rock_twilight 23.12.09, 18:03 Tiaa... więc co myślicie o ostatniej płycie Kelly, pt.: "All I Ever Wanted"? Podobają Wam się piosenki z tej płyty? Ja uważam, że są super. xD A w ogóle są jeszcze tu jacyś fani Kelly? Pozdro. ;-* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka2291 Re: Kelly Clarkson - All I Ever Wanted. 23.12.09, 20:23 dla mnie niektóre piosenki są fajne a niektóre nie osobiście nie jestem jej fanką Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta Re: Kelly Clarkson - All I Ever Wanted. 25.12.09, 19:51 w sumie fajna niektóre piosenki są super, a inne mniej Odpowiedz Link Zgłoś
rock_twilight Re: Kelly Clarkson - All I Ever Wanted. 04.01.10, 19:27 Są tu jeszcze jacyś fani Kelly? ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
kkk277 Re: Kelly Clarkson - All I Ever Wanted. 04.01.10, 19:32 pociesz sie ze moja przybrana kuzynka jest fanka Ja osobiscie lubie,ale...avril rzadzi;p ! Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Kelly Clarkson - All I Ever Wanted. 04.01.10, 20:45 kiedyś, jak mi na mózg padło to tego słuchałam do znudzenia. whyyawannabringmedown było chyba najlepsze. o, i don't let me stop you i long shot. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Kelly Clarkson - All I Ever Wanted. 04.01.10, 21:02 Ja fanką nie jestem, ale lubię jej piosenki..!;] Są takie rytmiczne i... no zajebiste po prostu^^ Ostatnio przez długi czas miała 'My life would you...' jako dzwonek w komie. Odpowiedz Link Zgłoś
rock_twilight Re: Kelly Clarkson - All I Ever Wanted. 04.01.10, 21:20 No właśnie. 'My life would suck without you' strasznie mi się podoba! ;-* Odpowiedz Link Zgłoś
mjuzik Re: Kelly Clarkson - All I Ever Wanted. 05.01.10, 14:33 Płyta jest świetna. Wszystkich fanów Kelly zapraszam na polską stronę oraz forum kellyclarkson.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
rock_twilight Re: Kelly Clarkson - All I Ever Wanted. 05.01.10, 16:32 mjuzik, a czy znasz jeszcze inne polskie strony o Kelly? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
mjuzik Re: Kelly Clarkson - All I Ever Wanted. 05.01.10, 16:41 hmm szczerze to nie za bardzo. Polskich stron o Kelly nie ma. Ta, podana przeze mnie wyżej, jest na bieżąco aktualizowana i cały czas ulega zmianom. Zagranicznych jest więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Kelly Clarkson - All I Ever Wanted. 06.01.10, 13:02 miałam zamiar posłuchać.` ale na zamiarach się skończyło. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Kelly Clarkson - All I Ever Wanted. 06.01.10, 17:25 Lubię piosenki Kelly, ale nie jestem jej fanką. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Kelly Clarkson - All I Ever Wanted. 06.01.10, 20:14 jakoś tej kelly nigdy nie trawiłam, i nadal nie trawię. z niektórymi tak mam, nie wiem czemu. bez urazy, ale to, wg mnie, jest fuu. Odpowiedz Link Zgłoś
blackhart Re: Kelly Clarkson - All I Ever Wanted. 06.01.10, 20:19 JESTEM I LUUBIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
rock_twilight Re: Kelly Clarkson - All I Ever Wanted. 07.01.10, 15:46 A która płyta Kelly (według was) jest najlepsza? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś