pola16 11.01.10, 23:50 no właśnie macie jakieś??? Ja nie mam i jestem na etapie poszukiwania, a jak jest z Wami Kociaki? szukałam i nic ciekawego nie znalazłam (żeby nie było) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lorente Re: Hobby :D 12.01.10, 15:10 mam granie na gitce, na keyboardzie i śpiewanie.. aaa.. i jeszcze komponowanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
esme1 Re: Hobby :D 12.01.10, 15:55 gra na keyboardzie. no i uczę się samodzielnie francuskiego i hiszpańskiego, chociaż nie wiem, czy to można nazwać hobby. Odpowiedz Link Zgłoś
valerine_ Re: Hobby :D 12.01.10, 18:27 nie mam swojego ulubionego hobby. tzn. mam, które wykonuję codziennie:zbieranie znaczków :] Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 valerine_ 12.01.10, 19:48 ja to miałam z 5lat temu , ale po tygodniu się znudziłam. Pamiętam, że zbierałam plakaty gwiazd, ale potem za dużo już tego było no i wiadomo co z nimi zrobiłam... (chociaż te bajlepsze zostały po dziś dzień) Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Hobby :D 14.01.10, 14:15 Ja mam dużo hobby ,warto jakieś mieć dzięki czemu nigdy się nie nudzę. Lubię rysować ,grać na komputerze (margonem ,simsy) , piłkę nożną ,słuchać muzyki ,pływać ,czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja ;D 14.01.10, 14:21 dance . ; > tańczę; h-h, house, krump, dancehall, poppin', lockin', jackson style i próbuję harlem shake. ave , Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: Hobby :D 14.01.10, 14:22 zakupy : qq ę , śpiew . aktorstwo . jazda na deskorolce . x D ii , teen , noo . xxdd oo , angielski : ) Odpowiedz Link Zgłoś
cosi Hobby ;] 14.01.10, 14:25 A ja zbieram aniołki ;d Porcelanowe, drewniane, szklane, kolorowe, jednokolorowe = wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 cosi ;] 14.01.10, 15:16 pierwszy raz słyszę,żeby ktoś zbierał aniołki zazwyczaj są to słoniki ;D, ale trzeba się chyba jakoś wyróżniać ... Odpowiedz Link Zgłoś