Dodaj do ulubionych

Manga Vampire Knight już w sprzedaży!

04.01.10, 20:47
Okładka:
https://waneko.pl/okladki/vampire_knight/vk_1_large.jpg

Kupicie?
Obserwuj wątek
    • sonia321 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 06.01.10, 16:26
      smilesmile
    • ritsu Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 17:49
      Kupiłam! :3 Od razu jak tylko zobaczyłam tom 1 w Empie. Nawet nie zaglądałam do
      środka praktycznie ^^. I powiem tak - po jakości jest bardzo dobra (nie to co w
      JPF'ie np.), zaś tłumaczenie mogłoby być trochę lepsze. Ale ogólnie jestem
      zadowolonaa~
      • fanka96 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 17:57
        oczywiście ze kupiebig_grinbig_grinbig_grin
      • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 18:01
        KYAAAA~!!
        • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 18:02
          Kto wydaje? I za ile. xD
          • fanka96 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 18:05
            własnie wczoraj dopiero kupiłam kyaa i zobaczyłam że jest to se kupie za tydzień
            • sonia321 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 18:09
              Waneko, kosztuje 18,90
              ja jestem zadowolona i na pewno zakupię całą serię
              • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 18:21
                Hn, ile stron ma jeden tomik?

PS. jakie macie jeszcze mangi? Ja mam chyba z 3 tomy Full Metal Alchemist,
                Bleach i Naruto kolekcjonuje prawie od początku. A Wy?
                • sonia321 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 18:24
                  mam 4 tomy fma, 1 tom vk i czekam na przesyłkę od waneko z 2 tomami wampirzycy karin
                  • sonia321 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 18:24
                    a stron ma chyba 181 ale nie jestem pewna
                  • sonia321 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 18:27
                    chciałam jeszcze zapytać czy masz jakąś książkę do nauki japońskiego? bo chce
                    sobie jakąś kupić ale nie wiem jeszcze jaką
                • naturally. Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 18:27
                  LUDZIE MANGA TO JEDNO WIELKIE GÓWNO JAK MOŻNA TO CZYTAĆ!!!!!!!!
                  • sonia321 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 18:29
                    gó... to selena gomez
                    jak można tego słuchać!
    • violet_ Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 18:30
      nie. -,-'
      • fanka96 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 18:37
        haha panno naturalno rozbierdoliłaś mnie..
        no ale jak sie słucha te plastikowe dzieci to się mózg lasnuje
        • naturally. Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 19:33
          Łał żal mi wasss
          xd
          a jak można czytać gówna z oczami na pół twarzy i bez nosaaa haha zwanymi błędnie ludzmi i istotami
          które sie tylko tłuką xddd
          • light Naturally. 17.01.10, 21:28
            Jeśli takie jest Twoje doświadczenie z a/m, to widać, że oglądałaś czegoś
            bardziej wartościowego ;3.
            Dziękuję.
    • mandy_jonas Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 18:48
      OMG, jakie badziewie-.- Sorry ale nie znoszę mangi anime i innych tego typu
      dupereliwink
      • sonia321 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 19:05
        jonas i lovato to też badziewie. Sorki ale nie lubię takich pseudo
        zespołów/wokalistek.
    • oleska940 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 19:38
      nie ...nie lubie takich histori
      • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:08
        Boszsz święty, jak już chcecie się po wyżywać na fanach M&A to załóżcie osobny
        temat, czy coś... -,-'

Ano mam, kiedyś pod wpływem chwili zakupiłam w Empiku jakąś płytę + książeczkę,
        to był chyba jedyny normalny zestaw, reszta to były jakieś słowniki japońskiego
        czy coś...
        A tam, i tak nic z tego nie rozumiem. Ale planowałam się uczyć japońskiego -
        jakieś 50m od mojego domu jest szkoła języków obcych. Jest tam japoński, tylko
        że indywidualnie. I po 50 zł za lekcję ;/

Ja ogólnie wolę Mangi... i przeważnie shouneny ; )
        Choć znajdują się wyjątki, of course... takie jak np. VK.

PS. Ja nienawidzę takiego typowego stylu rysowania jak któraś z
        użytkowniczek stwierdziła - oczy na pół twarzy i brak nosa. Nienawidzę.........
        to mnie odstrasza....
      • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:14
        Boszsz święty, jak już chcecie się po wyżywać na fanach M&A to załóżcie osobny
        temat, czy coś... -,-'

Ano mam, kiedyś pod wpływem chwili zakupiłam w Empiku jakąś płytę + książeczkę,
        to był chyba jedyny normalny zestaw, reszta to były jakieś słowniki japońskiego
        czy coś...
        A tam, i tak nic z tego nie rozumiem. Ale planowałam się uczyć japońskiego -
        jakieś 50m od mojego domu jest szkoła języków obcych. Jest tam japoński, tylko
        że indywidualnie. I po 50 zł za lekcję ;/

Ja ogólnie wolę Mangi... i przeważnie shouneny ; )
        Choć znajdują się wyjątki, of course... takie jak np. VK.

PS. Ja nienawidzę takiego typowego stylu rysowania jak któraś z
        użytkowniczek stwierdziła - oczy na pół twarzy i brak nosa. Nienawidzę.........
        to mnie odstrasza....
        • light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:22
          Screm, jak nie lubisz "oczu na pół twarzy", to może Death Note? ;>
          Ostatnio nieźle jaram się tym anime, bo jest prze-fantastycznie zrobione,
          wizualnie również.
          • charlie_ Eh. 17.01.10, 21:28
            A co to jest? xD
            • light Re: Eh. 17.01.10, 21:31
              A-a pytasz mnie, czy autorkę wątku, bo tak napisałaś pode mną i teraz nie wiem xd.
    • light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:19
      Oglądałam anime, nawet niezłe.
      Zero ma głos Lighta z DN ^^ .
      Ale kupić nie kupię, bo pewnie mojej kochanej księgarni nie stać na takie
      poświęcenie...
      • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:36
        Oh, oczywiście że oglądałam DN! ^^ O ile dobrze pamiętam to ktoś miał jeszcze
        głos Zera.. a! wiem. Lin z FMA Brohtherhood. Nawiasem, dzisiaj powinien wyjść
        nowy odcinek...
        • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:42
          Hmm.... ja też nie wiem czy mój Empik się pofatyguje...
        • light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:44
          FMA Brohtherhood? - Dobre to? W jakim "stylu", że tak zapytam? Będę
          musiała obczaić.
          Ach, Mamoru, Mamoru, genialnie udziela głosu <3
          xd
          • honey__ Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:47
            o ja ;oo
            ostatnio jakoś się malo tym interesowałm.
            idę kupić, idę kupić, idę kupić <33
            zerooo! już lecę!

tylko w empikach jest? ;c
            • light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:50
              Chyba tak indifferent
              Grrr... Można się wpieklić.
          • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:52
            Full Metal Alchemist. Manga dobra, fabułę według mnie ma świetną,
            skomplikowaną.
            1 seria nie opiera się głównie na wątkach z mangi, ale seria II, Full Metal
            Alchemist Brotherhood jest już na podstawie mangi. Ale jest haczyk. Żeby
            oglądać II serię, trzeba się najpierw pomęczyć z tymi bezsensownymi (wedłu mnie)
            50 odcinkami I seriii... ale warto. Zdecydowanie.
            • light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:54
              na AXN SCI-FI to puszczają, ale pewnie w takich świetnych godzinach... Ostatnio
              puszczali DN o 3:30 i się zniesmaczyłam tym faktem.
              Dużo o tym słyszałam, co Ty mówisz - wreszcie będę musiała się skusić.
            • honey__ Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:54
              kocham allegro <3.

www.allegro.pl/item886058705_vampire_knight_tom_1_tania_wysylka_od_waneko.html
              muszę teraz tylko uzbierać siedemnaście i na przesylkę ;d
    • antikowa Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:53
      Nie, Vampire Knight jako anime mnie strasznie wkurzało.
      • light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:54
        Bardzo odbiega od mangowego pierwowzoru?
        • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:57
          aaach.... do VK mam sentyment... to było pierwsze anime jakie świadomie
          oglądnęłam. (świadomie, bo nieświadomie oglądałam jeszcze Pokemony czy Spirited
          Away <3)
        • oleska940 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 21:59
          a co to jakieś komiksy są ???
          • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 22:00
            Taa.... prawie komiksy...
            • light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 22:01
              Z tym, że czytasz od tyłu.
              Od prawej do lewej.
              Ale tak, to japoński komiks.
              • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 17.01.10, 22:07
                Wie ktoś co ile będzie wychodziła manga VK? Miesiąc?
                • sonia321 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 18.01.10, 16:00
                  DN jest super zrobione ale w połowie anime mnie znudziło.
                  Jak byli skuci tymi kajdankami to mi się odechciało oglądać ;D
                  A oglądałyście Karin alb Toradora?
                  jak nie to polecam smile
                  • light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 18.01.10, 16:09
                    Tak, za dużo tam było homo-sytuacji w stylu: "Zrobię Ci masaż"...
                    Ale jeśli nie oglądałaś do końca, tooo kobietoo, żałuj!^^
                    Ano nie, nie widziałam - ja jestem bardzo niedouczona w sprawie anime, bo jedyne
                    jakie oglądałam to DN i VK.
                    • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 18.01.10, 20:32
                      Masaż był najlepszy! ^^
                      Potem rzeczywiście w DN zrobiło się nieciekawie....

Ach, coś mnie natchnęło do kliknięcia w ten temat... właśnie w internetowym
                      radiu anime (radio AOI, jak coś) leci opening z pierwszej serii VK.... boże, ale
                      mam do niego sentyment.

Karin, Toradora, brr.... właśnie takiej kreski nie lubię...... (bez urazy dla
                      kogoś, ale ja już tak mam)
                      • lovedisneystars Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 18.01.10, 20:38
                        Nie kupię, bo nie lubię mangi ;3

• light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 18.01.10, 20:40
                        Tak, przy masażu jakoś dziwnie na siebie patrzyli...
                        Iii, nie mogłam znieść tego, że Kira dał się zabić 15-latkowi... To było
                        wyjątkowo żenujące dla fanów 'nowego boga' ;x

Więc jest takie radio? Jakich ja się tutaj ciekawych rzeczy dowiaduję^.
                        A propos kreski - jeśli mówisz o dużych oczach, przecież postacie VK tak byli
                        narysowani i przeżyłaś ;]

• screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 18.01.10, 21:40
                          Ale VK ma taką ładną kreskę...
                          a pff! xD Jak już wspominałam, to było pierwsze anime jakie świadomie
                          oglądnęłam, więc wtedy nie patrzyłam się na kreskę, dopiero później się do niej
                          zraziłam.

A koniec Dn był taki... wrr.
                          • light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 18.01.10, 21:45
                            A nieświadomie? Pokemony i Dragon Ball? ;3

Sam koniec? - popłakałam się.
                            Ale jak Matsuda zrobił z Raito sitko, to miałam ochotę się rzucić na monitor...
                            I oczywiście twórcy DN musieli nie dociągnąć, bo by sobą nie byli i w żaden
                            sposób nie dowiesz się, czy Misa skoczyła z tego budynku, czy nie...
                            • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 18.01.10, 22:45
                              Nieświadomie? Pokemony, Spirited Away, Howl's Moving Castle (te dwa to filmy, z
                              czego ten pierwszy kocham) różne anime na Jetixie (w tym Naruto, za co szczerze
                              nienawidzę Jetix. JAK MOGLI DO TEGO DAĆ DUBBING?!) i coś tam jeszcze było,...

A jak mnie Near denerwował! Głupi bachor....
                              • light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 18.01.10, 22:52
                                Near kręcił loczka i budował burdel z kostek do gry... Nie lubię kolesia...
                                Dokładnie! Już naprawdę mogli dać lektora albo napisy, a ten dubbing sobie
                                darować, bo aż się przykro słucha...
                                • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 18.01.10, 23:24
                                  Coś mnie tkało w środku jak słyszałam dubbing Sasuke...
                                  Ale na szczęście (!!) jest coś takiego jak internet, alleluja. Ciekawe, czy 10
                                  lat temo jak oglądano Dragon Balla ktokolwiek myślał żeby oglądać w internecie?
                                  (o ile ktoś to do netu wstawiał...) o ludzieee....

Mnie tam denerwowali wszyscy... a już szczególnie ojciec Lighta. Dobrze że umarł xD
                                  • light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 18.01.10, 23:31
                                    No szok, zawsze wracałam ze szkoły - podstawówka^^ - i na tvn? rtl7? już nie
                                    pamiętam, włączałam DB i jechałam z tym koksem!
                                    A jest na Internecie, jest^^
                                    kerskowka.pl

Tak... Ktokolwiek przy nim choć napomknął o tym, że Light może być Kirą to
                                    dostawał ślinotoku i wytrzeszczu oczu. A i Misa! Typowa blondynka, ale szkoda mi
                                    jej było, bardzo szkoda przez całe anime odkąd się pojawiła...
    • madziusia94 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 18.01.10, 23:32
      badziewi nie czytam. ; )
    • shelly97 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 00:45
      Extra! Musze sobie kupić ^^
    • kiskowa Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 08:57
      chyba nieee
      • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 09:34
        Misa była fajna! Tylko w początkowych odcinkach z nią tak jakoś mnie denerwowała
        ale potem była fajna xD

Z tego co pamiętam, to ja Dragon Balla nigdy nie lubiłam.... pierwszą styczność
        z nim miałam, kiedy wyszedł film live action, który nawiasem był okropny....

A jeżeli już mówimy o filmach i DN to czy oglądałaś filmy DN?
        • light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 14:46
          Tak, oglądałam. Ale mam wrażenie, że oprócz bohaterów i samego notatnika nie ma
          on nic wspólnego z anime, czy mangą.
          A L został zagrany bezbłędnie przez tego aktora, polubiłam go ;33.
          • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 15:17
            A mnie się nie podobał aktor grający Lighta...
            I Misę też źle dobrali.
            Nawiasem, ostatnio (coś koło Sylwestra) leciały dwa filmy na AXN sci-fi....
            Parę anime tam leci, ale przeważnie w nocy.

• light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 15:26
              Właśnie, załapałam się na "Ostatni wpis" , a anime nie oglądałam... 3:30 nad
              ranem chyba leciało? Nie stać mnie na takie poświęcenie.
              "Słodkości Misy" xdd
              I trochę niedociągnięć w filmie były, np:
              - Light zistał postrzelony w nogę i przez chwilę się czołgał, a potem chyba
              zapomniał o bólu, bo chodził...
              Wiesz, że USA biorą się za adaptację mangi? ;]
              • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 15:40
                Ten Ostatni Wpis był trochę naciągany....

Ja tam sobie czasami nagrywam jak lecą w nocy jakieś fajne odcinki.

USA? O boszsz......
                • light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 15:45
                  I zgadnij kto jest kandydatem na Kirę nr. 1...
                  • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 16:06
                    Aaa! Już wiem, czytałam gdzieś o tym... podobno Efron, nie? Aż się boję zapytać
                    kto na L....
                    I kiedy oni to planują zrobić, wiesz coś o tym?
                    • light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 18:17
                      Ponoć WB ma się za to zabrać już w tym roku, ale mają na głowie jeszcze jedną
                      produkcję i do końca nie wiadomo.
                      Jak, to już gdzieś czytałam: Zrobią nam Death Note Musical... indifferent
                      Mam nadzieję, ze z tym Efronem żartowali.
                      A jest może jakiś film na podstawie VK?
                      • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 18:31
                        VK live action? OBY NIE. Już widzę tych wszystkich "przystojnych" aktorów jako
                        wampiry....

Mam. drugi news od dołu strony.
                        Jakby ten film wyszedł to oglądnęłabym, choćby tak z ciekawości... ale i tak to
                        spie*rzą, popatrzmy na przykład na film Dragon Balla za którego też wzięli się
                        amerykanie...
                        • light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 18:44
                          Czemu nie? To by mogło być ciekawe. Chociaż Amerykanie, którzy próbują brać się
                          za Japońskie kino z reguły partaczą sprawę...

DB jako filmu nie widziałam, ponieważ nie specjalnie mnie to interesuje -
                          kiedyś, a i owszem. Jak byłam mała, to lubiłam i to, i Wojowniczki z Krainy
                          Marzeń, Rycerze Zodiaku, Pokemony, ale teraz bardziej mnie interesuje coś w
                          stylu DN - takie wojny bardziej na umysły, niż na dziwne moce i pięści.
    • nastolatkak93 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 19:09
      panno naturally. o gustach sie nie dyskutuje..każdy może mieć swój i swoje
      zdanie...
      a co do okładki to spoko..lubię takie obrazki ..mangęwink uwielbiam ich włosy tongue_out
      • sonia321 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 19:55
        nie wiedziałam że jest jest film DN
        zaraz sobie zobaczę ;D
        • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 20:14
          Ja kocham właśnie takie shouneny (super moce, chłopcy jako główni bohaterowie) a
          nie trawię romansów czy komedii....
          (wyjątek: VK, o czym już wspominałam)

Sonia, tak jest film DN. Nawet 3. Chyba. Dwa na podstawie anime i jedno co się
          bodajże nazywa "L change the world", ale tego nie oglądałam...
          • light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 20:25
            Ale jest jedno anime, w którym występuje taka super moc, a mi się podoba. Wolf's
            rain, ostatnio zaczęła oglądać, bo kuzynka dała mi cynk. ;3
            Oglądałaś to?
            • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 20:40
              Hmm... nie oglądałam.
              Na razie mam mały dołek - nie wiem czym się zająć, do niczego (chodzi o anime)
              mnie specjalnie nie ciągnie.......
              • light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 21:03
                To posłuchaj AOI radio - które z resztą sama mi podałaś, chęci powrócą^^.
                Ci DJ są po prostu... Hehe xd.
                • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 21:17
                  Haha, słucham właśnie xD
                  Raz (po północy) była audycja, w której puszczali stare piosenki ze starych
                  bajek (typu Gumisie, jakieś Kreciki czy coś..) a niezłe to było XD

• light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 21:38
                    Pozdrowić cię może? ;33
                    Musiało być śmiechowo xdd.
                    • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 21:45
                      O tak! Pozdrów xD

