7_things 20.01.10, 20:00 co byś zrobił gdybyś mógł/mogła zadać Bogujedno pytanie ? jak by brzmiało ? czego by dotyczyło ? ja spytałabym się KIM jestem lub DLACZEGO jestem . A wy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tinn Jedno pytanie do Boga . 20.01.10, 20:03 Po jaką cholerę żyję ? i wgl fajny wątek . Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: pytanie 20.01.10, 20:07 nie mam pojęcia w tej chwili...świetny wątek jednak są jeszcze mądre osoby wśród nas;d Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: Jedno pytanie do Boga . 20.01.10, 20:06 Dlaczego dopuszcza do znęcania się nad zwierzętami, dlaczego pozwala na wypadki ludzi... Za karę? Czyż nie trzeba wybaczac? Sam tak mówił. Kiedyś dorwę Tego na górze i wypytam o wszystko. ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re: Jedno pytanie do Boga . 20.01.10, 20:09 Czemu niewinni ludzie cierpią ? to mnie głównie nurtuje ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Jedno pytanie do Boga . 20.01.10, 20:07 ale żeś pytanie zadała. muszę się nad tym poważnie zastanowić. tylko jedno? no dobra. to: Czy będę w życiu szczęśliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Jedno pytanie do Boga . 20.01.10, 20:08 Fajny wątek. Tak szczerze to nigdy sie nie zastanawiałam nad takim pytaniem... Musiałabym sie zastanowić.. Odpowiedz Link Zgłoś
colorova :] 21.01.10, 18:32 Dlaczego chciał żebym przyszła na świat ? skoro jest na nim tyle zła i dośwaidaczam tyle zła Odpowiedz Link Zgłoś
szejkii Re: Jedno pytanie do Boga . 20.01.10, 20:09 czemu COŚ się stało . niestety nie mogę napisać tu co . Odpowiedz Link Zgłoś
bo.to.ja Re: Jedno pytanie do Boga . 20.01.10, 20:10 co się ze mną stanie po śmierci ponieważ nie wierze za bardzo że pójde do nieba w ogóle jak mysle ze umre to łzy mam w oczach Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Jedno pytanie do Boga . 20.01.10, 20:16 fajny wątek ogólnie. hmm...jest wiele nurtujących pytań, musiałabym się poważnie zastanowić nad tym jednym, najważniejszym.. Odpowiedz Link Zgłoś
cathylinton Re: Jedno pytanie do Boga . 20.01.10, 20:19 Dlaczego małe dzieci umierają i dlaczego muszą aż tak cierpieć? Albo dlaczego istnieje i po co ja na tej Ziemii skoro i tak nic dobrego nie zrobię ani nikt nie robi dla mnie . Jak na razie przechodzę same męczarnie. Bóg dobrze wie o co mi chodzi . ; x Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka Re: Jedno pytanie do Boga . 20.01.10, 20:14 Jedno? Ok... Co mam zrobić, żebym żyła szczęśliwie? Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Jedno pytanie do Boga . 20.01.10, 20:18 jedno? tak mało? ;d no nie wiem, pewnie chciałabym wiedzieć co się ze mną stanie po śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli : D 20.01.10, 20:17 Heh. B. fajny wątek . ; D Raczej..jaka będzie moja przyszłość . x d Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 . 20.01.10, 20:20 Panie Boże, dlaczego na świecie jest tylu idiotów? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelyn Re: Jedno pytanie do Boga . 20.01.10, 20:22 'Czy prawdziwa miłość istnieje i dlaczego jej tak wszyscy szukają?' Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Jedno pytanie do Boga . 20.01.10, 20:25 Jedno ? Szkoda .x d Nie wiem ... , dlaczego niewinni cierpią ? Nie wiem musiałabym się dobrze zastanowić . A tak w ogóle to ciekawy wątek . ;33 Odpowiedz Link Zgłoś
demuss_ Re: Jedno pytanie do Boga . 21.01.10, 17:09 Dlaczego niewinni cierpią? ooo właśnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
rachelkaulitz Re: Jedno pytanie do Boga . 20.01.10, 20:25 dlaczego poskąpiłeś mi wszystkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
orbit . 20.01.10, 20:26 Ciekawy wątek. Nigdy się nad tym nie zastanawiałam . . Na pewno nie spytałabym o przyszłość. Sama ją chce poznać . O moją smierć też bym nie spytała. Nie chciałabym wiedzieć, kiedy umrę. Wyobrażam sobie ten krzyżyk zaznaczony na kalendarzu i rozpaczliwe próby przedłużenia czasu... no więc 'nie wiem . ;D Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Jedno pytanie do Boga . 20.01.10, 20:30 "jak tam jest?", chociaż mam bardzo dużo pytań. skłoniłaś mnie do refleksji, dziękuję. c: Odpowiedz Link Zgłoś
yellow Re: Jedno pytanie do Boga . 20.01.10, 20:30 chyba o to samo co ty. albo jeszcze: po co jestem. jaki jest sens życia Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Jedno pytanie do Boga . 20.01.10, 20:34 Czy jest zawsze przy mnie, czy chroni? Czy mam się czego bać? Odpowiedz Link Zgłoś
arisa Re: Jedno pytanie do Boga . 20.01.10, 20:42 Dlaczego toleruje zło na świecie? m.in znęcanie się nad ludźmi i zwierzętami, wojny, cierpienia... Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Re: Jedno pytanie do Boga . 20.01.10, 20:40 Szkoda, że tylko jedno, bo ja mam dwa pytania. Jak tak naprawdę powstał świat? Co znajduje się poza naszą planetą? Odpowiedz Link Zgłoś
7angie7 Re: Jedno pytanie do Boga . 20.01.10, 20:54 tak szczerze xd To nasuwa mi sie wiele pytań (po co jestem, dlaczego sa wojny na swiecie, co bedzie po smierci, czy rzucil by sie za mna gdybym osiagnela dno, kim jestem, czy bede szczesliwa, czy spelnie to co chce) i na te pytania znajduje odpowiedz sama, przez wiarę. Chyba nie ma takiego pytania. Chyba że pytania o inne religie. Ale po chwili znów nasuwają sie odpowiedzi. Chyba jestem dziwna xd Odpowiedz Link Zgłoś
zania02 Re: Jedno pytanie do Boga . 20.01.10, 21:14 dlaczego zycie jest takie bolesne?? Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Jedno pytanie do Boga . 21.01.10, 16:56 Dlaczego na ziemi jest tyle nieszczęść ... Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Jedno pytanie do Boga . 21.01.10, 17:01 bym nie pytała o nic, tylko powiedziała, że mocno go kocham. <3 , Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Jedno pytanie do Boga . 21.01.10, 17:03 hmm... ja bym się zapytała, dlaczego na świecie jest tyle nieszczęścia?! Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: Jedno pytanie do Boga . 21.01.10, 17:09 Czemu nie ma sprawiedliwości na świecie ?- małe dzieci głodują i umierają. Niektórzy się lansują kasą, a niektórzy zabójcy są nadal na wolności :x Odpowiedz Link Zgłoś
meryll Re: Jedno pytanie do Boga . 21.01.10, 17:45 Dlaczego tragedie tj. na Haiti spotyka najmniejsze i najbiedniejsze kraje świata? Czego ten świat jest taki niesprawiedliwy ?! ; | No cholerka dlaczego ?! ; | ;idę do łazienki ,bo rostępy mi się zrobiły, ze złości. ;d ; Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: Jedno pytanie do Boga . 21.01.10, 17:52 skąd się wziął . albo ; dlaczego akurat ja żyje albo mam jeszcze interesujące ; czy po śmierci zmarchwystanę i będę miała inne wcielenie . Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 ;D 21.01.10, 17:57 skąd się wziął . albo ; dlaczego akurat ja żyje albo mam jeszcze interesujące ; czy po śmierci zmarchwystanę i będę miała inne wcielenie . ps . super wątek Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Jedno pytanie do Boga . 21.01.10, 17:53 Jeśli jest tak miłosierny, dlaczego odbiera niewinnym osobą życie. Na taki przykład: noworodkom.? Tym samym chęci do życia niedoszłym rodzicom. I to ma być Jego oznaka miłości do ludzi...? Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Re: Jedno pytanie do Boga . 21.01.10, 18:44 Nie masz prawa tak mówić! Wszystko, co uczynił Bóg jest zaplanowane! Widocznie rodzice noworodków nie dbali o swoje dzieci. Bóg nic nie robi złośliwie, zawsze jest sprawiedliwy. Ciekawe, dlaczego zawsze obwiniacie Boga o takie rzeczy. To co? Myślicie, że szata nie zabiera do siebie ludzi? Ależ oczywiście, że zabiera! Jak zwykle, wszystkiemu winny jest Bóg. Asz, jakie to niesprawiedliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
bieberek Re: Jedno pytanie do Boga . 21.01.10, 17:57 Dalczego wszyscy nie mogą latać?? Odpowiedz Link Zgłoś
taewunia8 Re: Jedno pytanie do Boga . 21.01.10, 18:04 dlaczego tak rani niewinnych ludzi, a "idiotom" i "szpanerom" daje dostatek .. ; / . jedynie tego nie rozumiem . Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: Jedno pytanie do Boga . 21.01.10, 18:22 dlaczego mnie tak krzywdzisz ?? co ja takiego zrobiłam?? albo czemu blokujesz mi spełnianie marzeń ?? Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. *,* 21.01.10, 18:28 Dziecko drogie, świetny wątek . ; d Serio . < 3 A jakby brzmiało moje pytanie ? . nie wiem . ; d bym się musiala zastanowić . Odpowiedz Link Zgłoś
wildthing Re: *,* 21.01.10, 18:32 Czemu mam tak zryty charakter lub Po cholerę mu ta tragedia na Haiti była -.-' . Odpowiedz Link Zgłoś
blind__ Re: Jedno pytanie do Boga . 21.01.10, 18:30 ja bym się zapytała czemu skazał moich znajomych na mnie, czyli na jedno wielkie nieszczęście. : > Odpowiedz Link Zgłoś
effie.caligaris Re: Jedno pytanie do Boga . 21.01.10, 18:32 Można przespać całe życie z herbatką na stoliku?? Odpowiedz Link Zgłoś
taewunia8 Re: Jedno pytanie do Boga . 21.01.10, 18:40 oo. albo spytałabym dlaczego świat to takie wielkie bagno, w którym człowiek widocznie sobie nie radzi ? dlaczego to wszystko jest takie trudne do przejścia jak labirynt bez końca? . bądź też dlaczego zawsze zakochujemy się w kimś kogo mieć nie możemy? . ! Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Re: Jedno pytanie do Boga . 21.01.10, 18:39 Nie wiem. Może... Dlaczego nie ma w życiu sprawiedliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Jedno pytanie do Boga . 23.01.10, 00:19 Dlaczego świat jest niesprawiedliwy , dlaczego inni mają lepiej , inni gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
samarableed Re: hmm 23.01.10, 08:39 Czemu, skoro kocha ludzi, zabiera im nam w najmniej oczekiwanym i odpowiednim momencie? Odpowiedz Link Zgłoś
samarableed Re: hmm 23.01.10, 08:40 samarableed napisał(a): > Czemu, skoro kocha ludzi, zabiera im nam w najmniej oczekiwanym i odpowiednim > momencie? Zabiera nam ich, oczywiście : ) Odpowiedz Link Zgłoś
domina_wampi_xd Re: hmm 23.01.10, 08:58 Na jedno pytanie bym się chyba nie zdecydowała... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś