pauluskaaa 06.12.09, 14:55 Tak z ciekawości. Jak myślicie jak będzie wyglądało Wasze życie za dziesięć lat? Co chcecie robić w przyszłości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandy_jonas Re: Za 10 lat... 06.12.09, 15:04 Strasznie nie lubię tego w sobie, że nie potrafię myśleć o przyszłości Chciałabym mieć wszystko zaplanowane, ale zwyczajnie nie umiem! Nie mam pojęcia do jakiej szkoły iść, jaki zawód wykonywać... Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Za 10 lat... 06.12.09, 15:45 ułaa za 10 lat mam zamiar być już po studiach dziennikarskich bądź językowych [germanistycznych] lub socjologicznych albo psychologicznych no, pracować w Krakowie, bo Kraków jest cudowny, ale jako kto, to nie mam JESZCZE pojęcia, zobaczymy, chciałabym jako tłumacz sądowy, ale chcieć to nie zawsze znaczy móc, i dziecko będę już miała, męża oczywiście, psa i ładny domek. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Za 10 lat... 06.12.09, 15:49 za 10 lat będę miała prawie 25 lat , więc pewnie jeszcze będę studiować Odpowiedz Link Zgłoś
pauluskaaa Re: Za 10 lat... 06.12.09, 19:50 bouche2 napisał(a): > ułaa za 10 lat mam zamiar być już po studiach dziennikarskich bądź językowych > [germanistycznych] lub socjologicznych albo psychologicznych > no, pracować w Krakowie, bo Kraków jest cudowny, ale jako kto, to nie mam > JESZCZE pojęcia, zobaczymy, chciałabym jako tłumacz sądowy, ale chcieć to nie > zawsze znaczy móc, > i dziecko będę już miała, męża oczywiście, psa i ładny domek. > Wszystko praktycznie tak jak ty chce robić za dziesięć lat!;D Z tą różnicą,że zaraz po studiach wyjechać do Niemiec,tam znaleźć pracę,męża,wybudować dom i urodzić synka. A i jeszcze dałabym mu na imię Andreas albo Tom;D Odpowiedz Link Zgłoś
nickoljemijonas Re: Za 10 lat... 27.04.10, 13:04 Za 10 lat bede na studiach medycznych w warszawie ( jak się dostane) . może bede miec chłopaka.................... Odpowiedz Link Zgłoś
koteczekdagus Re: Za 10 lat... 25.08.10, 09:03 bede na wojnie moze bede projektantka a moze polece w kosmos? no nie wiem pozyjemy zobaczymy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ciasteczkoo Re: Za 10 lat... 25.08.10, 09:12 Ja jeszcze nie wiem dokładnie kim będę. xD Odpowiedz Link Zgłoś
julka_pff dajmy na to, że .. 27.04.10, 14:24 za dziesięć lat bd miała 24 lata .. zamierzam studiować, nie wiem coo .. ale tak zamierzam. pewnie fotografię.. x3 jak dobrze wyjdzie, bd mężatką może bd miała córeczkę roczną błahaha .. <lol2> otworze jakiś zakład fotograficzny , i oo . x3 nie wiem co dalej ;p [u]czas pokaże x3[/u] Odpowiedz Link Zgłoś
julka_pff Re: dajmy na to, że .. 27.04.10, 14:25 aahh .. sry .. miało być : czas pokaże x3 pomylło mi sie ; / Odpowiedz Link Zgłoś
natimiley Re: dajmy na to, że .. 27.04.10, 21:57 No więc będe pracować w policji w wydziale kryminalnym ( chce być taką policjantką jak w W11) Będe studiować w szkole policyjnej . Mąż ,2 dzieci i domek ... Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona. Re: Za 10 lat... 28.04.10, 17:37 Heh niech pomyśle... .. na pewno studia na wydziale informatycznym gdzie to jeszcze nie wiem.Mam zamiar mieszkać w Dani a mąż i dzieci... . .. . się zobaczy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
karoline Re: Za 10 lat... 07.12.09, 13:08 Ja już nawet zaplanowałam gdzie będę studiować xD Jestem w redakcji gazety szkolnej, na stronie stardoll pisałam do magazynu, kocham pisać różne opowiadania i artykuły więc chcę iść na studia dziennikarskie na uniwerku wrocławskim Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu Re: Za 10 lat... 23.04.10, 19:23 za 3 lata mam zamiar iść do liceum plastycznego, ale nie potrafię sobie wyobrazić dalszej przyszłości ; p Odpowiedz Link Zgłoś
agusiaa__x33 Re: Za 10 lat... 27.04.10, 19:48 JA chciałabym studiować we Wrocku. ; D FOTOGRAFIĘ. xD Potem założyć rodzine, wybudować dom i podróżować. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia102 Re: Za 10 lat... 22.04.10, 18:42 Myśle że cały czas będę jeździła konno i będę studiowała psychologię a potem znajdę sobie księcia na rumaku i odjadę do meksyku :] Odpowiedz Link Zgłoś
panna_efron_x33 Re: Za 10 lat... 23.04.10, 19:25 a nie wiem, wiem tylko że będe mieszkać w Angli lub Hollywood lub Los Angeles a chciałabym coś robic dotyczącego śpiewu Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa # 25.04.10, 20:17 Będe studiowała psychologię, kosmetologię lub germanistykę. Będę mieszkała w Malibu, miała 2 dziewczynki- Amy i Elle, przystojnego męża- biznesmena. Będę miała duży dom z basenem i będę szczęśliwa. Ahh te marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
szejdi Re: Za 10 lat... 27.04.10, 15:17 Chciałabym mieć chłopaka/narzeczonego/męża , ale jakoś w to wątpie , bo nigdy nie miałam szczęścia w miłości Hmmm , pewnie będę studiować wymarzone dziennikarstwo ,ale może mi się coś jeszcze odmienić Odpowiedz Link Zgłoś
ania_96 Re: Za 10 lat... 27.04.10, 16:37 hmm... Ja za 10 lat chciałabym być w LA i spełniać marzenia ;D Odpowiedz Link Zgłoś
alwayys Re: Za 10 lat... 27.04.10, 22:51 Ja też boję się przyszłości...<br /> Kompletnie nie wiem co chcę robić w życiu... to mnie przytłacza. Odpowiedz Link Zgłoś
koteczek26 Re: Za 10 lat... 28.04.10, 20:56 Moim marzeniem jest by za 10 lat: *wyjechać do USA *mieć dobrą i wysokopłatną pracę *mięć męża i dwójkę dzieci *mieć dom-wille wraz z wspaniałym ogrodem *wyglądać wspaniale - nie żebym teraz tak nie wyglądała *być sławna to chyba tylko podstawowe marzenia ale sami wiecie jak to jest Może się uda!! Odpowiedz Link Zgłoś
new_moon Re: Za 10 lat... 25.08.10, 13:40 mandy_jonas napisał(a): > Strasznie nie lubię tego w sobie, że nie potrafię myśleć o przyszłości > Chciałabym mieć wszystko zaplanowane, ale zwyczajnie nie umiem! Nie mam pojęcia > do jakiej szkoły iść, jaki zawód wykonywać... Mam ten sam problem jestem w 2 gim. czas szybko mija więc zanim się obejrzę będę musiała wybierać następną szkołę oraz zawód Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Za 10 lat... 07.12.09, 12:59 Hahaha za 10 lat bd zdawała mature x - D D Odpowiedz Link Zgłoś
cold Re: Za 10 lat... 07.12.09, 14:31 Za 10 lat będe farmaceutkom, będe miała 2 dzieci i przystojnego męża xd Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_q Re: Za 10 lat... 21.04.10, 14:53 hmm... nie wiem xd chciałabym mieszkaać gdzieś za granicą, mieć dobrą prace, męża i gromadkę dzieci ;d Odpowiedz Link Zgłoś
majullo Re: Za 10 lat... 21.04.10, 19:56 Będe miała 25 lat.Będe mieszkała może w Londynie albo w Krakowie.Bede po studiach.bede miała narzeczonego lub męza i dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy Achh. Tylko marzenie/ :) 22.04.10, 18:48 W ogóle to ten wątek mi się podoba. xd ;p Za 10lat będę miała 20lat (rocznikowo 21) chcę studiować albo dziennikarstwo lub fotografię lub jeszczę studia muzyczne. Trochę tego jest, ale wydaje mi się że studia muzyczne odpadają. Na pewno będę studiować. W czasie studiów nawet może wcześniej byłabym mężatką i miałabym dziecko. ^^ Chcę studiować na Uniwersytecie Jagiellońskim W Krakowie, choć w siebie wątpie. Cała rodzina jak usłyszała że chcę studiować na takiej uczelni zdzwili się i mówili że dam sobie radę bo jestem ambitna. <lizus> xd ;d Odpowiedz Link Zgłoś
wikialis Kto to wie? 27.04.10, 15:37 Zapewne będe chciała iść na studia, jakie nie mam pojęcia, kim będę? nie mam pojecia...może dlatego że żyje chwilą? A może dlatego że jestem zamłoda żeby myślaeć w tak odległą przyszłośc Odpowiedz Link Zgłoś
moniquemichael Re: Za 10 lat... 21.04.10, 15:51 projektant fotograf lub archeolog.. Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: mandy_ jonas 21.04.10, 19:28 ja mam to samo . chciałabym sie ładnie zaplanować ale nie mam pomysłu. nielubie tego tematu dlatego. napewno nei chce miec męża , dzieci i miszkać w polsce, chchcoiaż jestem patriotą . [?] nie wiem czy to poprwwnie napsiałam ,a le ja tylko udaje mądrą . Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Za 10 lat... 21.04.10, 19:59 za dziesięć lat? uuj, to trochę czasu... pewnie będę wtedy na studiach. czyli nauka. oprócz tego może będę miała jakiegoś chłopaka i nie wiem co dalej, nie myślałam o tym jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: Za 10 lat... 21.04.10, 20:17 Za 10 lat bede miala 24. Hmm bede dziewczyna Justina Bieber'a xD zart Nie wiem, ja chcialabym zostac aktorka, i bede szla w tym kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Za 10 lat... 21.04.10, 20:22 napewno pojechać do Stanów ; ) Zostać dziewczyną J.B, być albo piosenkarką albo tancerką albo wizażystką Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Za 10 lat... 14.08.10, 21:47 albo i nie. skąd mam wiedzieć, wolę nie myśleć, bo się zawiodę. Odpowiedz Link Zgłoś
vikaa hmm 22.04.10, 14:00 Za 10 lat będę studentką zoologii (chyba) z resztą z wiekiem moje plany się zmienią ;p Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl . 22.04.10, 14:10 Nie wiem... Nie wybiegam tak daleko w przyszłość, wiem tylko że chcę być pedagogiem-dziś jestem w stanie stwierdzić tylko tyle. Nie mam życia poukładanego w kostkę jestem spontaniczna. :d Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi To pomyślmy . 22.04.10, 14:35 Będe miała domek, zapewne bd na studiach prawo, badz psychologia. ew. dziennikarstwo. Bede miała mase znajomych etc. xD Odpowiedz Link Zgłoś
olkajot Re: To pomyślmy . 27.04.10, 18:17 Za dziesięć lat , bedę mieć około 22 lat i pewnie będę studiować. Nie wiem co , czas pokaże. Aaa, będę mieć pieska o imieniu Brutus i będę z nim chodzić na spacerki. Odpowiedz Link Zgłoś
ehe_ Re: Za 10 lat... 22.04.10, 15:18 Utalentowana dziennikarka, wspaniała żona z trójką małych łobuzów. Marzycielkaa .. c= Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Za 10 lat... 22.04.10, 15:31 Za 10 lat, to już będę miała 26, więc przy dobrych wiatrach powinnam kończyć/skończyć studia na filologii angielskiej. Więc wtedy zostaję tłumaczką, najlepiej książek. No i chyba będę miała męża i dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
satini Re: Za 10 lat... 22.04.10, 15:35 Będę mieszkać w USA. Nie mam pewności co do innych spraw, ale nigdzie indziej nie widzę siebie tak jak tam. Odpowiedz Link Zgłoś
honeybunnyx333 Re: Za 10 lat... 22.04.10, 15:36 żyję chwilą, nie myślę o przyszłości, ani o tym co stanie się jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
sandika001 Re: Za 10 lat... 22.04.10, 16:38 bende miec 25 lat i chciała bym mieszkać najlepiej w Meksyku <piekny kraj> a jak nie to w warszawie..!! Byc modelkom lub stewardessą.. Mieć chłopaka..ale nie męza.. Odpowiedz Link Zgłoś
black_lady Re: Za 10 lat... 22.04.10, 16:40 Za 10 lat będę jeszcze na studiach - nie wiem dokładnie na jakim kierunku, pewnie coś z inżynierem ;> Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Za 10 lat... 22.04.10, 16:40 Za 10 lat to ja dopiero medycynę będę kończyła. Odpowiedz Link Zgłoś
emily. Re: Za 10 lat... 22.04.10, 16:45 Za dziesięć lat... no, to jeszcze będą studia, jeśli dożyję, oczywiście ^^ Chyba coś związanego z muzyką, albo pisarstwem. Zostaje jeszcze plastyka, ale to raczej hobby. Mam nadzieję, że jeszcze wtedy skrzypce mi się nie znudzą i nadal uparcie będę na nich grać. Odpowiedz Link Zgłoś
lusiiaczek_joe Re: Za 10 lat... 27.04.10, 15:11 Hm... za 10 lat, chcę mieszkać w USa lub we Włoszech i być aktorką ,reżyserką i pisarką książek i scenariuszy ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
elliot ? 22.04.10, 16:51 to moja odpowiedź: ? nie mam pojęcia, pewnie pójdę na studia (OBY), nawet nie wiem jakie, ale raczej humanistyczne. będę mieszkać w tanim mieszkaniu/ew. z rodzicami, rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
densetsu94 :) 28.04.10, 11:53 za 10 lat? czyli 26 lat będę mieć... hmm, chciałabym być już po studiach, pracować w jakiejś gazecie, bądź - jeżeli zdecyduje się jednak na filologię angielską - mieć ciekawe propozycje pracy i zlecenia tutaj, w Polsce lub w innym kraju. dzieci jeszcze raczej nie. może jakiś facet przy boku.;d i własne mieszkanie - najlepiej w Trójmieście!;d najważniejsze w życiu jest robić, to co się chce, mieć pasje, być zdrowym i mieć marzenia. peace. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Za 10 lat... 22.04.10, 17:38 Nawet nie wiem czy będę żyła. Nie robię planów na przyszłość, nie umiem. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Za 10 lat... 22.04.10, 18:34 jest prawdopodobieństwo że nie będzie mnie wtedy na tym świecie, ale gdybym jeszcze była to nie wiem co by się ze mną działo i nie chcę wiedzieć. pożyjemy - zobaczymy c: Odpowiedz Link Zgłoś
tusiaw klik. 22.04.10, 18:37 będę miała 23 lata, więc będę studiować [nie wiem co] Odpowiedz Link Zgłoś