne w szkole wołali szlauf. Albo klasowe: -Gutek ,Gucio, Gutosław, Nasze klasowe UFO -Stanik... Odpowiedz Link Zgłoś
selina...gomez Ehm... xD 17.11.09, 22:32 `Nieee.... `mam jednO stałe i fajne xDD `"Skateciara", "Skaita", "Skates" Odpowiedz Link Zgłoś
kajusia11 Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 17.11.09, 22:59 Murzyn Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 17.11.09, 23:01 Mówią mi po imieniu..: ) Nie wymyślają mi obraźliwych przezwisk bo jestem lubiana..; * Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_cnie Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 03.12.09, 20:16 na mnie gadają pszczoła Lena to wymyslila bo raz bylam ubrana w czarne rurki i zoltą bluzke i odrazu skojazylo jej sie z pszczolą i tak juz zostalo są tez tego odmiany szerszen bąk itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek13 Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 17.11.09, 23:48 Mój głupi kolega z podstawówki nazywał mnie kiedyś owsik ... o lol...... Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek13 Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 17.11.09, 23:49 Naszczęście krótko to trwało... ale on dostał lepszą ksywkę...od mnie Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 18.11.09, 06:53 ja od 4 klasy miałam straszny pseudonim nienawidziłam go - peres aż d 6 klasy, później już nie ale niektórzy potrafią czasami tak na mnie zawołać Odpowiedz Link Zgłoś
pauula Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 18.11.09, 08:39 mnie nazywali kiedyś Padlina nie wiem czemu może dla tego że mam na imię Paulina a moja młodsza siostra cioteczna kiedy była mała mnie tak nazywała i tak mnie nazywali przez pewien czas narazie mam spokój Nie lubię tego przezwiska Odpowiedz Link Zgłoś
trampolinka__ Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 18.11.09, 10:02 Pamiętam, że jak miałam chyba z 10 lat to w szkole mówili na mnie Cat.! O Jezu jak mnie to wkurzało... Tragedia.! Ale po przeprowadzce do Polski mówią tylko Lina, albo Linka ... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
trampolinka__ Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 18.11.09, 10:10 A zapomniałam dodać, że kumple ze szkoły widząc mnie pierwszego dnia dali mi ksywkę: Deska, potem Trampek, a jeszcze potem Gumiś. Pierwszego dnia i tyle ksywek? Dobra jestem hehehe ... ;] Wszystkie oczywiście były uzasadnione, ponieważ tak: Na rozpoczęcie roku przyjechałam na deskorolce (stąd nazwa Deska), w trampkach (Trampek) i jadłam żelki Haribo, te takie z misiami (Gumiś). Oto cała moja historia ;] Odpowiedz Link Zgłoś
nikajbfan Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 18.11.09, 13:19 W 4 klasie- "Danonki" Ale żenada Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 18.11.09, 14:46 OMG! taaaaak Gucio na mnie mówili noo ludzie przecież jestem dziewczyną Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 19.11.09, 13:37 wybaczcie mi , ale nieźle sie uśmiałam czytając wasze pseudonimy xDD na mnie koleżanka chciała mówić Mania -.- dostała w łeb i sie rozmyśliła moja "przyjaciółka" mówiła na mnie mandaryna albo lipton xD oczywiście interweniowałam i żadna "ksywka" się nie przyjęła Odpowiedz Link Zgłoś
smiley16 Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 20.11.09, 16:41 tak nie nawidze go!! nie napisze jaki bo jest dobijający!!] Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 20.11.09, 16:43 Przez krótki czas mówili na mnie Erotikdens , od pewnego głupiego incydentu na przerwie . Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 20.11.09, 16:46 Antek/Antonina. ostatecznie od czasu do czasu słyszę jeszcze Antośka, tamte minęły. Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 21.11.09, 20:49 Oj tak... W 3 klasie "kochani chłopcy" nazwali mnie Gąbką lub po nazwisku potem im przeszło,bo się nie odzywałam jak tak do mnie mówili xD Teraz w 1 gim. mam taki fioletowy dresik na wf i mnie przezywają Śliwą xD Ale jakoś przyzwyczaili się po imieniu...Niestety...Kamila. Odpowiedz Link Zgłoś
dundersztyc Re: Pseudonimy, których wstydzicie się do dziś. 03.12.09, 19:08 frytka ; d hahah XD . dobija mnie to ^.^ Odpowiedz Link Zgłoś
martab123 Pseudonim, którego wstydzę się do dziś. 03.12.09, 19:20 ja kiedyś pokłuciłam się z kolezamką i ona żeby mi dokuczyć wymyśliła mi przezwisko "brzoza" bo mam na nazwiso Brzezińska ;P Do teraz w klasie nazywa mnie tak tylko jeden chłopak Reszta o tym zapomniała uff! Odpowiedz Link Zgłoś