gabaa13 25.12.09, 20:32 Pytania : czy zalezy ci na markowych ciuchasz ? co ile kupujesz i gdzie ? czy musisz być modna ? masz dużo dodatków ? [torebek, biżuterii] i Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sophie_ Re: Zakupy, ciuchy . 25.12.09, 20:38 czy zalezy ci na markowych ciuchasz ? nie. no może troszkę x - D co ile kupujesz i gdzie ? co długo i wszędzie czy musisz być modna ? nie .oO masz dużo dodatków ? [torebek, biżuterii] nie . Odpowiedz Link Zgłoś
patrzcie_ludzie Re: Zakupy, ciuchy . 25.12.09, 20:38 Więc powiem tak : mam bardzo dużo torebek i biżuterii ponieważ uwielbiam to. Różne błyskotki i w ogóle. A jeżeli chodzi o markowe ciuchy to nie jest do konieczna rzecz. Mam ubrania markowe to prawda ale oczywiście nie wszystkie. Czasami w takich gorszych sklepach można kupić naprawdę świetne i tanie rzeczy ale muszę przyznać że dodatków mam bardzo dużo bo na tym mi zależy Odpowiedz Link Zgłoś
pyska017 Re: Zakupy, ciuchy . 25.12.09, 20:38 Nie, po co mi to? Mam własny styl, w którym modne i markowe ciuchy wszystko psują A kupuję gdzie znajdę coś spoko Nie wiem, ale nie cierpię zakupów! Kupuję jak znajdę coś spoko Odpowiedz Link Zgłoś
annie_ , . , . 25.12.09, 20:43 Yhm. Prawie wszystkie moje ciuchy są od H&M, uwielbiam ten sklep, prawie wszystkie ciuchy mam stamtąd . Uwielbiam dodatki, zwłaszcza kolczyki, których mam sporą kolekcję. : 3 Lubię chodzić na zakupy, jestem chyba zakupoholiczką, przynajmniej tak sądzą znajomi, no cóż. XD każdy ma jakiegoś hopla. Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug Re: Zakupy, ciuchy . 25.12.09, 20:44 czy zalezy ci na markowych ciuchasz ? niestety tam są najfajniejsze, i pasujące na mnie rzeczy. ale zdarza mi się kupić w second handzie, ale tam zwykle jest jeden typ i zwykle za duży lub za mały. co ile kupujesz i gdzie ? głównie buty i ubrania. Bershka, Pull & Beer, Venezia, Heavy Duty czy musisz być modna ? nie, ale w woli ścisłości, koleżanki zgapiają ode mnie to co kupię a dziewczyny mówią po kątach że się ze mną kolegują i jestem ładna a ja ich wgl nie kojarze masz dużo dodatków ? [torebek, biżuterii] NIE, moim zdaniem to pierdółki Odpowiedz Link Zgłoś
truski_95 Re: Zakupy, ciuchy . 25.12.09, 20:45 ja mam swój styl jak coś gdzieś znajdę to się kupi, ale niedługo muszę zrobić rewizję szafy wiec pewnie kupie sobie coś nowego, ale na markowych cicha mi nie zależ a jeśli chodzi o błyskotki to mam trochę ale raczej zakładam na dyskotekę bo tak to nie chodzę, ale lubię różne świecidełka Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Zakupy, ciuchy . 25.12.09, 20:42 1. czasami mi zależy, rzadko ;] nie zwracam na to uwagi najczęściej. 2. kupuję, kiedy mam kasę, średnio co miesiąc. Gdzie? House, H&M, Orsay i te takie podobne. 3. Nienawidzę być modna, lubię się wyróżniać, a nie wyglądać jak cała reszta, a fe ;x 4. Torebki mam 6, biżuterii trochę : > Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Re: Zakupy, ciuchy . 25.12.09, 20:47 Chyba jak kazda dziecwzyna lubię markowe ciuchy xd. Najcześciej ubieram się w h&m,c&a,new yorku i w reprterze.Często korzystam z wyprzedaży lub kart 50% zniżki, dlatego też mam całą szafę wypchaną modnymi ciuchami, ale po zniżce oczywiście.Lubię te marki, bo są dla mnie zaufane ^^.Jeżeli chodzi o dodatki to uwielbiam wyszukane, takie inne, które są modne, ale żadko się je spotyka.Posiadam jedną opsakę w koło głowy taką hippie, którą kocham.Nosze mnótwo bransoletek drewnianych z materiału, ale też z muliny, bo nauczyłam się robić, a latem nosze okulary takie ray bana.Muszę przyznać, ze uwielbiam drogie,orginalne,modne buty.Nosze conversy mam 4 pary,ale często zbieram na firmowe buty np. buty emu na zimię zapłaziłam za nie 400 zł, ale zbierałam cały rok ;/. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetgirly Re: Zakupy, ciuchy . 26.12.09, 10:40 1.Nie 2.Mówię najczęściej kosmetyki zamiast ciuchów. Ale czasem sobie coś upatrzę ^^. Nie wiem z jedną czy dwie sztuki kupuję. 3.Nie,nie muszę 4.Tak Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka3 Re: Zakupy, ciuchy . 26.12.09, 11:04 Może i nie zależy, ale kupuje tylko w markowych sklepach. Czasami coś w H&M, ale ostatnio częściej w Solarze i takich rzeczywiście z wyższej półki. To one tworzą mój styl ;p . Dodatki : mam 5 torebek, jakieś tam bransoletki, kolczyki, naszyjniki, ale nie jest tego dużo, bo jakoś nie przepadam za takimi drobiazgami. Wiem, że dodatek może zmienić całkowicie strój, ale jakoś nie lubię chodzić obwieszona. Odpowiedz Link Zgłoś
kikunia Re: Zakupy, ciuchy . 26.12.09, 11:05 czy zalezy ci na markowych ciuchasz ? Nie, aż tak. Mam sporo markowych, ale czasem w innych sklepach czy na bazarku można coś fajnego zobaczyć. co ile kupujesz i gdzie ? Oczywiście w każdym miesiącu coś. Najwięcej chyba na jesień. Najczęściej w Forever18. Mój ulubiony sklep, ale też Reporter, Orsay itd. czy musisz być modna ? Hm... Myślę że każdej dziewczynie zależy na dobrym wyglądzie. masz dużo dodatków ? [torebek, biżuterii] Torebek mam bardzo mało.. Biżuteri tez nie zawiele. Muszę miec zawsze obowiązkowo jakieś kolczyki. Czasem naszyjnik lub bransoletka. Pierścionków nie noszą w ogóle. Dlaczego? Mam baardzo chude palce i żaden pierścionek nie pasuje( no może 2, ale ich nie noszę). Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Zakupy, ciuchy . 26.12.09, 11:28 Czy zależy ci na markowych ciuchach.? ee, praktycznie ubieram się w markowych, bo ubrania z tamtąd są sprawdzone i wgl mi sie podobają. Co ile kupujesz i gdzie? co ile kupuje? zależy.. gdzie? raczej ubieram się w skleapch typu; house, cropp town, funk'n'soul itp. czy lubisz być modna? no jasne że tak. Masz dużo dodatków? niee, wolę kupować ubrania i fajnie je kompletować niż wydawać kase na dodatki, ale torebki mam choć nie przesadnie może z pięć. Odpowiedz Link Zgłoś