Dodaj do ulubionych

Pseudo - gwiazdki . ?

18.01.10, 20:36
Chciałabym wiedzieć kogo uważacie za pseudo gwiazdkę?

Niektórzy pewnie wymienią Miley Cyrus, Vanesse Hudgens, Ashley Tisdale itd.
Ale czemu? Bo są gwiazdkami Disney'a ? Nie rozumiem was! Są gwiazdami stacji
Disney i już są pseudo ?

Czekam na wypowiedzi .^^

Obserwuj wątek
    • justinkowa Re: Pseudo - gwiazdki . ? 18.01.10, 20:39
      Vanesse .
      • lovedisneystars Re: Pseudo - gwiazdki . ? 18.01.10, 20:41
        Ale czemu ? Chodzi mi o obiektywną ocenę. Widzę po avatarze, że lubisz Miley,
        więc wyjaśnij mi czym Vanessa różni się od Miley .?
      • jessicakaulitz Re: Pseudo - gwiazdki . ? 18.01.10, 21:15
        Ahh zapomniałabym o vanessie i zacu których uwielbiamsmile i ashley też jest super smile oni
        mają talent smile
      • natuska412 Re: Pseudo - gwiazdki . ? 19.01.10, 13:01
        Miley Cyrus - bo sławna jest dzięki jej tacie .
    • lesliejonas Re: Pseudo - gwiazdki . ? 18.01.10, 20:43
      Nie uważam nikogo za pseudo - gwiazdki. Każdy ma swoje zdanie, ale według mnie
      Ci co nazywają 'pseudo gwiazdkami' tych z Disney'a tak naprawdę chcieli by być
      na ich miejscu, mieć sławę, fanów itd. Jednak Ci z Disney'a też musieli się
      napracować, żeby zdobyć to co mają, a że inni nie potrafią tego docenić, to już
      nie mój problem.
      • selly38 Re: Pseudo - gwiazdki . ? 18.01.10, 20:54
        lovedisneystars - masz rację. Ja na przykład nie lubię prawie żadnych innych
        gwiazd - tylko te Disneya. Absolutnie nie uważam ich za pseudogwiazdki, bo
        dlaczego? Dlatego, że grają/grały w Disney Channel? A co w tym złego? Że to niby
        kanał dla dzieci? Nie sądzę. Popieram Ashley, Vanessę, Selenę, Demi itp. (oprócz
        Miley, bo jej nie lubię, ale wolę już od jakiejś Rihanny, czy Katy Perry).
        Oczywiście inni mogą woleć te "nie disneyowskie" i nie ma w tym nic złego. Po
        prostu wyrażam moje zdanie.
      • amazinga Re: Pseudo - gwiazdki . ? 18.01.10, 21:12
        Otóż tak:
        Co jakiś czas (raz na dwa miesiące i rzadziej) mam takie dni, że nie mogę
        głęboko oddychać i ziewać, bo boli mnie coś jakoś tak z tyłu.(okolice prawej
        łopadki). W vtakie dni nawet krzesełka nie podniose i praktycznie jestem na
        bezdechu. Wf odpada.
        Kiedyś miałam to naprawdę często: co 5 min wychodziłam na balkon żeby się skupić
        i jakoś odetchnąć.
        Niby mam astmę, ale nie widzę objawów, no chyba że chodzi o te duszności. Nie
        biorę żadnych leków.
        A może to spowodowane jest skrzywieniem kręgosłupa.
        Nie wiem, boję się. Powinnam iść do lekarza??
        przepraszam za błędy
        • kinga_the_best Re: Pseudo - gwiazdki . ? 18.01.10, 21:20
          Tak zgadzam sie z Jola Rutowicz zdecydowanie jest pseudo.,
    • mileylove. Re: Pseudo - gwiazdki . ? 18.01.10, 20:59
      tak zgadzam się z tobą .
      • amazinga Re: Pseudo - gwiazdki . ? 18.01.10, 21:16
        Jola Rutowicz zdecydowanie
        • amazinga Re: Pseudo - gwiazdki . ? 18.01.10, 21:23
          sorry za tamten 1 post
          nie ten temat
    • hilary_fanka Re: Pseudo - gwiazdki . ? 18.01.10, 21:03
      Noah Cyrus - sama sobie kradnie dzieciństwo. No soryy. Co to miała w ogóle byc z tyki
      video Ke$hy ?! tongue_out
      • magda1997.12 Re: Pseudo - gwiazdki . ? 18.01.10, 21:07
        ja uwielbiam gwiazdki disneya i nie wiem czemu ludzie od razu uważają że jakieś
        pseudo gwiazdky opanowują świat żal i tyle;/ ja sie zgadzam w stu procentach z tobą
      • lovedisneystars Re: Pseudo - gwiazdki . ? 18.01.10, 21:08
        Noah Cyrus - to prawda ona jest żałosna. Dlatego, że ona niby popisuję się sławą
        chociaż jej nie posiada. ;/
        • olgx Noah Cyrus! 18.01.10, 21:14
          Macie racje, ona TAAAAAAAAK!
          Kradnie cenne dziecinstwo.
          • nearlaify Re: Noah Cyrus! 18.01.10, 21:20
            Noah Cyrus nie zasługuje nawet na miano pseudo gwiazdki. Ona jest nikim!
          • techno14 Noah ;dd 18.01.10, 21:21
            to jakies dziecko downa kradnie sobie dziecistwo i psuje reputacje miley ;pp
            no sory nie nawidze jej rodziny
    • jessicakaulitz Re: Pseudo - gwiazdki . ? 18.01.10, 21:13
      moim zdaniem pseudo gwiazdy to przede wszystkim miley katy perry i selena gomez . a
      dlaczego? bo moim zdaniem nie mają talentu i są gwiazdami jednego sezonu... nie to co
      gwiazdy które naprawdę mają talent . nie twierdzę że wszystki gwiazdy disneja to
      pseudogwiazdki np. według mnie jonasi i demi lovato sa utalentowani i zrobią karierę..ale
      jak patrze na taką selenę to widze że ona niema głosu ...
      • lovedisneystars Re: Pseudo - gwiazdki . ? 18.01.10, 21:19
        Przepraszam Miley, jest gwiazdką jednego sezonu ? Nie mówię tego bo jestem jej
        fanką ale przecież Hannah Montana jest puszczana w TV od 2006 roku. Wydała ona 3
        (chodzi mi o płyty w których są zawarte materiały z Miles a nie z Hannah) płyty,
        grała w różnych filmach, a teraz występuje w filmie "The last song", który
        powstał na podstawie książki Nicholasa Sparksa - znakomitego pisarza. Nie sądze,
        że jest to gwiazdka jednego sezonu, choć każdy ma własne zdanie.
    • kolorowo Re: Pseudo - gwiazdki . ? 19.01.10, 12:20
      haha ;dd Noah . onnaa mnie dobija . ;! .

wg . mnie Miley , Vann ,, i ta ekipa to GWIAZDKI
      , bo ja bym np . miley gwiazdą NIE nazwała . smirk
      • niewiqedzicd Re: Pseudo - gwiazdki . ? 19.01.10, 12:26
        no własnie co wy macie do disney'a ??
        Jakąś prace przynajmniej mają !

Taakk - Noah Cyrus , Robert Patinnson ( brzydal )

To moje zdanie prosze sie nie czepiac
    • blender Re: Pseudo - gwiazdki . ? 19.01.10, 12:27
      tede hahhaha.
    • aguluniuszka Re: Pseudo - gwiazdki . ? 19.01.10, 12:35
      *Noah Cyrus.
      *Jola Rutowicz.
      *Justin Bieber.
      *Miley Cyrus.
      - od razu uprzedzę twoje pytanie. dlaczego?. bo jest pustą lalą. gdyby nie
      rodzice nikt by o niej nie słyszał. do niczego w życiu nie doszła. -.-
    • miqusia AGHR!!!1 19.01.10, 12:38
      "Ci co nazywają 'pseudo gwiazdkami' tych z Disney'a tak naprawdę chcieli by być
      na ich miejscu, mieć sławę, fanów itd."

COOOO?!
      Głupia jesteś. Przepraszam bardzo za to, ale nie mogę tego słuchać.
      CZY WY MACIE TYLKO JEDNO TŁUMACZENIE NA TO, DLACZEGO
      KTOŚ NIE LUBI WASZYCH BIG STAR?!

Ja im, ku... mać, nie zazdroszczę. Skąd wy wiecie co ja myślę?!

Przepraszam za agresję, ale jesteś głupiutka : *
      • violet_ Re: AGHR!!!1 19.01.10, 13:33
        miqusia ma rację. c:
    • euforia Re: Pseudo - gwiazdki . ? 19.01.10, 12:45
      justin bieber
    • lisa Re: Pseudo - gwiazdki . ? 19.01.10, 12:48
      Z tych dziewczyn co wymieniłaś nie lubię tylko Vanessy . Tzn. kiedyś ją lubiłam,
      jakieś 2 lata temu, kiedy jeszcze jej nie odbijało O_o . ale Miley i Ashley są
      spoko . i Ashley już nie jest gwiazdą Disneya (chyba) . Chociaż rok temu
      pojawiła się gościnnie w "Nie ma to jak statek" . A Miley to co prawda gwiazda
      Disney'a, ale nic do niej nie mam smile.
    • julka_18 ... 19.01.10, 12:53
      właśnie też tego nie czaję.. Oo
      ale moim zdaniem pseudo
      gwiazdki to taki Justinek,
      który czaruje dziewczyny
      swoimi grubymi ustami
      i cieniutkim głosem. ; /
    • llena yhm 19.01.10, 13:11
      może teraz zostane zaszczekana przez fanki miley i tej całej reszty ale osoby które piszą że ktoś nie lubi gwiazdek z disney'a bo im zazdrości to grubo się mylą, bo po pierwsze stacja disney kreuje te osoby na chodzące ideały którymi nie są, niby wszystkie się miedzy sobą lubią, przytulają się do zdjeć i ogólnie wszystko ładnie itp. a tak naprawde to mają ochotę oczy sobie wydrapać. Narzekają na wielka sławe (?) ale one to wszystko robią na pokaz!!! mają z tego tyle szmalu ile połowa z nas nawet nie zobaczy i mają i tak wielkie wąty jak ktoś poprosi o autograf. Mają się za wielkie gwiazdy. ale według mnie to nie jest to że one chcą grać i nic z tego nie mieć bo grają tylko z miłości do aktorstwa to otworze wam oczy takie osoby graja w teatrach, nie są rozpoznawane na ulicach, robią to co kochaą i mają spokój, nie narzekaja wiecznie na sławe. I takie osoby podziwiam a nie Miley lub Vanesse czy Selene. Sory ale taka jest prawda
    • vansi Re: Pseudo - gwiazdki . ? 19.01.10, 13:37
      JA wymienie Demetrie Lovato nie dlatego,że jest z Disney'a ale dlatego,że słyszalam jak
      śpiewa na żywo i naprawde jej głos na płycie jest strasznie podkręcany
      • duuumi Oo. 19.01.10, 13:48
        A ja wymienie Paris Hilton. No, bo co ona niby robi ?! Śpiewać nie umie, grać tez nie.
        Promuje swoją osobę na skandalach i wywiadach, w których opowiada o swoich życiu
        intymnym : / . To, że występuje w jakimś szmatławym programie na MTV, gdzie ludzi
        uważa za szmaciane lalki, nic nie znaczy ! jej tata jest bogaty, ona na tym zyskuje.
        Sorry, ale w tym przypadku nie będe tolerancyjna : /
        • red_ Re: Oo. 19.01.10, 13:52
          Noah Cyrus. Zdecydowanie indifferent
    • kikunia Re: Pseudo - gwiazdki . ? 19.01.10, 13:55
      Noah Cyrus. Dziecko próbuje zaistnieć, ale jej to nie wychodzi. Robi tylko z siebie idiotkę...
      Jola Rutowicz. Różowe coś... i jej koń
      Jest jeszcze kilka podobnych "gwiazd" , ale nie będę więcej wymieniać...
    • dhampir_ Re: Pseudo - gwiazdki . ? 19.01.10, 14:02
      Dla mnie pseudo jest szczególne Miley. Zrobiła aferę bo kelner nie wiedział kim
      ona jest ! No po prostu rozwaliło mnie to ! Myśli , że jak zagrała w tej całej
      Hannie Montanie czy jak to tam się pisze to jest najlepsza, najbogatsza, i
      najbardziej znana ! Wkurza mnie takie coś niemiłosiernie. A ostatnio ośmieliła
      się krytykować zmierzch. Że niby badziewie i wgl.Tyle , ze żadnych argumentów
      nie podała! Podobno przez Zmierzch paparazzi już tak się nią nie interesuje. O
      jeny co ona teraz zrobi ?! Pf... Ciekawe czy wgl czytała książkę !Może uważa ,
      że sławni nie czytają książek bo to jest pase ! Mądrala! Zadufana w sobie
      pusta gwiazdka i tyle !
      To jest moje zdanie.
      • duuumi do dhampir !~przeczytaj xd 19.01.10, 14:05
        ej, ja tez chodze do CDF'u, do torunia .
        Mżesz mi powiedziec jak sie nazywasz ?
        Lol,moze chodzimy do tej samej grupy ?
        Ja chodze od 12-15 : x .
    • samo_zlo Re: Pseudo - gwiazdki . ? 19.01.10, 14:08
      Selena - Nie potrafi śpiewać, gra też nie za dobrze, a jednak próbuje zaistnieć
      w szoł biznesie pomagając dzieciom O.o
      • lovedisneystars Re: Pseudo - gwiazdki . ? 19.01.10, 15:54
        Wy mnie też rozwalacie. Wierzycie we wszystko co piszą szmatławce. ;oo
    • juliap1999 Re: Pseudo - gwiazdki . ? 19.01.10, 16:18
      Gwiazdy Disneya są gwiazdami prawdziwymi, bo są sławne z konkretnego powodu
      (aktorstwo, śpiew). Są sławne, bo zostały wypatrzone co oznacza, że jakiś tam talent mają.
      Mogą nie mieć wybitnego talentu w tym co robią, ale jednak. Niektóre miały łatwiej,
      niektóre trudniej. Najłatwiej miała Miley Cyrus, o jej ojciec to Billy Ray Cyrus, popularny
      piosenkarz country, a jej matką chrzestną jest Dolly Parton, jedna z najsławniejszych
      piosenkarek country (przynajmniej tamtych czasów). Mil miała wjazd w showbiznes prawie
      zapewniony. Według mnie pseudo - gwiazdki to Noah Cyrus i Paris Hilton. Noah jest sławna,
      bo jest siostrą Miley a Paris jest sławna, bo jej rodzina prowadzi sieć bardzo drogich hoteli i
      bo kupuje ubrania w drogich, markowych sklepach. Nie zasłużyły na popularność! Obie mają
      sławę po popularnej rodzinie. No i obie próbują (dość nieudolnie) zaistnieć za wszelką cenę
      (talentu nie mają za grosz). I po co to wszystko?!
      • msthic Re: Pseudo - gwiazdki . ? 19.01.10, 17:09
        ej no sory, ale ja nie uważam, że taka cyruska ma jakiś piękny głos ...
        porównajcie sobie chociaż do Aguilery !!
        Pseudo dlatego, że tak naprawdę nie mają żadnego wielkiego talentu.
        Wybrano je po to żeby zagrały pare serialików dla dzieci,
        a zapatrzone i zagorzałe małe fanki uważają to za wielki talent -,-
    • razzo rozwalasz mnie. ;x 29.01.10, 18:03
      są pseudo gwiazdkami, bo nic konkretnego nie osiągnęli, tego, co 'tworzą' nie można
      nazwać muzyką, i robią coś do czego zupełnie się nie nadają. c;

cyrus, gomez, lovato, dżonaski, bieberek, dżonaski i.. nikt mi na razie do głowy nie
      przychodzi. ;d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka