paulinka163 23.01.10, 22:01 Ja przeczytałam i oglądałam (2 części) uważam że są świetne Mi się najbardziej podoba się "Przed świtem" [Breaking down] ponieważ w tej części Bella będzie w ciąży i urodzi Renesme i zostanie wampirem A Wy co myślicie o tych książkach???? I która część Wam się najbardziej podobała i dlaczego ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nmikan Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 10:43 Też czytałam wszystkie części i uważam że wszystkie są super bo w każdej się coś dzieje xD Odpowiedz Link Zgłoś
shut_up Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 10:47 czytałam wszystko. wszystkie są dobre na swój sposób. są super.c: Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka13 Hej. 19.06.10, 17:00 Tak. Czytałam wszystkie, zdecydowanie najbardziej pokochałam 'Przed Świtem' . Ale nie powinnaś wszystkiego zdradzać na samym początku. A jak ktoś nie czytał i nie chciał się dowiedzieć całego zakończenia praktycznie ? Odpowiedz Link Zgłoś
jenny. Tak. 19.06.10, 17:25 Czytałam wszystkie ale tylko Zmierzch i Księżyc w Nowiu mi się podobałay. [film wogule do dupy.] A Zaćmienie i Przed Switem są stasznie naciągane. Odpowiedz Link Zgłoś
dollores Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 20.06.10, 11:56 Przeczytałam wszystkie 4 części Zmierzchu, najbardziej podobała mi się 3 częśc Zacmienie.<br /> Podobało mi się jak ona opisuje jej wybór między Jacobem a Edwardem.<br /> Moim zdaniem w 4 części wszystko się za szybko dzieje.<br /> Dopiero teraz po tej całej manii z Zmierzchem uważam że Stephanie w ogóle pisac nie umie. Moim zdaniem wszystkoe jest za słodkie. Odpowiedz Link Zgłoś
rock_i_rock Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 20.06.10, 14:35 Czytałam wszystkie i abnjbardziej lubie..... wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
katherine456 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 23.07.10, 16:02 Nie czytałam tylko Prze Świtem ale jeśli miała bym wybrać która część była fajna to bym wybrała Księżyc w nowiu bo tam nie ma aż tak dużo Edwarda jak w innych częściach. Odpowiedz Link Zgłoś
paaaty. Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 19.06.10, 16:46 Ja przeczytałam no i to nie raz. U mnie najlepszą częścią jest "Księżyc w Nowiu " , nie wiem dlaczego, może po prostu właśnie w tej części najbardziej widać jak Bella kocha Edwarda i na odwrót . Potem jest "Zaćmienie"- dlatego, że Bella musi dokonać wyboru, i oczywiście wybiera dobrze, dlatego, że toczy się walka o nią i w tej części najwięcej się dzieje. Te dwie części uwielbiam najbardziej. Potem jest "Zmierzch", a na końcu "Przed Świtem" Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_love Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 23.07.10, 15:37 ja czytałam wszystkie i oglądałam 3. wszystkie są boOoskie.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 23.07.10, 15:50 tak owszem. najbardziej podoba mi się Zaćmienie. nie lubie Przed Świtem. Te opowieści Jaka były nudne. Osobiście go lubie, ale tak strasznie zamulał w tej książce. Wole jak jest ostrzejszy Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 23.07.10, 16:32 Wszystkie przeczytałam !! Kocham wszystkie części , nie ma najlepszej bo w każdej się coś dzieje . ale jak już to naj naj są przed świtem i zmierzch i zaćmienie . Kwn też świetny , ale najmniej się dzieje.... No i za mało Edwarda xD Ale tak szczerze to każda na pierwszym miejscu u mnie jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
tunia.18 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 10:53 Czytałam wszystkie po pare razy,wszystkie były fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
demuss_ Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 10:59 nie wiem wszystkie są super ; )). ale u mnie to wygląda tak: 1. Zaćmienie 2. Przed świtem 3. Księżyc w nowiu 4. Zmierzch naj , naj dla mnie jest Zaćmienie - I love <33 Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 11:02 całościowo przeczytałam zmierzch/księżyc w nowiu, na zaćmieniu oczy same mi się zamknęły, skończyłam w połowie, w przed świtem przeczytałam pierwszą księgę belli, jacoba nie trawię, więc opuściłam. w tej sytuacji oceniać mogę chyba tylko pierwsze dwie części, zdecydowanie bardziej podobał mi się zmierzch. c: Odpowiedz Link Zgłoś
cumeel. Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 20.06.10, 10:36 przeczytałam wszystkie, najbardziej podoba mi się zaćmienie, chociaż gdy czytałam, bodajże 3 razy, księżyc w nowiu, zawsze bolało mnie tak samo, jak bellę. o-o Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 01.08.10, 12:17 czytałam wszystkie części i to nie raz, nie dwa. teraz już mi minęło z tym niepohamowaniem do tej serii. jednak chyba najbardziej podobał mi się zmierzch. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja4024 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 11:02 Ja także przeczytałam wszystkie częście i także najbardziej podobała mi się ostatnie część To moje ulubione książki Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 11:04 obejrzałam też 2 cz. jak większość .;dd a całą sagę mam i przeczytałam /x2 . ;33 Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 11:05 przeczytałam wszystkie po parę razy i starczy ulubiona część to "Przed Świtem" szał już mi minął zostawiłam w tamtym roku kalendarzowym Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 11:16 czytałam wszystkie i oglądałam tak jak ty dwa filmy . Kocham Twilight xD Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 11:19 Mi się wszystkie części podobają Ja czytałam Zmierzch i Księżyc w Nowiu tylko i czekam teraz na Zaćmienie A oglądałam Zmierzch i czekam na obejrzenie Księżyc w Nowiu Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaplyta Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 11:22 w tej chwili czytam Przed Świtem . książki są świetne , filmy także mi się podobały ; 33 Odpowiedz Link Zgłoś
