mrowa96 Re: szafki w szkole ; d 13.01.10, 19:41 ale masz głupio xd . mhm , ja mam i każdy ma swoją jest w sam raz i zamykamy na własne kluczyki a nie kłutki xd Odpowiedz Link Zgłoś
avenien Re: szafki w szkole ; d 13.01.10, 19:42 ja mam i jestem bardzo zadowolona;D można chować co się chce i w ogóle super jak pójdę do lo i tam nie będzie szafek to sie chyba załamie;/xd Odpowiedz Link Zgłoś
jonaski Re: szafki w szkole ; d 13.01.10, 19:47 ej ale macie takie na kod takie jak w amerykanskich szkolach ?? Odpowiedz Link Zgłoś
happysad1 Jassne xd ! ;d 13.01.10, 19:47 ja mam , jasne ze mam xp. Nie jest takia wielka ale jak taka w sam raz ;p. Tez mozemy sobie urządzić jak chemy , przynajmniej tak mi sie wydaje ;p ale raczej nikt o pozwolenie nie pyta xd ;p Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: szafki w szkole ; d 15.01.10, 22:26 u mnie nie ma,ale fajnie by było gdyby były Odpowiedz Link Zgłoś
dulce12_rbd Re: szafki w szkole ; d 15.01.10, 22:34 nie mam...a ty masz fajnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: szafki w szkole ; d 15.01.10, 22:37 ja chciałabym bo mam strasznie ciężki tornister a w szatni trzeba stać 25min. zanim ci pani kurtkę da Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: szafki w szkole ; d 15.01.10, 22:40 ja mam szafki ale sa male np 2 kurtki na raz jak wsadze to nic nie widze bo wisza i wiecej raczej juz tam nie powiesze na dole to ksiazki trzymam i buty ale czesto mam taki brud w tej szafce ze musze myc nawet sciany xd ale naszczescie nie tylko mnie to dotyczy sa gorsze osoby no i jeszcze mamy swoje Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: szafki w szkole ; d 15.01.10, 22:42 no ja tez mam takie jak na tym zdieciu tylko ze sa kremowe Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanaaa Re: szafki w szkole ; d 15.01.10, 22:43 ja nie mam i oczywiście chciałabym mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
spontaniczna Re: szafki w szkole ; d 15.01.10, 22:46 nie mam. i ofc chciałabym mieć. ale sama , a nie ją dzielić.. Odpowiedz Link Zgłoś
soeur Re: szafki w szkole ; d 15.01.10, 22:55 Ooo ,a ja mam takie same jak miss_pauline tylko zielone(coś "turkusopodobngo" ale bardziej wpadające w zielony.Nie wiem jak ten kolor określić,jest po prostu oczojebny ).Niestety jedna na dwie osoby,ale za to mam u góry i nie muszę się schylać xD Odpowiedz Link Zgłoś
princesssska Re: szafki w szkole ; d 15.01.10, 22:59 ja mam i jestem zadowolona że są u mnie w sql Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: szafki w szkole ; d 16.01.10, 13:29 to masz luksusy że tak stwierdzę. u mnie nie nawet miejsca na szafki Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: szafki w szkole ; d 16.01.10, 17:20 mam i jakoś nie jestem zachwycona...małe prostokątne coś w czym baaardzo mało się mieści...mamy co roku inne więc aż tak i zmieniać nie możemy Odpowiedz Link Zgłoś
demilovato213 Re: szafki w szkole ; d 16.01.10, 17:29 U mnie w szkole szafek nie ma boszkoła jest na wsi i niechce mieć mi sztnia wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: ... 16.01.10, 17:49 yeeaaa wczoraj mi przywieźli szafki do szkoły.. Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ Re: szafki w szkole ; d 16.01.10, 17:50 Ja mam. Kiedyś dzieliłam ją z 6 dziewczynami, ale kiedy wybudowali nową sql, to jestem tak tylko ja i my friends. Odpowiedz Link Zgłoś
kajkox Re: szafki w szkole ; d 16.01.10, 17:51 `woow ;D ale masz super tez chciałąbym miec w szkole szafki . alle oczywiście jak zawsze w naszym zacnym gimnazjum zawsze brak kosztów. . i żal^^ . musimy taszczyc ze sobą very cięzki plecami i all. Odpowiedz Link Zgłoś
jb002 Re: szafki w szkole ; d 16.01.10, 17:55 hmmm... nom nie głupia rzecz ale ja nie mam no ale mogłyby być Odpowiedz Link Zgłoś
92loco92 Re: szafki w szkole ; d 16.01.10, 18:03 ja nie mam ;p .. niestety .! a baardzo chcialabym mieec . bo nie musialabym dziwgac ciezarow w plecaku i wgl ;p no i generalnie sa fajne xDee masz super ze je masz ;p tylko pozazdroscic .! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
chomikowaa Re: szafki w szkole ; d 17.01.10, 18:39 Ja mam.W szatni.I to jest tak,że dzielimy po dwie osoby.Zostawiamy buty,kurtki.Z książkami jest trochę nie do końca tak jak u ciebie,ponieważ zazwyczaj trzeba się uczyć,albo odrabiać prace domowe.Obklejać plakatami niby nie można,ale ile osób słucha reguł w sumie dla niektórych błahych? w tamtym roku z przyjaciółką powiesiłyśmy jeden.a tak to w szafce panuje jeden wielki bałagan xD stroje na wf,siatki,bloki rysunkowe,stare kłódki. Niestety ostatnio ukradli nam kłódkę,a potem wieszaki i 'rurkę',która służyła do wieszania wieszaków.i mamy problem z wieszaniem kurtek.Ale tak to,cieszę się że mamy szafki,nie martwię się że coś zginie z kurtki gdyby wisiała w 'boksie' ;D Odpowiedz Link Zgłoś
miahania Re: szafki w szkole ; d 18.01.10, 16:51 My mamy. są małe na jedną osobę, na kod i wszyscy z nają swoje kody prawie, jak się żle wpisze kod to trzeba wołać pana Henia żeby "zresetował" szafkę i całe zamieszanie. Ja dzisiaj pierwszy dzień poszłam do szkoły po ospie(jak ktoś przechodził to wie) i dostałam szafkę zacięła się tylko dwa razy(pan heniu ma cierpliwośc naprawdę szacunek) mieści sie wszystko naprawde ale musimy podac wychowawczyni kody i ona ma wszystkie. Ciasno w tym miejscu gdzie one są i jest tak że jedna na górze druga na dole więc gdy osoba z góry coś bierze osoba zdołu ma problem i odwrotnie, ja mam na górze na szczęście a pode mną ma według wielu dziewczyn najlepszy chłopak w klasie ale ja go nie lubię:- Odpowiedz Link Zgłoś
czekolaka_123 Re: szafki w szkole ; d 19.01.10, 21:48 mamy ale wolalabym takie jakie sa w stanach <marzenia> My mamy drewniane polki Odpowiedz Link Zgłoś
serduszko13 Re: szafki w szkole ; d 21.01.10, 14:17 U mnie w szkole nie ma , ale byłoby super gdyby były..... No ale cóż.... Odpowiedz Link Zgłoś