olciaa.x33 19.11.09, 19:31 hejj . ;** w czwartek w sql mam andrzejki . musze nagrać płyte z piosenkami znacie jakieś fajne piosenki ? będe wdzięczna P.S nie wymieniajcie piosenek Black Eyed Peas Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sims Re: `` andrzejki . ♥ 19.11.09, 19:34 Może : Lenka - The show Natalia lesz -coś za coś Ewa farna - cicho Ewa Farna - tam gdzie nie ma już dróg Britney Spears jak ktoś lubi Hmmm najlepiej coś przy czym sie dobrze tańczy np.Gimmie more Britney Spears Odpowiedz Link Zgłoś
rasberry Re: `` andrzejki . ♥ 21.11.09, 12:30 Weż Sims nie polecaj takiego Gó..a bo normalnie żallll to tylko zepsuje Impre xD wejdź na Youtube.com pykaj Red Hots Chilli Peppers : Charlie Dani California Hey Snow i inne to jest COOL Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: `` andrzejki . ♥ 19.11.09, 19:35 Ja tez mam podobny problem i te w czwartek Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: `` andrzejki . ♥ 19.11.09, 19:38 Może Ashley Tisdale: Time's Up Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: `` andrzejki . ♥ 19.11.09, 19:39 Albo Miley Cyrus Let's Dance.... KLIKNIJ Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: `` andrzejki . ♥ 19.11.09, 19:48 hm. może: Agnes - On and on, David Guetta Feat. Akon - Sexy bitch, Enrigue Iglesias Feat. Ciara - Takin back my love, Pink - Funhouse, Kat Deluna - In the end, PCD - Jai ho, Katty Perry - Hot 'n' cold, Kristina Debarge - Goodbye, Lady GaGa - Paparazzi, Metro Station - Shake it, Sean Kingston - Fire Burning, Shakira - She wolf, Kesha - Tik Tok myślę że wystarczy xD Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: `` andrzejki . ♥ 19.11.09, 20:12 mnie ostatnio urzekło Kesha - Tik tok. poza tym słucham sobie też Miley Cyrus - Party in the USA. może coś Paramore? albo ostatnią piosenkę Michaela Jacksona (This is it)? albo La Roux - Bulletproof. polecam też Inna ft. Bob Taylor - Deja vu. i może jakiś hip hop? bo chłopaki chyba raczej tego słuchają. mam nadzieję, że pomogłam. Odpowiedz Link Zgłoś
stefaa Re: `` andrzejki . ♥ 21.11.09, 09:09 Ashley i Demi i może Selena/ one mają super piosenki. a najbardziej Ash ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd ♥ 21.11.09, 11:11 Nelly Furtado - Jump [ prze boskie , przy tym można tańczyc do rana x d ] The veronicas - popular [ tak samo x d ] Britney Spears - 3 Rudenko - Everybody Eastwast rocker - łap oddech lady gaga - love game Britney Spears - Radar Aly & Aj ( czy coś takiego ) - like whoaMatt Pokora - She's dangerous Pezet - Lubię. Cascada - Evacuate the dance Pusccalytools - hush hush Miley Cyrus - Party in the U.s.a Akon - Sexy bitch Britney Spears - gimme more Britney Spears - baby one more time coś takiego x d Odpowiedz Link Zgłoś
zazu No co ty??!! 21.11.09, 11:19 A może o TYTANICU ktoś pomyśli???!!! PS Do tego się świetnie tańczy! Odpowiedz Link Zgłoś
sharpay_evans hehe 21.11.09, 11:41 Cześć ! Tak w czwartek sa andrzejki tylko , że ja nie znaam takich piosenke które ty może lubisz moja klasa wyprawai andrzejki będe na nich Odpowiedz Link Zgłoś
ladyyxd `` andrzejki . ♥ 21.11.09, 11:46 Hmm.. może 30H3! ft. Katy Perry - Starstukk Inna - Deja Vu Tiesto - Titanic Tiesto - I Will Be Here Aga Chylińska - Nie mogę Cię zapomnieć Basshunter - I promised myself a teraz najlepsze Sidney Polak - Skuter ja sie z tego tak ryje , że o matko D a mam jeszcze jedną piosenke tylko zapomniałam jak autorka ma na imie .. piosenka to Tik Tok a piosenkarka to chyba Kesha czy coś takiego nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
daylight Re: `` andrzejki . ♥ 21.11.09, 19:44 takie taneczne kawałki? no to może. Rihanna - Lemme get that Rihanna - SOS Rihanna - Breakin' dishes czy jakoś tak xd Pussycat Dolls - Hush hush Justin Timberlake ft. Ciara - Love Sex Magic Justin Timberlake - I think she knows ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
princess14 Re: `` andrzejki . ♥ 23.11.09, 17:49 Kesha - Tik Tok Kristina DeBarge - Goodbye Justin Bieber - One time Justin Bieber - First Dance Colbie Caillat - Falling for you Ashlee Simpson - Boyfriend Metro Station - Shake It Lady Gaga - Paparazzi Cash Cash - Sugar Rush Cash Cash - Party in your bedroom Priscilla Renea - Dollhouse M.I.A. - Paper Planes Basshunter - All I ever wanted Tina Parol - Who's got your money 3oh!3 - Don't trust me 3oh!3 ft. Katy Perry - Starstrukk The Maine - Girls do what they want LMFAO - Shooting Star Bodyrox - Yeah Yeah Soulja Boy - Kiss me trough the phone a coś z wolnych do przytulanek to : Stok - Tylko Ty kochanie Verba - Nie łam mi serca Peter - Czekam na Ciebie Stok - Znów mi się śnisz Odpowiedz Link Zgłoś