Ale słuchałam wtedy tylko jakieś pół gofziny...
                      • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 21:45
                        *godziny.
                        • light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 21:48
                          Pozdrowiłam i poprosiłam o maximum the hormone, mwhaha... Ale w innym
                          "pozdro".
        • sonia321 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 20.01.10, 14:24
          a co myślicie o mandze "Nie, dziękuję" od waneko
          podobno fajna komedia i zastanawiam się czy sobie jej nie kupić
    • zelusiacullen Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 21:44
      Jaka maskakra przez to ze Zmiezrch zdobyła taką sławe to teraz wszstko z wampirami
      robią xdd To glupie .!
      • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 21:47
        VK było PRZED Zmierzchem...
        • light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 21:52
          Popieram i dodam, że Zmierzch nie może się z VK równać.
          • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 21:59
            Hm, leciało?
            xD
            • light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 22:01
              Oni mają takie zakłócenia, że trudno wyłapać co mówią.
              Moje pozdro leciało, jakby co, było tak: "Pozdro dla Screm, która poleciła mi to
              radio i za nasze rozmówki na forum, hahaha xd"
              Wybacz za odpał xd.
              • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 22:02
                A spoko, spoko, ja też kiedyś pozdrawiałam koleżankę, dodałam muzykę i
                poleciało, ale dopiero po 50 min... -,-'
                • light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 22:06
                  Ale już audycja bez pozdrowień, bu...
                  Co jak co, dzięki za namiary, bo muzyczkę mają cacy^^.
                  • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 19.01.10, 22:08
                    Jest jeszcze jedno radio... ale IMO nie takie fajne. Jest na animeon.pl
                    • sonia321 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 20.01.10, 14:24
                      a co myślicie o mandze "Nie, dziękuję" od waneko
                      podobno fajna komedia i zastanawiam się czy sobie jej nie kupić
                      • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 20.01.10, 15:24
                        Hmm....jak się nazywa ta kreska? Zapomniałam ;x
                        • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 20.01.10, 15:24
                          PS. ja bardziej gustuje w JPF (wydawnictwo)
                          • sonia321 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 27.01.10, 15:15
                            smile
                          • sonia321 jhhjgj 27.01.10, 15:15
                            smile
                          • light . 27.01.10, 15:22
                            A mam takie pytanko.
                            Wiecie może gdzie można przeczytać skany z mangi Death Note po polsku? W Internecie?
                            Są po angielsku, ale rozumiem tylko jakieś 70% z tego co oni tam mówią, a
                            'google - narzędzia językowe' tworzy jakieś dziwne rzeczy, a nie tłumaczy x3.
                            • sonia321 Re: . 27.01.10, 16:16
                              chyba wszystkie skany dn po polsku musieli pousuwać gdy jpf przejęło licencję
                              ale nie jestem pewna
                              • light Re: . 27.01.10, 16:20
                                Wrrr... -.-
    • twilight_6 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 27.01.10, 15:21
      bardzo lubię to mange wink)
      i widziałam jużw empiku ją ale nadal się zastanawiam czy kupić xdd
      • sonia321 Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 27.01.10, 16:16
        kup wink
    • akira Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 27.01.10, 16:55
      Kocham Vampire Knight! Ale wolę poczekać na trzecią serię anime.
      Chociaż nie wiadomo czy będzie ; (
    • suzuki Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 27.01.10, 21:09
      no ja ale masz skape
    • dakota_ Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 27.01.10, 21:24
      nie , bezurazy ale nienawidzę mangii . co to ma wogóle być ? badziwie ; -
      • screm Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 28.01.10, 21:16
        light, taa, głupio że nigdzie nie można po PL znaleźć.... chyba że wolisz jakieś
        amatorskie tłumaczenia na youtube, choć nie wiem czy w przypadku DN są... nie
        wiem, nie sprawdzałam.

JPF niedawno skończył wydawać, więc teraz tylko można kupować przez internet, a
        to się równa 10 zł drożej - za przesyłkę. Chyba że ktoś z konta płaci...
        • light Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 28.01.10, 21:51
          No po prostu szkoda słów...

Mogliby zrobić konkurs na kotku, na mangę Death Note.
          Ale bym się wtedy za to brała!
    • zaczarowana__ Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 29.01.10, 10:50
      Głupie .
    • virginkaa Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 29.01.10, 10:58
      Ja nie lubie tego typu książek, czy co to jest smile
    • slodkiporanek Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 29.01.10, 14:34
      Kupię, na pewno.
      • cassie. Re: Manga Vampire Knight już w sprzedaży! 29.01.10, 14:39
        OMG! jak mi matka da kasę to lecę jutro do matrasa! ^^

PS. ja kolekcjonuje Death Note'a i jeszcze Hostów, a tak to w necie czytam ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka