selenagomez555 18.12.09, 15:18 Hejka Potrzebuje przeprowadzić sondaż Dokładnie chodzi o to jak czujecie się w szkole ?? Czy czujecie z : a) wyższej półki b) średniej półki c) najniższej półki proszę powiedzie - potrzebuje tego sondażu !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kammi Re: szkola - sondaż 18.12.09, 15:49 nie do końca rozumiem , ale chyba średnia . mam nadzieję . Odpowiedz Link Zgłoś
green_day21 Re: szkola - sondaż 18.12.09, 16:06 ej, jak dodać wypowiedź do forum.. ? jestem tu nowa i nie moge sie połapać... ;/ b).. Odpowiedz Link Zgłoś
jonasik009 Re: szkola - sondaż 18.12.09, 16:09 b) jestem sobą ale na chłopaków cięta jak mnie wkurzaja a robią to często !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Re: szkola - sondaż 18.12.09, 16:12 Ogólnie jestem zwyczajna, ale przez takie pewne moje czynnika jak śmiałość, dobre wyniki oraz branie udziału w dosłownie wszystkich przedstawieniach, jestem w szkole rozpoznawana, więc raczej jestem z a) wyższej półki. Odpowiedz Link Zgłoś
musera Re: szkola - sondaż 18.12.09, 16:35 Ja sie czuje, jak z średniej półki ;p Mam dużo znajomych, właściwie z każdej klasy a jest ich ok 30 w mojej szkole <lo> znam kogoś, rzadko kiedy sie nudzę na przerwach, zawsze mamy co robić ze znajomymi Po za tym jestem dość zakręcona, co już w żartach mi wypominało masa nauczycieli i znajomych i ogólnie jest fajnie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: szkola - sondaż 18.12.09, 16:40 b) średniej półki chybaa. mam dużo znajomych, chyba inni nawet mnie lubią itepe. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: szkola - sondaż 18.12.09, 16:44 Ja jestem zwyczajna ,nieśmiała ale lubię się dobrze uczyć i przynosić jakieś ozdoby do klasy kwiaty i inne itp Myślę że z średniej półki Odpowiedz Link Zgłoś
matitka Do blondzia i odp ;p 18.12.09, 17:26 Do blondzia : jeżeli taka jestes jak pisałaś to jestes niska półka ;] A ja się czuję na średnią półkę, jestem śmiała, umiem zagadać i mam wielu znajomych, nie tylko w klasie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 no Baaaaa xD 18.12.09, 17:24 Jestem ze średniej półki,bo nie jestem rzadną frajerką co przerwy spędza samotnie lub w towarzystwie innych ofiar tego typu, ale nie jestem też szkolną gwiazda, więc jestem średnia xD Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: szkola - sondaż 18.12.09, 17:28 Potrzebujesz tego sondażu ? Przecież go masz . ;3 Chyba odpowiedzi . -,- Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ szkola - sondaż 18.12.09, 17:32 no jasne że a : no bo aj taka fajna jestem haha ^ ^ i w ogóle . nie no żartowałam . b . Odpowiedz Link Zgłoś
seline_ Re: szkola - sondaż 18.12.09, 17:42 Ze mną jest trochę dziwnie xd Czuję się średnia . Ale wiem, że bardziej ta z wyższej półki. A to dlatego, że często wyróżniam się strojem. Znaczy wyglądam inaczej xd. Plus jestem vice przewodniczącą szkoły więc wyszło że jestem znana i lubiana w szkole...^ xd Nie chcę się przechwalać czy co tam będziecie jeszcze sądzić ale mówię jak jest xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: szkola - sondaż 19.12.09, 16:15 różnie bywa . < 33 ale najczęściej to z najwyższej półki . xD Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: szkola - sondaż 19.12.09, 16:22 średnia . nie jestem jakąś szkolna divą ani jakąś szarą myszą kręcąco się w te i z powrotem Odpowiedz Link Zgłoś
brook Re: szkola - sondaż 20.12.09, 18:21 z średniej Mówią że jestem górą w paczce i ogólnie w klasie ! Ale czasem jestem zabardzo cięta i przez to jestem zamknięta na nauczycieli Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: szkola - sondaż 20.12.09, 18:38 Zazwyczaj z średniej półki. Kiedyś z najwyższej, ale nieco się zmieniłam. Odpowiedz Link Zgłoś