ulusia 06.01.10, 21:47 Jak się nazywał serialowy przemko?? chodzi mi w serialu jego prawdziwe imie pllllllllllliiiiiiiiiiissssssssss piszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulusia Re: POmocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.10, 21:52 proszę powiedcie bo mi jest potrzebne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dream Re: POmocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.10, 21:56 Nie wiem.. Google nie gryzą, wiedziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nessi Re: POmocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.10, 21:57 ahahahahaha. umarłam. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka_14 Re: POmocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.10, 22:02 on nazywa się Jacek Braciak. po co ci to, to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
madliine Re: POmocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.10, 21:59 nie wiem nie lubie brzyduli Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: POmocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.10, 22:02 Droga ulusiu, Mam bardzo ważne pytanie. Dlaczego stawiasz tyle wykrzykników? W internecie oznacza, to że krzyczysz, co jest nie miłe dla użytkowników ( przynajmniej dla mnie ). I jeszcze jedno. Spokojnie, nie pali się, kiedyś ktoś Ci odpowie na to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: POmocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.10, 22:11 Poza serialem Jacek..; ] - nazwiska nie znam nie interesuję się tym serialem Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: POmocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.01.10, 17:00 plissssssssssssssssssssssss. zżera mnie takie pismo, droczyłas się z klawiaturą, czy co . ? jest taka strona, na niej możesz poszukać . google, słyszałas o tym . ? Odpowiedz Link Zgłoś