cytruska 15.01.10, 20:53 Gdy jest zima tęsknimy za latem,a gdy jest lato jesteśmy spragnieni zimy Wy też tak macie ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enjoy Re: Gdy zima ziębi... 15.01.10, 21:02 jakoś niebardzo . : O nigdy nie chcę zimy . ew . jak byłam mała i jescze na sankach sjeżdzałam , to wtedy chciałam zime . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: Gdy zima ziębi... 15.01.10, 21:04 o taaak ;d teraz chce ubrać szorty i po prostu wyjść! ale w lato, mam ochote włożyć na siebie kurtke i iść na stok ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Gdy zima ziębi... 15.01.10, 21:15 Nie tęsknie za latem. Jak dla mnie zima mogłaby trwać cały rok. (prawdopodobnie mówię tak, bo nie płacę rachunków za ogrzewanie ;> Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek . 15.01.10, 21:11 Zaskocze cię i powiem, że nie. Nie cierpie zimy, uczucie noszenia na sobie rajstop, golfa, czapki, szalika doprowadza mnie do całkowitego bulwersu. Dlatego chodze bez czapki. o.o Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Gdy zima ziębi... 15.01.10, 21:23 Ja tak nie mam kocham lato i nikt tego nie zmieni ! Odpowiedz Link Zgłoś
losers Re: Gdy zima ziębi... 15.01.10, 21:23 człowiek ma zmienne charaktery / humory. wiadomo, że każdy ma takie humory - norma. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Gdy zima ziębi... 15.01.10, 22:35 Ja zawsze tęsknie za latem! HahaxD chociaż nie, właściwie to jak już śnieg spadnie na święta, czy na ferie to jest super;> Ale po feriach już chcę wiosnęę;P Odpowiedz Link Zgłoś