sasetka54 21.01.10, 18:09 wiecie jak zgrać piosenki z płyt na iPoda ? tylko proszę bez komentarzy typu " ale żal , google nie gryzą " itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kristen_136 Re: iPod touch . 21.01.10, 18:31 z płyt ? ja nigdy nie zgrywałam . chyba się nie da : ( Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: iPod touch . 21.01.10, 18:32 pobierz.pl/porada/jak-zgrac-piosenki-z-plyty-cd-do-formatu-wav-mp3-itp może sobie pościągaj z netu piosenki ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
kate.. Re: iPod touch . 21.01.10, 18:31 hm... moja koleżanka ma iPoda toucha. i ona chyba ściągała taki program w google, wpisała chyba iTunes. Odpowiedz Link Zgłoś
wildthing Re: iPod touch . 21.01.10, 18:35 iPoda nie mam, ale przez iTunes chyba, nie? Najpierw importujesz przez ten program płytę na kompa, potem zręcznie przekładasz na swego iPoda. Tak myślę, moge się mylić (;. Odpowiedz Link Zgłoś
kate.. Re: iPod touch . 21.01.10, 18:34 a chcesz z płyt ? to jakoś musi wgrac te wszystkie piosenki z płyty na komp i sobie ' włożyć ' na iPoda. ale łatwiej jest po prostu ściągnąć z netu. Odpowiedz Link Zgłoś
opryszczka Re: iPod touch . 21.01.10, 18:43 Masz może program o nazwie NERO? Jak tak, to żaden problem z przeniesieniem plików . Najpierw musisz włożyć płytę do napędu. Potem włącz program NERO i wybierz z serii "Audio" polecienie "Konwertuj dyski CD audio na pliki audio". Będziesz mogła wybrać format, w jakim chcesz zapisać pliki Gdy piosenki będą już zapisane, podłącz iPoda i przenieś do niego pliki. Gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
agusiasweet Re: iPod touch . 21.01.10, 18:46 podłączasz IPoda do komputera, wtedy się włącza ten program z Apple'a. Dajesz płytę.Jak ci odczyta to klikasz, żeby ci dodało piosenki z płyty do biblioteki.Wchodzisz do biblioteki i kopiujesz te które chcesz. Robisz nową playlistę, nazywasz ją itp. .Potem wchodzisz na robienie synchronizacji, muzykę i klikasz na ten znaczek "ok" przy twojej playliście. potem tylko klikasz, żeby ci zsynchronizawało Jak się rozpisałam! Ale bynajmniej wiedziałam, sama mam, tyle, że IPhone'a : Odpowiedz Link Zgłoś
agusiasweet Re:Pomoc 21.01.10, 18:49 Mam nadzieję, ze pomogłam (napisałam już na górze ) Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: iPod touch . 21.01.10, 18:48 najpierw chyba musisz wgrac piosenki do komputera a potem na ipoda Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_cnie Re: iPod touch . 21.01.10, 18:55 ja mam ipoda nano 8 gb i ja to robie tak: trzeba po pierwsze miec itunesa(sciągneisz go sobie z strony apple ale jak wpiszesz w google to znajdziesz link do tej strony) do itune trzeba przeniesc ta muzyke ja poproastu otwieram itunea i folder gdzie miesci sie dana muza zaznaczam muze i przeciągam na itune potem podlączasz ipoda i dajesz w lewym górnym rogu opcje i synchronizuj;] Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: iPod touch . 21.01.10, 20:06 Program iTunes sobie ściągnij. ; d Mam iPhone'a i iPod'a. Ściągam właśnie dzieki temu programowi, inaczej nie można. ; x Odpowiedz Link Zgłoś