razzo Za 10 lat... 27.04.10, 13:50 nie wiem i nie chcę sobie tego wyobrażać. ale zapewne będę brzydką anorektyczką. Odpowiedz Link Zgłoś
kinkusia Re: Za 10 lat... 27.04.10, 13:55 chcę być fryzjerką..: ) ale tak wgl to za 1o lat bd stara więc wole aby czas leciał pomału.; * Odpowiedz Link Zgłoś
anana97 Re: Za 10 lat... 27.04.10, 14:00 na pewno będę starała się dokształcać i próbować osiągnąć swój wymarzony zawód"fotograf artystyczny".Znając siebie i swój charakter to nadal sklepy będą w moim władaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
rydzu95 Re: Za 10 lat... 27.04.10, 14:01 za 10 lat ... no to jeszcze będę studiować prawo ;p tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
miley__xd Re: Za 10 lat... 27.04.10, 14:01 Hmmm... No nie wiem. Ciężko powiedzieć. Ja myślę, że bd. pracować w jakiejś tam gazecie w USA, albo bd. tłumaczkę. Ewentualnie zrobię karierę jako gitarzystka. xD Nie no żartuję. Najbardziej prawdopodobne są dwie pierwsze. Trzecia to raczej niemożliwa. xd Odpowiedz Link Zgłoś
marta. Re: Za 10 lat... 27.04.10, 14:06 za 10 lat będę mieszkała ze swoim chłopakiem, który będzie przystojnym hiszpanem (jeszcze się nie pobieżemy bo wedłóg mnie będę jeszcze za młoda na to) w Hiszpanii najlepiej w Barcelonie ale to nie ważne inne miasta też mogą być ; ddd a co będę robić? będę grała w ręczną ; ] aha no i oczywiście będę w trakcie kończenia studiów ale jeszcze nie wiem na jakim wydziale ; p hahahaha wiem, że wymyślam jakieś bajki ale na prawdę kompletnie nie wiem co będę w przyszłości robić.. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 ....;/ 27.04.10, 14:11 a skąd mam wiedzieć ?! co ja jasnowidz jestem! żyj chwilą - moje motto życiowe... Odpowiedz Link Zgłoś
cukix33 Re: Za 10 lat... 27.04.10, 14:17 będę chirurgiem plastycznym lub psychologiem. W sumie nie ważne co bede robic, byle by tylko być szczęsliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiaa Re: Za 10 lat... 27.04.10, 14:25 hmm.. mam nadzieję, że będę bogatą, szczęśliwą i ładną żoną pewnego pana ale czuję, że będę ledwo wiązała koniec z końcem, będę sama i gruba. Odpowiedz Link Zgłoś
pati2505 Re: Za 10 lat... 27.04.10, 14:33 za 10 lat... No to będę miała 24 lata Nie będzie mnie w Polsce (będę w USA) i tam będę studiować jak wyjdzie a jak nie to będę studiowała tutaj i wyjadę później. Chcę być projektantem wnętrz,adwokatem albo fotografem. Potem chcę tańczyć i śpiewać ... Będę miała męża i 2 dzieci ewentualnie 3. Będę miała pełno kasy i będę mega szczęśliwa Marzenia No ale zawsze trzeba dążyć aby je spełniać Odpowiedz Link Zgłoś
chelseasmile mm... 27.04.10, 14:54 Za 10 lat... bd baardzo bogata. opanuję perfekcyjnie angielski i wyjadę gdzieś do Ameryki... ; p bd sobię tam mieszkać z moim chłopakiem gitarzystą/piosenkarzem, zrobię sobie kilka operaccji plastycznych.... chciałabym tak zyc ; p a tak na serio to nie mam pojęcia jeszcze.... Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney Re: Za 10 lat... 27.04.10, 14:54 Paula Kowalska, największa idolka nastolatek, wraz z dawną idolką Seleną Gomez są najlepszymi przyjaciółkami. Paula wygląda dokładnie jak Selena 10 lat temu, tyle, że Paula ma 23 lata! Kowalska jest super piękna, mądra i angażuje się w akcje charytatywne. Używa drogich kosmetyków, ubiera się w najmodniejsze ciuchy i ma niezliczone rzesze fanów. Jej przyjaciele to Sterling Knight, Vanessa Hudgens, Monique Coleman, Aly i AJ Michalka, Bill Kaulitz, Robert Pattinson i Taylor Lautner i oczywiście SELENA!!!! Ma też mnóstwo nieznanych przyjaciół z podstawówki - Bronę, Grażę, Zdziśkę i Gabę. I innych!!!! Jest na okładkach wszystkich gazet. Wszyscy ją kochają. Jest piosenkarką z zespołu Girls, autorką tekstów piosenek dla Girls, pisarką znaną z serii o Ali, poetką, modelką, stylistką i projektantką mody. Jest bogata, najbogatsza z całego świata, a jej miesięczny dorobek to 7586745789098123689339 milionów. Odpowiedz Link Zgłoś
music11 Re: Za 10 lat... 27.04.10, 14:57 Hmmm...ja za 10 lat chce być słwaną aktorką =) Oraz chciała bym ukończyć liceum aktorskie i ukończyc gimnazjum plastyczne. Do gimnazjum plastycznego ide po wakacjach =) a później właśnie zamieżam żucic to gim i pójśc do liceum aktorskiego =) Już wszystko mam zaplanowane =) ;P Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: Za 10 lat... 27.04.10, 15:25 Nie wiem. Nie umiem myśleć o odległej przyszłości. Ale wyobrażam to sobie mniej więcej tak: studia, jakiś fajny kierunek, Kraków. Mieszkanko w bloku, stara kanapa, mały telewizor, rudy kot, w kuchni parę chińskich zupek, kawa, jogurty. Praca w pobliskim kinie, nakładam popcorn i nalewam colę. Piszę książkę, sztukę, kręcę film. Komuśtam pokazuję. Ludziom się to podoba. Kończę studia i robię karierę, poznaję jakiegoś mężczyzne, rodzę jedno dziecko, pracuję, odchodzę na emeryturę, umieram ze stroną o sobie na Filmwebie i artykułach o mojej sztuce w gazetach. Nie wiem, czy tak akurat będzie moje życie wyglądało. Zapewne nie. Ale i tak pewnie w wieku 22 lat będę miała zupełne inne plany. Odpowiedz Link Zgłoś
sandruska_x3 o. ; oo 27.04.10, 15:28 będę bogtąą , aktoreczkąą .. ; DD z dwójką dzieci i wspaniałym mężem .. x d hahaha , marzenia . ; oo Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek1311 Za 10 lat... 27.04.10, 15:37 Mam nadzieję ze bede na studiach weterynaryjnych Odpowiedz Link Zgłoś
pepu Dziwne.xd 27.04.10, 15:39 zawsze chciałam zostać słynnym rysownikiem. ale takich ludzi jest FUL i nie są sławni xd zaa dziesięc lat czyli... 21 ... hmm..?? nie wiem .. to co każdy. dokształcać się z spotykac sie z kumplami tyd xd PS. zawsze chciałam otrzymywać kontakat z moją przyjaciółką nawet po wyjściu ze szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
gosika11x Re: Za 10 lat... Ameryka 27.04.10, 15:42 Mokoim mażeniem jeste mieszkać w Ameryce i być aktorką...jak Kristen Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: Za 10 lat... 27.04.10, 15:58 Skoncze studia dziennikarskie i przeprowadze sie do kalifornii Odpowiedz Link Zgłoś