niebieskaa Re: Lubisz swoje imię? 28.12.09, 13:04 Ja jestem Ada lubie swoje imie ; d Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Lubisz swoje imię? 28.12.09, 23:00 Moja siostra ma fajne imię ONA JEST…: Florentina Fajnie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
tayluver_ Re: Lubisz swoje imię? 28.12.09, 23:07 NIENAWIDZĘ. _____________ podkreślone xDD *** gdybym mogła, zmieniłabym imię jak najszybciej ; DD chociaż muszę przyznać, że po angielsku brzmi o wiele lepiej ;D Odpowiedz Link Zgłoś
tomojlizaak Re: Lubisz swoje imię? 28.12.09, 23:19 ja jestem Izabela przez jedno "L", ale wolę żeby na mnie mówili Iza, bo ludzie wymawiają nie IzabeLa tylko IzabeLLa -.- wkurza mnie to . xD Odpowiedz Link Zgłoś
charme =3 28.12.09, 23:22 Nie szaleję za moim imieniem,ale nie jest złe xD Mam na imię Ewa,ale osoby w klasie mówią na mnie Ewcia i dlatego się mnie podoba xP A wolałabym mieć na imię Zuzia,albo Anita (jak moja mama) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: Lubisz swoje imię? 28.12.09, 23:22 a ja jestem Dominika i lubie moje imie Odpowiedz Link Zgłoś
karkax33 Re: Lubisz swoje imię? 28.12.09, 23:51 Karolina to najglupsze imie nienawidze swojego imienia Odpowiedz Link Zgłoś
nirvana_laugh Re: Lubisz swoje imię? 28.12.09, 23:48 a ja nie mam się co chwalić imieniem xd jest takie... poważne. czyli że niestety chyba do mnie pasuje. nazywam się Ewa. kiedyś nienawidziłam tego imienia. teraz stwierdzam że zawsze mogło być gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
basia95 Re: Lubisz swoje imię? 28.12.09, 23:49 A ja jestem Basia. Jest tu ktoś o takim imieniu? Nie przepadam za tym, jak ktoś nazywa mnie 'Baśką' lub 'Barbarą'. Barbary zawsze kojarzą się z podstarzałymi, samotnymi pannami. A imię to wybrał dla mnie mój pradziadek, tuż przed swoją śmiercią. Lubię je. Ahh, uwielbiam jak ktoś mówi do mnie 'Basiu' - szczególnie koledzy ;P <joke>. W mojej podstawówce były tylko dwie Basie - ja i bibliotekarka. Teraz, w gimnazjum, nie spotkałam się jeszcze z żadną Basią.W ogóle mało Baś jest wśród nastolatek W pierwszej gimnazjum, w mojej klasie były 4 Magdy, 3 Karoliny, 2 Justyny i 2 Sandry - to z żeńskich. Poza tym mamy 2 Kubusiów (;P) i 2 Dawidów. Zabawne było to, gdy w I gimnazjum pani brała jakąś Magdę do odpowiedzi... 'Co nie wstajesz?' 'Ale psze pani, która Magda?' xDD Odpowiedz Link Zgłoś
princessa_ Re: Lubisz swoje imię? 28.12.09, 23:53 Dominika - Domisia xD Doma, Domi ; D ja tam lubię .. ale nie lubię sytuacji w których... np. ja noszę naszyjnik z literką 'D' i wszyscy mówią 'D jak dupa' ... ;o . Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Ej! 28.12.09, 23:55 ejjj! a ja jsetem zwyczajną kasią i bardzo lubię swoje imię. co prawda nie w wersji kasia, ale kaśku kaśka kaś kakuś są fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Ej! 29.12.09, 00:03 Ja nic nie mówiłam złego o Kasiach, moja bardzo dobra koleżanka jest Kasią xD Ale ich jest po prostu dużo. Co nie znaczy, że każda Kasia jest inna i oryginalna ;** Odpowiedz Link Zgłoś
blondie_ Re: Lubisz swoje imię? 29.12.09, 13:25 Megan, Meguś, Megi, Meg... ktoś się wymieni? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta Re: Lubisz swoje imię? 29.12.09, 14:15 Emilka beznadziejne, brzydkie nie podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Lubisz swoje imię? 29.12.09, 14:16 Nienawidzę mojego imienia ;/ częściej używam drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
broken_heart Re: Lubisz swoje imię? 29.12.09, 14:20 Ma na imię Maja, Majka nie narzekam na nie xD Oczywiście mogłoby być inne ale myślę, że to ujdzie heh Odpowiedz Link Zgłoś
lili01614 Re: Lubisz swoje imię? 29.12.09, 14:24 Mam na imię Ewelina i oczywiście lubie swoje imię:] Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: Lubisz swoje imię? 29.12.09, 14:26 Marlena - zostałam takim sposobem skrzywdzona przez rodziców na całe życie Odpowiedz Link Zgłoś
natuska412 ;-) 29.12.09, 14:27 mhm , bardzo lubię swoje imię . mam na imię Natalka , czego po nicku chyba można się domyślić . nie wyobrażam sobie , że mogłabym mieć inaczej na imię , chociaż przyznaje , że czasami chciałam mieć na imię np . Julka . a teraz już mnie tak nie ciągnie do tego imienia . kosiam moje imię Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: Lubisz swoje imię? 29.12.09, 14:27 Natalia .! wcześniej miałam mieć na imię Jessica bo moja ciocia mieszka w USA i strasznie mu te imię się spodobało ale moi rodzice po jakimś czasie zmienili je na Natalia i tak zostalo .xd wtedy nie mogłam zaprzeczyć , ale przynajmniej rzygnąć na znak że wolę Jessica . ; d Ale jakoś ujdzie te imię .: d Odpowiedz Link Zgłoś
dizziness Re: Lubisz swoje imię? 29.12.09, 14:35 Świetna historia z Twoim imieniem Adriana - ślicznie. I tak niezwykle. Ja mam na imię Natalia. Nie mam z tym większych problemów, chociaż wolałabym coś oryginalniejszego. W sumie to też cieszę się, że nie jestem jakąś Kasią, bo tego imienia niecierpię. Ale... o zgrozo... mam tak na drugie imię. Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Lubisz swoje imię? 29.12.09, 14:36 Agnieszka ;P Szczerze go nie nawidzę no ale nic już nie poradzę Takie mi rodzice dali i raczej już go nie zmienię.... Odpowiedz Link Zgłoś
pink_queen Re: Lubisz swoje imię? 29.12.09, 14:39 Klaudia niedys go nie znosilam, bo wszyscy mieli takie zwyczajne imoinka, tylko nie ja nie znalam zadnej klaudii, ale teraz mi sie podoba, i ciesze sie, ze nie mam takiego imienia jak polowa moich znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Lubisz swoje imię? 29.12.09, 14:43 Na mnie prawie wszyscy nauczyciele mówili "Adrianna", na jednego nawrzeszczałam. Buhaha. Panie od muzyki, niech pan nie myśli, że ja to panu zappomnę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielka_x33 Re: Lubisz swoje imię? 29.12.09, 16:07 Magdalena . Magdalenka . Magda . Madzia . Madziula lub Magdziula . Madziara . Magdzia . a czasami Madzialena tak szczerze to te imie jest spoko . (jak dla mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
sunny_sonny Re: Lubisz swoje imię? 29.12.09, 14:41 nno nie wiem... mam na imię Jagoda. Nietypowo dość czyli oryginalnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
pauzia_a Re: Lubisz swoje imię? 29.12.09, 14:43 W podstawówce nie przepadałam za swoim imieniem Ale teraz mi się bardzo podoba Mam na imię SONIA Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Lubisz swoje imię? 29.12.09, 14:51 Mam na imię Beata, i podoba mi się ono xD Jeszcze nikogo o takim imieniu nie spotkałam ( z rówieśników) Odpowiedz Link Zgłoś
bella1995 Re: Lubisz swoje imię? 29.12.09, 14:54 Ja mam na imie Marta a na drugie Adrianna przez dwa ''n'' =) co cóż tak see nawet lubie ;* =P Odpowiedz Link Zgłoś
marlene marlena . 29.12.09, 14:54 Są chwile, w których przyjemnie przedstawiać się "Jestem Marlena", chociaż często przeklinam rodziców za takie imię. Jest mi w sumie obojętne, nie znoszę jak ktoś mówi do mnie "Marlenka" - kojarzy mi się z tymi waflami z Biedronki. Uważam, że nie warto jednak dawać takiego imienia. Nie posiada zdrobnień, a małemu dziecku trudno się przedstawić. W wieku młodszym miałam wielkie trudności z odpowiednią wymową (do tego miałam poważne problemy z mową!), więc brzmiało mniej więcej " jestem majena" lub kompletnie łamałam sobie język, jak moje koleżanki z przedszkola. Dzisiaj już nie mam takich problemów, ale i tak wielu ludzi przekręca je, co w sumie nie jest jakąś przeszkodzą, ale mnie drażni jak ktoś "Jak? Maryla? Marcjanna? Marzena? ". Ja mojemu dziecku zdecydowanie dam na imię Kaśka albo Anka. Nie warto wymyślać na siłę oryginalnych imion. apropo mam dwie kuzynki Marleny. Odpowiedz Link Zgłoś
