selena117 19.01.10, 21:19 co robicie by zwrocić na siebie uwage, w wiekszości chodzi o chłopaków, to jak sobie radzieice? mam nadziej ze my dziewczyny nie mamy z tym problemu, chwalcie sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekolaka_123 Niiieeehfjsdhmfdj xD 19.01.10, 21:43 Nie staram sę zwracać na siebie uwagi na sile. Po prostu najlpiej byc soba zawsze i wszedzie gdyz poniewaz iz to wychodzi nam na zdrowie. Po co udawac kogos kim sie nie jest ? To i tak potem wyjdzie szydlo z worka czy jak to tam sie mowi. Wedlug mnie chlopacy(brrr nie lubie tego slowa jest takie dziwne) nie lubia sztucznych dziewczyn. Wola te naturalne i w ogole. Nie jestem chlopakiem wiec to tylko przypuszczenie. Ale ja staram sie nikomu nie przypodobac. Jestem soba zawsze i wszedzie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
esmecullen Re: Niiieeehfjsdhmfdj xD 19.01.10, 22:03 Myślę że trzeba być sobą. Ale też trzeba być miłą dla chłopaków... Czasem może pomóc w jakimś zadaniu na sprawdzianie czy coś;D Odpowiedz Link Zgłoś
szejkii Re: Niiieeehfjsdhmfdj xD 20.01.10, 12:03 nie staram zwrócić na siebie uwagi . -,- boże, jak mnie denerwują takie dziewczyny które popisują się przed chłopakami. grr . -,-' Odpowiedz Link Zgłoś
martunia1 Jestem sobą .! 21.01.10, 16:08 Jestem sobą. Lecz czasem robię różne głupoty ale to żadkość Odpowiedz Link Zgłoś
colorova Looknij tutaj ;p 17.04.10, 16:37 Bądz naturalna, nie przesadzaj z makijażem, noś nie skomplikowane fryzury, chłopakom najbardziej podobają się rozpuszczone włosy, żadne zakładanie miniówke Ci nie pomoże wiadomo można wyglądać sexy ale z umiarem Odpowiedz Link Zgłoś
xxpinkstarxx Re: Niiieeehfjsdhmfdj xD 18.04.10, 20:17 . ja zawsze zwracam na siebie uwage, ale nie specjalnie... poprostu moje zachowanie, to ze glosno mowie itp. zwraca uwage innych, ale cóż taka jestem i nie zmienie się!!! {; Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: Niiieeehfjsdhmfdj xD 16.04.10, 11:29 gdyz poniewaz iz hahaha, dziewczyno, rozwaliłaś mnie (czekolaka_123) Odpowiedz Link Zgłoś
red_ Re: co robicie by zwrocić na siebie uwage 20.01.10, 12:06 Nienawidzę zwracać na siebie uwagi, więc nie wiem :o Odpowiedz Link Zgłoś
sue1998 co robicie by zwrocić na siebie uwage 20.01.10, 12:12 JA zwracam na siebie uwagę poczuciem humoru... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: co robicie by zwrocić na siebie uwage 16.04.10, 16:09 wyrażaj swoją opinie na głos, docinaj ludziom ;D Odpowiedz Link Zgłoś
selena117 Re: co robicie by zwrocić na siebie uwage 21.01.10, 15:49 mnei tez, idzie jakoś chólpak a dziewczyny śmeiją sie w niebo głosy wrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: co robicie by zwrocić na siebie uwage 21.01.10, 16:01 ja wariuję ;D dziś specjalnie chciałam się wydymać, żeby się śmiali [zwłaszcza klasa co miała polski - my angielski i przechodziliśmy przez tamtą polonistyczną ;D] ale nie zrobiłam tego, bo jak my wychodziliśmy to już ich nie było. ale na następny raz będzie ;D to był jeden a drugi to - wygłupy z kumpelom : czochramy się itp. Faceci lubią jak laski zrobią sobie jakąś siarę - kiedyś szłam ze sklepiku a na schodach się kapnęłam, że torbę zostawiłam pod ścianą ;D I lubią też silne laski ;D - jak się biłam z takim wysokim to się zebrał tłok - oczywiście to nie było na serio i krew się nie lała, tylko tak o, pokazałam pazur! Odpowiedz Link Zgłoś
verrley. ; ] 21.01.10, 16:03 ja nie zwracam na siebie uwagi . jestem po prostu sobą Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: ; > 21.01.10, 16:11 nic nie robię. nienawidzę zwracać na siebie uwagi ; > ueee ; | Odpowiedz Link Zgłoś
q. Re: Co robicie, by zwrocić na siebie uwagę? 21.01.10, 17:12 Nie zwracam na siebie uwagi. c: Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Co robicie, by zwrocić na siebie uwagę? 21.01.10, 17:16 Nie zwracam sie siebie uwagii . x dd Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaa_ Re: co robicie by zwrocić na siebie uwage 21.01.10, 17:20 Nic nie robię xd Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: co robicie by zwrocić na siebie uwage 31.01.10, 20:27 jeju, jak mnie wkurzają teksty typu "trzeba być sobą i tylko sobą" właśnie nie! trzeba pokazać, że jest się wyjątkową, trzeba się czymś wyróżnić! myślicie, że jak będziecie sobie siedzieć na przerwie, tak jak lubicie i tak jak wszyscy inni na korytarzu to zwrócicie czyjąś uwagę? hah, fajna logika, ale nie działa uśmiechajcie się, śmiejcie uroczo, ale nie chichoczcie puść do niego oczko, cokolwiek by cię zauważył zasada "bądź sobą" sprawdzi się gdy masz w zwyczaju odróżnianie się od tłumu, robienie czegoś wyjątkowego jeśli nie, musisz na jedną chwilę zachować się inaczej niż zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 15.04.10, 17:45 nie wyróżniam się i nie staram się na siłę zwracać na siebie uwagi więc nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: co robicie by zwrocić na siebie uwage 15.04.10, 17:48 nie zwracam na siebie uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: co robicie by zwrocić na siebie uwage 15.04.10, 17:51 Zwykle staram się nie zwracać na siebie uwagi, nie lubię być ' w kręgu zainteresowania'. Odpowiedz Link Zgłoś
failien_ co robicie by zwrocić na siebie uwage 15.04.10, 17:58 nie muszę niczego robić. bo oni mnie kochają : * Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza kręcę dupą ile się da. 15.04.10, 17:55 joke. a tak serio, nie lubię zwracać na siebie uwagi. jak mnie zauważy - ok, a jak nie - trudno (: Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: co robicie by zwrocić na siebie uwage 15.04.10, 18:02 nic nie robię. wtapiam się w tło. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: co robicie by zwrocić na siebie uwage 15.04.10, 18:45 nic nie robię. mój codzienny strój, który dla mnie jest po prostu zwykły i fajny, jest bardzo znany. aha i moje glany również. to nie jest fajne, gdy słyszysz takie coś o sobie "a ta twoja siostra to jest troche taka ave szatan". wkurzające. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: co robicie by zwrocić na siebie uwage 15.04.10, 18:51 ` nie lubię zwracać na siebie uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: co robicie by zwrocić na siebie uwage 15.04.10, 19:19 hmm... ciakwe bo tu piszecie że nie zwracacie na siebie uwagi... ale u mnie w szkole .. to aż szaleją żeby tylko ktoś na nią spojrzał ... Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: co robicie by zwrocić na siebie uwage 15.04.10, 19:20 aa i zgadzam się w 100% z elen Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: co robicie by zwrocić na siebie uwage 18.04.10, 20:07 Jestem soba TO wystarcza xD Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka. Re: co robicie by zwrocić na siebie uwage 16.04.10, 11:34 No tak ja qam już taka jestem iii tyle ... skromna hehe Odpowiedz Link Zgłoś
julkax. Re: co robicie by zwrocić na siebie uwage 16.04.10, 11:38 jestem sobą. mnie również denerwują dziewczyny, które popisują się przed chłopakami. to, że śmieją się z Was nie znaczy, że się im podobacie. Odpowiedz Link Zgłoś
koniec Re: co robicie by zwrocić na siebie uwage 16.04.10, 23:24 nic nie robię, po prostu zachowuję się normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kusy505 Re: co robicie by zwrocić na siebie uwage 17.04.10, 12:27 Nie muszę się specjalnie wysilać wystarczy tylko uśmiech to tyle... Zawsze działa (przynajmniej w moim przypadku nie wiem jak u innych dziewczyn) ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
eadgyh.t ...???! 18.04.10, 18:56 phi! Uwaga sama zwraca się na mnie! Oczywiście, nie ta w dzienniku xd Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: co robicie by zwrocić na siebie uwage 18.04.10, 19:41 skakać, tańczyć , krzyczeć, głośno się śmiać i robić inne głupoty , jak wszystkie pierwszoklasistki w mojej szkole ! Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: co robicie by zwrocić na siebie uwage 18.04.10, 19:43 sorry, źle przeczytałam ... ja nie robię nic, w sumie im bardziej olewam wszystkich tym bardziej do mnie lgną , to irytujące ! Odpowiedz Link Zgłoś
weronka97 Re: co robicie by zwrocić na siebie uwage 18.04.10, 19:46 Zaczynam śpiewac... xD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: co robicie by zwrocić na siebie uwage 18.04.10, 19:45 nic. jak na razie, to nic. :c Odpowiedz Link Zgłoś