majka04 11.01.10, 20:27 Nie wiem czy był już taki temat , jak był to do kosza . więc ja wiem że mój pan wychowawca ma głupią żonę , dwuletniego synka , nokie 6020 , i niebieskiego citroena a wy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karmel_ Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 11.01.10, 20:32 ma męża , mieszka blisko szkoły , ubiera się elegancko , ma samsunga i nosi podróbki m&ms w torebce. : dd Odpowiedz Link Zgłoś
blackorwhite Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 11.01.10, 20:33 mój wychowawca ma głupią żonę, córkę na studiach, nieszka na przeciwko mnie, nie ma cierpliwości, ma srebrnego citroena, i ponad 40 Odpowiedz Link Zgłoś
shibuu_ Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 11.01.10, 20:37 o swojej tymczasowej wychowawczyni nic praktycznie nie wiem xd wiem tylko o tej co była wcześniej: ma grubego męża, jest w ciąży, ma siostrę (chyba), mieszka chyba w Piasecznie albo gdzieś pod wawą, ma kotka od sierpnia XD Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 11.01.10, 20:35 Imię i nazwisko. I tyle Odpowiedz Link Zgłoś
sweetmadzik Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 11.01.10, 20:39 co wiem o mojej wychowawczyni : -ma męża który uczy tego samego przedmiotu -ma2 córki -ma wypasioną chatę -posiada 2 samochody (jeden jej a drugi męża ) -mieszka niedaleko mnie Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 11.01.10, 20:36 ma dziecko (podajże córkę) w Kanadzie, przez kilka lat kiedyś tam mieszkała, obecnia mieszka na wsi gdzieś koło Barczewa w domu i ma psa, którym uwielbia się chwalić Odpowiedz Link Zgłoś
lovemove Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 11.01.10, 20:37 Ma żone, jest pedałkowaty xDD Dosłownie! Normalnie nie którzy sie śmiejo że nosi bluzki żony, ma czerwony samochód i nokie 6300 Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_94 Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 11.01.10, 20:38 A ja wiem, że moja wychowawczyni ma 20 kg nadwagi (naprawde!!!), jest po 40, nie ma męża, dzieci i dużo pali. I nie dziwie się, że póżniej się na nas wyżywa xP Odpowiedz Link Zgłoś
madziolap.owa Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 11.01.10, 20:44 gdy nas zaczeła uczyt chyba 2 razy poroniła ma męża którego jeszcze nie widzieliśmy nie ma dzieci ma siostre bliźniaczke która jest wychówą w innej klasie uwielbia jej crke no i uwielkia 1,2,3 kl. a i ma opla kocha szpile zawszę się za nas wstydzi i mieszka blisko moich przyjaciółek bliźniaczek a i telefon ma chyba nokie 6303 a i część rzeczy ubrań ma z edc ;P Odpowiedz Link Zgłoś
madziolap.owa Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 11.01.10, 20:45 madziolap.owa napisał(a): > gdy nas zaczeła uczyt chyba 2 razy poroniła > ma męża którego jeszcze nie widzieliśmy > nie ma dzieci > ma siostre bliźniaczke która jest wychówą w innej klasie > uwielbia jej crke no i uwielkia 1,2,3 kl. > a i ma opla > kocha szpile > zawszę się za nas wstydzi > i mieszka blisko moich przyjaciółek bliźniaczek > a i telefon ma chyba nokie 6303 > a i część rzeczy ubrań ma z edc > > ;P a i jeszcze jast malutka ma najwyżej 160 cm wzrostu chudziutka ma rozmiar 8 i nr buta 35 Odpowiedz Link Zgłoś
selena666 Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 11.01.10, 20:45 ma na imię michał,ma żonę telefon samochód,5 miesięczne dziecko o imieniu ada,uczy w-f.Ma brązowe oczy.nie jest wcale stary i nie ma konta na nk Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 11.01.10, 20:58 imię, nazwisko. ma kota, męża. jeździ ciemnozielonym samochodem (nie pamiętam marki), wiem, w której okolicy mieszka. nudna, drażliwa, zero dystansu do tego, co ją otacza. Odpowiedz Link Zgłoś
inna_97 Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 11.01.10, 21:24 ma dość grube uda , dwie córki , męża , kiedyś bd jej sąsiadką .. ee.. , yy , jest wice szkoły. xD tyle ,? chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 12.01.10, 16:33 ` Moja pani ma chyba jednego syna, albo dwóch, ma męża, psa Amstafa, nokie jakąś tam i umie, że tak powiem czytać z pisma, kim się bd w przyszłości itp. Odpowiedz Link Zgłoś
eweluna97 Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 12.01.10, 16:36 wiem jak się nazywa, ma opla , ubiera się jak gej i ma córke na studiach . Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 12.01.10, 16:37 super, że Twój wychowawca ma głupią żonę, ciekawiło mnie to. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 12.01.10, 16:40 Jakieś tam auto srebrne...Ma laptopa. Mieszka bardzo daleko od naszej szkoły, Uczy Anglika, ma kome sonny eriksona (nie wiem jak to sie pisze xD), lubi mnie ;p ahh....tyle~! Odpowiedz Link Zgłoś
natzal Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 12.01.10, 16:41 Moja wychowawczyni ma męża informatyka z problemami zdrowotnymi [chyba] xD, dziesięcioletnią córkę i może nauczać historii oraz polskiego. Jest też fajna Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja xD 12.01.10, 16:46 moja wych. ; imię nazwisko, ma męża, córkę, syna, czasami jest fajna a czasami głupia x__O , nosi laptopa do szkoły x_O? , ubiera się brzydko, ma gruby tyłek, ma 39 lat a wygląda na 45. xDDDD hahaha jaka ja miła. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 12.01.10, 16:47 jest wdową i uwielbia czarny xd Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 . c: 12.01.10, 17:11 40 lat minęło... 20.12 xd jest kobietą, ma na imię Bogusia, uczy języka angielskiego, jest moją wychowawczynią. Ma syna, krótkie włosy, nosi okulary. Jest fajna i łatwo się wzrusza. Przykłady wzruszenia: gdy dostała prezent z okazji urodzin lub gdy zorganizowaliśmy klasowe mikołajki, mimo iż nie musieliśmy, bo byliśmy w kinie. A na gwiazdkę dała każdemu po aniołku i po kartce świątecznej dla rodziców, które sama zrobiła. Jest dość niska i chuda. Ma konto na nk i 25 zdjęć [większość śmiechowych]. Ma psa spaniela - Bertę. Umie pływać, ma siostrę. Gra w golfa, była na Florydzie. Używa skrótów, takich jak: komp, żal etc. Jest fajna i na luzie <3 Odpowiedz Link Zgłoś
aleeex_ Re: . c: 12.01.10, 17:19 ma czarne auto . urodziny ma w dzień kobiet . ma męża i córkę . ma 2 siostry bardzo do niej podobne . uczy polskiego . jest ciemna xd . łatwo ją oszukać . szybko beczy jak ktoś po niej jedzie . xd no i chyba tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: . c: 12.01.10, 17:26 ma na imię Anna a na nazwisko C****a ma dwóch synów , którzy skończyli studia . ma 42 lat'a . jej mąż jest podobna bardzo miły , tak mi się wydaje , bo na święta przegarnął do domu kotka często jest w humorze ale jak ma z nami lekcje to często to wszystko psujemy . uczy j. polskiego jej ulubieńcami jest 6a . swojego kota <przygarniętego tego > nazwała Kasper , bo w 6a jest taki mądry chłopak , ładny i fajny . a z 6a najbardziej lubi Kacpra , Zygmunta <zapomniałam jak ma na imię> Darię i Monikę , a one kochają ją . podobno to najlepszy nauczyciel w szkole , ale wcale tak nie jest . ciągle się drze miałyśmy mieć panią od przyrody za wychowawczynie , tylko że rodzice się nie zgodzili na C***e w 6a i ona nam została . Sporo o niej wiem . < 333 Ale czasami ją kocham , taka jest miła/ niemiła to czasami też / . < 3 a czasami jej nie na widzę . i lubi z naszej klasy Maćka , a reszty nie wiem , ale mnie chyba też lubi , i ja ją teraz też Odpowiedz Link Zgłoś
esme1 Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 12.01.10, 17:18 moja wychowawczyni jest moją sąsiadką, ma bmw, ma urodziny dzień przed moimi, kiedyś miała nokię 6020, teraz ma jakiś rozsuwany, uczy angielskiego, codziennie dzwoni do kuratora mojego kolegi z klasy, ma męża biznesmena, syna, mamę, tatę, chodzi po mieszkaniu w szpilkach, ma kręcone wuosy [ podobno trwała ], lubi jeździć na łyżwach, na wakacjach jeździ dziennie 30 - 40 km. rowerem, dla rekreacji, mam wymieniać dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 12.01.10, 17:22 że zarywa do niej taki de.bilowaty ludzik . że jest nienormalna . nawet jak kogoś przezwiesz to ona w bulwers. aa. i mieszka daleko od sQl i woli mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
ticket Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 12.01.10, 17:33 mój pan pracuje w barze, nie udał mu sie związek z jakąś dziewczyną z którą ma 2 córki bliżniaczki, ma 2 tatuaże i grał kiedyś w lidze koszykarskiej, lubi słuchać muzykę jeszcze więcej wiem tylko że nie potrafie tak wymienić Odpowiedz Link Zgłoś
carolin Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 12.01.10, 17:38 Moja wychowawczyni mieszka koło mnie,uczy polskiego,ma córeczkę,bardzo dobrze znam jej rodzinę, moi rodzice się znają z jej rodziną,ma goldena retrivera,lg cookie, bardzo lubi swoje czarne włosy, modnie się ubiera, no i ma męża no i chyba to wszystko xd Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash pani Bożenka ; / 12.01.10, 17:42 a więcc . pani Bożenka , zacznę może od tego , że jest to najwyższa kobieta jaka kiedykolwiek widziałam , pewnie dlatego mówimy na nią drabina Choć jej IQ nie jest tak wielkie jak jej wzrost . Wkurza mnie okropnie , gdy obok cb stoi , drze się jakby uważała że jesteś przygłuchy cały czas chwali nasze oceny i wgl , choć wszyscy wiemy że przytłaczająca rzeczywistość jest zupełnie inna stara się nas dowartościowywać , lol . ma męża / to nie do wiary ale jeszcze wyższego od niej / uczy matematyki i informatyki , non stop przynudza . btw. to ja jej nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
aivelen Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 12.01.10, 17:48 uczy matmy, ma syna w podstawowce a drugiego w liceum, nie jezdzi samochodem, ma siwe odrosty, mową na nią Danusia Jurandówna ( totalnie głupie, wiem xD), lubi mnie ( haha) i nie jest wredna czy cos, bardzo fajna i życiowa wstawia sie za naszą klasą i nie lubi wycieczek klasowych, co nie zmienia faktu ze dosc czesto jezdzimy Odpowiedz Link Zgłoś
cebulka14 Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 12.01.10, 17:51 wiem ze mnie nie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
karoline Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 13.01.10, 15:08 Jestem w klasie sportowej, a moja wychowawczyni jest wuefistką. Wiem, że; - Jej córka ma na imię Maja i chodzi do naszej szkoły (do 1 kl.) - Ma męża, który pracuje razem z nią I to na tyle ;] Odpowiedz Link Zgłoś
i_loff_nick Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 13.01.10, 15:19 jest moją wychowawczynią od początku roku szkolnego, dość stara (dobre 50 lat jak nie więcej), trochę zaniedbana, siwe włosy, gruba, ma jamnika tak samo grubego jak ona,mówi do nas Kotki i dzieciaczki. Tyle o niej mogę powiedzieć po tym półroczu. Aha, i dość dobrze zna się na nowościach technicznych xd Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 13.01.10, 15:19 ja wiem że moja ma 2 synków bliżniaków,sony ericssona , że ma na imię Kinga xD i to tyle xD Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus23 Re: Co wiecie o swoim wychowawcy . 13.01.10, 15:23 Wiem,że ma 2 dzieci, samochód zielony(nie wiem jaki xD) i mnie nie lubi A no i ciągle się drze na mnie i moich znajomych ) Jest też przeciwniczką fast-food'ów Odpowiedz Link Zgłoś