Dodaj do ulubionych

Zakupy, ciuchy .

25.12.09, 20:32
Pytania :
czy zalezy ci na markowych ciuchasz ?
co ile kupujesz i gdzie ?
czy musisz być modna ?
masz dużo dodatków ? [torebek, biżuterii]
i
Obserwuj wątek
    • sophie_ Re: Zakupy, ciuchy . 25.12.09, 20:38
      nie. no może troszkę x - D
      co długo i wszędzie
      czy musisz być modna ?
      nie .oO
      nie .
    • patrzcie_ludzie Re: Zakupy, ciuchy . 25.12.09, 20:38
      Więc powiem tak : mam bardzo dużo torebek i biżuterii ponieważ uwielbiam to.
      Różne błyskotki i w ogóle. A jeżeli chodzi o markowe ciuchy to nie jest do
      konieczna rzecz. Mam ubrania markowe to prawda ale oczywiście nie wszystkie.
      Czasami w takich gorszych sklepach można kupić naprawdę świetne i tanie rzeczy
      ale muszę przyznać że dodatków mam bardzo dużo bo na tym mi zależy wink
    • pyska017 Re: Zakupy, ciuchy . 25.12.09, 20:38
      Nie, po co mi to? Mam własny styl, w którym modne i markowe ciuchy wszystko
      psują smile A kupuję gdzie znajdę coś spokosmile Nie wiem, ale nie cierpię zakupów!
      Kupuję jak znajdę coś spokosmile
      • annie_ , . , . 25.12.09, 20:43
        Yhm.
        Prawie wszystkie moje ciuchy są od H&M, uwielbiam ten sklep, prawie wszystkie
        ciuchy mam stamtąd .

Uwielbiam dodatki, zwłaszcza kolczyki, których mam sporą kolekcję. : 3
        Lubię chodzić na zakupy, jestem chyba zakupoholiczką, przynajmniej tak sądzą
        znajomi, no cóż. XD każdy ma jakiegoś hopla.
      • lovebug Re: Zakupy, ciuchy . 25.12.09, 20:44

niestety tam są najfajniejsze, i pasujące na mnie rzeczy. ale zdarza mi się kupić w second
        handzie, ale tam zwykle jest jeden typ i zwykle za duży lub za mały.

głównie buty i ubrania. Bershka, Pull & Beer, Venezia, Heavy Duty

czy musisz być modna ?

nie, ale w woli ścisłości, koleżanki zgapiają ode mnie to co kupię a dziewczyny mówią po
        kątach że się ze mną kolegują i jestem ładna a ja ich wgl nie kojarze sciana

NIE, moim zdaniem to pierdółki
      • truski_95 Re: Zakupy, ciuchy . 25.12.09, 20:45
        ja mam swój styl jak coś gdzieś znajdę to się kupi, ale niedługo muszę zrobić rewizję szafy
        wiec pewnie kupie sobie coś nowego, ale na markowych cicha mi nie zależ
        a jeśli chodzi o błyskotki to mam trochę ale raczej zakładam na dyskotekę bo tak to nie
        chodzę, ale lubię różne świecidełka big_grin
    • bouche2 Re: Zakupy, ciuchy . 25.12.09, 20:42
      1. czasami mi zależy, rzadko ;] nie zwracam na to uwagi najczęściej.
      2. kupuję, kiedy mam kasę, średnio co miesiąc. Gdzie? House, H&M, Orsay i te
      takie podobne.
      3. Nienawidzę być modna, lubię się wyróżniać, a nie wyglądać jak cała reszta, a
      fe ;x
      4. Torebki mam 6, biżuterii trochę : >
    • koralowa Re: Zakupy, ciuchy . 25.12.09, 20:47
      Chyba jak kazda dziecwzyna lubię markowe ciuchy xd.
      Najcześciej ubieram się w h&m,c&a,new yorku i w reprterze.Często korzystam z
      wyprzedaży lub kart 50% zniżki, dlatego też mam całą szafę wypchaną modnymi
      ciuchami, ale po zniżce oczywiście.Lubię te marki, bo są dla mnie zaufane ^^.Jeżeli chodzi
      o dodatki to uwielbiam wyszukane, takie inne, które są modne, ale żadko się je
      spotyka.Posiadam jedną opsakę w koło głowy taką hippie, którą kocham.Nosze mnótwo
      bransoletek drewnianych z materiału, ale też z muliny, bo nauczyłam się robić, a latem
      nosze okulary takie ray bana.Muszę przyznać, ze uwielbiam drogie,orginalne,modne
      buty.Nosze conversy mam 4 pary,ale często zbieram na firmowe buty np. buty emu na
      zimię zapłaziłam za nie 400 zł, ale zbierałam cały rok ;/.
    • sweetgirly Re: Zakupy, ciuchy . 26.12.09, 10:40
      1.Nie
      2.Mówię najczęściej kosmetyki zamiast ciuchów. Ale czasem sobie coś upatrzę ^^. Nie
      wiem z jedną czy dwie sztuki kupuję.
      3.Nie,nie muszę
      4.Tak
      • zuzka3 Re: Zakupy, ciuchy . 26.12.09, 11:04
        Może i nie zależy, ale kupuje tylko w markowych sklepach. Czasami coś w H&M, ale
        ostatnio częściej w Solarze i takich rzeczywiście z wyższej półki. To one tworzą
        mój styl ;p . Dodatki : mam 5 torebek, jakieś tam bransoletki, kolczyki,
        naszyjniki, ale nie jest tego dużo, bo jakoś nie przepadam za takimi
        drobiazgami. Wiem, że dodatek może zmienić całkowicie strój, ale jakoś nie lubię
        chodzić obwieszona.
    • kikunia Re: Zakupy, ciuchy . 26.12.09, 11:05
      Nie, aż tak. Mam sporo markowych, ale czasem w innych sklepach czy na bazarku można
      coś fajnego zobaczyć.
      Oczywiście w każdym miesiącu coś. Najwięcej chyba na jesień. Najczęściej w Forever18.
      Mój ulubiony sklep, ale też Reporter, Orsay itd.
      czy musisz być modna ?
      Hm... Myślę że każdej dziewczynie zależy na dobrym wyglądzie.
      Torebek mam bardzo mało.. Biżuteri tez nie zawiele. Muszę miec zawsze obowiązkowo
      jakieś kolczyki. Czasem naszyjnik lub bransoletka. Pierścionków nie noszą w ogóle.
      Dlaczego? Mam baardzo chude palce i żaden pierścionek nie pasuje( no może 2, ale ich nie
      noszę). smile
    • pauliska1212 Re: Zakupy, ciuchy . 26.12.09, 11:28

Czy zależy ci na markowych ciuchach.?
      ee, praktycznie ubieram się w markowych, bo ubrania z tamtąd są sprawdzone i wgl mi sie
      podobają. wink

Co ile kupujesz i gdzie?
      co ile kupuje? zależy.. gdzie? raczej ubieram się w skleapch typu; house, cropp town,
      funk'n'soul itp.

czy lubisz być modna?
      no jasne że tak. kiss

Masz dużo dodatków?
      niee, wolę kupować ubrania i fajnie je kompletować niż wydawać kase na dodatki, ale
      torebki mam choć nie przesadnie może z pięć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka