miss_mimi094 16.01.10, 18:51 hej znacie jakieś zabawne piosenki, takie z bajek czy cuś? bo pilnie poszukuje! Jak cuś to kosz ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniak_metanu Re: Zabawne piosenki! 16.01.10, 21:51 polecam wszystkie z filmów Disney'a KOCHAM JE! Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Zabawne piosenki! 17.01.10, 11:17 Hakuna matata, tak cudownie to brzmiii... Hakuna matata, to nie byle bziiiiik! I już się nie martw, aż do końca swych dniiiii! Naucz się tych dwóóch, radosnych słóów! ;33 Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Zabawne piosenki! 17.01.10, 11:27 hakuna matata! Jak cuudownie to brzmii! c: Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Zabawne piosenki! 17.01.10, 11:25 wznosiłem mury, by tłumić uczucia, lecz wiem, że marnowałem tylko czas, i nie wiem sam, jak wyznać to mam, sprawiłaś że piękniejszy jest świat. - miłosie, fineasz i ferb. <3 wy weźcie techniczne kwestie, ja za obliczenia wezmę się. gdzie pepe? - baldżit, fineasz i ferb. <3 gdy na spacer z psem nie masz sił, wsadź se w gacie wiewióry jak my! gdy nauczyciel stawia z minusem trzy, wsadź se w gacie wiewióry jak my! chcesz, to mogę Ci lekcji parę dać, wsadź se w gacie wiewiórę jak ja! - hiphopowcy, fineasz i ferb. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
other_ Re: Zabawne piosenki! 17.01.10, 11:29 fineasz & ferb - wszystkie booskie ta , którą podała violet_ też świetna Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Zabawne piosenki! 17.01.10, 11:33 piosenki z fineasza i ferba rządzą . : DD ja kocham tą ;33 Odpowiedz Link Zgłoś
fidzia97 Re: Zabawne piosenki! 17.01.10, 11:41 Fineasz i Ferb ... ,albo Król Lew najlepsza to chyba Hakuna Matata Odpowiedz Link Zgłoś