Dodaj do ulubionych

Taylor Swift :)

09.01.10, 19:49
muzyka.interia.pl/pop/news/fenomen-jak-ona-to-robi,1421182,50
Co sądzicie?
Zgadzacie się z autorem tego artykułu? Co myślicie o tym, co powiedziane jest także o innych
gwiazdach?
Proszę o kulturalne wypowiedzi smile

P.s. Jeżeli waszym zdaniem temat w jakiś sposób zaśmieca forum, zgłoście do usunięcia! smile
Obserwuj wątek
    • wampirekxd Re: Taylor Swift :) 09.01.10, 19:56
      Zapraszam do dyskusji smile
    • mandy_jonas Fenomen?o.O 09.01.10, 20:29
      No widać ze ten koleś co to pisał, lubi Taylor. Bo po reszcie gwiazd jechał,a ją
      jedynie wychwalał. Szkoda że nie wspomniał o tym jak wypromowała się na
      rozstaniu z Joe;/ Ale spoko- i tak ją lubię. Chociaż trochę nie rozumiem tego
      wielkiego krzyku w ogół niej. OK- ma niektóre piosenki przyjemne do posłuchania,
      ale żeby od razu gadać o niej jak o jakiejś królowej muzyki? Chyba rzeczywiście
      te całe spece od wizerunku wiedzą co robią...
    • i_love_th Re: Taylor Swift :) 09.01.10, 20:44
      moim zdaniem fenomen taylor polega na związku a raczej ze sposobem zerwania z joe.
      zanim nie zaczeła robić z siebie ofiary nie słyszałam o niej. ma kilka ładnych piosenek ale
      jak słyszałam jej występy na żywo to niezbyt ładnie śpiewa. ale to tylko moje zdanie
    • wampirekxd Re: Taylor Swift :) 09.01.10, 22:28
      Heh... To może ja się wypowiem smile

Zgadzam się z autorem artykułu, choć nie do końca... Moim zdaniem Taylor nie jest sztuczna,
      jest po prostu sobą: miłą, naturalną, utalentowaną "dziewczyną z sąsiedztwa".
      Według mnie Taylor jest jak czarodziejka... Jej muzyka, emocje zawarte w słowach, historie
      opowiedziane w piosenkach - to magia! serce

• girl_x33 Re: Taylor Swift :) 09.01.10, 22:35
      nawet zgadzam się z tym artykułem.

moim zdaniem wizerunek ma wiele do kariery zawodowej.
      • kkk277 Re: Taylor Swift :) 09.01.10, 22:38
        ten kto to pisal faworyzuje taylor,ja uwazamm ze taylor jest ok ale jak dla mnie to co
        tworzy niczym nie rozni sie od popu

czsem odnosilam wrazenie ze taylor jest zarozumiala(po niektorych jej wypiewiedziach)no
        ale to tylko moje zdanie
        • mileycyrus23 Re: Taylor Swift :) 11.01.10, 14:46
          Haha! Ale sie uśmiałam. "I nagle pojawia się Taylor,przesympatyczna dziewczyna z
          sąsiedztwa" Haha! Nie no leżę xD Każda piosenka o tym samym i tak sama. NO i oczywiście
          musieli zjechać Miley ;/
    • dominisiaa_ Re: Taylor Swift :) 11.01.10, 14:59
      Ja się nawet zgadzam z tym artykułem. ;]
      Ale nie do końca.. nie jestem po prostu fanką popu. Ma niektóre piosenki fajne, ale słuchanie ciągle piosenek o miłości mnie troche nudzi. A wgl. to wg mnie większość gwiazd jest sztuczna. Większość zachowuje się w jakiś sposób tylko po to żeby być jeszcze bardziej sławnym i mieć jeeszcze więcej fanów. Nie chodzi mi o Taylor tylko ogólnie. Chociaż może ona też czasami tylko udaje taką słodką, miłą i kochaną . . ? No mniejsza. Nie mam nic do niej. wink
    • kammi Re: Taylor Swift :) 11.01.10, 15:18
      artykuł całkiem... hmm... `prawdziwy`. zgadzam się z nim w miarę.

ale taylor wcale nie jest aż taka grzeczna, czasem nawet jest niemiła. tak mi
      się zdaje po jej wywiadach, które czytałam i różnych wypowiedziach.
      • lena_ Re: Taylor Swift :) 11.01.10, 19:49
        A mnie to dziwi, że jej ostatnia płyta pojawiła się w 2008r. i dalej odnosi
        sukcesy. Cóż, pannie Swift zabrakło "chłopaków, którzy ją zainspirowali do
        napisania piosenki o zerwaniu i jak bardzo ona cierpi, chociaż nic złego nie
        zrobiła".
    • independent_ sranie w banie i krew z nosa. ;d 13.01.10, 15:56
      jak dla mnie to tejlor fenomenem nie jest. może i nie jest z disneya ale zadaje
      się z całą czołówką więc tak jakby z niego jest.
    • zp.my Re: Taylor Swift :) 13.01.10, 16:04
      Własciwie to sama nie wiem dlaczego się nią tak zachwycają.Ok , może i śpiewa niezle , ale
      po tej akcji z Kanye na VMA wszyscy nagle ją polubili i wgl , a ja uważam ze nie zrobił nic
      złego , chiał wyrazic swoje zdanie i 100 % zgadzam sie ze nie powienna wygrać z
      Beyonce.Nie wiem co ludzie w niej tak lubią.
    • misstake_ a ponoć tak trudno się wybić. 13.01.10, 16:11
      Wstarczy, że ładnie wyglądasz lub reprezentujesz to, co się sprzeda.
      Taylor nie jest fenomenem. Ma zwyczajny głos, jest ładna i to wystarczy.
      Jej muzyka również do historii nie przejdzie.
      Teksty o miłości i muzyka, która jest w każdym utworze taka sama.
      Zastanawiam się tylko, jaki ma sens robienie kariery, gdy nie ma się talentu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka