tokio_hotel_483 Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 11.01.10, 20:51 Harry Potter<lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 11.01.10, 20:51 Skubi to mój pies x D Odpowiedz Link Zgłoś
nikajbfan Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 11.01.10, 20:54 Tomek xD Odpowiedz Link Zgłoś
meerc Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 11.01.10, 20:56 Szymek . -.- uuh, znienawidzona istota . Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 11.01.10, 21:05 mateusz , i może to głupio zabrzmi ale jak narazie nie wobrażam sobie dalszego życia z kimś innym, pomimo mojeo wieku i pomimo tego, że on już mnie nie kocha. ja niestety będę go kochała do końca życia ( ; Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 moja pierwsza miłość . 11.01.10, 21:08 w przedszkolu Wiktor . przystojny , nie powiem , całowaliśmy się pod zjeżdżalnią xd a teraz Seba ; ** moje kochanie ;** i z koloni Tomek , mój przyjaciel oraz z klasy Patryk , szjabusy dwa ! xd Odpowiedz Link Zgłoś
prinsesska Re: moja pierwsza miłość . 12.01.10, 20:28 Łukasz ochhhh nie chce się chwalić,ale chodziliśmy ze sobą z...8 razy Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 11.01.10, 21:10 na razie jeszcze nie znam odp. na to pytanie ; ) i się jeszcze pochwale , że mam 16 lat . Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 14.01.10, 15:10 miłostek i zauroczeń było wiele...ale miłość tylko jedna... i pierwsza prawdziwa nie rdzewieje, więc trudno mi o tym pisać, kiedy go jeszcze kocham...rozłączył nas czas i głupia kumpela... dalej cierpie, ale staram się o tym nie myśleć i wyładowuje żale i smutki w wierszach, tekstach piosenek, powieściach i innych pisanych rzeczach, których jeszcze nie zidentyfikowano Odpowiedz Link Zgłoś
agga Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 14.01.10, 15:24 przedszkole- Kuba xD ale wiecie co wam powiem ... to prawda, że pierwsza/stara miłość nie rdzewieje .. Odpowiedz Link Zgłoś
efendis Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 14.01.10, 15:51 MIKOŁAJ od 1 klasy do teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
paulusia098 Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 17.01.10, 19:05 . moja pierwsza miłość hmm . przedszkolna . miał na imie Fabian . wszystkie laski się w nim bujałyy , ale był mójj , teraz nie utrzymujemy ze sobą kontaktu , ale czasem się widujemy gdzieś na ulicyy ,)) Odpowiedz Link Zgłoś
lousy11 Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 17.01.10, 19:12 Patryk z przedszkola xD nienawidzę go już xD Teraz to się kocham w Baartku xd Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkowa09 Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 17.01.10, 19:13 Dawid .. chodziłam z nim ... ( bębenki ) przez całą 2 klasę i połowę 3 klasy podstawówki .. nawet się z nim całowałam ( w usta ) z kilka set razy .. Wszystkie laski się w nim bujały .. bo taki śliczny jest i wgl.. <wzdycha> Aktualnie chodzi ze mną do klasy, dalej mi sie strasznie podoba ale pewnie on nic do mnie już nie czuje Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 19.01.10, 17:46 Kubuś razem układaliśmy bionicle w przedszkolu, kopaliśmy piłkę i trzymaliśmy za rączkę :3 Odpowiedz Link Zgłoś
i_loff_nick Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 19.01.10, 17:50 Przemek 2 klasa podstawówki Odpowiedz Link Zgłoś
loveme. Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 19.01.10, 18:25 yyy zaraz sobie przypomnę takiej pierwszej, pierwszej to chyba Gerard z przedszkolaa xd a takiej strasznie na zabój to Kamil xdd, ale teraz jesteśmy przyjaciółmi Odpowiedz Link Zgłoś
niktusia_ Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 19.01.10, 19:06 1. kuba. ; D dzisiaj nie mogę na niego patrzeć. o,o 2. maciej. podoba mi się jeszcze odrobinę.. >.< 3. krystian. ten też mi się jeszcze trochę podoba. 4. KUBAAAAAAAAA. < 3333333333333333333 nie, to nie ten pierwszy, on jest inny. : D Odpowiedz Link Zgłoś
szejkii Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 19.01.10, 21:09 Marcin ;d 'chodziliśmy' razem w pierwszej klasie, a mi do piątej się podobał. teraz on mi zwisa. i to bardzo. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
