hellokiciara 07.12.09, 14:54 Dosyć dużo jest tematów o ściągach , ale ja będę ' orgninal ' Ale moja koleżanka wynalazła ściągę taką , że nikt się nie kapnie xd . Zgadujcie ; > . Będę wam podpowiadała , aż w końcu wam to ujawnie -,- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zigii Re: Ściąga ; dd 07.12.09, 14:58 no ja nie wiem, podpowiedz jakoś C: kartka ze ściaga na długopisie? O.x Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: Ściąga ; dd 07.12.09, 15:36 ale fajną gre wymyśliłaś <ironia> myśle że ten pomysł nie jest nowy ludzie siciągają tyle lat ile jest szkoła nie wydaje mi się że 12- latka ma nowy zajebisty pomysł.... po co takie wątki ?? chcesz być popularna? ? fajna? ? pomysłowa? nie wychodzi ci to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Ściąga ; dd 07.12.09, 15:39 Ojj! Ale ekstra! Hellokiciara się nami pobawi : ) Odpowiedz Link Zgłoś
zulusia Re: Ściąga ; dd 07.12.09, 15:40 napisac na ręce? wsadzić do wisiorka.: DDD???x DD. Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Ściąga ; dd 07.12.09, 15:45 W d*pe se wsadziła ;] A ona nie chce powiedzieć bo nie wie nic tylko sie popisać chce ;// Odpowiedz Link Zgłoś
manual. Re: Ściąga ; dd 07.12.09, 16:07 Wypisz ją sobie na czole. Będzie zabawnie -,- Odpowiedz Link Zgłoś
ajlyy ;dd 07.12.09, 16:16 a z tym że ` nikt się nie kapnie ` to chodziło ci o nas czy nauczycieli ? bo jak o nas to skoro nikt się nie kapnie to po co mamy zgadywać ? a po za tym to według mnie wcale nie jest oryginalny wątek ;D i ja nie będe robić z siebie głupka zgadując ; p po co w ogóle taki wątek ? chcesz zwrócić na siebie uwage ? sorry za obrazę ale moim zdaniem mogłabyś trochę pomyśleć i albo napisać ten sposób a nie zabawiać się naszym kosztem . a jeśli chodziło ci o to żeby było jakoś `zabawnie , śmiesznie ` to ci się nie udało . I chyba ci się nudzi -.- amen xDD Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja Re: ;dd 07.12.09, 16:25 nieznoszę Cię m.in. za takie wątki. myślisz , że fajna jesteś . te wątki są żalowe -.- i jeszcze syśieka4444 obrażasz . żal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: ;dd 07.12.09, 16:33 uuu. to się nam pobawisz. xd. dwunastolatka wymyslająca wynalazki, które na zawsze odmienią wszystkich życie. łał. ;> nieźle brzmi. xd. Odpowiedz Link Zgłoś
addie. Re: ;dd 07.12.09, 16:34 ` hellokiciara się nami zabawi xdd no nie wiem, wsadziła sobie do stanika?? Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Re: ;dd 07.12.09, 16:47 Nie wiem, pisze to sobie na rogach książki ? Daj podpowiedź. (; Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: ;dd 07.12.09, 16:52 ja nie wiem, jestem za głupia na zagadki 12-latki ;] Odpowiedz Link Zgłoś
cold Re: ;dd 07.12.09, 17:00 Ja też uważam jak lady paja :x Twoje wątki to jedne wielkie bagno Odpowiedz Link Zgłoś
mydeafsenses Re: Ściąga ; dd 07.12.09, 17:03 tak , tak ..napewno ona to wynalazła. ;- / Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Ściąga ; dd 07.12.09, 19:46 Wiecie co chyba nie będę siedziała cały dzień przed kompem i odpisywała wam . Tak po drugie ile wy macie lat ? Są tu osoby ode mnie młodsze i starsze . Patrzę , że nie umiecie czytać ze zrozumieniem . Czy ja napisałam , że ja wymyśliłam tą ściągę , czy moja koleżanką . Wiecie co , ona ma 20 lat , więc to chyba trochę ma większy umysł od 12 - latki . Ja się wami nie bawię , tylko myślałam , że dojdziemy do tego razem . W ten sposób nie chcę być popularna , jeżeli wy do popularności dążycie to nie mam o czym z wami gadać -,- . Apropo syśka , ona mnie się pierwsza uczepiła , ona mnie wyzywała , to może miałam siedzieć jak myszka pod miotłą ? . Czego wy mnie się czepiacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Ściąga ; dd 07.12.09, 19:59 emm , tak się zastanawiam o co wam wszystkim chodzi . ? a z tym sysiek4444 mnie powaliło całkiem , sorry bejbe ale to sysiek4444 zaczeła tą walkę bo tak się składa , iż czytałam tą rozmowę . hello jest ołkej i proszę się tu nie wyzywac , nooo . nie wiecie o co chodzi z tym wątkiem to nie odpisywac ;-xx . Odpowiedz Link Zgłoś
crayon Re: Ściąga ; dd 07.12.09, 20:14 ALeż panna helokiciara , każe zgadywać więc ..... x d no jakoś nam sie nie udaje może to na sera świetna ściąga . ;d napisanie na palcu ? ehh nie wiem . ; / skoro widać że nam sie nieudaje to może byłabyś miła i nam wkońcu podpowiedziała ? ; o . Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Ściąga ; dd 07.12.09, 20:36 nie chce mi sie zgadywac. ejj powiedz. ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Ściąga ; dd 07.12.09, 22:08 Mam podpowiedź : Jest to ściąga związana z długopisem . xd Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Ściąga ; dd 07.12.09, 22:12 Może i nie jest taką świetna i ogóle , ale taka fajna ; p Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Ściąga ; dd 07.12.09, 22:13 zigii napisała , że ten długopis jest z kartką , no tak , ale trzeba tak dokładnie wiedzieć o co chodzi xd Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Ściąga ; dd 07.12.09, 22:15 Myślcie jak może być taka technika , że nawet na 1 ławce nikt nie zobaczy . <br /> Napewno się nie wyjmuję żadnej kartki , tylko ... Odpowiedz Link Zgłoś
pinky_love Re: Ściąga ; dd 07.12.09, 22:15 Taki co jak sie pisze to nie widać a jak podświetli to widać? Odpowiedz Link Zgłoś
piano Re: Ściąga ; dd 08.12.09, 17:38 W długopisie lub w rekawie xD A może.......... w nogawce sama nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
olciia_jb yy . . .``` 08.12.09, 22:52 trzymasz długopis i piszesz co umiesz . bo się nauczyłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
techno14 Re: yy . . .``` 09.12.09, 20:01 to o to chodziło bo ja myslałam ze to tak wsadzasz do dlugopisu sciage z napisem i sciagasz Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: yy . . .``` 09.12.09, 20:37 To trzeba coś zrobić z tym długopisem xd . Rekwizyty : Kartka z informacją xd , długopis zwykły and a to już sami xd Odpowiedz Link Zgłoś