claudia_ 23.01.10, 21:16 Przed chwilą przeczytałam że Selena była na koncercie Nicka i on śpiewał piosenkę ( tą o byłej dziewczynie co niedawno było na kotku pisane o tej piosence że nick napisał) a ona sią wtedy popłakała... Jak sądzicie są razem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malinowa.lady Re: Selena i Nick razem ? 23.01.10, 21:19 Hmm... Może coś ich łączy Przyjaźń lub coś więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: Selena i Nick razem ? 23.01.10, 21:21 Ja sama nie wiem. Ale zanosi się na to, że Nicholas chce do niej wrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
jb002 Re: Selena i Nick razem ? 23.01.10, 21:27 sel ciagnie do niego a jego do niej to dobrze bo nie bedzie z Justinem Bieberem Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_ Re: Selena i Nick razem ? 23.01.10, 21:33 ` Selena i Nick już dawno dawno temu się rozstali . xd ` A więc nie widze powodu żeby znów byli razem . Odpowiedz Link Zgłoś
antiic Re: Selena i Nick razem ? 23.01.10, 21:40 Wiesz...Ta piosenka (jeżeli chodzi ci o Rose Garden) jest tak naprawdę o Selenie (przeczytaj sobie tłumaczenie). Może po prostu ją to poruszyło, nie wiem, przypomniała sobie te wszystkie złe chwile? Co do tego, iż są razem...Wydaje mi się, że są po prostu bliskimi przyjaciółmi. Chociaż jak by byli razem to bym się nie obraziła Wolę aby ona była dziewczyną Nicka niż Miley (choć obie lubię ). Odpowiedz Link Zgłoś