ja_xd Re: dzwonek / sms / budzik. 14.12.09, 14:50 dzwonek - agnes relese me sms - jakis taki z samsunga xD budzik - śpiewające kuraki Odpowiedz Link Zgłoś
tynne dzwonek / sms / budzik 14.12.09, 15:07 dzwonek - Hello Hello by Paramore , chyba głównie ze względu na początkowe słowa, sms - jakiś standard budzika nie potrzebuje Odpowiedz Link Zgłoś
denessa Re: dzwonek / sms / budzik. 14.12.09, 15:09 dzwonek : czołówka z słonecznej sonny sms : timon & pumba - stan by me budzik : takie coś z madagasakru gdzie gada - wstajemy , wstajemy . XD Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: dzwonek / sms / budzik. 15.12.09, 14:33 dzwonek; Franz Ferdinand - Do You Want To świetnie się zaczyna, poza tym zawsze się uśmiecham jak ją słyszę, wyjątkowo optymisticzna. budzik; The Beatles - It Won't Be Long na zmianę z Franz Ferdinand - It Won't Be Long uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam. Poza tym świetnie mnie rozbudza. Zarówno w wykonaniu chłopaków z Liverpoolu jak i w coverze Franzów sms; Death Note Soundtrack - L's Theme specjalnie przycięte na dzwonek. Mocno się zaczyna, więc czasami dostaje zawału muszę coś pozmieniać bo mam taką kombinacje od xy czasu Odpowiedz Link Zgłoś
annex Re: dzwonek / sms / budzik. 15.12.09, 14:36 dzwonek to: Dj Sequence Let's Dance <3 kocham te nutę. sms to: speed - tu cię mam. budzik: Kesha = tik tok. Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: dzwonek / sms / budzik. 15.12.09, 14:40 hahah! mam wibracje a na budzić to co tam wpadnie pod rękę... Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: dzwonek / sms / budzik. 15.12.09, 17:23 dzwonek coldplay- viva la vida sms - gg budzik - swet dreams Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: dzwonek / sms / budzik. 15.12.09, 17:39 już nawet nie pamiętam jaki mam dzwonek,bo z powodu szkoły telefon mam przez cały tydzień wyciszony.na weekend już zapominam go znowu ustawić ale słysze wibracje telefonu nawet z drugiego pokoju i na prawdę wystarczą też do obudzenia mnie.po prostu wibracje,a ja już zrywam się na nogi.niewiele mi potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: dzwonek / sms / budzik. 15.12.09, 17:42 dzwonek - wibracja sms - wibracja budzik - wibracja ; 33 ehm . od kilku miesięcy mam wyciszony głos . ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
lulu097 Re: dzwonek / sms / budzik. 15.12.09, 17:47 mnie budzi Britney Spears- 3 na sms Sean Paul- So fine a na dzwonek Michael Jackson- Billie Jean Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: dzwonek / sms / budzik. 15.12.09, 17:50 sms- mam jakiśtam standardowy dzwoneczek, pika sobie, c(: budzik- musi być piosenka, której nie lubię JAKOŚ SZCZEGÓLNIE [że kisiel jak ja słyszę], bo gdybym ją lubiła, to po tym, jakby mnie cholernik budzik obudził, znienawidziłabym tężę piosenkę ;] aczkolwiek powinno być to coś takiego świeżego, 'wesołego', z fajną melodią, więc Junior Stress- Znam ten stan dzwonek- Junior Stress- Nie po to by łapać słońce. Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: dzwonek / sms / budzik. 15.12.09, 17:50 justin bieber-one lass only girl/taki jakis zwykly/nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
tiin55 Re: dzwonek / sms / budzik. 15.12.09, 18:00 Dzwonek - Usher - Yeah! SMS - jakiś standard Budzik - Afromental - I pray 4 love Odpowiedz Link Zgłoś
siaka93 Re: dzwonek / sms / budzik. 15.12.09, 17:58 Dzwonek: Jonas Brothers- When you look me in the eyes. Sms: standardowy z Nokii taki: pipip- pipip ^^ Budzik: Jonas Brothers- Hello Beautyfull [taa, wartościuję się] nie zmieniam tego od marca Odpowiedz Link Zgłoś
shibby Re: dzwonek / sms / budzik. 15.12.09, 18:09 na dzwonek mam lostprophets-burn burn, na sms mam the subways-rock&roll queen a na budzik mam jakiś dzwonek beznadziejny z telefonu xD Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: dzwonek / sms / budzik. 15.12.09, 18:12 ktoś dzwoni: Rihanna - Rehab. no chyba, że dzwoni mama albo ktoś tam inny, to różne mam. ^^ sms: Zordon (ten dźwięk z Power rangers xD). budzik.. różnie: Agnes - Release me (albo jakoś tak ;P), normalny z se (soft harp chyba się nazywa), taki krzyk też czasami, David Guetta ft. Akon - Sexy chick albo PTP - Ulice tego słuchają. trochę tego jest. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: dzwonek / sms / budzik. 20.12.09, 00:05 Dzwonek - Vavamuffin - Hooligan rootz SMS - Jakieś coś standardowe xD Budzik - Nirvana - Smells Like teen Spirit Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: dzwonek / sms / budzik. 20.12.09, 00:18 sms : standardowa melodyjka z samsunga dzwonek : much better , Jonasów budzik : zawsze budzi mnie mama więc nie jest potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: dzwonek / sms / budzik. 20.12.09, 00:29 sms: standard dzwonek: Na zmianę Help Beatlesów i Harder To Breathe Maroon 5 budzik: Nick J. Who I Am Xd Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas Re: dzwonek / sms / budzik. 20.12.09, 00:46 dzwonek - Emily Osment - All The Way Up sms - gadu gadu budzik - Joe Jonas - Gotta Find You (ahhh taki głos może mnie codziennie budzić ) Odpowiedz Link Zgłoś
pusta_lala :D 20.12.09, 00:49 dzwonek : Simple Plan - Welcome to me life ; ] sms : Hadouken! - Tuning In ^,^ budzik : standardowy. przeważnie mam tylko wibro . XD Odpowiedz Link Zgłoś
bella_donna Re: dzwonek / sms / budzik. 20.12.09, 01:12 Dzwonek: Jason DeRulo- Watcha Say. Sms: Jakiś jaki już był w telefonie. ^^ Budzik: Lady Gaga- Telephone. Odpowiedz Link Zgłoś
xxmalinkaxx Re: Dzwonek / sms / budzik 20.12.09, 03:34 Dzwonek to ja mam : DJ Aligato - Fly High . Sms : jakieś takie co w telefonie było .. takie głupie coś xD Budzik : Ashley Tisdale - i want dance Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ Dzwonek / sms / budzik 20.12.09, 08:50 sms - standard . dzwonek - ONE TIME - jb . < 33 a ten dzwonek to co chwila zmieniam .x budzik - standard . Odpowiedz Link Zgłoś
pepu Re: dzwonek / sms / budzik. 20.12.09, 09:09 hmmm.. dzwonek -Kat deluna = Unostable Budzik Miley Cyrus =7 things Sms -Lady GaGa = Poker Face a słysze tylko : momomo .... momomo .... momomomo.. i muzyczka...xDD Odpowiedz Link Zgłoś
paul_aleks Re: dzwonek / sms / budzik. 20.12.09, 09:21 jane_ a jaki masz telefon? bo ja wczoraj dostałam nowy SE W205. Jeszcze nie bardzo go czaję i muszę dokupić kartę pamięci, więc nie mam nic. PP Odpowiedz Link Zgłoś
maite_perroni Re: dzwonek / sms / budzik. 20.12.09, 09:24 dzwonek - she wolf shakiry budzik - tras de mi rbd Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: dzwonek / sms / budzik. 20.12.09, 11:24 w580i ;d one chyba bardzo się nie różnią, ja szybko zrozumiałam mój. ;q i zmieniłam! teraz na sms mam foals - ballons, a jak ktoś do mnie dzwoni to słyszę jamie t - chaka demus. <3. Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: dzwonek / sms / budzik. 20.12.09, 12:27 na 1 tel : dzwonek: 3OH!3 "Don't trust me" budzik: LoveHateHero "I'll make it To Brigades" sms: jakiś tam standart na 2 tel: dzwonek: zwykłe dryń dryń budzik Ptaky "żaba" sms jakiś też standart ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: dzwonek / sms / budzik. 20.12.09, 13:00 dzwonek - Strachy na lachy 'chodź ze mną do łóżka' sms - jakieś piiip. budzik - Alexz Johnson 'I don't know if i should stay' Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: dzwonek / sms / budzik. 13.01.10, 18:59 dzwonek - mgmt - time to pretend sms - gadu-gadu. ;d budzik - the all-american rejects - the last song Odpowiedz Link Zgłoś