mweezy 23.11.09, 10:23 jak w temacie . lubicie ? chodzicie na takie dyskoteki ? ja szczerze mówiąc nie przepadam za dyskotekami W OGÓLE . a moja koleżanka chce mnie na taką zaciągnąć Boże miej mnie w swojej opiece , bo nie wiem czy przeżyję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellokiciara Re: dyskoteki szkolne . 23.11.09, 10:46 H ym , niezbyt xd . Np u nas w szkole są dyskoteki i tam same Disco Polo , nie przepadam xd Odpowiedz Link Zgłoś
martuusia Re: dyskoteki szkolne . 23.11.09, 14:56 ja lubie ale byłam tylko na szkolnych i na wycieczkowych ;* Odpowiedz Link Zgłoś
allexz Re: dyskoteki szkolne . 24.11.09, 14:51 nie lubię, bo nie lubię muzyki jaką tam puszczają -,- chociaż w podstawówce były fajne, to w gimnazjum są beznadziejne i jeszcze jakiś efekty dają, że potem oczy bolą ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: dyskoteki szkolne . 23.11.09, 11:21 Ja mam niedługo bo z okazji Mikołajek, ale idę tylko z jednego powodu - żeby spotkać się ze znajomymi i fajnymi chłopakami i trochę się odstresować Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: dyskoteki szkolne . 23.11.09, 11:25 nie idź ,dyskoteki szkolne to największa wiocha na świecie. Najlepiej idźcie się pobawić do jakiegoś normalnego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: dyskoteki szkolne . 23.11.09, 11:34 szczerze mówiąc jedyne co mnie ciągnie na tą dyskotekę to to że koleżanka mnie poprosiła żebym ją zeswatała z chłopakiem z innej sql , który też bd na tej dyskotece ;/ a ja ogólnie nie przepadam za dyskotekami , ostatecznie mogą być domówki ; x Odpowiedz Link Zgłoś
cappy Re: dyskoteki szkolne . 23.11.09, 11:42 dyskoteki szkolne sa fajne kiedy idziesz tam z dobrymi znajomymi, czyli kiedy że wiesz że będziesz sie dobrze bawić. Ja chodziłam na nie jak byłam w gimnazjum, teraz wole iść na dyskoteke do dużego klubu z kilkoma kolezankami. Fajnie trafił mi się ten temat bo akurat wczoraj byłam i wróciłam koło 3 nad ranem... Odpowiedz Link Zgłoś
cappy Re: dyskoteki szkolne . 23.11.09, 11:44 i zapomniałam dodac, że warto iśc na taką dyskotekę szkolną nawet kiedy (jak np. ja) słuchasz zupełnie innej muzyki, np. rocka.w gronie znajomych nieważne jest przy jakiej muzyce spędzacie razem czas. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzola Re: dyskoteki szkolne . 23.11.09, 11:48 Też zbytnio nie przepadam za tego typu imprezami. Wolę domówki . Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: dyskoteki szkolne . 23.11.09, 11:51 ten temat już był ;/ ja uwieelbiamm Odpowiedz Link Zgłoś
karoola.006 Re: dyskoteki szkolne . 23.11.09, 11:55 ja lubie chodzic . nie ominęłam jeszcze ani jednej . może zależy o tym jak są odbywane w szkole ? może naprawdę u Ciebie mogą byc nie zaciekawe .. u nas są naprawdę fajne . ; P ale kiedyś nawet wybłagałam mamę , żebym mogła pójśc na dyskotekę , a miałam rękę w gipsie .. I POSZŁAM ! ; d w środę ja z dziewczynami wróżymy z wosku , więc specjalna chwila . xd Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: dyskoteki szkolne . 23.11.09, 12:04 Uwielbiam dyskoteki tylko szkolne są takie do dupy..;/ Może dlatego ,że organizują je nauczyciele... Ja tam kocham różnego rodzaju domowe imprezy...gdzie na chacie nie ma rodziców i można trochę powariowac...w szkole nie ma takiej możliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: dyskoteki szkolne . 23.11.09, 14:15 W tamtym roku byłam RAZ, a dyskotek było chyba ze TRZY . W tym roku była już JEDNA i we czwartek będzie, ale ja się nie wybieram . Nie lubię dyskotek szkolnych, bo jest nudno . Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: dyskoteki szkolne . 23.11.09, 14:24 dyskoteki szkolne, brr. wódko ma, sratata. wszyscy siedzą i czekają niewiadomo na co. ani okazja żeby posluchać muzyki, bo całkowity badziew leci, potańczyć w ogóle też nie. a chłopacy obiecywali, że jak oni będą, to będzie muzyka taka jaką damy. i im tu wierz. jutro mam, poszłabym do domu bo po godzinach, ale to andrzejkowa, muszę wróżby robić -.- Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: dyskoteki szkolne . 23.11.09, 14:19 lubie u mnie w sql miala być we środy, i ch*j dzisiaj odwołali ( wymyślili sobie dziady przedsprzedarz biletow no i nie ma na tyle ile powinno być ) !! wszyscy chodzili po szkole tacy wściekli że maskra Odpowiedz Link Zgłoś
asiulek Musisz To Przeczytać !!!!!!! ^^ 23.11.09, 14:28 Ja osobiście polecam takie dyskoteki, bo może chociaż na początku jest dennie to jak się rozkręci to jest zajebioooza ! ;D Samej mi na takiej dyskotece ostatnio przytrafiła się mega rzecz, o której miesiąc temu nawet nie śniłam ! Także idź i baw się cały czas ! ;D BuŹka . ;* Odpowiedz Link Zgłoś
mo0usie na odwrot...xdd 23.11.09, 14:30 Tak ogółem dyskoteki nie są złe... Ja mam odwrotna sytuacje chce iść na dyskotekę ale mojej klasy nikt nie idzie... Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: nie 23.11.09, 14:44 U nas dyskoteki są spoko ; d Puszczają nie nie wiadomo jaką muzykę, tylko taką, którą wszystko lubią (u nas z duzich głośników puszczają sokół&pono, mrozu i inne rapy capy, gagi, itp. xd) W każdym razie większośc ludzi tańczy, dobrze się bawi, niszczy dekoracje (jaki to fajny widok... cała sala podskakuje na dźwięk przebitego balonika xd), zaplatamy chłopakom warkoczyki z serpentyn... Akurat w ten piątek mam jedną, pójdę, co mi tam. Jak będzie głupio, to pogadam z koleżankami i połażę po szkole... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
gigi_ Re: dyskoteki szkolne . 23.11.09, 14:39 Takie szkole są trochę nudne, przynajmniej w naszej klasie. Chłopaki się biją, a dziewczyny stoją pod ścianą, gdzieś w tle leci muzyka. Na niedługo mamy taką zaplanowaną. Już się boję. Strata 2 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
agucha98 Re: dyskoteki szkolne . 23.11.09, 14:55 Ja lubie dyski szkolne bo zawsze z moją paczką zawojujemy parkietem Aktualnie będziemy mieć dykoteke poza szkołą... Oj będzie się działo Pozdro wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
kaila. Re: dyskoteki szkolne . 23.11.09, 15:00 ja tam chodzę ; dd bo lubię ot co . Odpowiedz Link Zgłoś
destiny__ Re: dyskoteki szkolne . 23.11.09, 14:57 Ja lubie bo zawsze mamy fajnego Dj'a właśnie jutro mam dyskoteke w sql i zamierzam iść Odpowiedz Link Zgłoś
selena22 . 23.11.09, 15:15 U mnie w sql dyski są super;** Właśnie mamy w ten czwartek andrzejkową deske, wiecie wróżby i tak dalej. Ja jestem w bufecie i będziemy robic tosty z serem(moze wiecie czy się będa dobrze sprzedawać, czy też nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
joluska16 deskotekiii ! 23.11.09, 15:17 kocham ! byłam na każdej , a jakbym nie poszła to bym się chyba zabiła . Odpowiedz Link Zgłoś
alimiley ejj. 23.11.09, 15:18 a ja byłam / a tą sobotę / u koleżanki / organizowała u siebie / bez starszych / sami znajomi byli i było zajebiście / chłopacy sie najebali / normalnie płakałysmy ze śmiechu ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: dyskoteki szkolne . 23.11.09, 15:25 Ja lubie nasze szkolne dyskoteki tylko czasami mnie wkurzaja, bo jest kilka takich dziewczyn które uważają się za nie wiadomo kogo . A poza tym jest troche zabawnie nawet. My w środe mamy dyskotekę andrzejkową Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: dyskoteki szkolne . 23.11.09, 15:34 nie lubię nawet słowa dyskoteka ! uee ! nie lubię chodzić na jakiekolwiek dyskoteki! Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_sunshine Re: dyskoteki szkolne . 23.11.09, 15:36 ja też nie chodzę...moja mama mówi, że jestem jakąś socjopatką xD Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: dyskoteki szkolne . 23.11.09, 20:01 nie lubię, zawsze siedzę na ławce, albo podpieram ściany, rzadko dobrze się bawię ;[ Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: dyskoteki szkolne . 23.11.09, 21:36 ee , dla mnie to było nudne i wgl . na ostatniej dysce zrozumiałam , że to całkiem niezła zabawa , tylko trzeba dobrze się bawić i przede wszystkim umieć . byle jak tańczyć , ale jakoś się wyginać . rzadko chodziłam na dyski i wgl , ostatnio poszłam i nie żałowałam . : ) u mnie w szkole , teraz jest , w czwartek , yeea < 3 życzcie powodzenia ; ***** Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: dyskoteki szkolne . 24.11.09, 14:40 wooooohoooo , moja koleżanka , która chciała mnie zaciągnąć na dyskotekę nie może iść , rodzice jej nie pozwolili buhahahahahihihehe ] : - D Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka759 Re: dyskoteki szkolne . 24.11.09, 14:44 hahahahaha . xDD jaa tam lubie DysSki . < 3 fajnie tak sobie pohulać z frendsami . xDD Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: dyskoteki szkolne . 24.11.09, 14:53 Ja tam nie lubię ;| ale muszę chodzić, bo jestem w gazetce szkolnej i każą mi udokumentować każdą dyskotekę. Odpowiedz Link Zgłoś
sillysmile Re: dyskoteki szkolne . 24.11.09, 15:08 jeśli są to imprezy szkolne ale organizowane w klubach to ok, ale takie kinderbaliki to nie .. xD Odpowiedz Link Zgłoś