Dodaj do ulubionych

Pewien chłopak

28.11.09, 15:03
Po rozpoczeciu roku jak wracalam do domu(w autobusie szkolnym)zauwarzyłam pewnego
chlopakaserce z poczatku mi sie nie spodobał. Ale gdy bardziej mu się przyjrzałam
to polecialam na niegobig_grin
serce Zaczełam się stroić(przed tem tez to robilam ale nie taksmile) gdy stał niedaleko
wyglupiałam się,śmiałam się robilam wszystko zeby tylko przynajmniej spojrzał. Ale
nicscianasciana
pewnego dnia jechal tym autobusem co ja! Byłam szczęśliwa no i zaczelam wyglupiac się z
kolezanka (odbijało mi) patrzyłam sie na niego ale gdy sie odkrecal w moja strone to ja
patrzylam sie w inna strone. Nagle moja przyjaciolka mowila zebym spojrzala sie na takiego
chlopaka(poniewaz zacza sie wydurniac i robic glupie miny) no to sie odwrocilam i nagle
moje oczy i tego chlopaka co mi sie podoba spotkaly sie big_grinbig_grinbig_grin
i od tej pory czasem sie na mnie spojrzy.
Ostatnio byla dyskoteka szkolna zostalam na nia myslalam ze on tez zostanie ale nie cryingcrying
Przyjechala po niego mama i go zwolnilacrying bylam strasznie zawiedziona
chcialabym z nim chociarz porozmawiac. ale nie wiem jak to zrobic bo zawsze jest ze
swoimi kumplamiuncertain
pomozcie co mam zrobic
Obserwuj wątek
    • s.e.l.e.n.a Re: Pewien chłopak 28.11.09, 15:11
      spoko, spoko. byle powoli bo chlopaka odstraszysz :p narazie staraj siędąrzyć
      dalej do kontaktu wzrokowego i kiedy juz Ci spojrzy w oczy nie odwracaj wzroku i
      uśmiechnij się. A mojze kiedys bedzie jechał sam w autobusie i wtedy do niego
      zagadasz xD powodzenia
    • domika293pusia Re: Pewien chłopak 28.11.09, 15:31

Mam podobną sytuajce jest pewin chlopak z tej samiej dzielnicy co ja, z tego samego
      gimnazjum...
      jako pierwasz zaczełam mowć do nie go hej na początku nie odpowidał ale po tem zaczął
      więc wziełam jego nr komy...
      czasami piszemy na gg ale sie doniego w szkole za bardzo nie odzywam bo też lazi ciągle z
      kumpami...
      RADA zagadaj do niego kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka