Dodaj do ulubionych

Chcę nagrać film na youtube

15.12.09, 20:54
Hej, chciałabym nagrać film na youtube, ale troche się boję..
nigdy się nie uczyłam angielskiego więc boję się, że się pomylę w tekście i w ogóle.
Że każdy z USA będzie się ze mnie śmiał, a tego nie lubię. A gdybym zaśpiewała po Polsku
tzn nie idzie mi to dobrze bo brzmie tandetnie

A druga sprawa to taka ;
jak śpiewam to słyszę siebie bardzo czysto i naprawdę ładnie, ale gdy tylko siebie nagram
to myśle że zaraz eksplodują mi uszy.

Bardzo bym chciała być piosenkarką i aktorką, ale teraz to chyba over uncertainsadscianacry
Obserwuj wątek
    • annex Re: Chcę nagrać film na youtube 15.12.09, 20:58
      widzisz co piszesz ? "...to myśle że zaraz eksplodują mi uszy." no właśnie.
      czyli słyszysz inaczej, a jak nagrane to inaczej. Ale pomyśl ludzie będą mieli
      to nagrane więc zrób coś dla nich i nie nagrywaj tego. Ile ty masz lat? 8?
      zacznij mieć realne marzenia.
      • aga_96 Re: Chcę nagrać film na youtube 15.12.09, 21:06
        nie bój sie, do odwżnych świat nalezy, są jeszcze tacy ludzie którzy docenią twoje starania,
        a zawsze mozesz powedziec ze jestes z polski i sie jeszcze uczysz i ze przepraszasz ze jeśli
        coś przekręcisz i wszystko bedzie git ;D ja tak samo mam słysze siebie czysto a jak sie
        nagram to mam strasznie zmieniony głos, a jak na jednym konkursie mnie nagrali było
        wszystko w pytke ;p nie martw sie ;p jak sie już zdecydujesz to prześlij link chętnie
        obejrzę ;]
      • ciapolka Re: Chcę nagrać film na youtube 15.12.09, 21:10
        nie, 13 . o,O
    • mileyandnick Re: Chcę nagrać film na youtube 15.12.09, 21:00
      masz podobnie jak ja problem jest w tym ze mikrofon przerabia strasznie glos!!
      Nagrywałam sie i strasznie mi to wychodziło az do pewnej muzyki kiedy facet kazał mi
      spiewac powiedział ze bardzo ładnie spiewam!! no i znowu przygoda z muzyka
      jesli chodzi o youtube to najlepsze miejsce zeby sie wylansować
      ie martw sie na poczatku jest zawsze trudno!! Ale jesli bedziesz cwiczyc dana piosenke to
      napewno Ci wyjdzie chyba ze chcesz zaspiewac angielska piosenke na spontana to wtedy
      bedzie wtopa!!
    • martucha.12 Re: Chcę nagrać film na youtube 15.12.09, 21:00
      A na co sie wgl nagrywasz??? Bo może kamerka czy cos ma jakość słabą...
      Jak znajdziesz coś na czym bd się ładnie 'słyszysz' to na pewno bedzie dobrze! wink
      Powodzenia życze i pozdrawiam! ;*
      • kasiekk2 Re: Chcę nagrać film na youtube 15.12.09, 21:08
        Bo ty siebie inaczej słyszysz jak mówisz a inaczej jak nagrasz. Tez tak mam .xd
        Wiesz co zrób. ?
        Na muzyce głośno spiewaj . Jak nikomu uszy nie odpadną to nie jest tak źle .xd
        <żart>
        Moze ci sie tylko wydaje ze tak brzydko spiewasz.. Szkoda ze cie nigdy nie słyszałam.
        Pewnie nie jest tak źle.. A mi sie wydaje ze warto nagrać .
        Wiele ludzi wstawia filmki jak spiewaa. I negatywne komentarze ma dalego i głęboko . xd
        Ja tez myślałam ze spiewam okropnie i w ogóle ,ale sie niedawno odwarzylam zaspiewac
        piosenke przy koleżankach i mówily ze bardzo ładnie spiewamm .
        A jak sie boisz to zaśpiewaj przy koleżance i sie jej zapytaj czy ładnie . Itde. xd
      • pola16 Film na youtube? Czemu by nie! 15.12.09, 21:10
        jak wiesz,że nie masz talenta to się NIE NAGRYWAj,bo jeśli to prawda, to wtedy
        pół Ameryki i trzy czwarte polski będzie miało polewkę. I zapewne jakiś znajomek
        go znajdzie i będzie miał polewe... No chyba,że śpiewasz ładnie a sprzęcior masz
        lipny sad musisz zainwestować, albo u kogoś się nagrać xDkiss albo poproś rodziców
        o prezent na santa
      • mweezy Re: Chcę nagrać film na youtube 15.12.09, 21:15
        annex , realne marzenia ?
        nie przesadzaj kochanie , trochę fantazji i nierealnych być może
        marzeń też się przydaje w życiu . nie wiesz czemu ? masz problem.

a co do tego filmiku ...
        zaśpiewaj przy osobie, która obiektywnie oceni twój śpiew .
        wtedy będziesz miała pojęcie o tym jak śpiewasz i zdecydujesz czy nagrywać czy nie.
    • aannccciia ;/ 15.12.09, 21:15

to kurde nagraj se ten filmik a nie zakładaj wątku że chcesz nagrac ale sie boisz !!!
      uncertain;/;/;/
      • ciapolka Re: ;/ 15.12.09, 21:24
        troche kultury, dobrze? (;
    • lorente Re: Chcę nagrać film na youtube 15.12.09, 21:16
      Ja się też zastanawiam nad dodaniem filmiku na youtube tyle że mi wszyscy mówią że
      mam talent.. A z anglikiem niema co.. Trzeba ćwiczyć i wszystko super wymawiać..
      Zawsze możesz podkreślić że przepraszasz za swój angielski lub dodać na inną polską
      strone.. ; ) Np wrzuta, tam sami Polacy i pewnie nie będą się tak czepiać.. Powodzenia..
    • sanderka944 Re: Chcę nagrać film na youtube 26.12.09, 13:50
      ja osobiście wstawiam filmy na YouTube, i jakoś się nie przejmuje, że ktoś
      znajomy mnie znajdzie xd jak będziesz tak myślała, to za daleko nie znajdziesz w
      życiu c(:
      bo jednak trzeba pokonywać granice i wyznaczać sobie jakieś nowe cele.
      a co do tego głosu, to też mam wrażenie, że brzmi inaczej Oo i sprawa z
      angielskimi piosenkami jest taka,że raczej tylko Polacy mają takie coś,że jadą
      po Tobie, bo niewyraźnie wymawiasz. człowiek się uczy całe życie. a Anglicy czy
      tam Amerykanie (itd) raczej komentują Twój głos, a nie to, jak to wszystko
      wymawiasz. z czasem na pewno będzie lepiej. mam nadzieję,że pomogłam,a jak
      wstawisz film,to podziel się - z chęcią posłucham smile
    • chocochanel Re: Chcę nagrać film na youtube 26.12.09, 17:48
      Też o tym już myślałam ale co z tego wyjdzie ??? smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka