violet_ 26.12.09, 13:09 na święta dostałam jedną z książek agaty christie, zło czai się wszędzie. znacie tę autorkę? lubicie jej książki? jeśli tak, byłabym wdzięczna za podanie tytułów, chętnie coś przeczytam. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tinn Re: agata christie. 26.12.09, 13:32 oczywiście, ze znam i polecam ! ja bardzo lubię jej książkę 'I nie było już nikogo' . Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re: agata christie. 26.12.09, 13:44 czytałam jedną jej książkę i była bardzo fajna. aa tytułu za bardzo nie pamiętam ale był mniej więcej taki: "niespodziewany gość" (albo coś w tym stylu) Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: agata christie. 26.12.09, 17:48 a to muszę przeczytać. niespodziewany gość. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: agata christie. 26.12.09, 18:49 Znam- świetnie pisze. Polecam "Zerwane Zaręczyny" <3 Odpowiedz Link Zgłoś
chipsxd Re: agata christie. 26.12.09, 19:01 Jasne że znam! Ma zajebiste książki Teraz nie pamiętam wszystkich tytułów,ale utkwił mi jeden w pamięci - "Słonie mają dobrą pamięć". Polecam,książka superowska Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaannaa Re: agata christie. 07.03.10, 09:22 Uwielbiam jej książki! Najbardziej lubię z serii o pannie Marple 'Zatrute pióro', 'Uśpione morderstwo' i 'Dom niespokojnej starości'. A o Poirot najbardziej lubię 'Morderstwo w orient expressie'. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
kikunia Re: agata christie. 07.03.10, 09:32 Słyszałam o tej autorce, ale nie czytałam jej książek. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: agata christie. 07.03.10, 09:34 U mnie w bibliotece niema jej ksiażek;\ A ja do kupowania to nie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
immacule Re: agata christie. 07.03.10, 09:35 Agata Christie pisze rewelacyjne książki.Najbardziej polecam 'I nie było już nikogo',tą książkę możesz spotkać również pod tytułem 'Dziesięciu Murzynków'. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: agata christie. 07.03.10, 09:52 Oczywiście, że znam ! Aktualnie czytam właśnie jej książkę pt. " Zerwane Zaręczyny " Strasznie mnie wciągnęła, lubię czytać kryminały. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: agata christie. 07.03.10, 14:23 ja ją kiedyś 'lubiłam', teraz nie mam za bardzo jak czytać, ale mogłabym sprzedawać jej książki na ulicy, tyle mam ich w domu c(: czytałam ze 3 lub 4 książki, Karty na stół i '"Dziesięciu Murzynków" na pewno. i były dobre c(: Odpowiedz Link Zgłoś
katiediamond Re: agata christie. 07.03.10, 22:11 Ja polecam "dziesięciu murzynków". Była świetna. Na razie przeczytałam tylko tą książkę Agaty, ale chętnie przeczytam jeszcze jakąś. Proszę o polecenie jakiejś ciekawej Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: agata christie. 07.03.10, 22:15 najlepsza jej książka to parker pyne na tropie lubię jeszcze panią Marple, a Poirot po tylu przemaglowanych opowiadaniach wydaję mi się nudny Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: agata christie. 07.03.10, 22:21 poczciwa kochana Agatha Christie mam w domu mnóstwo jej książek i wszystkie przeczytałam szczególnie ci polecam "Uśpione morderstwo" Odpowiedz Link Zgłoś