g_o_s_i_a 12.12.09, 14:41 Były wątki Edward i Jacob, Jasper i Emmett. Jestem ciekawa, kogo wolicie, Belle czy Alice? Piszcie! Jak był taki wątek to sorki!. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkk277 Re: Bella czy Alice??? 12.12.09, 14:47 zdecydowanie alice,bella jak dla mnie to taka ciota troche,nic nie morze nic nie umie i rozplywa sie nad tym edwardem..masakra Odpowiedz Link Zgłoś
mileczka19 Re: Bella czy Alice??? 12.12.09, 17:44 Lubie Belle gdy czytam książke , ale chrakter podoba mi się od Alice .; Odpowiedz Link Zgłoś
brand.of.heroin Re: Bella czy Alice??? 12.12.09, 19:41 Alice.! lubię Bellę ale w książkach jest taką dupcią. ;// Odpowiedz Link Zgłoś
onaa123 Re: Bella czy Alice??? 26.12.09, 19:30 dla mnie Bella jak i Alise są auper ;D Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy_kefir Bella or Alice . ? 12.12.09, 14:48 nie wiem . obydwie są fajne . alice cenie za fajną fryzurę (wiem, głupie ; p) no a belle lubię, bo lubię . ; - p nie zdecyduję się Odpowiedz Link Zgłoś
petka Re: Bella czy Alice??? 12.12.09, 14:52 Oczywiście Alice Bella momentami mnie strasznie wkurzała Odpowiedz Link Zgłoś
charme Re: Bella czy Alice??? 12.12.09, 14:53 Niewiem,ale chyba Alice,bo z Belli zrobili takie biedactwo , które wogóle się nie śmieje i nie jest wesołe ... xD Odpowiedz Link Zgłoś
olla2205 Re: Bella czy Alice??? 12.12.09, 14:53 A o kurdę.. Obydwie są boskie! Ale chyba Bellę bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
vampire_girl Re: Bella czy Alice??? 12.12.09, 14:53 Łubie Bellę ale wole Alice!! Alice jest super !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Bella czy Alice??? 12.12.09, 14:55 Chyba Bellę, ale uważam, zę powinna wybrać Jacoba .! Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: Bella czy Alice??? 12.12.09, 14:59 Alice, bo ja lubię szalonych ludzi . Chociaż Bella też jest fajna ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
norris13 Re: Bella czy Alice??? 12.12.09, 19:48 Alice ;d Boo ma poczucie humoru i wgl ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Bella czy Alice??? 12.12.09, 16:04 żadnej ale jak mam wybierać to Alice Belli nie znoszę! Odpowiedz Link Zgłoś
good_thing Re: Bella czy Alice??? 12.12.09, 16:26 W sumie to dwie całkiem inne osoby. Hmm..nie mogę się zdecydować. Odpowiedz Link Zgłoś
pinky7 Re: Bella czy Alice??? 12.12.09, 16:32 Alice, ale i tak najbardziej lubię Jane Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: Bella czy Alice??? 14.12.09, 23:13 jasne,że Alice,bo wie czego chce. I poza tym jest STAŁA W UCZUCIACH Odpowiedz Link Zgłoś
holly. alice ! 12.12.09, 16:33 w filmie / książce : alice ! normalnie : kristen ( ; Odpowiedz Link Zgłoś
guitar Re: alice ! 12.12.09, 16:40 ALICEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bella to małe biedactwo z otwartą mord(k)ą, którą mamusia upuściła, jak jeszcze dzieckiem była xD Też was kocham Odpowiedz Link Zgłoś
stefaa Re: Bella czy Alice??? 12.12.09, 17:18 2 są super !!!... ale wybieram Belle.. Odpowiedz Link Zgłoś
isabellla Re: Bella czy Alice??? 12.12.09, 17:27 Obie są zajebiste ! Alice Bella . Wolę Bellę. Jest zajebista A Alice robi zajebiste imprezy ! Fajnie że Bella wybrała Edwarda . ! <333. Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella.Bella .Bella . Bella .Bella. Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Bella czy Alice??? 12.12.09, 18:10 Wolę Alice, mimo to, że jest trochę płytka... Ale przynajmniej nie tak głupia jak Bella. Edward! Co będzie jak mnie zostawsz? Ja nie mogę bez ciebie żyć!!! Edward! Ja nie wytrzymam 5 minut bez ciebie! Edward! Ja chcę iść z tobą do łóżka! Edward!... Odpowiedz Link Zgłoś
ema11 Re: Bella czy Alice??? 12.12.09, 18:17 Alice lubie też Belle ale Alice jest 100 razy lebsza Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Bella czy Alice??? 12.12.09, 18:19 Obie uwielbiam, ale z charakteru jestem bardziej podobna do Alice, bo taka szalona ze mnie laska. xdd Dlatego wybieram Alice, ma fajniejszą osobość. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_okienka Re: Bella czy Alice??? 12.12.09, 19:11 No oczywiście,że Alice. Jest moja ulubiona bohaterką ze wszystkich części sagi. Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Re: Bella czy Alice??? 12.12.09, 19:16 Wolę Bellę. Ale Alice też jest super ! ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: Bella czy Alice??? 12.12.09, 19:18 Jasne, że Bella. Alice mi nie leży. Wolę Bellę, bo ona wszystko `przeżywa` jako człowiek i fajnie się to czyta i ogólnie ją lubię ;xx Odpowiedz Link Zgłoś
nikajbfan Re: Bella czy Alice??? 12.12.09, 19:24 Alice!! Jest taaaka fajniutka;D Odpowiedz Link Zgłoś
dhampir_ Re: Bella czy Alice??? 12.12.09, 19:24 Alice jest fajna ale wolę Belle ! Odpowiedz Link Zgłoś
beniaxd Alice :> 12.12.09, 19:28 Alice bo zawsze wesoła a Bella zaczęła mnie wkurzać w 3 części ... Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Bella czy Alice??? 12.12.09, 19:26 Belli nie lubie, nudna jest... A ALICE PO PROSTU KOCHAM!!!!!!! Jest naprawde SUPER.!!! Dzisiaj właśnie byłam na KWN w kinie, Alice ślicznie wyglądała..dużo lepiej niz w Zmierzchu, chociaż do Zmierzchu też ją super wystylizowali Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: Bella czy Alice??? 12.12.09, 19:28 ` jasne, że bella ! ona ma coś takiego nie odkrytego, a to właśnie jest niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
wampirzycaa.xx Re: Bella czy Alice??? 12.12.09, 19:47 Kocham wszystkich ze Zmierzchu. BEZ WYJATKU ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
jewel Alice. 12.12.09, 20:02 Bella to taki 'ponurak'. Wkurza mnie jej styl życia. W książce ciągle narzeka, ma jakże wielki dylemat. Edward. A może Jacob? Który z nich to ten jedyny? A w Przed Świtem zachowała się jak małolata. Po co robiła Jacobowi nadzieje całując się z nim, skoro zaraz potem śliniła się z Edwardem? To jest chore. Wtedy Bella udowodniła, że jest zwykłą zdzirą. A Alice... Ona tak bardzo przypomina mnie. Jest zakupoholiczką. Jest wesoła, zwariowana. Ona jest lepsza. Zawsze była i będzie. Nawet Ashley Green lubię o wiele bardziej od Kristen Stewart. -.- Odpowiedz Link Zgłoś