koteq54 03.01.10, 20:37 Jesteście w kimś zakochanee ? Jak tak , to macie szanse u NIEGO czy raczej " podziwiacie go z daleka " ? x DDD Opowiedzcie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megan_ Re: lovee x DD . 03.01.10, 20:54 Tak jestem zakochana, mam szanse u Niego. Odpowiedz Link Zgłoś
milus Re: lovee x DD . 08.01.10, 17:26 jestem zakochana. xD Ale go na oczy na ywca nie widziałam. on też jest we mnie zakochany, więc.. tylko, że dzieli nas ponad 100km xD Rozmawiałam z nim na skype i jest spoooko ... XD Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: lovee x DD . 08.01.10, 17:31 a ja kocham mojego . ; ************* taaa , zauroczenie , które długo trwa . : O : x Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: lovee x DD . 08.01.10, 17:31 Może nie zakochana ale raczej zauroczona. Podziwiam go z daleka, boję się jego reakcji .... Odpowiedz Link Zgłoś
natuska412 love . .. . ♥ 08.01.10, 23:54 w moim wieku wątpię w zakochanie . na moim etapie to raczej występuje zauroczenie . więc tak , zauroczona jestem średnio . ogólnie mi się podoba ten facet ale to raczej taki typ . .. . hmm , lovelasa . nie wiem czy mam u niego szanse , pewnie nie . Odpowiedz Link Zgłoś
sprecyzowana Re: lovee x DD . 11.01.10, 15:46 Jestem zakochana , i też mam szanse u niego Odpowiedz Link Zgłoś
lousy11 Re: lovee x DD . 08.01.10, 17:44 taak ! zakochałam się w takim gościu ale u mnie jest tak że jak on mnie poprosił o chodzenie to sie nie zgodziłam ale teraz jednak wiem że go kocham a nie wydaje mi sie żeby on jeszcze mnie chciał xDD ahh ... wiem że jestem głupia Odpowiedz Link Zgłoś
mylipslikesugar Patryk . 08.01.10, 17:46 tak, jestem zauroczona po uszy, w takim gościu ze szkoły .. w sumie to nie wiem czemu.. jest hamski i wgl, taki łobuz ja za takimi nie przepadam, a on mi się na max'a podoba.. co do wyglądu to jest przystojny, ale u mnie w sql jest dużo bardzo dużo ładniejszych od niego, a jednak podoba mi się on . ; x ale nie mam u niego szans, jemu podoba się taka panienka, co jest wygada, sprytna, wysportowana, hamska - przeciwieństwo mnie . ; c podziwiam Patrick'a z daleka . Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: lovee x DD . 08.01.10, 17:47 Jestem i to bardzo. Nie mogę o nikim innym myśleć;] I od paru miesięcy jesteśmy parą. Szczęściara ze mnie;] Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: lovee x DD . 09.01.10, 00:02 tak..moze nie zakochanie , a zauroczenie . ..ale widzielismy sie tylko raz przez chwile.. nie gadalismy .. on juz pewnie mnie nie pamieta .. ale go bardzo dobrze ;d dowiedzialam sie o nim troche ii.. jest faajny ;pp teraz obmyslam plan jak go znowu zobaczyc xd Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: lovee x DD . 09.01.10, 11:03 zakochana bez opamiętania w ... Draculi ;p Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: lovee x DD . 09.01.10, 11:07 nie, raczej nie jestem w nikim zakochana, nie jest to na razie moją główną ambicją życiową, mam inne sprawy na głowie. c: Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: lovee x DD . 09.01.10, 11:11 to ch......stwo przychodzi samo. cóż. na razie bez wzajemności. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat ooł. nooł. x d. 09.01.10, 11:57 a ja w nikim jak narazie . x d. przeszło mi już. i wiecie, ze lepiej jest mi tak . < 33. Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: lovee x DD . 09.01.10, 12:04 można powiedzieć, że jestem zakochana. ale na razie jestem na etapie uśmiechów xd Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatebow Re: lovee x DD . 09.01.10, 15:38 zakochałam się... ale nie wiem czy On też. w środę dyskoteka zobaczymy czy znów zaprosi mnie do przytulańca! xD Odpowiedz Link Zgłoś
kakaao Re: lovee x DD . 09.01.10, 12:08 O tak... Mamy podobne imiona,jest na prawdę fajnym chłopakiem, mieszkamy klatkę koło siebie...Już się z nim przytuliłam i szłam za rękę. Jednak... On chyba ciągle kocha swoja byłą... W sumie to on mi to powiedział. Serce mi się wtedy złamało. On chodzi do innej szkoły, choć mieszkamy koło siebie widujemy się raz na tydzień... Bardzo za nim tęsknie. Ostatnio zginął mój kochany przyjaciel, którego strasznie kochałam... Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: lovee x DD . 09.01.10, 12:20 to znaczy , podoba mi się pewien chłopak z 1 gim, u mnie jest tak że podstawówka jest razem z gim . no i jak byłam u koleżanki na sylwku , to on jest jej sąsiadem no i wgl . przyszedł fajnie się gadało itd . ale czy ja wiem czy coś z tego będzie ? . jadę z nim na kolonie to się zobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: lovee x DD . 09.01.10, 12:28 no cóż ja się w dwóch chłopakach dłużę, ale każdy ma wady. Jeden kujon drugi - mój były c: Odpowiedz Link Zgłoś
smola xDD 09.01.10, 12:33 Ja jestem zakochana w jednym ślicznym chłopaku, ale mam marne szanse ponieważ on jest najładniejszy w szkole i wiele ma adoratorek... a mnie zna, pisze na gadu, ale traktuje jako zwykłą koleżankę i zapewne wie że sie w nim kocham xDD Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Niee;) 09.01.10, 12:39 Myślę że 'zakochana' to zbyt duże słowo...;] No bo kocha to się tylko raz, nie? Ja tam w nimi się nie zadłużyłam. W moim otoczeniu nie ma żadnych chłopaków godnych jakiejkolwiek uwagi;| Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: lovee x DD . 09.01.10, 12:46 Ja jestem może nie zakochana, ale zauroczona Wątpię, żebym miała u niego szansę, bo już wie od kolegów z klasy, że się w nim "zadurzyłam" Odpowiedz Link Zgłoś
heb Re: lovee x DD . 09.01.10, 12:51 Jestem zakochana, może zauroczona w takim jednym chłopaku, ale tylko się z nim kumpluje. Raczej nie mam większych szans... Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: lovee x DD . 09.01.10, 16:56 to nie zakochanie tylko zauroczenie. chyba nawet jeszcze nie. dodatkowo jeszcze on chodzi ze mną do klasy. podziwianie z daleka tylko zostaje... Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.fan.jb.xd Re: lovee x DD . 09.01.10, 17:02 no oczywiście !!! jest prześśśliczny ahhh .... tylko , że jest o 3 lata starszy ode mnie i myślę , że mam szanse ale to kiedyś jak będę starsza bo narazie jestem w podstawówce xD a najgorsze to , że nie chodzi do mojej szkoły ale przyglądam się w kościele i zawsze siadam obok niegoo albo za nim podziwiaaam goo to jaszkaa ! xD super ten wątek ! pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: lovee x DD . 10.01.10, 11:58 jestem zakochana , ale sytuacji z nim związanej chyba nie opowiem . Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: lovee x DD . 10.01.10, 14:11 Zauroczona ; p Chociaż powiem, że nie jest to nikt z mojej szkoły, miasta, etc. xd Odpowiedz Link Zgłoś
wachniczka Re: lovee x DD . 11.01.10, 17:07 ja się zakochałam w takim jednym i możliwe że mam niego szansę tak trochę skromnie napisałam Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Re: lovee x DD . 11.01.10, 17:13 Nie, już nie. Przeszło mi, bo wiedziałam że tak i tak z nim nie będe... Odpowiedz Link Zgłoś
koteq54 Re: lovee x DD . 08.02.10, 21:21 hah x DD boskie te wasze wyznania ; dd ja tez zabujałam się w kimś.. tylko on mieszka w Wawie a ja w okolicach Łodzi > . < przykra sprawa . Odpowiedz Link Zgłoś
pauluskaaa Re: lovee x DD . 09.02.10, 16:35 Było. Podziwiam,aczkolwiek szansę mam. Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: lovee x DD . 09.02.10, 17:12 długo by opowiadać o moich miłosnych perypetiach. wyszła by z tego druga moda na sukces. albo ktoś by sobie pomyślał o mnie coś złego . lol . jednym słowem - masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkowa09 Re: lovee x DD . 09.02.10, 17:17 yy..powiedzmy.. Bardzo lubię takiego jednego Juliana..i z tego co wiem on mnie też. Chciałabym z nim chodzić , ale jest jeden problem..on nie ;/ Dlaczego ? Dlatego bo mój ,,eks'' nagadał mu o mnie jakiś rzeczy i wgl. A bardzo, bardzo go lubię ..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: lovee x DD . 09.02.10, 17:42 Podziwiam go z daleka! sekret nikt nie wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
demoniasta0897 Re: lovee x DD . 09.02.10, 17:56 bujam się w moim koledze z klasy nie wiem ciagle wysyła mi sprzeczne sygnały Odpowiedz Link Zgłoś