alice_cullen08 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 11:27 Przeczytałam wszystkie części i najlepsza to Przed świtem! Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 12:36 Zmierzch oglądałam, Księżyc w Nowiu oglądałam, Zaćmienie czytałam, Przed Świtem kończę czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
esmecullen Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 12:45 Hm... W tej sadze jest coś takiego co mnie do niej przyciąga, ale nie umiem wybrać którą część lubię najbardziej: ZMIERZCH-Poznajemy nowych bohaterów. Razem z Bellą wkraczamy w świat rodem z legend. KSIĘŻYC W NOWIU- Za przyjaźń Belli z Jacobem, za ukazanie tego jak Bells przy nim otrząsa się ze straty Edwarda. ZAĆMIENIE-za sojusz wilków z Cullenami. Za walkę o Bells między Jacobem a Edwardem. Ale tu mnie trochę Jake wkurza PRZED ŚWITEM- za małą Renesmee, za przywiązanie do niej Jacoba i wampirów. Za miłość Belli z Edwardem i za Bellę wampirzycę Szkoda tylko że w sadze wampiry mają tak mało wspólnego z tymi wampirami wymyślonymi i które krążą wokół innych książek Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 12:47 Oczywiście że przeczytałam ! <33 Odpowiedz Link Zgłoś
psycho_ Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 12:44 Przeczytałam kilka razy wszystkie części. Książki te są lekkie i wciągają czytelnika ale gustuję w innym typie literatury... Za najlepszą część uważam Przed świtem głównie za jej humor, żarty Jacoba^^ Odpowiedz Link Zgłoś
s_uzi Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 12:47 Ja kończę czytać Przez Świtem. Najbardziej mi się podoba właśnie Przed Świtem. Wszystkie te książki są the best. Odpowiedz Link Zgłoś
kris555 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 15.06.10, 16:48 Oczywiście!!!!!!!!!!!!JUż chyba z 15019053554 razy Kocham tą Sage<<<<<<<<<333I jestem TEAM EDWARD Odpowiedz Link Zgłoś
vansi Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 12:48 Wstyd nie przecztać wiec przeczytałam Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 13:34 przeczytałam. no i jak widzisz to mnie zaczarowało. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
runaway_33 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 14:07 `Oczywiście przeczytałam Wszystkie są świetne . ale najbardziej podoba mi 1 i 4 część . w 1 Bella poznaje Edwarda i powoli poznaje jego świat. w 4 .. Renesmee , Bella - wampir , pojawia się tyle nowych postaci . jeśli chodzi o filmy , uważam je za bardzo udane . wolę jednak film 'KwN' . jest fenomenalny . xx Odpowiedz Link Zgłoś
possibility_ Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 14:29 Filmy są świetne . szczególnie New Moon . książki przeczytałam , najlepsza moim zdaniem jest część 2 i 4 . w 2 przyjaźń Jacoba i Belli , Volturi , Victoria itp . w 4 bardzo dużo się dzieje . Odpowiedz Link Zgłoś
lesliejonas Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 25.01.10, 11:53 Czytałam. Stoją wszystkie nad moją głową na półce Zgadzam się z Tobą. Ostatnia część była najlepsza. Dużo się w niej dzieje, a co do filmu to Pierwsza część mi bardziej do gustu przypadła niż druga Odpowiedz Link Zgłoś
sweetgirly Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 25.01.10, 12:38 Zaczynam właśnie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 25.01.10, 12:44 no ja czytalam wszystkie i byłam też w kinie Odpowiedz Link Zgłoś
demoniasta0897 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 25.01.10, 12:56 czytałam wszystkie najbardziej podoba mi się 2 i 3 część bo 2 mi się bardzo łatwo i przyjemnie czytało, a 3 jest według mnie pomimo tych wszystkich przykrych zdarzeń które były prze zabawna i naprawde super widziałam obydwa filmy to moja opinia: zmierzch był wspaniały poniewaz był skromny new mmon nie podobało mi sie za dużo bajerów przepamprowane pomimo tego żę ostatni rozdział 4 części skończył się tak słodko że chciało mi się żygać i tak kocham ta sage ponieważ dzięki niej wkroczyłam do świata książki Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 25.01.10, 13:01 przeczytałam wszystkie części Mi też najbardziej podoba się "Przed Świtem" Odpowiedz Link Zgłoś
dhampir_ Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 25.01.10, 13:05 Ja przeczytałam wszystkie ; D Uważam , że wszystkie są świetne gdyż w każdej coś się wydarzyło ; ) pozdrawiam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
hayles Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 25.01.10, 13:05 tak zajęło mi to kilka dni przed świtem <3 Odpowiedz Link Zgłoś
amydenlee Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 25.01.10, 13:19 Wszystkie przeczytałam. Najbarziej lubię Zmierzch(to przedstawienie Cullenów)i Przed Świtem(żarty Jacoba i dokuczanie Rose x D) Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 25.01.10, 13:16 Czytam wszystkie, i jak każdy chyba wie jestem wielką fanką Odpowiedz Link Zgłoś