malinka.. 12.01.10, 20:30 Hejka;* Był już wątek na temat tego co macie w kosmetyczce ale nic nie mogłam znaleźć o torebce.. Tak więc.. Co macie w torebkach..? a jak ktoś nie ma torebki to kosmetyczkach.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandrolaxd Re: Co w torebce..? ;D 13.01.10, 16:45 chusteczki , telefon,gumy do żucia ,błyzczyk ,lusterko ,mp3 i to chyba tyle xD Odpowiedz Link Zgłoś
poconacokomuto Re: Co w torebce..? ;D 12.01.10, 20:57 Chuteczki Błyszczyk - którego nie używam Pomadka ochronna Krem do rąk xDD Portfel Gumy do żucia!!! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinkaa Re: Co w torebce..? ;D 12.01.10, 20:36 błyszczyk,komórka,portfel,lusterko,klucze...no nie wiem co jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: Co w torebce..? ;D 12.01.10, 20:47 wszystko. torebka to mój drugi dom. Chcesz chusteczkę - dostniesz, chcesz bułkę - też się znajdzie, chcesz książka - proszę bardzo, bluzka na zmianę - ależ owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Co w torebce..? ;D 12.01.10, 20:54 Rzadko noszę torebki, ale jak już racze ją sobie założyć,to mam w niej: -grzebień -lusterko -jakieś picie, zazwyczaj woda -telefon -błyszczyk -pomadka przeciwochronna -słuchawki -miesięczny -jakiś batonik, czy cuś. XD -pieniadze Ta, normalnie nic, tylko mnie okradać ! XD Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Co w torebce..? ;D 13.01.10, 16:36 duuumi napisał(a): > Rzadko noszę torebki, ale jak już racze ją sobie założyć,to mam w niej: > > -grzebień > -lusterko > -jakieś picie, zazwyczaj woda > -telefon > -błyszczyk > -pomadka przeciwochronna > -słuchawki > -miesięczny > -jakiś batonik, czy cuś. XD > -pieniadze > > Ta, normalnie nic, tylko mnie okradać ! XD Pomadka przeciwochronna??? Hahaha Zastanów sie co piszesz.! Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Re: Co w torebce..? ;D 12.01.10, 20:53 7 błyszczyków (minimalnie), legitka, fon, aparat. I czsami książeczka do Bierzmowania ;o Odpowiedz Link Zgłoś
92loco92 Re: Co w torebce..? ;D 12.01.10, 20:54 Eh .. x3 ja mam: * telefon * i poda * blyszczyk * tusz do rzes * puder [ lub podklad ] * zawsze jakas gumee mietowa 'tak na wzelki wypadeek' .. haha * no .. przepraszam za wyrazenie .. bo nie kazdemu moze pasowac ... podpaski / tamopny/ wkladki * jakis notesik * dlugopis * lusterko * grzebyk * mini perfumy * jak gdzies wychodze z kumpelami to aparat * portfel / dokumenty : legitke, migawke itp. / * klucze * chusteczki mokre i zwykle ee .. tak to nie wiem .. zalezy tez jaka toreebkaa.. Odpowiedz Link Zgłoś
stop_it Re: Co w torebce..? ;D 12.01.10, 20:54 ja mam kase, klucze, roletke (perfumy), blyszczyk, legitke, chusteczki higieniczne i podpaska na wszelki wypadek Odpowiedz Link Zgłoś
joe19 Re: Co w torebce..? ;D 12.01.10, 20:56 moja torebka=błyszczyk,lusterko,cień do oczu,tusz do rzęs,husteczki,dwie komórki,klucze,jakiś długopisik,słuchawki do fona,MP4 itd,itp.wszystko co potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Co w torebce..? ;D 12.01.10, 20:59 Nie nosze torebek. Chociaż mam ich mnóstwo i często mama je sobie bierze. Jestem bardziej taką chłopczycą, która kocha chłopców ^^ O Yeah.! Odpowiedz Link Zgłoś
olusia... Re: Co w torebce..? ;D 12.01.10, 21:06 Portwel, legitka, błyszczyk, fon... Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Co w torebce..? ;D 12.01.10, 21:10 Ja na czas dzisiejszy mam: portfel, chusteczki, pomadkę ochronną, cukierki, gumę do żucia i sama nie wiem co jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Co w torebce..? ;D 13.01.10, 15:01 ja mam: portfel, komórkę, Mp4, dyzodorant, szczotkę, gumy do żucia, krem do ust, rękawiczki, chusteczki, tusz do rzęs, puder.... Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: Co w torebce..? ;D 13.01.10, 16:18 gumy do zucia <3 ;* ;-p. komórke. 2 komórke ;p. kase. jakiś długopis , notes. katry zniżkowe ;p. błyszczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: Co w torebce..? ;D 13.01.10, 16:20 niebieskaa napisał(a): > gumy do zucia <3 ;* ;-p. > komórke. > 2 komórke ;p. > kase. > jakiś długopis , notes. > katry zniżkowe ;p. > błyszczyki. i klucze ; d Odpowiedz Link Zgłoś
klarix1 Re: Co w torebce..? ;D 13.01.10, 16:29 w torebce ? podpaski , komórke i lek na gardło [ na wszelki wypadek] Odpowiedz Link Zgłoś
misstake_ Re: Co w torebce..? ;D 13.01.10, 16:30 szczerze mówiąc - nigdy się nad tym nie zastanawiałam. kiedy gdzieś wychodzę po prostu wrzucam do torby to co mam pod ręką. teraz w jest w niej pusto, więc może kiedy indziej się na ten temat wypowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Co w torebce..? ;D 13.01.10, 16:31 To samo co stop_it ale ona chyba nie wymienila lusterka ;P Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Co w torebce..? ;D 13.01.10, 16:35 yyy...kase, komórke, błyszczyk, lusterko, chusteczki, podpaske i nie wiem co jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
anabell Re: Co w torebce..? ;D 13.01.10, 16:35 Jakieś duperele jak np:.. błyszczyk, telefon, klucze, kalendarzyk, mp3.. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Co w torebce..? ;D 13.01.10, 16:57 Strasznie rzadko noszę ; D Ale jeśli już to: - chusteczki, błyszczyk bądź pomadkę ochronną, telefon, iPod, portfel. Odpowiedz Link Zgłoś
niktusia_ Re: Co w torebce..? ;D 13.01.10, 18:20 telefon. chusteczki. humy do żucia. portfel. błyszczyk. pomadka ochronna. legitymacja . [ xd ] Odpowiedz Link Zgłoś
martuskac Re: Co w torebce..? ;D 13.01.10, 18:27 `błyszczyk `pomadkę `pomadkę ochronną `perfumy `chusteczki mokre i suche `telefon `mp4 ( ale nie zawsze ) `lusterko `lakier do paznokci `mgiełkę do ciała `podpaski `gumy do żucia `portfel i legimkę `jakiś notesik i długopis x d i to chyba tyle ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Co w torebce..? ;D 13.01.10, 18:26 ja mam malutką torebeczkę z diversa. biorę ją na zakupy, więc - mp3, komórka, słuchawki {koniecznie ;p}, portfel i klucze. czasem jakis błyszczyk. mam 12 lat, po co mi więcej? c: {prawie 13. XD} Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Co w torebce..? ;D 13.01.10, 18:29 mam ogromną torbę...;D no i w niej artystyczny nieład na który się składają: kolorowe karteczki-lepki długopisy(co najmniej 2) portfel legitka karta miejska butelka wody owocowe żelki guma do żucia w 3 smakach grzebień bezbarwny błyszczyk książka Agathy Christie(zawsze mam ze sobą jakąś) z 3 paczki chusteczek zapałki scyzoryk mini kalendarzyk mini perfumki malutka szczoteczka do zębów listek Aspiryny no i to na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: Co w torebce..? ;D 13.01.10, 18:37 wszystko, jak na prawdziwą kobietę przystało mam jedzenie , kosmetyczkę - puder , tusz, kredka, krem do rąk gumy do żucia , portfel a w nim : kasa , karta miejska , dokumenty, paragony itd. klucze, jakąś gazetę , lekarstwa - apap , nos-pe plasterki. po prostu wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: Co w torebce..? ;D 13.01.10, 18:43 w torbie zawsze mam : Błyszczyk Komórkę Puder Korektor Perfumy Dezydorant Lusterko Chusteczki Portfel Coś intymnego . . . :d Wy wiecie już o co b . Odpowiedz Link Zgłoś
pati_ Re: Co w torebce..? ;D 13.01.10, 18:55 klucze, szczotkę, sok w butelce, zazwyczaj pomarańczowy Tymbarka ;d, pomadki, chusteczki ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: Co w torebce..? ;D 13.01.10, 19:01 klucze, portfel, szczotkę , pomadkę ochronną, chusteczki, gumy do żucia Odpowiedz Link Zgłoś
other_ Re: Co w torebce..? ;D 13.01.10, 19:01 błyszczyk marki 'smarks' / czy jak to tam sie pisze ; p / fluid , chusteczki higieniczne , portfel , czasem komórke , małe lustereczko i te pe. Odpowiedz Link Zgłoś
marta. Re: Co w torebce..? ;D 13.01.10, 19:04 chusteczki, klucze, lusterko, błyszczyk, kase, legitymacje, mp3 i gume do żucia. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
martuusia Re: Co w torebce..? ;D 13.01.10, 19:08 ja mam w torebce portfel, klucze, perfum, kom, jakieś błyszczyki, gumy do żucia Odpowiedz Link Zgłoś