Dodaj do ulubionych

Młodsza siostra:((

17.01.10, 22:07
Młodsze rodzeństwo to jagorszy problem na świeciecrying
Cały czas tylko skarżą, kłamią, grzebią w rzeczch i najgorsze z najgorszych
CZYTAJĄ ARCHIWUM NA GGsciana
No bo nawet słowa nie napisze bo zaraz przyleci taki bachor i wszstko przeczyta
i jak zwykle wszystko wśmieje a nawet niewie o co chodzi shock
To mnie już wkurza a najgorsze że jak ją odepchne to zaraz zacznie udawać płakaniesad
no co ja mam z nią zrobicsad
Wiem że troche przesadzam ale ona wtrąca się w moje rzyciesad
co ja mam z nią zrobić jak zaraz przyleci mamusia i da mi szlabancrying
szlak mnie trafi
Obserwuj wątek
    • sel_dem Re: Młodsza siostra:(( 17.01.10, 22:12
      Mam dokładnie taki sam problem.!

Moja mama zawsze sie wydziera namnie, nie ważne kto zawinił zawsze jest moja wina .!

i wiesz olałam teraz całą sprawe jak mama przychodzi to nawet nie słucham co
      mówi o mojej siostrze po prostu to olewam.!
      I ty też sobie odpuść bo ise wykończysz .!

pzdr
      • decapriopregal Re: Młodsza siostra:(( 17.01.10, 22:16
        To nawet dobry pomsł;D
        całokowita olewka no prawdo podobnie to jest wyjście z tej całej sytuacji;D
        Też pozdrawiamwink
        i dziękuje za radesmile
      • sindiss młodsza , : / 17.01.10, 22:17
        ja też tak mam , XD
        tylko że coś powiem źle , nie tak ,
        kabluje aż sie dymi , big_grin
        scianasciana

fest mnie wkurza , XD
        • nasti. Re: młodsza , : / 17.01.10, 22:21
          znam ten ból crying

olewam to xd
          • multiwitamina Re: młodsza , : / 17.01.10, 22:28
            Też mam młodszą siostrę i też dość wścibską (ale do czytania archiwum na gg
            CHYBA się jeszcze nie posunęła big_grin), ale za to moja mama nie jest stronnicza.
            Żadnej z nas nie faworyzuje i jest sprawiedliwa w rozwiązywaniu konfliktów z
            serii ja vs. moja siostra. Kocham ją za to <3 no i nie tylko za to, ale to dużo
            dla mnie znaczy ;p
            • chocolatebow Re: młodsza , : / 19.01.10, 13:52
              a to nie możesz ustawić sobie hasła na gg? albo pogadaj z siostrą ! powiedz jej,
              że będziesz się z nią bawić przynajmniej raz w tygodniu, a ona da ci spokój i
              powiedz, że ją kochasz! u mnie podziałało big_grin
          • pyska017 Re: młodsza , : / 17.01.10, 22:30
            To są dzieci! Rozumiem, że potrzebujesz swojej prywatności, ale nie wiesz jakie
            są dzieci...? One robią to specjalnie by zwrócić na siebie uwagę. Poświęć swojej
            siostrze odrobinę czasu... Pokaż, że umiesz być miła.... Ona sama widzi, że ty
            jej dokuczasz, to ona też ci chce dokuczyć. Nie oduczysz jej tego olewając ją!
            Pokaż rodzicom, że jesteś dobrą siostrą, a mała z czasem się tego oduczy smile
            Dzieci są dobre i mądre... Są mądrzejsze od nas! Porozmawiaj z nią... może
            znajdziecie wspólny język. smile
            Olewając ją nic nie zrobisz!
      • milus Re: Młodsza siostra:(( 18.01.10, 17:29
        Ja mam to samo . ;/
        moja siostra chodzi do pierwszej klasy, zawsze jak coś pisze na gg, to zaraz
        przyleci, a potem powie o tym mamie albo komuś innemu.

Ale udaje, e mnie to nie rusa, pomału sie odczepia big_grin
      • destiny__ Re: Młodsza siostra:(( 19.01.10, 14:31
        Ja tez tak mam i nie wiem co mam z tym zrobicsad Zawsze jak cos sie stanie to moja wina
        jak tylko powiem zeby mi dała spokuj to Laura (moja siostra ) udaje ze placze i w dodatku
        klamie ze ja ją uderzyłam ...
      • pinkic Re: Młodsza siostra:(( 19.01.10, 14:51
        współczucie chociaz nie mam rodzeństwa ale mam łodszą kuzynkę masakratongue_out
    • mylipslikesugar rozumiem Cię ;33 17.01.10, 22:24
      mam siostrę co ma 10 lat,
      jest taka sama jak Twoja ..
      zaczyna ze mną, dokucza mi i robi mi na złość,
      już nie raz przezemnie płakała bo tak strasznie mnie wkurzała, że musiałam jej przywalić,
      ale mimo to nadal mnie wkurza i robi wszystko, żeby rodzice myśleli, że to ja jestem ta
      gorsza..
      udaje płacz, ostatnio wymyśliła sobie, że podoba mi się taki chłopak
      a to nie prawda on jest obleśny, to on podkochuje się we mnie, a nie ja w nim . ;c
      no i rozpowiada to wszystkim, dzisiaj się przez nią poryczałam,
      przyjechała do nas rodzina, kuzyni i wgl, ciocie.. wiesz jak to jest..
      powiedziała im wszystko, nie wytrzymałam wydarłam się na nią i się poryczałam..

to dziecko już tak mnie wkurza.. ugh, czasami to ma ochotę jej tak w****ć , ale tego nie
      robie..

nie wiem jak Ci pomóc, ale wiem co czujesz . < 33
      • glamour + do mojej wypowidzi 18.01.10, 21:22
        rodzeństwo się z ciebie nabija, a czasem mama nie wie.
        ona jak chce gre na kompa to robi słodkie oczka powie "kocham cie"(do rodziców) i ta
        ta ... gra jest!
        no i co powyżej takie same kłopoty z tymi potworami
    • g_o_s_i_a Re: Młodsza siostra:(( 17.01.10, 22:25
      Ja też mam młodszą, ale jest tylko młodsza o rok więc jest spox, dogadujemy się
      nawet, choć wiadomo, że codziennie kłótnia na całegobig_grin
      • msthic Re: Młodsza siostra:(( 17.01.10, 22:32
        ja mam starszego brata xd
        uwierz oni też potrafią czytać twoje archiwum gg ...
        muahahah ale do mojego się jeszcze nie dostał xd
        • llizaczek Re: Młodsza siostra:(( 17.01.10, 22:37
          też mam młodszą siostre , wiem co czujesz . : x
    • miqusia Re: Młodsza siostra:(( 17.01.10, 22:36
      życie, szlag *

współczuję, ale pomóc nie potrafię : *
      • szejkii Re: Młodsza siostra:(( 17.01.10, 22:40
        mam podobnie. zawsze mi się dostaje za tego małego za przeproszeniem szczyla. ale to chyba
        dla tego ze mam słabsze nerwy. wg. mnie jak będziesz ją olewać, da sobie spokój bo jej się to
        znudzi. ;d
      • kewpiedoll Re: Młodsza siostra:(( 17.01.10, 22:45
        możesz założyć sobie hasło na gg kiss
        ja nie mam młodszego rodzeństwa,bo to ja jestem najmłodsza i wiem,że moich braci
        też ze mną szlag trafiał suspicious
    • jb002 Re: Młodsza siostra:(( 17.01.10, 22:41
      ja jestem młodszą siostra i chyba jestem bardziej zgrana z moją starsza siostra
      ale co do kłamania to ona wiecej razy kłamie od mnie bo nigdy sie nie przyznaje
      do błedu ale my młodsze tez mamy przesranesmile
    • aliciajonas Re: Młodsza siostra:(( 17.01.10, 22:45
      jeju, mam identyczny problem z moją młodszą o 9 lat siostrą (ma 6 lat) x//
      Wku**ia mnie tak że no... poprostu nie wytrzymuję i mówiąc delikatnie robię jej krzywdę ;]
      najbardziej mnie wkurza jak przychodzi do mojego pokoju, a ja mówię jej że ma wyjść ale
      ona robi taki uśmiech cwaniaka i mówi że nie wyjdzie.. ;c o to ja ją biorę, wywalam za drzwi
      i spoko, tylko że ona albo za 5 sekund znowu otwiera te drzwi albo idzie do mojej mamy z
      (udawanym) płaczem i opowiada jej jaka ja niedobra jestem dla niej i że ją "bije" xC
      Młodsze rodzeństwo a przedewszystkim młodsza siostra to coś okropnegoshocksciana
      • duuumi Re: Młodsza siostra:(( 18.01.10, 10:40
        A ja mam siostrę o 12 lat młodszą, lala. : x
        Ma 9 miesiecy i ciezko, żeby mnie narazie denerwowała, no chyba, że swoim piszczeniem,
        gdy sobie chodzi w tzw 'chodziku' . xd
        Hahaha. ; d
    • miley07 Re: Młodsza siostra:(( 18.01.10, 14:42
      sama jestem młodszą siostrą wink

kilka razy przeczytałam archiwum aqq brata i kilka razu jego sms-y sad

on się wścieka (ale nie z tego powody ale ma wiele innych) i mi naprawde jest
      przykro jak mnie wywala z pokoju sad

spróbuj zrozumieć młodszą siostre ona potrzebuje twojej bliskości sama o tym
      dobrze wiem serce
    • pauliska1212 ehh, jedynaki to szczęściarze. 18.01.10, 16:30
      ja mam identycznie, tylko, że mam starszego brata.
      Grzebie mi w rzeczach, czyta wszystkie notatki, jak schodzę z gadu to
      sprawdzam pięć razy czy je na pewno wyłączyłam bo raz zapomniałam i wszystko
      mi wyczytał sciana

rodzeństwo to jakaś katorga.
      Zazdroszczę wszystkim jedynakom - jesteście szczęściarzami ; - d
      • naturally. Re: ehh, jedynaki to szczęściarze. 18.01.10, 16:39
        ja jestem jedynaczkąą ;/
        i sama często siee nudze itp..
        • gaba97 Re: ehh, jedynaki to szczęściarze. 18.01.10, 16:44
          Ja mam starszą siostrę i to z niej straszna skarżypyta angry
          ona mamie wszystko wygaduje
          najgorsze jest to że coś usłyszy, doda coś od siebie i mamie gada zupełnie co
          innego a ona jej wierzy angry
      • fidzia97 Re: ehh, jedynaki to szczęściarze. 18.01.10, 16:42
        Mam to samo ....
        jest tylko o 2 lata młodsza ,ale fest cwana big_grin
        Jak jej coś nie spasi do leci do mamy i mam szlabany ...;/
        Np. jak jej powiem głupku to już przez tydzien na kompa..
        Najgorsze jest to ,że jak ona mnie przezywa(oczywiście o wiele gorzej !!) to jak powiem mamie to jest niewinna , a na mnie mówi kapuś...
        Jak jej powiesz kapuś to tekst w stylu 'ja nie jestem kapuś' ... ;/
        Chociaz czasem da sie pogadać i wgl ... z podkreśleniem na CZASEM !! big_grinbig_grin
        • nelunia Re: ehh, jedynaki to szczęściarze. 19.01.10, 14:03
          Ja mam młodszego brata,ale o 10 lat.
          Porozmawiaj na spokojnie z mamą, na pewno zrozumie.Powodzenia!kwiat
    • lolcia15 Re: Młodsza siostra:(( 18.01.10, 16:43
      Ja mam tak samo crying
      cały czas na mnie gadają mamie... i co najlepsze zawsze mi sie dostaje nawet jak nic nie
      zrobięsciana
      Od jakiegoś czas nie odzywam się do jednej mojej sis i jest good.
      Ty też tak zrób może jej wtedy przejdzie wink
      • aszken . . . 18.01.10, 17:04
        ja mam dwóch starszych braci. ( z tego wynika,ze jestem najmłodsza.;P ) . zawsze było tak,że jeden bart był dobry, drugi zły. ten dobry- zmieniał mi pieluchy( jest odemnie o..7 lat starszy), bawił się zemną i wgl. a ten `zły`- bił mnie i wgl.xd poprostu mnie nie lubił. ale z wiekiem to mija. oczywiśćie- jak byłam młodsza , to jak do braci , ktoś przychodził , to ja oczywiście za nimi.;D bo, to jest tak. mała dziewczynka chce być damą,ale nie za wszelką cene. do dziś mnie korci jak widzę,że jakaś eska przyszła bratu,ale ktoś pisze mu na gg,żeby looknąć. poprostu tak jest- bo jak było się małym to nic ci nie mówili. i teraz chcesz wiedzieć o wszystkim..
        STARSZE RODZEŃSTWO TEŻ NIE JEST ŚWIĘTE.! ;P - oni też kablują. jak we wakacje spotykałam się z chłopakiem, to oni to wygadali mamie. zgrywają takich moich ochroniaższy- co czasem jest super. ;d chociaż mam 13 lat a oni - 21 i 23. ;d to teraz się dogadujemy. już się tak nie kłócimy - wolimy się bić. ;d zamiast wyzywać od cepów. ;d smirk
    • zazdrosnakredka Re: Młodsza siostra:(( 18.01.10, 16:51
      co do gg to załóż super dziwne hasło i je zmieniaj co jakiś czas.
      np. kiedysbylamchlopakiem czy coś big_grin żeby nie mogła zgadnąć.
      albo jak przyjdą jej koleżanki to narób jej przypału ostrego. lub rozwal coś
      jeśli tylko ona jest w domu. pójdź do kumpeli i wróć jak rodzice już będą w domu. smile
      rób jej na złość. mów ludziom co głupiego zrobiła. ośmieszaj ją. byle gdy powie
      mamie , byś mogła powiedzieć `nic o tym nie wiem`. smile
    • louise_ Re: Młodsza siostra:(( 18.01.10, 16:52
      Nie przejmuj się nią.
      • olacja12 Re: Młodsza siostra:(( 18.01.10, 17:11
        Ja jestem młodszą siostrą ! I ja z siostrąnie mam problemów raczej jesteśy jak najlepsze
        przyjaciółki kiss*******
        a Ty też postaraj sięporozmawiaćz siostrąna ten temat żeb CI nie patrzyła na GG i w
        ogóle smile Powiedz zebyś chciała aby była twoją najlepszą przyjaciółka a nie jakąś
        skarżypytąi wrogiem kiss****
      • heyyeah Re: Młodsza siostra:(( 18.01.10, 17:11
        Zaraz, a to ona to pisała, czy po prstu masz problemy z ortografią?
        • heyyeah Re: Młodsza siostra:(( 18.01.10, 17:11
          *prostu.
        • decapriopregal Re: Młodsza siostra:(( 18.01.10, 20:39
          heyyeah napisał(a):

> Zaraz, a to ona to pisała, czy po prstu masz problemy z ortografią?
          WIeż mam w dupie ortografie
          bo i tak z polaka mam 5 na koniec
        • decapriopregal Re: Młodsza siostra:(( 18.01.10, 20:40
          WIeż mam w dupie ortografie
          bo i tak z polaka mam 5 na koniec
    • blackout Re: Młodsza siostra:(( 18.01.10, 17:18
      ja mam siostrę młodszą o 4 lata . ja mam 15 ona 11 ; ale nie mam z nią tego co
      ty masz , moja jest spoko . pomagam jej , dogadujemy się surprised
    • vanessa199 Re: Młodsza siostra:(( 18.01.10, 17:21
      Załóż nowe hasło w komputerze . Powiedz mamie że masz swoją prywatność /
    • oleska940 Re: Młodsza siostra:(( 18.01.10, 17:27
      moja mi nigdy nic nie chce pozyczyć i cały czas mnie wyzywa
    • rachelkaulitz Re: Młodsza siostra:(( 18.01.10, 20:40
      Mój brat się tak zachowuje, ale zawsze wolno mi go odepchnąć xD Mama mi pozwala
      <lol2>
      • autre Re: Młodsza siostra:(( 18.01.10, 21:28
        Hm, moja starsza siostra ma gorzej ;pp Ma dwie młodsze siostry. Ja jestem średnią córką.
        Mam jeszcze młodszą Sophie, którą co prawda kocham i uwielbiam sie do niej przytulać,
        ale momentami mnie strasznie wkurza... Ale za nim w świecie bym jej nie uderzyła. To
        znaczy, pchnę ją albo potrząsne nią mocno, ale tak z całej siły to nigdy. Moja strasza
        siostra w dzieciństwie robiła mi takie siniaki... cóż, ona najwyraźniej dostała całą dzikość. Za
        nas dwie (za mnie i za moją siostrzyczkę) ;pp
    • samo_zlo Re: Młodsza siostra:(( 18.01.10, 20:44
      Też jestem czyjąś młodszą siostrą. I też byłam/jestem upierdliwa.

A trudno se hasło an gadu założyć o/.
    • virginkaa Re: Młodsza siostra:(( 18.01.10, 21:00
      A ja jestem młodszą siostrą mojej starszej siostry ;p Ale taka nie jestem . Czasami grzebałam jej w rzeczach , ale nie czytałam archiwum a ni nie skarzyłam mamie. Dogadujemy się smile

PS Jest odemnie starsza o 4 lata smile
    • olcia1995 ortografia 18.01.10, 21:07
      jejku życie przez 'ż'
    • britneyxd rozumiem Cię 18.01.10, 21:09

mój młodszy brat jest taki sam! współczuję....scianasciana
    • glamour Re: Młodsza siostra:(( 18.01.10, 21:15
      też mam ten problem! moja siora ma 8 lat, a twoja jest pewnie młodsza. u twoje siostry to
      może troche normalne, ale u mojej? opowiada wzystkim kolegom o mojej takiej nie
      przyjemnej histori. rodzice widać że rozpieszczają młodsze rodzeństwo. dlaczego? bo jest
      najmłodsza więc można rozpieszczać a jak grali z klasą przedstwaienie to się popłakała bo
      nie zajęła żadnego miejsca, albo bo w czytaniu nie została wyróżniona. to mnie wkurza,
      zawsze wszyscy w rodzinie ją chwalą a mnie? jest coś takiego "natalka(siostra moja)
      bardzo ładnie, ty też(ja)". ja za bylo gó... mam szlaban, a jak ona płacze to rodzice od
      razu odwołują i puźniej to wychodzi że jak nie może do kolegi pójść to płaczi "możesz". ja
      nie mogę i jest afera bo ja też chce wyść. siora odrobi lekcje,komp i laba, a ja? siadaj i się
      ucz. KOLEŻANKA MOJEJ MAMY POWIEDZIAŁA, ŻE SIORA JEST ROZPIESZCZONA.
      CZASAMI TO CHCĘ Z TEGO POWODU PŁAKAĆ.ja z naj przyjaciółką piszemy na gg a ona
      czyta i opowiada krepujące historie wszystkim których zna a puźniej się ze mnie nie
      nabijają. ona na necie patrzy informacje o znakach drogowych(do school) to mi zasłania i
      ja nie mogę, bo jak ja piszę to ona się nie patrzy. właśnie że się lampi, aż jej gały wychodzą
      • sweetmadzik Re: Młodsza siostra:(( 18.01.10, 21:21
        współczuję Ci smile Ja sama jestem młodszą siostrą ale nie aż taką smile jak byłam
        młodsza to też tak miałam ale dziewczyny to przechodzi xddd
    • niewiqedzicd Re: Młodsza siostra:(( 19.01.10, 12:22
      Dobrze ze sis nie mam ;]

Ale wspólczuje ,
      Usuwaj rozmowy aalbo poloz gdzies aparat i ja nagraj , w telefonie na dyktafonie ;]

• malena9 Re: Młodsza siostra:(( 19.01.10, 14:05
      Ja mam starszą siostrę o kilka dobrych lat i mówi, że nie zamieniłaby mnie na
      żadną inną tongue_out Nie zadzieram z nią i ona ze mną. Świetnie się dogadujemy smile
      Czasami są małe spory pomiędzy nami ale to jak siostry... serce

nie zwracaj uwagi na swoją siostrę, jak będziesz to ignorowała to da sobie
      spokój bo, zrozumie że nie obchodzi Cię to. kiss

malena9 serce
    • mroweczka_xxx Re: Młodsza siostra:(( 19.01.10, 14:17
      jesli szpera ci w kompie to zrob sobie osobne konto uzytkownika z haslem ;] na
      komorce tez mozna ustawic prywatnosc [zwlaszcza w samsungach], nie prowadz
      pamietnika a jak juz to na kluczyk i kluczyk miej przy sobie, a jak chce kompa
      bo ty siedzisz i chce ci na zlosc zrobic to daj jej na chwile a potem udawaj ze
      sie swietnie bawisz np na telwizorze ;D a jak juz ci tak na serrrrio wkurza to
      schowaj np kabel od kompa - pomysli ze nie dziala ;D powodzenia! wink / przyda ci
      się ;D
      • truski_95 Znam to uczucie :((( 19.01.10, 14:43
        ja mam trzy letniego brata matko on jest straszny, denerwujący i jak czegoś nie zrobisz tak
        jak on chce to zaczyna beczeć, oglądam sobie telewizor to przyjdzie i drze się żeby mu
        przełączyć, a czasami jeszcze podejdzie takie i cie zaczyna bić
        ja takich małych to nie rozumiem uncertain
    • violet_ Re: Młodsza siostra:(( 19.01.10, 14:41
      "rzyciowe" te Twoje "rzycie". ;3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka