gumissy uh. 31.01.10, 11:47 Porównujesz Tytanica, który zdobył jakieś 11 Oscarów ze Zmierzchem, który nie zdobył ani jednego? Kompletnie zwariowałaś. Tylko jakiś idiota wybrałby to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka705 Re: ,,Titanic" vs. ,,Zmierzch"? 15.06.10, 15:47 Jka wogóle można porównywać Titanica do Zmierzchu? Bezapelacyjnie Titanic. Odpowiedz Link Zgłoś
flo. Re: ,,Titanic" vs. ,,Zmierzch"? 15.06.10, 15:52 o ludu. najidiotyczniejsze pytanie, jakie kiedykolwiek zobaczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
koniara95 Re: ,,Titanic" vs. ,,Zmierzch"? 15.06.10, 16:01 powiem tak... jestem fanką Zmierzchu [ale nie chorą psychicznie ]<br /> Ale kurcze... Titanic to jes film całkiem innej kategorii... Wyższych sfer... Zmierzch to film fikcyjny nie wnoszący nic do mojego życia... Tzw bajka dla starszych dzieci [zbicie czasu] <br /> A Titanic uczy niektórych wartości... np. tego że ważniejszy jest człowiek, a nie jego status i pieniądze <br /> więc ogólnie Titanic... chyba, że chcę coś obejrzeć ot tak, by oderwać się od rzeczywistości Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjamusic Re: ,,Titanic" vs. ,,Zmierzch"? 15.06.10, 16:03 Titanic ,ale tez bardzo lubie Zmierzch Odpowiedz Link Zgłoś
kreatyvna Ale porównanie. 15.06.10, 16:06 Każdy inteligentny człowiek napisze Titanic. Odpowiedz Link Zgłoś
anastazja_ Re: ,,Titanic" vs. ,,Zmierzch"? 15.06.10, 16:08 Lubie i to i to. Ale wybieram klasykę, czyli TITANIC! ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1127 Titanic 15.06.10, 16:12 Nie lubię Titanica, jakoś nie za bardzo mi się podobał, ale za Zmierzchem bym go nie porównała. Odpowiedz Link Zgłoś
heartly88 Re: ,,Titanic" vs. ,,Zmierzch"? 15.06.10, 16:17 OMG, co to w ogóle za porównanie... To tak jak byś mieszała Sterlinga Knighta z Michaelem Jacksonem Oczywiście że Titanic Zmierzch jest do d*** Odpowiedz Link Zgłoś
domii36 Re: ,,Titanic" vs. ,,Zmierzch"? 16.06.10, 06:00 Ja wybieram "Titanica" i "Zmierzch" kocham oby dwa filmy. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: ,,Titanic" vs. ,,Zmierzch"? 16.06.10, 07:01 Titanic to klasyka ! wiec oczywiscie ze titanic . chodz zmierzch równie mocno uwielbiam < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
atagerka Re: ,,Titanic" vs. ,,Zmierzch"? 16.06.10, 19:24 hmmm...jakbyś zapytała "Zmierzch" vs. "Harry Potter" lub "Titanic" vs. sama nie wiem co ;p... ? Trudno wybrać.Obydwa filmy są fajne ale nie do końca podobne.Owszem, oba są o miłości, ale Zmierzch to fantastyka- wampiry,wilkołaki, a Titanic jest bardziej... realistyczny ? , a więc nie wiem co odpowiedzieć i zostawię to bez komentarza -b-r-a-k--k-o-m-e-n-t-a-r-z-a .hmmm..no w sumie to komentarz jest... Odpowiedz Link Zgłoś
jewel phi ;pp 16.06.10, 19:32 Zwariowałaś chyba, skoro zadajesz pytanie, na którego odpowiedź jest taka... o c z y w i s t a ;p. Tytanic zdobył kilkanaście Oscarów, powszechnie uważany jest za najlepszy film wszech czasów(ja tam mam odmienne zdanie ^^) i ty go porównujesz do jakiegoś tam Zmierzchu. Tytanic, oczywiście. Chyba nie spodziewałaś się innej odpowiedzi?... ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
anahi011 Re: ,,Titanic" vs. ,,Zmierzch"? 16.06.10, 19:32 ja też zdecydowanie tytanic ale zmierz też kocham Odpowiedz Link Zgłoś
pysia11 To oczywiste ;) 16.06.10, 19:33 "Titanic" zdecydowanie. "Zmierzch" to jakiś komercyjny film o żulskim Edwardzie spod mostu, który zakochuje się w równie żulskiej Belli (Helenie)... A "Titanic" jest o prawdziwej miłości.. Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: ,,Titanic" vs. ,,Zmierzch"? 16.06.10, 19:37 Obydwa filmy lubię, ale mój ukochany film to T I T A N I C Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_love Re: ,,Titanic" vs. ,,Zmierzch"? 16.06.10, 19:47 to są odrębne style..!!!! więc nie wybieram żadnego.... bo wybrałabym oba w innych kategoriach Odpowiedz Link Zgłoś