wtf.owa Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 30.12.09, 23:56 a więc powody dla których nie lubie TH. ^ bez obrazy dla fanów - nie lubię ich stylu - nie znoszę niemieckiego - bill mi przypomina dziewczynę, no w każdym razie nie chłopaka. cały respekt. Odpowiedz Link Zgłoś
alex23 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 03.01.10, 15:17 Nie lubię Tokio Hotel dlatego,że: 1.Wyglądają jak idioci 2.mają beznadziejne piosenki 3.nie lubię niemieckich piosenek 4.są do du*y Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 03.01.10, 15:35 nawet lubię. ładne piosenki mają (zwłaszcza te po angielsku, przez moją szkołę nie przepadam za niemieckim). kiedyś byłam wielką fanką. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 03.01.10, 15:44 nic do nich nie mam . szanuje ich bo dzięki nim odkryłam własną siebie . złego słowa na nich nie mogę powiedzieć . Jednak tej ich nowej płyty na 'H' nie lubie . Bo to jest pop , pop i jeszcze raz pop . Tylko World coś tam jest fajne Ale za to bardzo mi się podoba płyta Scream . Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 03.01.10, 15:50 1 . Na początku myślałam że Bill to dziewczyna 2. Większość piosenek mają po niemiecku (nie lubię tego języka) 3 . Ich styl jest sztuczny i odpychający 4 . Za bardzo zwracają na siebie uwagę 5 . Biją dziewczyny To moje zdanie nie chce z nikim się kłócić Ale mają jedną zaletę że nie wstydzą się swojego stylu ....... Odpowiedz Link Zgłoś
miirinda666 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 27.06.10, 19:14 Oni są dlamnie czymś bez czego nie mogła bym żyć. Ich muzyka wiele razy wyciągnęła mnie z doła, i dawała mi do myślenia. Kocham ich za to ze mają ppiękne teksty piosenek, a podziwiam, za to że za kazdym razem gdy ktoś podetnie im skrzydła zawsze się podnoszą....Wiele osób pisze, że nie lubi ich przez ich wygląd albo dlatego że Bill to gej...Ludzie! przecież wygląd sie nie liczy tylko muzyka! Z kąd możecie wiedzieć że Bill to gej?Pozatym gó... was to powinno obchodzić, ma chłopak styl, i nie obchodzi go co inni ludzie pomyśllą. Odpowiedz Link Zgłoś
ditte Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 03.01.10, 15:46 nie przepadam, ale tez nie mam powodu by ich nienawidzić, bo nawet nie słucham ich piosenek. Odpowiedz Link Zgłoś
misia_twilight Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 03.01.10, 15:54 ja powiem tak: ich muzyka mi się podoba ale nienawidze ich (konkretnie Billa) wyglądu, maluje się i wgl muza spoko Odpowiedz Link Zgłoś
ruby_ Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 03.01.10, 16:00 mam o nich neutralny pogląd. Odpowiedz Link Zgłoś
lotte Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 26.01.10, 19:52 Nie podoba mi się ich wygląd...Od początku ich kariery wszystko w nich mnie odpychało.Głosu ten Bill też nie ma powalającego.I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
elliot anty 26.01.10, 19:58 ja nie lubię ich głównie przez ten okropny styl, a zwłaszcza Billa - ten człowiek mnie przeraża! piosenek raczej nie słucham, ale AUTOMATIC mi się podoba. nie jestem jakąś wielką antyfanką po prostu ich nie lubię. no, ale czy Bill nie jest okropny? ;d Odpowiedz Link Zgłoś
weron Re: anty 26.01.10, 20:42 racja ten bill wyglada jak baba i jeszcze ten pokaz mody paznokcie + włosy + makijaż = OCHYDA no i maja piosenki do niczego i po niemiecku czyli nigdy ioch nie lubiłam Odpowiedz Link Zgłoś
coco_modnisia_ re: anty ,zgadzam się 27.06.10, 18:54 Bill mnie przeraża !!! Włosy zapuszcza, ok może mieć długie, ale żeby się malować jak baba, kredka,maskara itp, jeszcze paznokcie...ja się tyle razy zastanawiałam czy on nie jest pedałem ??!! Nawet jak idzie nie jest męski. Dla mnie jest po prostu odrażający, próbowałam słuchać ich, ale nie podobają mi się ich piosenki, dla mnie są tandetni i z wyglądu i z muzyki No sorry takie moje zdanie, oczywiście nie chce obrażać fanek ,to są po protu moje odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
stfu anty oczywiście. 15.06.10, 16:09 Nie lubię ich, bo są nieznośni. Bill to taka baba, bez obrazy oczywiście. Ich styl, piosenki też nie są fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
kofffam_cie anty.! 22.07.10, 21:03 Powiem krótk: ŻAL mi ich.! Debile totalde. Zero stylu, zero poczucia rytmu kompletne ZERO.! DNO.! Oni są żałośni.! To moje zdanie. Wymieniałabym dalej ale nie chce jeszcze bardziej pogrążyć ich Fanów, których nie mają, a raczej nie powinni mieć bo są kompletną POMYŁKĄ.! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulaa15 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 26.01.10, 20:10 kocham tokio hotel już cztery lata bo oni są super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 26.01.10, 20:48 bill wygląda jak kobieta, a to mnie strasznie odrzuca. z resztą dla mnie ich muzyka jest cienka, nic nie wnosi itp. Odpowiedz Link Zgłoś
orbit Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 26.01.10, 21:06 Bill . ; d omg . ; d Jego wygląd.. czasem mnie przeraża. ; D Normalnie.. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 27.01.10, 13:19 Po prostu nie podoba mi się ich muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
zcziluj Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 09.02.10, 18:37 nienawidzę ich za wygląd, za piosenki, które są wykonywane z języku niemieckim ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
karola1603 moim skromnym zdaniem. 09.02.10, 20:13 ja jestem pośrodku .mają parę fajnych piosenek ale podobają mi się te starsze,nie cierpię ich ang.piosenek ;p ale właściwie nie znam ich twórczości na tyle żeby powiedzieć coś więcej.niemieckiego też nie lubię ale to do ich piosenek pasowała charakteru dodawało ;] pozdro dla antyfanów i fanów ;d Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek11 Re: moim skromnym zdaniem. 12.05.10, 18:39 A dlaczego udzie nienawidzą dżastina biebera .? mam o tym założyć wątek .? i o tym dlaczego nie lubicie miley cyrus .? itepe kosz. Ja ich nie nienawidzę. po prostu nie lubię ich piosenek i już. Odpowiedz Link Zgłoś
chupachuck Re: moim skromnym zdaniem. 27.06.10, 18:42 Wiesz justin ma może ze 2 fajne piosenki, ale za nim nie przepadam, a miley podobno się zmieniła po odrzuceniu H. Montany, świadczy o tym piosenka Can't be tamed. Ja wole rytmy reagge lub po prostu rock. A ty? Odpowiedz Link Zgłoś
bez.urazy Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 12.05.10, 18:35 Nienawidzą? Matko, to chyba za duże słowo wobec ugrupowania muzycznego? Dla mnie to kolejni zmanierowani ludzie ze świata show biznesu. Tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 12.05.10, 18:39 Mnie są obojętni. Chociaż lubię Schrei. Niech tam każdy słucha sobie tego, czego chce Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dudee Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 30.05.10, 11:06 Kocham za wszystko. Ich muzyka wiele wniosla do mojego zyciaa. <3 Do antyfanow, ktorzy: -Nie lubia th za niemiecki..- swiadczy to o was ,ze jestescie rasistami -Wyzywaja Billa od gejow - Nie macie powodow ,aby Go tak nazywac. Bill woli dziewczyny TH fur immer. ! ;** Odpowiedz Link Zgłoś
madziasz Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 30.05.10, 11:09 ja ich nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
happymoron_xdd Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 30.05.10, 12:09 Kiedyś ich słuchałam , ale to było jeszcze za czasów pierwszej płyty , potem już ich nie lubiłam sama nie wiem czemu xD A teraz jak na nich patrzę i czytam o nich to mi się jakoś nie dobrze robi , poprostu ich nie lubię.Mimo wszystko nie piszę jakiś żałosnych komentarzy i opinii o nich coś typu " Jakim Bill jest gejem " itp. Odpowiedz Link Zgłoś
franoa1 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 14.06.10, 21:13 Nie lubię tego zespołu ponieważ nie podoba mi się ich styl i zachowanie ;p Po pierwsze i styl jest obrzydliwy nie podoba mi sie ani jedna rzecz !!!! Po drugie zaczowanie uwazaja sie zaa najlepszych i nie szanuja swoich fanów ( mówię o tym co wiem z różnych źródeł) Po trzecie muzyka jedyna piosenka ich piosenka która mi sie podoba to ta ostatnia a poza tym masakra poz za tym nie lubie NIEMIECKICH ppoiosenek ;[ Odpowiedz Link Zgłoś
cold69 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 14.06.10, 21:41 bo dzięki Nim przeżyłam 2 najlepsze dni mojego życia, poznałam wiele cudownych osób, i nie wyobrażam sobie życia bez Nich. Słucham ich od samego początku, nie potrafiłabym bez nich funkcjonować. Bez Nich nie byłoby mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
domax3 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 14.06.10, 21:48 nie lubię ich a wszystko.! nie cierpię ich piosenek bo to fałsz, falsz.; wyglądają jak debile i nie mają mnie czym zachwycić. jakby co to ja wyrażam swoją opinię tak jak napisałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Przede wszystkim... 14.06.10, 22:02 Przede wszystkim nie cierpię umalowanych facetów. A Bill... nim można dzieci straszyć (chociaż nie radzę, jeszcze będą miały koszmary). I makijaż, pomalowane paznokcie u chłopaka? Żal. Ogólnie styl ma straszny. Dredów też nie lubię u chłopaków - więc Tom odpada. Co do twórczości - nie słucham, ale Automatic jest nawet, nawet. Niechęci do nich nabrałam przede wszystkim przez fanów TH z kotka - tych, którzy obrażają wszystkich po kolei, bo "nie loffciają Billusia", a od kiedy tylko zobaczyłam TH, odrzucił mnie na kilometr ich styl. Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 14.06.10, 22:02 Uwielbiam TH przede wszystkim za muzykę i niepowtarzalną osobowość członków zespołu. Za świetne teledyski, za wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
jay_bieber Nie slucham ich, ale... 14.06.10, 22:28 ...jeśli chcesz znać moją opinię... na początku powiem, ze nie jestem ani fanką, ani antyfanką. ich piosenek ani glosu oceniać nie będe, bo nigdy nie slyszalam ani jednej ich piosenki. ocenie wiec ich styl i wygląd. u tego Tomma (czy jak mu tam), nie podobają mi sie dredy (w ogole nienawidzę dredow). u billa (chyba tak ma na imie) nie podoba mi sie ze tak mocno sie maluje. co prawda, uwazam, ze makijaz u faceta, ktory jest gwiazdą nie zaszkodzi (jak na przyklad Bieberowi), ale bill mocno z nim przesadza. nie podoba mi sie tez u niego jego fryzura... i styl ubierania sie (to juz do calego zespolu). wygladaja, jakby wlaśnie nagrywali kolejną cześc gwiezdnych wojen (przynajmniej na niektorych wystepach, jeśli nie na wszystkich). gwiezdne wojny lubię, ale to jest film SF, a nie scena. to sie bardzo różni... mam nadzieje, ze nie urazilam fanow. w ogole pozdro. wyrazilam swoją opinie. są mi obojętni. Odpowiedz Link Zgłoś
jay_bieber Re: Nie slucham ich, ale... 14.06.10, 22:31 przynajmniej mają wlasny styl, ale kazdy ma inny gust xdd Odpowiedz Link Zgłoś
jay_bieber Re: Nie slucham ich, ale... 14.06.10, 22:39 zapomnialam jeszcze o paznokciach. umalowane paznokcie u faceta mnie odpychają . bez urazy dla fanów Odpowiedz Link Zgłoś
ewka705 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 15.06.10, 16:03 Kiedyś ich strasznie nie lubiłam. Uważałam, że Bill to baba i że to gó...any zespół. A teraz się zmieniło. Ostatnio miałam na nich szał jak niw wiem. Mam ich wszystkie płyty. Może nie jest to mój ukochany zespół, bo słucham ostrzejszych zespołów, ale oto powody, dla których ich bardzo lubię i szanuję: 1) nie są chłopcami z castigu 2 ) potrafią się wybić 3) są oryginalni i nie boją się wprowadzać czegoś innowacyjnego do świata muzyki (wielki szacun) 4) Bill i Tom są uroczy 5) ich teksty piosenek są mądre, z przesłaniem 6) to nie gwiazdki Disneya, które znikają po 2 miesiącach 7) zdobywają mnóstwo nagród za wytrwałą pracę 8) marzę o nich w nocy 9) gdy wsłucha się dobrze w ich piosenki, przechodzą ciary 10) świetnie opisują swoje uczucia i uczucia innych nastolatków i potrafią to emocjonalnie przekazac 11) nie ulegają wpływom innych 12) jeżeli coś robią to porządnie 13) ich teledyski są perfekcyjne 14) są ambitni 15) mogę wymieniać bez końca Też dziwię się, że istnieje taki ktoś jak anty-fan. Czy nie lepiej być fanem? Jak nie tego zespołu to jakiegoś innego. Czy jest sens wypruwać żyły na przekleństwa i obelgi? ... Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: koocham 15.06.10, 16:17 th są wyjątkowi. kocham ich i uważam, że mają talent i swój styl. Fajnie że nie boją się tego pokazać , nie boją się być oryginalni. Pozatym mają boską muzę i myśle że gdyby większość ludzi którzy ich wyzywają nie kierowali się wyglądem tylko posłuchali muzyki mogliby się niezle zaskoczyć Odpowiedz Link Zgłoś
paaali Jak można ich lubić . . . . ' 15.06.10, 16:16 nie lubię ich . - to moje zdanie . ;] Odpowiedz Link Zgłoś
malcia moje zdanie jest takie ze.. 15.06.10, 16:30 uwielbiam ich i szanuje.! dorastałam z tym zespołem i mam mnóstwo wspaniałych wspomnień z nimi związanych. mam do Th ogromny sentyment. może tak nie świruje za nimi jak kiedyś ale napewno respect zawsze do nich pozostanie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 15.06.10, 16:33 Mnie, że tak powiem, Tokio Hotel lata i powiewa. Nie lubię ich muzyki ani stylu jaki przedstawiają, ale w końcu istnieje coś takiego jak tolerancja C: Odpowiedz Link Zgłoś