aga96r Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 18.02.10, 16:11 Szymon, przedszkole. Teraz jet gruby, brzydki i głupi... Odpowiedz Link Zgłoś
panna_efron_x33 Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 19.01.10, 21:13 Juan Alfonso Baptista Odpowiedz Link Zgłoś
baby... Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 19.01.10, 21:22 Adam...Nie ma znim kontaków widze go na przewach i tyle czasem o niego zagadam.. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 19.01.10, 21:17 Oskar podoba mi się od niedawna i nie utrzymuje z nim kontaktu nie gadam nic . I Daniel podrywał mnie ale ja go olałam i do piero później zauważyłam że coś do niego czuję też nie utrzymuje z nim kontaktu . Odpowiedz Link Zgłoś
jonaskowa Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 19.01.10, 21:17 kubaa . x - D Odpowiedz Link Zgłoś
dulab. Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 19.01.10, 21:19 Uff... Ale takiej z przedszkola, bo nie pamiętam ;P. Takiej prawdziwszej to: Kuba... Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 19.01.10, 21:21 ` paweł ;.dd pokazałam mu kiedyś dupę ^^ ha haa. Odpowiedz Link Zgłoś
dorr Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 19.01.10, 21:22 Igor , dalej sie w nim kocham a on nie zwraca uwagi na mnie i nie dawno dowiedziałam się, że on wie że go kocham, ale sobie z tego nic nie robi. po za tym kocha kogoś innego, a ten ktoś kocha go, więc nie mam robić czego innego tylko cierpieć w samotności ( Odpowiedz Link Zgłoś
zonka_ Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 19.01.10, 21:22 Moja miłość ta pierwszaa to nadal trwa niestety. ; (( ...<3 Ahh. ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
xblack_dollx Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 19.01.10, 21:30 ehh...Kamil...chociaz teraz jestesmy przyjaciolmi to chyba nadal co do niego czuje... Niestety juz zajeta jestem i wole tego co mam teraz niz jego... Odpowiedz Link Zgłoś
czekolaka_123 Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 19.01.10, 21:41 Michał. A właśiwie "Michałek" Dostałam od niego pierscionek i naszyjnik. Znaczy nie nazwe tego "miloscia" to bylo szczeniece zauroczenie w przedszkolu. Od 2 klasy podstawowki czuje cos do takiego...innego. Nie wazne jakie imie. Teraz jestem w 3 gimnazjum on w 3 liceum heh. Ale dalam sobie z nim spokoj. Stwierdzilam, ze nie mam co sie ludzic. Za daleko mieszka. Kojazy mnie jako gowniare 10 letnia wiec wiecie..niestety ale diupa Odpowiedz Link Zgłoś
jb002 Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 19.01.10, 21:52 Przemek ale teraz go nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
danonek Re: Napiszcie imie swojej pierwszej miłości.! 19.01.10, 22:02 Paweł nigdy nie zapomniany , Odpowiedz Link Zgłoś
dream_ hyymmm.... xp 19.01.10, 22:14 Hyyym..... ale taka "poważniejsza" miłość.? xpp Taka pierwsza, "poważniejsza",to Kuba ;dd. "Kuba".... ładne imię,nie. ? xpp On był/jest ładny i intelygentnyy ;pp. Poważnie. Normalnie niewiarygodne,nie. ? xdd a mniej poważnych to nie chce mi się wymieniać. xbb. Z Kubą już nie jesteśmy ze sobą,ale z tego co słyszałam,to on się teraz znowu we mnie buja,ale ja mam innego jak na razie . ; bb. Normalnie ze sobą gadamy ; pp. czyli takie "normalne" kontakty z nim mam. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
marlene ... 19.01.10, 22:09 Moją prawdziwą, pierwszą `miłością` był Bartłomiej, delikwent o rok ode mnie młodszy. To było w sumie niedawno, dwa lata temu, ale nie rozumiem czemu tak bardzo płakałam i lamentowałam, że zostawiłam go samego w podstawówce jak szłam do gimnazjum. To jeszcze dziecko. Pomimo to wspominam z sentymentem jego "kocham cię", komers i wycieczkę w Bieszczady... Jest moim kolegą, choć rzadko go widuję odkąd poszłam do gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
300flowers </3. 19.01.10, 22:28 Tomek.. Nie jesteśmy już razem. I nie mam zamiaru z nim utrzymywać kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś