klaudia.25 01.01.10, 20:28 Czy znacie jakieś strony z których można za darmo pobrać photoshop ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michelle_ Re: Photoshop 02.01.10, 02:29 www.7net.pl/program,129,Adobe_Photoshop_70.html prosze bardzo. ale ja polecam kupić oryginalną wersję (ja właśnie taką mam). niestety kosztuje ponad dwa tysiące. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Photoshop 02.01.10, 11:48 nie, nie, nie, nie. aby mieć photoshopa trzeba go kupić i to za grube pieniądze. prawdziwy photoshop jest z licencją, wydaje mi się, że nie jest sprzedawany dla użytku domowego, raczej dla większych firm. z resztą - jeśli chcesz mieć go na własny użytek - nie polecam. kiedyś miałam 'szczęście' pracować z tym programem i jest sakramencko trudny. polecam jakiś inny : )) Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Photoshop 02.01.10, 11:50 chciałam jeszcze dodać, że możesz ściągnąć niejakie 'demo', niepełną wersję, wystarczy poszperać po necie c: Odpowiedz Link Zgłoś
claudunia gimp ;) 02.01.10, 12:37 gimp jest darmowy ,a możesz robić takie same rzeczy coo w photoshopie. Odpowiedz Link Zgłoś
reden Re: Photoshop 02.01.10, 12:44 Możesz zrobic taki przekręt. xD Ja kiedyś ściągnęłam demo, wersję na miesiąc. Używałam przez miesiąc, a po miesiącu nie dało się już włączyc tylko wyskakiwało takie okienko gdzie trzeba było wpisac kod, który jest przy płatnym photoshopie pełnej wersji. Poszperałam po kilku forach i znalazłam te kody ;D Wpisywałam wszystkie aż w końcu któryś zadziałał i miałam za darmo photoshopa xD. Ale usunęłam, bo naprawdę jest nudny jak to napisał ktoś powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 Re: Photoshop 02.01.10, 12:50 wpisz w google: photoshop downoald free zapewne ci się znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Photoshop 02.01.10, 13:55 ja mam ściągnięty z neta, taki na zawsze ale nie wiem czy mój tata coś za niego płacił . ; p Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Photoshop 02.01.10, 14:21 nie mówcie, że jest trudny Wystarczy sie uprzeć- ja tak zrobiłam i po pół roku umiem już robić to i owo Odpowiedz Link Zgłoś
stefaa Re: Photoshop 02.01.10, 15:47 ja mam ściągniętego xd mam go 2 lata ... I NIE JEST TO WIĘC WERSJA PRÓBNA. ma wszystko co wersja oryginalna ! -- www.torrenty.org tyle że za rejestracje płaci się 5 zeta.ale potem ściągasz ile chcesz !. jak sciągniesz, to craka wklej i już wersja jest NIE próbna xdd -- ja tak mam.. Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: Photoshop 02.01.10, 16:15 goolgle, photoshop free download. a ja mam ordżinala ;o Odpowiedz Link Zgłoś
anusia9 tutaj:) 02.01.10, 18:08 starsza wersja ale te same funkcjie w paczce jest wszystko co potrzebne do instalacji(kody też) s14.bitefight.onet.pl/c.php?uid=87219 Odpowiedz Link Zgłoś