Dodaj do ulubionych

Zielona noc

15.08.10, 17:09
Prawdopodobnie większość z was ma już za sobą pierwsze obozy, kolonie i co się
z tym wiąże Zieloną noc. I oto moje pytania czy lubicie zielone noce? Robicie
innym kawały czy raczej jesteście ich ofiarami? Znacie jakieś fajne psikusy,
które można zrobić kolegom z obozu?
Piszcie jestem bardzo ciekawa waszych wypowiedzi ;]
Obserwuj wątek
    • disney_owka Re: Zielona noc 15.08.10, 17:12
      tak jak byłam na zielonej szkole miała być zielona noc ale pani nam zabrała
      pasty do zębów i ogule jaki żal
      • alice.... tuuu 15.08.10, 21:26
        ja jeżdże na zielone szkoły ,dwa razy byłam na kolonii i ani razu nie mialam zielonej nocy
    • llena Re: Zielona noc 15.08.10, 17:17
      nie przepadam, jak byłam na koloni to zamknełyśmy z dziwczynami drzwi na klucz choć to niedozwolone, nieźle nam się oberwało, no ale nie musiałyśmy się z pasty skorobać suspicious
    • join_ Re: Zielona noc 15.08.10, 17:23
      ohoho. kocham zielone noce. kocham robić kawały!
    • kiwi Re: Zielona noc 15.08.10, 17:25
      ja na obozie nie miałam zielonej nocy ;c

CHCEMY WIĘCEJ!!!
      • nevermind_ Re: Zielona noc 15.08.10, 17:38
        Na koloni nie miałam zielonej nocy, wychowawcy strasznie pilnowali. Ale rano z koleżanką
        wpadłam do pokoju chłopaków i cała moja pasta wylądowała na koszulce, i włosach kuzyna
        c; Jak byłam w bieszczadach u kolegów to były aż dwie zielone noce, bo nie mogliśmy się
        doczekać, haha. Tylko było trochę ostrzej, ponieważ moje prześcieradło było całe w szmince,
        a ja z koleżanką przygotowałyśmy miksturę: jogurt pitny, jajko, skruszone krakersy,
        perfuma, pasta, pianka do włosów i krem do twarzy, jea. A nam oberwało się jakimiś starymi
        perfumami 'bond'. Zielone noce są świetne. <3
    • limqu Re: Zielona noc 15.08.10, 18:05
      ja nigdy nie byłam ofiarą zielonej nocy ale raz udało mi się wysmarować pastą
      koleżankę z pokojusmile
    • nati97 . 15.08.10, 18:38
      U mnie nie bylo czegos takiego jak zielona noc, czy chrzest kolonijny...niestety...
      Zalezy od opiekunów i osób jakie sa na klonii
      • lilly_ Re: . 15.08.10, 18:48
        Wprawdzie byłam już na trzech koloniach, ale nie doczekałam się `zielonej nocy`.
        Wszyscy straszyli, że przyjdą wysmarować pastą, a nikogo nie było. ^ ^' Nawet w
        tym roku pozabierali nam tubki z pastami. Oo `bo nie chcemy się za was wstydzić`
    • agusek13 Re: Zielona noc 15.08.10, 18:54
      ja jestem ofiarą smile
    • shewerewolf Re: Zielona noc 15.08.10, 18:55
      Możesz mi zaufać smile Bo mam dość duże doświadczenie w modzie i projektowaniu smile
      Te buty to porażka... Odpuść je sobie i poszukaj fioletowych lub żółtych trampek
      z Converse smile
      • shewerewolf Sorrki :) 15.08.10, 19:14
        Sorry to nie w tym wątku xD
    • truskawkooowaa. Re: Zielona noc 15.08.10, 18:58
      no niestety raczej ofiarą jestem . ; DD

