ritsu Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 17:49 Kupiłam! :3 Od razu jak tylko zobaczyłam tom 1 w Empie. Nawet nie zaglądałam do środka praktycznie ^^. I powiem tak - po jakości jest bardzo dobra (nie to co w JPF'ie np.), zaś tłumaczenie mogłoby być trochę lepsze. Ale ogólnie jestem zadowolonaa~ Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 17:57 oczywiście ze kupie Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 18:02 Kto wydaje? I za ile. xD Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 18:05 własnie wczoraj dopiero kupiłam kyaa i zobaczyłam że jest to se kupie za tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 18:09 Waneko, kosztuje 18,90 ja jestem zadowolona i na pewno zakupię całą serię Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 18:21 Hn, ile stron ma jeden tomik? PS. jakie macie jeszcze mangi? Ja mam chyba z 3 tomy Full Metal Alchemist, Bleach i Naruto kolekcjonuje prawie od początku. A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 18:24 mam 4 tomy fma, 1 tom vk i czekam na przesyłkę od waneko z 2 tomami wampirzycy karin Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 18:24 a stron ma chyba 181 ale nie jestem pewna Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 18:27 chciałam jeszcze zapytać czy masz jakąś książkę do nauki japońskiego? bo chce sobie jakąś kupić ale nie wiem jeszcze jaką Odpowiedz Link Zgłoś
naturally. Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 18:27 LUDZIE MANGA TO JEDNO WIELKIE GÓWNO JAK MOŻNA TO CZYTAĆ!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 18:29 gó... to selena gomez jak można tego słuchać! Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 18:37 haha panno naturalno rozbierdoliłaś mnie.. no ale jak sie słucha te plastikowe dzieci to się mózg lasnuje Odpowiedz Link Zgłoś
naturally. Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 19:33 Łał żal mi wasss xd a jak można czytać gówna z oczami na pół twarzy i bez nosaaa haha zwanymi błędnie ludzmi i istotami które sie tylko tłuką xddd Odpowiedz Link Zgłoś
light Naturally. 17.01.10, 21:28 Jeśli takie jest Twoje doświadczenie z a/m, to widać, że oglądałaś czegoś bardziej wartościowego ;3. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 18:48 OMG, jakie badziewie-.- Sorry ale nie znoszę mangi anime i innych tego typu dupereli Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 19:05 jonas i lovato to też badziewie. Sorki ale nie lubię takich pseudo zespołów/wokalistek. Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 19:38 nie ...nie lubie takich histori Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:08 Boszsz święty, jak już chcecie się po wyżywać na fanach M&A to załóżcie osobny temat, czy coś... -,-' Ano mam, kiedyś pod wpływem chwili zakupiłam w Empiku jakąś płytę + książeczkę, to był chyba jedyny normalny zestaw, reszta to były jakieś słowniki japońskiego czy coś... A tam, i tak nic z tego nie rozumiem. Ale planowałam się uczyć japońskiego - jakieś 50m od mojego domu jest szkoła języków obcych. Jest tam japoński, tylko że indywidualnie. I po 50 zł za lekcję ;/ Ja ogólnie wolę Mangi... i przeważnie shouneny ; ) Choć znajdują się wyjątki, of course... takie jak np. VK. PS. Ja nienawidzę takiego typowego stylu rysowania jak któraś z użytkowniczek stwierdziła - oczy na pół twarzy i brak nosa. Nienawidzę......... to mnie odstrasza.... Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:14 Boszsz święty, jak już chcecie się po wyżywać na fanach M&A to załóżcie osobny temat, czy coś... -,-' Ano mam, kiedyś pod wpływem chwili zakupiłam w Empiku jakąś płytę + książeczkę, to był chyba jedyny normalny zestaw, reszta to były jakieś słowniki japońskiego czy coś... A tam, i tak nic z tego nie rozumiem. Ale planowałam się uczyć japońskiego - jakieś 50m od mojego domu jest szkoła języków obcych. Jest tam japoński, tylko że indywidualnie. I po 50 zł za lekcję ;/ Ja ogólnie wolę Mangi... i przeważnie shouneny ; ) Choć znajdują się wyjątki, of course... takie jak np. VK. PS. Ja nienawidzę takiego typowego stylu rysowania jak któraś z użytkowniczek stwierdziła - oczy na pół twarzy i brak nosa. Nienawidzę......... to mnie odstrasza.... Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:22 Screm, jak nie lubisz "oczu na pół twarzy", to może Death Note? ;> Ostatnio nieźle jaram się tym anime, bo jest prze-fantastycznie zrobione, wizualnie również. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Eh. 17.01.10, 21:31 A-a pytasz mnie, czy autorkę wątku, bo tak napisałaś pode mną i teraz nie wiem xd. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:19 Oglądałam anime, nawet niezłe. Zero ma głos Lighta z DN ^^ . Ale kupić nie kupię, bo pewnie mojej kochanej księgarni nie stać na takie poświęcenie... Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:36 Oh, oczywiście że oglądałam DN! ^^ O ile dobrze pamiętam to ktoś miał jeszcze głos Zera.. a! wiem. Lin z FMA Brohtherhood. Nawiasem, dzisiaj powinien wyjść nowy odcinek... Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:42 Hmm.... ja też nie wiem czy mój Empik się pofatyguje... Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:44 FMA Brohtherhood? - Dobre to? W jakim "stylu", że tak zapytam? Będę musiała obczaić. Ach, Mamoru, Mamoru, genialnie udziela głosu <3 xd Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:47 o ja ;oo ostatnio jakoś się malo tym interesowałm. idę kupić, idę kupić, idę kupić <33 zerooo! już lecę! tylko w empikach jest? ;c Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:50 Chyba tak Grrr... Można się wpieklić. Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:52 Full Metal Alchemist. Manga dobra, fabułę według mnie ma świetną, skomplikowaną. 1 seria nie opiera się głównie na wątkach z mangi, ale seria II, Full Metal Alchemist Brotherhood jest już na podstawie mangi. Ale jest haczyk. Żeby oglądać II serię, trzeba się najpierw pomęczyć z tymi bezsensownymi (wedłu mnie) 50 odcinkami I seriii... ale warto. Zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:54 na AXN SCI-FI to puszczają, ale pewnie w takich świetnych godzinach... Ostatnio puszczali DN o 3:30 i się zniesmaczyłam tym faktem. Dużo o tym słyszałam, co Ty mówisz - wreszcie będę musiała się skusić. Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:54 kocham allegro <3. www.allegro.pl/item886058705_vampire_knight_tom_1_tania_wysylka_od_waneko.html muszę teraz tylko uzbierać siedemnaście i na przesylkę ;d Odpowiedz Link Zgłoś
antikowa Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:53 Nie, Vampire Knight jako anime mnie strasznie wkurzało. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:54 Bardzo odbiega od mangowego pierwowzoru? Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:57 aaach.... do VK mam sentyment... to było pierwsze anime jakie świadomie oglądnęłam. (świadomie, bo nieświadomie oglądałam jeszcze Pokemony czy Spirited Away <3) Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:59 a co to jakieś komiksy są ??? Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 22:00 Taa.... prawie komiksy... Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 22:01 Z tym, że czytasz od tyłu. Od prawej do lewej. Ale tak, to japoński komiks. Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 22:07 Wie ktoś co ile będzie wychodziła manga VK? Miesiąc? Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 18.01.10, 16:00 DN jest super zrobione ale w połowie anime mnie znudziło. Jak byli skuci tymi kajdankami to mi się odechciało oglądać ;D A oglądałyście Karin alb Toradora? jak nie to polecam Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 18.01.10, 16:09 Tak, za dużo tam było homo-sytuacji w stylu: "Zrobię Ci masaż"... Ale jeśli nie oglądałaś do końca, tooo kobietoo, żałuj!^^ Ano nie, nie widziałam - ja jestem bardzo niedouczona w sprawie anime, bo jedyne jakie oglądałam to DN i VK. Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 18.01.10, 20:32 Masaż był najlepszy! ^^ Potem rzeczywiście w DN zrobiło się nieciekawie.... Ach, coś mnie natchnęło do kliknięcia w ten temat... właśnie w internetowym radiu anime (radio AOI, jak coś) leci opening z pierwszej serii VK.... boże, ale mam do niego sentyment. Karin, Toradora, brr.... właśnie takiej kreski nie lubię...... (bez urazy dla kogoś, ale ja już tak mam) Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 18.01.10, 20:38 Nie kupię, bo nie lubię mangi ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 18.01.10, 20:40 Tak, przy masażu jakoś dziwnie na siebie patrzyli... Iii, nie mogłam znieść tego, że Kira dał się zabić 15-latkowi... To było wyjątkowo żenujące dla fanów 'nowego boga' ;x Więc jest takie radio? Jakich ja się tutaj ciekawych rzeczy dowiaduję^. A propos kreski - jeśli mówisz o dużych oczach, przecież postacie VK tak byli narysowani i przeżyłaś ;] Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 18.01.10, 21:40 Ale VK ma taką ładną kreskę... a pff! xD Jak już wspominałam, to było pierwsze anime jakie świadomie oglądnęłam, więc wtedy nie patrzyłam się na kreskę, dopiero później się do niej zraziłam. A koniec Dn był taki... wrr. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 18.01.10, 21:45 A nieświadomie? Pokemony i Dragon Ball? ;3 Sam koniec? - popłakałam się. Ale jak Matsuda zrobił z Raito sitko, to miałam ochotę się rzucić na monitor... I oczywiście twórcy DN musieli nie dociągnąć, bo by sobą nie byli i w żaden sposób nie dowiesz się, czy Misa skoczyła z tego budynku, czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 18.01.10, 22:45 Nieświadomie? Pokemony, Spirited Away, Howl's Moving Castle (te dwa to filmy, z czego ten pierwszy kocham) różne anime na Jetixie (w tym Naruto, za co szczerze nienawidzę Jetix. JAK MOGLI DO TEGO DAĆ DUBBING?!) i coś tam jeszcze było,... A jak mnie Near denerwował! Głupi bachor.... Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 18.01.10, 22:52 Near kręcił loczka i budował burdel z kostek do gry... Nie lubię kolesia... Dokładnie! Już naprawdę mogli dać lektora albo napisy, a ten dubbing sobie darować, bo aż się przykro słucha... Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 18.01.10, 23:24 Coś mnie tkało w środku jak słyszałam dubbing Sasuke... Ale na szczęście (!!) jest coś takiego jak internet, alleluja. Ciekawe, czy 10 lat temo jak oglądano Dragon Balla ktokolwiek myślał żeby oglądać w internecie? (o ile ktoś to do netu wstawiał...) o ludzieee.... Mnie tam denerwowali wszyscy... a już szczególnie ojciec Lighta. Dobrze że umarł xD Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 18.01.10, 23:31 No szok, zawsze wracałam ze szkoły - podstawówka^^ - i na tvn? rtl7? już nie pamiętam, włączałam DB i jechałam z tym koksem! A jest na Internecie, jest^^ kerskowka.pl Tak... Ktokolwiek przy nim choć napomknął o tym, że Light może być Kirą to dostawał ślinotoku i wytrzeszczu oczu. A i Misa! Typowa blondynka, ale szkoda mi jej było, bardzo szkoda przez całe anime odkąd się pojawiła... Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 18.01.10, 23:32 badziewi nie czytam. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
shelly97 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 00:45 Extra! Musze sobie kupić ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 09:34 Misa była fajna! Tylko w początkowych odcinkach z nią tak jakoś mnie denerwowała ale potem była fajna xD Z tego co pamiętam, to ja Dragon Balla nigdy nie lubiłam.... pierwszą styczność z nim miałam, kiedy wyszedł film live action, który nawiasem był okropny.... A jeżeli już mówimy o filmach i DN to czy oglądałaś filmy DN? Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 14:46 Tak, oglądałam. Ale mam wrażenie, że oprócz bohaterów i samego notatnika nie ma on nic wspólnego z anime, czy mangą. A L został zagrany bezbłędnie przez tego aktora, polubiłam go ;33. Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 15:17 A mnie się nie podobał aktor grający Lighta... I Misę też źle dobrali. Nawiasem, ostatnio (coś koło Sylwestra) leciały dwa filmy na AXN sci-fi.... Parę anime tam leci, ale przeważnie w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 15:26 Właśnie, załapałam się na "Ostatni wpis" , a anime nie oglądałam... 3:30 nad ranem chyba leciało? Nie stać mnie na takie poświęcenie. "Słodkości Misy" xdd I trochę niedociągnięć w filmie były, np: - Light zistał postrzelony w nogę i przez chwilę się czołgał, a potem chyba zapomniał o bólu, bo chodził... Wiesz, że USA biorą się za adaptację mangi? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 15:40 Ten Ostatni Wpis był trochę naciągany.... Ja tam sobie czasami nagrywam jak lecą w nocy jakieś fajne odcinki. USA? O boszsz...... Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 15:45 I zgadnij kto jest kandydatem na Kirę nr. 1... Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 16:06 Aaa! Już wiem, czytałam gdzieś o tym... podobno Efron, nie? Aż się boję zapytać kto na L.... I kiedy oni to planują zrobić, wiesz coś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 18:17 Ponoć WB ma się za to zabrać już w tym roku, ale mają na głowie jeszcze jedną produkcję i do końca nie wiadomo. Jak, to już gdzieś czytałam: Zrobią nam Death Note Musical... Mam nadzieję, ze z tym Efronem żartowali. A jest może jakiś film na podstawie VK? Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 18:31 VK live action? OBY NIE. Już widzę tych wszystkich "przystojnych" aktorów jako wampiry.... Mam. drugi news od dołu strony. Jakby ten film wyszedł to oglądnęłabym, choćby tak z ciekawości... ale i tak to spie*rzą, popatrzmy na przykład na film Dragon Balla za którego też wzięli się amerykanie... Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 18:44 Czemu nie? To by mogło być ciekawe. Chociaż Amerykanie, którzy próbują brać się za Japońskie kino z reguły partaczą sprawę... DB jako filmu nie widziałam, ponieważ nie specjalnie mnie to interesuje - kiedyś, a i owszem. Jak byłam mała, to lubiłam i to, i Wojowniczki z Krainy Marzeń, Rycerze Zodiaku, Pokemony, ale teraz bardziej mnie interesuje coś w stylu DN - takie wojny bardziej na umysły, niż na dziwne moce i pięści. Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 19:09 panno naturally. o gustach sie nie dyskutuje..każdy może mieć swój i swoje zdanie... a co do okładki to spoko..lubię takie obrazki ..mangę uwielbiam ich włosy Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 19:55 nie wiedziałam że jest jest film DN zaraz sobie zobaczę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 20:14 Ja kocham właśnie takie shouneny (super moce, chłopcy jako główni bohaterowie) a nie trawię romansów czy komedii.... (wyjątek: VK, o czym już wspominałam) Sonia, tak jest film DN. Nawet 3. Chyba. Dwa na podstawie anime i jedno co się bodajże nazywa "L change the world", ale tego nie oglądałam... Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 20:25 Ale jest jedno anime, w którym występuje taka super moc, a mi się podoba. Wolf's rain, ostatnio zaczęła oglądać, bo kuzynka dała mi cynk. ;3 Oglądałaś to? Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 20:40 Hmm... nie oglądałam. Na razie mam mały dołek - nie wiem czym się zająć, do niczego (chodzi o anime) mnie specjalnie nie ciągnie....... Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 21:03 To posłuchaj AOI radio - które z resztą sama mi podałaś, chęci powrócą^^. Ci DJ są po prostu... Hehe xd. Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 21:17 Haha, słucham właśnie xD Raz (po północy) była audycja, w której puszczali stare piosenki ze starych bajek (typu Gumisie, jakieś Kreciki czy coś..) a niezłe to było XD Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 21:38 Pozdrowić cię może? ;33 Musiało być śmiechowo xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 21:45 O tak! Pozdrów xD Ale słuchałam wtedy tylko jakieś pół gofziny... Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 21:48 Pozdrowiłam i poprosiłam o maximum the hormone, mwhaha... Ale w innym "pozdro". Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 20.01.10, 14:24 a co myślicie o mandze "Nie, dziękuję" od waneko podobno fajna komedia i zastanawiam się czy sobie jej nie kupić Odpowiedz Link Zgłoś
zelusiacullen Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 21:44 Jaka maskakra przez to ze Zmiezrch zdobyła taką sławe to teraz wszstko z wampirami robią xdd To glupie .! Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 21:47 VK było PRZED Zmierzchem... Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 21:52 Popieram i dodam, że Zmierzch nie może się z VK równać. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 22:01 Oni mają takie zakłócenia, że trudno wyłapać co mówią. Moje pozdro leciało, jakby co, było tak: "Pozdro dla Screm, która poleciła mi to radio i za nasze rozmówki na forum, hahaha xd" Wybacz za odpał xd. Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 22:02 A spoko, spoko, ja też kiedyś pozdrawiałam koleżankę, dodałam muzykę i poleciało, ale dopiero po 50 min... -,-' Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 22:06 Ale już audycja bez pozdrowień, bu... Co jak co, dzięki za namiary, bo muzyczkę mają cacy^^. Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 22:08 Jest jeszcze jedno radio... ale IMO nie takie fajne. Jest na animeon.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 20.01.10, 14:24 a co myślicie o mandze "Nie, dziękuję" od waneko podobno fajna komedia i zastanawiam się czy sobie jej nie kupić Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 20.01.10, 15:24 Hmm....jak się nazywa ta kreska? Zapomniałam ;x Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 20.01.10, 15:24 PS. ja bardziej gustuje w JPF (wydawnictwo) Odpowiedz Link Zgłoś
light . 27.01.10, 15:22 A mam takie pytanko. Wiecie może gdzie można przeczytać skany z mangi Death Note po polsku? W Internecie? Są po angielsku, ale rozumiem tylko jakieś 70% z tego co oni tam mówią, a 'google - narzędzia językowe' tworzy jakieś dziwne rzeczy, a nie tłumaczy x3. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: . 27.01.10, 16:16 chyba wszystkie skany dn po polsku musieli pousuwać gdy jpf przejęło licencję ale nie jestem pewna Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 27.01.10, 15:21 bardzo lubię to mange ) i widziałam jużw empiku ją ale nadal się zastanawiam czy kupić xdd Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 27.01.10, 16:55 Kocham Vampire Knight! Ale wolę poczekać na trzecią serię anime. Chociaż nie wiadomo czy będzie ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
suzuki Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 27.01.10, 21:09 no ja ale masz skape Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 27.01.10, 21:24 nie , bezurazy ale nienawidzę mangii . co to ma wogóle być ? badziwie ; - Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 28.01.10, 21:16 light, taa, głupio że nigdzie nie można po PL znaleźć.... chyba że wolisz jakieś amatorskie tłumaczenia na youtube, choć nie wiem czy w przypadku DN są... nie wiem, nie sprawdzałam. JPF niedawno skończył wydawać, więc teraz tylko można kupować przez internet, a to się równa 10 zł drożej - za przesyłkę. Chyba że ktoś z konta płaci... Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 28.01.10, 21:51 No po prostu szkoda słów... Mogliby zrobić konkurs na kotku, na mangę Death Note. Ale bym się wtedy za to brała! Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowana__ Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 29.01.10, 10:50 Głupie . Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 29.01.10, 10:58 Ja nie lubie tego typu książek, czy co to jest Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 29.01.10, 14:34 Kupię, na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
cassie. Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 29.01.10, 14:39 OMG! jak mi matka da kasę to lecę jutro do matrasa! ^^ PS. ja kolekcjonuje Death Note'a i jeszcze Hostów, a tak to w necie czytam ;D Odpowiedz Link Zgłoś