Dodaj do ulubionych

Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .?

• wtf.owa Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 30.12.09, 23:56
      a więc powody dla których nie lubie TH. ^ bez obrazy dla fanów wink
      - nie lubię ich stylu
      - nie znoszę niemieckiego
      - bill mi przypomina dziewczynę, no w każdym razie nie chłopaka.

cały respekt. kiss
    • alex23 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 03.01.10, 15:17
      Nie lubię Tokio Hotel dlatego,że:
      1.Wyglądają jak idioci uncertain
      2.mają beznadziejne piosenki sad
      3.nie lubię niemieckich piosenek angry
      4.są do du*y sciana
      tongue_out
    • zbieramchmury Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 03.01.10, 15:35
      nawet lubię. ładne piosenki mają (zwłaszcza te po angielsku, przez moją szkołę
      nie przepadam za niemieckim). kiedyś byłam wielką fanką. ^^
      • idiotka_ Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 03.01.10, 15:44
        nic do nich nie mam .
        szanuje ich bo dzięki nim odkryłam własną siebie .
        złego słowa na nich nie mogę powiedzieć .
        Jednak tej ich nowej płyty na 'H' nie lubie .
        Bo to jest pop , pop i jeszcze raz pop .
        Tylko World coś tam jest fajne big_grin
        Ale za to bardzo mi się podoba płyta Scream .
        • molinka Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 03.01.10, 15:50
          1 . Na początku myślałam że Bill to dziewczyna
          2. Większość piosenek mają po niemiecku (nie lubię tego języka)
          3 . Ich styl jest sztuczny i odpychający
          4 . Za bardzo zwracają na siebie uwagę
          5 . Biją dziewczyny

To moje zdanie nie chce z nikim się kłócić wink

Ale mają jedną zaletę że nie wstydzą się swojego stylu .......
        • miirinda666 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 27.06.10, 19:14
          Oni są dlamnie czymś bez czego nie mogła bym żyć. Ich muzyka wiele razy
          wyciągnęła mnie z doła, i dawała mi do myślenia. Kocham ich za to ze mają
          ppiękne teksty piosenek, a podziwiam, za to że za kazdym razem gdy ktoś podetnie
          im skrzydła zawsze się podnoszą....Wiele osób pisze, że nie lubi ich przez ich
          wygląd albo dlatego że Bill to gej...Ludzie! przecież wygląd sie nie liczy tylko
          muzyka! Z kąd możecie wiedzieć że Bill to gej?Pozatym gó... was to powinno
          obchodzić, ma chłopak styl, i nie obchodzi go co inni ludzie pomyśllą.
      • ditte Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 03.01.10, 15:46
        nie przepadam, ale tez nie mam powodu by ich nienawidzić, bo nawet nie słucham ich
        piosenek.tongue_out
    • misia_twilight Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 03.01.10, 15:54
      ja powiem tak: ich muzyka mi się podoba smile
      ale nienawidze ich (konkretnie Billa) wyglądu, maluje się i wgl uncertain
      muza spoko big_grin
    • ruby_ Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 03.01.10, 16:00
      mam o nich neutralny pogląd.
    • lotte Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 26.01.10, 19:52
      Nie podoba mi się ich wygląd...Od początku ich kariery wszystko w nich mnie
      odpychało.Głosu ten Bill też nie ma powalającego.I tyle.
    • elliot anty 26.01.10, 19:58
      ja nie lubię ich głównie przez ten okropny styl, a zwłaszcza Billa - ten
      człowiek mnie przeraża! piosenek raczej nie słucham, ale AUTOMATIC mi się
      podoba. nie jestem jakąś wielką antyfanką po prostu ich nie lubię. no, ale czy
      Bill nie jest okropny? ;d
      • weron Re: anty 26.01.10, 20:42
        racja ten bill wyglada jak baba
        i jeszcze ten pokaz mody
        paznokcie + włosy + makijaż = OCHYDA
        no i maja piosenki do niczego i po niemiecku
        czyli nigdy ioch nie lubiłam
        • coco_modnisia_ re: anty ,zgadzam się 27.06.10, 18:54
          Bill mnie przeraża !!! Włosy zapuszcza, ok może mieć długie, ale żeby się malować jak baba,
          kredka,maskara itp, jeszcze paznokcie...ja się tyle razy zastanawiałam czy on nie jest pedałem
          ??!! Nawet jak idzie nie jest męski. Dla mnie jest po prostu odrażający, próbowałam słuchać
          ich, ale nie podobają mi się ich piosenki, dla mnie są tandetni i z wyglądu i z muzyki
          scianasciana No sorry takie moje zdanie, oczywiście nie chce obrażać fanek ,to są po protu
          moje odczucia.
      • stfu anty oczywiście. 15.06.10, 16:09
        Nie lubię ich, bo są nieznośni. Bill to taka baba, bez obrazy oczywiście. Ich
        styl, piosenki też nie są fajne.
      • kofffam_cie anty.! 22.07.10, 21:03
        Powiem krótk: ŻAL mi ich.!
        Debile totalde.
        Zero stylu, zero poczucia rytmu kompletne ZERO.!
        DNO.!
        Oni są żałośni.!

To moje zdanie.
        Wymieniałabym dalej ale nie chce jeszcze bardziej pogrążyć ich Fanów, których nie mają, a raczej nie powinni mieć bo są kompletną POMYŁKĄ.!

• kasiulaa15 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 26.01.10, 20:10
      kocham tokio hotel już cztery lata bo oni są super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!serce
      • hepsio Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 26.01.10, 20:48
        bill wygląda jak kobieta, a to mnie strasznie odrzuca. z resztą dla mnie ich
        muzyka jest cienka, nic nie wnosi itp.
    • orbit Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 26.01.10, 21:06
      Bill . ; d
      omg . ; d

Jego wygląd.. czasem mnie przeraża. ; D
      Normalnie.. ; D

• stay_away Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 27.01.10, 13:19
        Po prostu nie podoba mi się ich muzyka
    • zcziluj Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 09.02.10, 18:37
      nienawidzę ich za wygląd, za piosenki, które są wykonywane z języku niemieckim ; ]
      • karola1603 moim skromnym zdaniem. 09.02.10, 20:13
        ja jestem pośrodku .mają parę fajnych piosenek ale podobają mi się te starsze,nie cierpię
        ich ang.piosenek ;p
        ale właściwie nie znam ich twórczości na tyle żeby powiedzieć coś więcej.niemieckiego też
        nie lubię ale to do ich piosenek pasowała charakteru dodawało ;]
        pozdro dla antyfanów i fanów ;d
        • sylwek11 Re: moim skromnym zdaniem. 12.05.10, 18:39
          A dlaczego udzie nienawidzą dżastina biebera .? mam o tym założyć wątek .? i
          o tym dlaczego nie lubicie miley cyrus .? itepe kosz.
          Ja ich nie nienawidzę. po prostu nie lubię ich piosenek i już.
          • chupachuck Re: moim skromnym zdaniem. 27.06.10, 18:42
            Wiesz justin ma może ze 2 fajne piosenki, ale za nim nie przepadam, a miley
            podobno się zmieniła po odrzuceniu H. Montany, świadczy o tym piosenka Can't be
            tamed. Ja wole rytmy reagge lub po prostu rock. A ty?
    • bez.urazy Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 12.05.10, 18:35
      Nienawidzą? Matko, to chyba za duże słowo wobec ugrupowania muzycznego?

Dla mnie to kolejni zmanierowani ludzie ze świata show biznesu. Tyle w temacie.
    • evanescence24 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 12.05.10, 18:39
      Mnie są obojętni. Chociaż lubię Schrei.
      Niech tam każdy słucha sobie tego, czego chce wink
    • sweet_dudee Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 30.05.10, 11:06
      Kocham za wszystko. serce
      Ich muzyka wiele wniosla do mojego zyciaa. <3
      Do antyfanow, ktorzy:
      -Nie lubia th za niemiecki..- swiadczy to o was ,ze jestescie rasistami
      -Wyzywaja Billa od gejow - Nie macie powodow ,aby Go tak nazywac. Bill woli
      dziewczyny big_grin

TH fur immer. ! ;**
    • madziasz Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 30.05.10, 11:09
      ja ich nie lubie
    • happymoron_xdd Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 30.05.10, 12:09
      Kiedyś ich słuchałam , ale to było jeszcze za czasów pierwszej płyty , potem już ich nie
      lubiłam sama nie wiem czemu xD A teraz jak na nich patrzę i czytam o nich to mi się jakoś nie
      dobrze robi , poprostu ich nie lubię.Mimo wszystko nie piszę jakiś żałosnych komentarzy i
      opinii o nich coś typu " Jakim Bill jest gejem " itp. wink
    • franoa1 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 14.06.10, 21:13
      Nie lubię tego zespołu ponieważ nie podoba mi się ich styl i zachowanie ;p
      Po pierwsze i styl jest obrzydliwy nie podoba mi sie ani jedna rzecz !!!!
      Po drugie zaczowanie uwazaja sie zaa najlepszych i nie szanuja swoich fanów (
      mówię o tym co wiem z różnych źródeł)
      Po trzecie muzyka jedyna piosenka ich piosenka która mi sie podoba to ta
      ostatnia a poza tym masakra poz za tym nie lubie NIEMIECKICH
      pconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedpoiosenek
      scianascianascianascianasadsadsadsaduncertainuncertainuncertain ;[
      • cold69 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 14.06.10, 21:41
        bo dzięki Nim przeżyłam 2 najlepsze dni mojego życia, poznałam wiele cudownych
        osób, i nie wyobrażam sobie życia bez Nich. Słucham ich od samego początku, nie
        potrafiłabym bez nich funkcjonować. Bez Nich nie byłoby mnie.
    • martucha.12 Są mi oni obojętni . 14.06.10, 21:46
    • domax3 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 14.06.10, 21:48
      nie lubię ich a wszystko.!
      nie cierpię ich piosenek bo to fałsz, falsz.; wyglądają jak debile i nie mają
      mnie czym zachwycić. jakby co to ja wyrażam swoją opinię tak jak napisałaś.
    • jonas_lover Przede wszystkim... 14.06.10, 22:02
      Przede wszystkim nie cierpię umalowanych facetów. A Bill... nim można dzieci
      straszyć (chociaż nie radzę, jeszcze będą miały koszmary). I makijaż, pomalowane
      paznokcie u chłopaka? Żal. Ogólnie styl ma straszny. Dredów też nie lubię u
      chłopaków - więc Tom odpada. Co do twórczości - nie słucham, ale Automatic jest
      nawet, nawet.
      Niechęci do nich nabrałam przede wszystkim przez fanów TH z kotka - tych, którzy
      obrażają wszystkich po kolei, bo "nie loffciają Billusia", a od kiedy tylko
      zobaczyłam TH, odrzucił mnie na kilometr ich styl.
    • dragonica Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 14.06.10, 22:02
      Uwielbiam TH przede wszystkim za muzykę i niepowtarzalną osobowość członków
      zespołu. Za świetne teledyski, za wszystko. wink
      • jay_bieber Nie slucham ich, ale... 14.06.10, 22:28
        ...jeśli chcesz znać moją opinię... na początku powiem, ze nie jestem ani fanką, ani
        antyfanką. ich piosenek ani glosu oceniać nie będe, bo nigdy nie slyszalam ani jednej ich
        piosenki. ocenie wiec ich styl i wygląd. u tego Tomma (czy jak mu tam), nie podobają mi
        sie dredy (w ogole nienawidzę dredow). u billa (chyba tak ma na imie) nie podoba mi
        sie ze tak mocno sie maluje. co prawda, uwazam, ze makijaz u faceta, ktory jest
        gwiazdą nie zaszkodzi (jak na przyklad Bieberowi), ale bill mocno z nim przesadza. nie
        podoba mi sie tez u niego jego fryzura... i styl ubierania sie (to juz do calego
        zespolu). wygladaja, jakby wlaśnie nagrywali kolejną cześc gwiezdnych wojen
        (przynajmniej na niektorych wystepach, jeśli nie na wszystkich). gwiezdne wojny lubię, ale
        to jest film SF, a nie scena. to sie bardzo różni... mam nadzieje, ze nie urazilam
        fanow. w ogole pozdro. wyrazilam swoją opinie. są mi obojętni. wink
        • jay_bieber Re: Nie slucham ich, ale... 14.06.10, 22:31
          przynajmniej mają wlasny styl, ale kazdy ma inny gust xdd
          • jay_bieber Re: Nie slucham ich, ale... 14.06.10, 22:39
            zapomnialam jeszcze o paznokciach. umalowane paznokcie u faceta mnie odpychają
            sciana . bez urazy dla fanów smirk
    • ewka705 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 15.06.10, 16:03
      Kiedyś ich strasznie nie lubiłam. Uważałam, że Bill to baba i że to gó...any zespół.
      A teraz się zmieniło. Ostatnio miałam na nich szał jak niw wiem. Mam ich wszystkie płyty.
      Może nie jest to mój ukochany zespół, bo słucham ostrzejszych zespołów, ale oto
      powody, dla których ich bardzo lubię i szanuję:
      1) nie są chłopcami z castigu
      2 ) potrafią się wybić
      3) są oryginalni i nie boją się wprowadzać czegoś innowacyjnego do świata muzyki (wielki
      szacun)
      4) Bill i Tom są uroczy
      5) ich teksty piosenek są mądre, z przesłaniem
      6) to nie gwiazdki Disneya, które znikają po 2 miesiącach
      7) zdobywają mnóstwo nagród za wytrwałą pracę
      8) marzę o nich w nocy
      9) gdy wsłucha się dobrze w ich piosenki, przechodzą ciary
      10) świetnie opisują swoje uczucia i uczucia innych nastolatków i potrafią to emocjonalnie
      przekazac
      11) nie ulegają wpływom innych
      12) jeżeli coś robią to porządnie
      13) ich teledyski są perfekcyjne
      14) są ambitni
      15) mogę wymieniać bez końca
      Też dziwię się, że istnieje taki ktoś jak anty-fan. Czy nie lepiej być fanem? Jak nie tego
      zespołu to jakiegoś innego. Czy jest sens wypruwać żyły na przekleństwa i obelgi? ...
      • jessicakaulitz Re: koocham 15.06.10, 16:17
        th są wyjątkowi. kocham ich i uważam, że mają talent i swój styl. Fajnie że nie boją się tego
        pokazać , nie boją się być oryginalni. Pozatym mają boską muzę i myśle że gdyby większość
        ludzi którzy ich wyzywają nie kierowali się wyglądem tylko posłuchali muzyki mogliby się niezle
        zaskoczyć
    • paaali Jak można ich lubić . . . . ' 15.06.10, 16:16
      nie lubię ich . - to moje zdanie . ;]
    • karolcia741 Teraz z tym się zaczyna 15.06.10, 16:23
    • malcia moje zdanie jest takie ze.. 15.06.10, 16:30
      uwielbiam ich i szanuje.! dorastałam z tym zespołem i mam mnóstwo wspaniałych wspomnień z nimi związanych. mam do Th ogromny sentyment. może tak nie świruje za nimi jak kiedyś ale napewno respect zawsze do nich pozostanie ; )
    • nearlaify Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 15.06.10, 16:33
      Mnie, że tak powiem, Tokio Hotel lata i powiewa. Nie lubię ich muzyki ani stylu
      jaki przedstawiają, ale w końcu istnieje coś takiego jak tolerancja C:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka