blondzia Re: Chcę zmienić imię. 19.12.09, 19:32 Współczuję masz okropne imię i nigdy o takim nie słyszałam twoja matka to jakaś z 15 wieku jest że cię tak nazwała zraniła się na maksa zmień swoje imię jak najszybciej : Fajne imionka to: Karolina Julia Lena Andżelika ( jak bym z tych któryś chciała mieć tak na imię oprócz Karolina bo tak mam na imię pzdr) Odpowiedz Link Zgłoś
brook orginal name ;) 19.12.09, 19:38 przynajmniej masz orginalne imię i wiesz, że drugiej takiej nie ma! Ja mam na imię Ola i mi wcale nie wesoło! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Chcę zmienić imię. 19.12.09, 19:41 Ja nie mogę, jakie masz zajebiste imię! (piszę na serio) Zamień się ze mną, będziesz miała na mię Kasia Sorry, ale nic na ten temat nie wiem. Po prostu chciałam się komuś "wygadać" Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: Chcę zmienić imię. 19.12.09, 19:43 przyznam że nigdy nie słyszałam o takiem imieniu. ja też bym chciała zmienić swoje na Olivię a zwię się Monika, beznadziejnie. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.j Re: Chcę zmienić imię. 20.12.09, 12:10 ja mam na imię Sjana i zmieniłam je kilka lat temu na Jana, moim zdanie masz śliczne imię i nie powinnaś go zmieniać, nawet nie wiesz ile osób chciało by się nazywać tak jak ty myślę, że lepiej jest mieć oryginalne imię a nie nazywać się np. Magda, Ola itp. bo te imiona nosi pół polski, a ty jesteś jedyna i nie powtarzalna kiedyś na pewno to zrozumiesz pozdrawiam Jana. Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Chcę zmienić imię. 20.12.09, 14:26 masz ładne imię. chciałabym mieć takie imię jak twoje a nie być jedna Martą z wielu Mart. Odpowiedz Link Zgłoś
alexa10 Re: Chcę zmienić imię. 20.12.09, 14:40 a ja mam na imie Ola i nienawidze tego imienia;/ wolałabym Martyna albo Roxana lub Vanessa ciesz się że nie masz na imie Bernadeta jak moja koleżanka ;* Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Chcę zmienić imię. 20.12.09, 16:45 Ciesz się, że masz oryginalne imię! A poza tym zawsze możesz wymyślić jakąś ksywkę i git xd np. Inda czy Den lub jakieś kompletnie nie związane z twoim imieniem ;p może coś tam pomogłam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
myhorses13 Re: Chcę zmienić imię. 27.12.09, 22:37 indenecja_ napisał(a): > Najgorsze świństwo jakie zrobiła mi moja mama to imię. Kto słyszał o imieniu > Indenecja? Nie obchodzę nawet imienin... Jeśli moja mama by się zgodziła na > zmianę imienia, to mogę w tym wieku? Chcę być Zuzią ... lub Olą... zwykłe imie > ! Pozdrawiam. poradźcie mi. spoooko słyszałam o imieniu "moondance" heheh . Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli ;o 27.12.09, 22:43 Kurde , ale ci współczuje..Ja nie wiem jak bym się czuła jakbym miała inne imię niż Paulinaaaa. Jasne , że możesz w tym wieku! Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: ;o 27.12.09, 22:56 A ja mam na imię Adriana. Niby normalne, a jednak mało jest Adrian przez jedno 'n' w Polsce, Lubię je, a ty… Bardzo oryginalne, czy mogę poznać twoją mamę? Sądzę, że jest bardzo kreatywna xD Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ Re: ;o 27.12.09, 23:09 masz bardzo orginalne imię i niespotykane. (; ja mam na imię Julita, i cieszę się z mojego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
oliviajonas Re: Chcę zmienić imię. 27.12.09, 23:03 zapomniałabym jak mam na imię. ale za to jesteś oryginalna. jak na ciebie wołają? c: Odpowiedz Link Zgłoś