marlene Re: marlena . 29.12.09, 14:57 A co do imienia Adriana jest bardzo ładne. Nie aż tak wymyślne, uroczo brzmi i masz wiele zdrobnień. Ja znam tylko "Adrianny" chociaż nie wiem czemu, ale bardziej podoba mi się wersja z jednym "n". Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd Re: marlena . 29.12.09, 16:25 Tak imie Asia jest bardzo popularne KOFFFAM JE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Paulaa xDD 29.12.09, 14:58 Paulina - mogło być gorzej. Nie uważam, że to imię jest brzydkie. Wręcz przeciwnie, chociaż według mnie to za bardzo pospolite. Gdyby mama nie wywalczyła Pauliny miałabym na imię Roxana! Ja dziękuję bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
niewiqedzicd Re: Lubisz swoje imię? 29.12.09, 15:18 hmm.. Karolina ;q lubie zdrobnienia ;} Karolinka,Karolcia Karolina to poważne imie . POZDRO DLA WSZYSTKICH KAROLINEK ! ;* Adriana ciekawe imie . Mi sie podobaja Basia , Asia , Julka , Danusia ;] Marcelina to jest też niespotykane imie , Martyna i Genofefa xD Odpowiedz Link Zgłoś
twilightowa16 Re: Lubisz swoje imię? 29.12.09, 15:24 kasia ;D www.glitterz.de/empfehlen,Kokaina Odpowiedz Link Zgłoś
aleyka_ Re: Lubisz swoje imię? 24.01.10, 12:03 Angelina x D Nie Angelika , nie Angela . Angelina x DD Tak wiem śmiech na sali ; P Odpowiedz Link Zgłoś
kawaii Re: Lubisz swoje imię? 29.12.09, 15:43 Jestem Ola i jestem z tego powodu zadowolona :3 Cieszę się, że rodzice nie dali mi jakiegoś imienia z kosmosu, typu: Adelajda, Teresa, Wacława, Elwira, Kunegunda :x (dobra, to ostatnie trochę mnie poniosło ^^) Bez urazy dla osób o takich imionach. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinek Re: Lubisz swoje imię? 29.12.09, 15:47 Ola ? mam taką kumpele i ja lubię ale to imię jest strasznie nudne ! ja Karolina lubię je , nie wydaje mi się nudne . ;P porostu cool Odpowiedz Link Zgłoś
anabell Re: Lubisz swoje imię? 29.12.09, 15:53 Nie znam głupszego imienia. "Ola", beznadzieja. Krótkie- to po pierwsze. Nudne- to po drugie. Bleah.. Drugie też nie lepsze. Kasia. Kojarzy mi się z pastwiskiem, farmerem i świnią. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Lubisz swoje imię? 29.12.09, 15:58 anabell, masz wyjątkowo ciekawe skojarzenia… Odpowiedz Link Zgłoś
bacha Re: Lubisz swoje imię? 29.12.09, 16:00 Barbara - nie lubię ale jak na mnie mówią Basia - ujdzie Baśka - może być Bacha <ksywa od imienia> - Bardzo lubię Odpowiedz Link Zgłoś
sonia07 Re: Lubisz swoje imię? 29.12.09, 16:15 Mam na imię Ewelina. Nie narzekam, ale wydaję mi się, że to imię głupi brzmi. Gdybym miała wybierać to wolałabym się nazywać inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
magda270898 Re: Lubisz swoje imię? 29.12.09, 16:17 nie ale dobrze że mam ksywe zozolek Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: Lubisz swoje imię? 29.12.09, 18:58 Ja jestem Marcelina. I nie jest mi z tym faktem źle. Lubię moje imię, podoba mi się i nie zmieniłabym go. Ale tylko bez zdziecinniałych zdrobnień czy przekształceń. A wszyscy dookoła skracają je niemiłosiernie, bo "za długie". Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Lubisz swoje imię? 03.01.10, 13:35 No a ja jestem właśnie tą zwykłą Kasią i chciałabym mieć inaczej na imię. Jakieś nietypowe najlepiej i Twoje mi się strasznie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Lubisz swoje imię? 04.01.10, 16:06 Weronika - o nie, nienawidzę! Nie mogli mnie rodzice po prostu Ania nazwać. Musieli wymyślać. Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Lubisz swoje imię? 04.01.10, 18:11 tak, bo mogłam mieć takie, które by mi się nie podobało Odpowiedz Link Zgłoś
zakochana_anka Re: Lubisz swoje imię? 05.01.10, 15:32 nienawidze mojego imienia bo mam na imie ania błłeee... Odpowiedz Link Zgłoś
ylang Re: Lubisz swoje imię? 05.01.10, 20:41 Paulina Hanna, yyy. Mogłabym mieć na pierwsze Paul albo Hanna, byłoby lepiej , o, albo Paula Paulina xD Odpowiedz Link Zgłoś
meerc Re: Lubisz swoje imię? 05.01.10, 20:45 natalia - omfg . no lubie . no bo cóż mam zrobić . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Lubisz swoje imię? 05.01.10, 20:47 Martyna. ble. czemu nie mogli mnie nazwać Dominika czy Natalia ? ; // Odpowiedz Link Zgłoś