satini Re: chyba jestem dziwna... 23.11.09, 21:36 Jak Ty jesteś dziwna, to wolałabym nie wiedzieć co powiedziałabyś o mnie gdybyś poznała moje myśli na temat własnych idolów...XD Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: chyba jestem dziwna... 23.11.09, 21:38 mam podobnie... gadam do plakatu czasami... yy... Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: chyba jestem dziwna... 23.11.09, 21:45 eee terz tak miałamale jużmi przeszłoczekaj czekaj samo minie terz się upierałam że mi nie przejdzie no cuż pomyłkaaa Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: chyba jestem dziwna... 24.11.09, 18:14 Nie oglądałam "Zmierzch" , więc nie będę oceniała jaki on jest xdd , ale wiem , że nastolatki przejmują się tym filmem xdd Odpowiedz Link Zgłoś
wanilka Spox ! 24.11.09, 18:17 Ej ... spox ! Ja też czasami żałuję że nie przejdę historii jak z bajki ! ; / Ale cóż...życie nie jest bajką ! Odpowiedz Link Zgłoś
adela139 Re: chyba jestem dziwna... 24.11.09, 18:26 Wiem o czym mówisz ja też tak miałam Ale pomyśl sobie o minusach Belli np. że już nigdy będzie człowiekiem i jest jeszcze wiele innych Ale uwierz marzenia czasem się spełniają Odpowiedz Link Zgłoś
elza1502 Re: chyba jestem dziwna... 24.11.09, 20:40 tez mam tak!!! xD ja to sie poplakalam pod koniec sagi ze to koniec i przez kilkia dni w nocy plakalam ;] ja gdy bede sie rodzic drugi raz to chce sie urodzic jako Bella..^^ Odpowiedz Link Zgłoś