koledzy zabrali nam klucz od pokoju, a potem dosłownie WSZYSTKIE i WSZYSTKO było z
      pasty . z kąd oni wzieli tyle pasty ? niewiem . chyba przez całą kolonie nie myli zębów . ; p
    • xxxaniskaxxx Sporo tego... 15.08.10, 19:15
      Co trzy miesiące jestem w szpitalu więc mam duuużo zielonych nocy co wiąże się z
      nieprzespaną nocą, ale cóż... Mnie 2 razy zrobili na 5 zielonych nocy.
      Najczęściej to ja komuś robię. Teraz wymienię tylko 6 pomysłów:
      - bierzesz jakiś pojemnik i kładziesz tam wszystko co wpadnie w rękę pastę do
      zębów, keczup, płyn do kąpieli, kremy i to mieszasz. Uzyskujesz papkę, którą
      kładziesz komuś na twarz, dłonie itp.
      - tradycyjnie pasta do zębów lub krem wyciskasz na twarz. Ewentualnie keczup,
      serek, krokodyle* itd.
      - bierzesz naczynie z zimną wodą (najlepiej płaskie) i kładziesz rękę ofiary w
      pojemnik. Sprawdzone i 3/4 osoby się zesikają.
      - sól daje te same efekty co woda. Należy wsypać sól po prześcieradło.
      - można też wysmarować kremem wszystkie płaskie rzeczy ofiary.
      - budzisz ofiarę i wymyślasz coś. np. "Gdzie masz kluczyki do czołgu!?"
      Nie che mi się już myśleć, bo dużo tego mam. Ale to są takie najczęściej robione
      przeze mnie i znajome.
      • nutkaaa Re: no pewnie! 15.08.10, 20:34
        zapomniałam o robieniu mieszanki i dawaniu do np klapków ;d i wkłada rano nogę i
        bum! big_grin
    • katsuumi_17 Re: Zielona noc 15.08.10, 20:02
      Robiłam kawały. Zwykle typu obsmarowywanie klamek czy włosów pastą do zębów. Takie
      tradycyjne metody.
      • meva_ Re: Zielona noc 15.08.10, 20:22
        odpowiem na swoje własne pytania ;p
        na ostatnim obozie żeglarskim oprócz tradycyjnego smarowania pastą wymyśliłam
        genialny plan na chłopaków. i nad ranem z koleżankami z jachtu wydarłyśmy łódkę
        chłopaków na środek jeziora i zarzuciłyśmy kotwicę. wyobraźcie sobie minę
        kolesiów jak się budzą rano i są na środku jeziora. och było śmianie.!
        uwielbiam zielone noce.
    • nutkaaa Re: no pewnie! 15.08.10, 20:32
      no pewnie !
      ze mam za osbą pierwszy obóz i tylko na pierwszym była zielona noc pozmarowałyśmy
      klamki pastą i ja koleżanką ale poczula isie obudziła i była walka haha al ejej paste zabrałam
      i chciała szamponem hehe ;d
      ale jakos miałyśmy kompromis i sprzątałysmy ;d
      ptm na wycieczce z tańcami na 4 dni też biegałysmy i tylko klamki ;d.
      co innego
      hmm na obozie z kolei przywiazywanie do kanadyjek(łózek) i
      wynoszenie z namiotu ;d;d
      albo sypanie soli do łóżka i wtedy nieświadomie robi sie siusiu w łóżko haha ;d
      ni eiwem zawsze coś sie porobi kiedys chciałysmy chłopakom ogolić jeden pasek na
      łydkach ;d;d ale sie nie odważyłyśmy xd
      • wyobraznia Re: no pewnie! 15.08.10, 20:54
        u mnie na takie rzeczy zawsze były zakazy i nie dziwię się, to głupie.
    • chocolatex Re: Zielona noc 15.08.10, 21:12
      U mnie na koloni nie było zielonej nocy, chociaż każdy gadał , że będzie. sciana
    • zuziora_ Kocham < 3 15.08.10, 21:18
      Zawsze jest nieźle! Zabawnie... dlatego je kocham. Obsmarowywanie pastą klamki, szybę.
      Jeszcze takiej jednej koleżance z pokoju zrobiłyśmy^^ wyglądała komicznie ;D

Ave^
    • watka9 Re: Zielona noc 15.08.10, 21:22
      lubie , ale zazwyczaj babki całą noc dyżurują -.-
      • kalax33 Re: Zielona noc 15.08.10, 21:31
        U mnie na kolonii, pani nam zabrała klucze od pokojów, ale było takie jakby
        zebranie i kto nie chciał być obsmarowany, to mówił że nie, i nie był. Mnie o 4
        nad ranem obsmarowało dwóch chłopaków, no ale potem jednemu z nich się dostało,
        bo wylałam mu pół balsamu na głowę. To on mi oblał całą koszulkę jakimś
        nabuzowanym szamponem. Oprócz tego drzwi, klamki, lustra, nawet podłoga -
        wszystko było w paście. A potem musieliśmy cały ranek to sprzątać, ale uważam,
        że było warto. Zielona noc, tak, to jest właśnie jedna z najlepszych chwil na
        takich obozach, oczywiście jeśli jest dobrze urządzona xd
    • qwerty_77k Re: Zielona noc 08.01.21, 01:40
      Może i data ale stwuerdzilem, że muszę napisać. Ją osobiście kiedyś sobie zieloną noc zmarnowałem i żałuje do dziś. Byłem na obozie sportowym i byłem młodszy od innych więc często robili mi żarty teraz się z tego śmieje, ale wtedy ciągle się bałem itd. no i przyszła zielona noc a ja nawet nie wiedziałem co to jest na czym oni skorzystali wmawiajac mi że ktoś szybciej zasnie ten... (no kto sam później się bawił ten wie o co chodzi). Ale glupi nie byłem więc szukając w necie trochę się dowiedziałem. Nie chciałem się bawić ale pilnowalem wszystko całą noc. I co? Zasnałem a oni i tak mi zrobili żart i tak 😄. Teraz patrząc na to żałuje że się nie bawilem. Potem miałem okazję tylko na wycieczce szkolnej ale to nie to samo. Choć miałem spoko nauczycielke bo jak mówiłem koleżance (która nie wiedziała co to) że musi iść szybko spać i wgl to pani mi przytaknęła z uśmiechem 😂 ale internet tak jak u mnie zadziałał i nic z tego nie było. Tak więc zawsze trzeba z Zielonej nocy korzystać, na prawdę to fajna zabawa i nie ma co robić jak ja robiłem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka