Dodaj do ulubionych

chłopak .

23.01.10, 21:27
to nie będzie kolejny wątek typu: podoba mi się chłopak, jak go zdobyć.
właściwie to odwrotnie.
mam chłopaka i jest dobrze. niektórym to nie pasuje bo cały czas słyszę plotki, że mnie zdradza. dzisiaj jak bylismy na lodowisku koło szkoły też takie rzeczy słyszałam. oczywiście był on i taki jeden .. no i ten jeden, niech będzie kamil [zmienione imię] cały czas mówił mi,ze michał [zmienione imię] mnie zdradza z inną dziewczyną. oczywiście nie uwierzyłam. może dlatego też, że michał powiedział mi wcześniej o tym, że mogę coś usłyszeć na ten temat. dzisiaj się go spytałam czemu tak mówią i on powiedział, że chciał pomóc tej dziewczynie, bo ona się chciała dowiedzieć czy podoba się temu kamilowi. no i wszystko dobrze, tylko właśnie nie wiem w co mam wierzyć. chciałabym wierzyć michałowi, ale to rzeczywiście może być prawdą co inni mówią. bo michał chodzi z tamtą dziewczyną i kamilem do klasy. i gada z nią na przerwach, tańczy z nią [ ze mną też ] i wogóle. nie wiem co o tym mysleć .. x|
a wy co byście myślały jakbyście były na moim miejscu ? w co byście wierzyły ?
dodam jeszcze, że naprawdę nie chcę się rozstawać z michałem. nie wiem co mam robić.
mam nadzieję, że choć trochę zrozumiecie i pomożecie ..
dla mnie to ważne.
Obserwuj wątek
    • im_rebel Re: chłopak . 23.01.10, 21:32
      Pobiłabym ta dziewczyne.

Żart. Pogadałabym z twoim chłopakiem jeszcze raz. O co w tym wszytskim chodzi i w ogl.
      Z... Kamilem się też rozmów.

Powodzenia ;*
    • szatynka. Re: chłopak . 23.01.10, 21:35
      A widzisz żeby do siebie świrowali ? .
      Wiesz te uśmieszki, bla, bla,bla ? .
      • zouza_ Re: chłopak . 23.01.10, 21:38
        no gadają ze sobą, śmieją się ..
        ogólnie niby tak jak z koleżanką.
        ale inni mówią, że jak mnie gdzieś tam nie ma to inne rzeczy są.
        i właśnie nie wiem czy mam wierzyć czy nie.
        osobiście nie chę wierzyć .. x|
        • zouza_ Re: chłopak . 23.01.10, 21:40
          a z tym kamilem się można powiedzieć rozmówiłam.
          dostał ode mnie w czułe miejsce.
          bo mnie wkurzał. potem mnie wywalił na lodowisku koło skzoły to dostał jeszcze raz ale w nogę chyba go kopnęłam, a potem się mnie bał i uciekał.
      • rosaliee. re 23.01.10, 21:39
        im_rebel ma racje.
      • martuskac Re: chłopak . 23.01.10, 21:39
        pogadaj z nim jeszcze raz .
        i jeżeli między wami nic się nie zmieniło , czyli natal się spotykacie co drugi dzień, nadal
        mówi, że cię kocha i wgl to raczej wszytsko spox . ale nie wiem . lepiej uważać na takie
        panny ; ))
        • zouza_ Re: chłopak . 23.01.10, 21:44
          dziewczyna jest moją koleżanką można tak powiedzieć. fajna jest i w ogóle. niby nic do niej nie mam, ale jak ją przyuważe z michałem to mi się coś robi. xd
          • zouza_ Re: chłopak . 24.01.10, 09:32
            • zouza_ Re: chłopak . 24.01.10, 09:40
              no piszcie jeszcze coś .. x*
              • zouza_ Re: chłopak . 24.01.10, 09:46
                confused
    • gwiazdka_14 :/ 24.01.10, 09:49
      Pogadaj z nim szczeże na osobności. Najpierw wysłuchaj co inni mówią..czyli np: podejdź
      do kogoś (najlepiej znajomego albo plotkarek) i zapytaj czy go z nią widziałeś a moze
      słyszłaeś o czym gadaj itd...Po tej gatce z ludźmi idź do niego i go zapytaj.

Ps. Jeżeli on się tego będzie wypierał to ty np powiedz że słyszałam jak się z nią umawiasz
      itp. (Zaginaj go tym co ci ludzie powiedzą.)
    • corba Re: chłopak . 24.01.10, 10:07
      Też tak miałam .
      Chodziłam z facetem , który mnie strasznie okłamywał na każdym kroku .
      To było tak .. Kiedy jeszcze z nim nie chodziłam on kleił się do takiej jednej ...
      Spędzał z nią czas na przerwach i wgl ... A w tym samym czasie podrywał mnie, a
      ja jego .
      No i kiedy się spytałam co to za dziewczyna to on powiedział , że dobra
      przyjaciółka , że zna ją od urodzenia . Uwierzyłam , bo zależało mi na nim ..
      Ale pewnego dnia kiedy się go spytałam o chodzenie [bo bardzo mi na nim
      zależało, a on sie wstydził zapytać o chodzenie] to wziełam jego phona i
      patrzyłam na zdjęcia i ... znalazłam tam zdjecia tej dziewczyny. Pytałam się go
      czemu ma jej zdjęcia i wgl. Ciągle mówił mi to samo , że to tylko przyjaciółka ,
      że jej pomaga i wgl .. Już wtedy coś podejrzewałam .. Ale mu zaufałam , no cóż ..
      Kiedy już ze sobą chodziliśmy to wszyscy mi mówili , że on z nią chodzi , ale ja
      nie chciałam im słuchać , mówiłam wszystkim , że to jakieś bzdury .. że ja mu
      ufam i wierze i wgl .
      No i się skończyło na tym , że okazało się , że miał dwie dziewczyny na raz ;/
      crying żałuję tego że nie wierzyłam moim koleżankom i wgl ..
      no cóż .. dawałam mu kilka szans, żeby podjął dobry wybór, żeby wybrał mnie ..
      Nie chciałam żeby ze mną zrywał, ani żebym to ja zerwała, bo go kochałam ..
      No ale niestety .. doszło do tego , że zerwał ze mną , bo ją kochał .
      No i tyle ...

Radzę Ci uwierzyć innym ludziom . Nie ufaj mu w 1OO% .
      Bo później skończysz jak ja i nie będziesz umiała się pozbierac po stracie
      faceta [jeśli go na prawdę kochasz..]
      • zouza_ Re: chłopak . 24.01.10, 11:26
        ..
        • cathylinton Re: chłopak . 24.01.10, 11:31
          A dużo ludzi Ci już to mówiło?
          I zaufani ludzie czy tylko tacy znajomi?
          • zouza_ Re: chłopak . 24.01.10, 11:37
            kilkoro.
            kolega, którego nie lubię nawet.
            dobra koleżanka [chociaż nie wiem czy taka dobra]
            kuzyn tej koleżanki.
            i na razie chyba tyle, ale sobie więcej nie przypominam . x3
    • zakurzona Re: chłopak . 24.01.10, 13:02
      Radzę szczerze porozmawiać.. domysły domysłami. Ale jeśli tyle osób mówi, że cię
      zdradza to coś w tym jest. Pogadaj z nim na spokojnie i szczerze.
      • im_rebel Re: chłopak . 25.01.10, 17:12
        zuoza_ u. Musiało boleć. Widocznie mu się należało ;x

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka