Dodaj do ulubionych

Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? =)

23.01.10, 22:01
Ja przeczytałam i oglądałam (2 części) uważam że są świetne smile
Mi się najbardziej podoba się "Przed świtem" [Breaking down] ponieważ w tej
części Bella będzie w ciąży i urodzi Renesme i zostanie wampirem smile
serceserceserceserceserce

A Wy co myślicie o tych książkach????
I która część Wam się najbardziej podobała i dlaczego ???? smile
Obserwuj wątek
    • nmikan Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 10:43
      Też czytałam wszystkie części i uważam że wszystkie są super bo w każdej się coś dzieje xD
      • shut_up Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 10:47
        czytałam wszystko. wszystkie są dobre na swój sposób. są super.c:
        • marcepanka13 Hej. 19.06.10, 17:00
          Tak. Czytałam wszystkie, zdecydowanie najbardziej pokochałam 'Przed Świtem' .
          Ale nie powinnaś wszystkiego zdradzać na samym początku. A jak ktoś nie czytał i
          nie chciał się dowiedzieć całego zakończenia praktycznie ?
          • jenny. Tak. 19.06.10, 17:25
            Czytałam wszystkie ale tylko Zmierzch i Księżyc w Nowiu mi się podobałay. [film wogule do
            dupy.] A Zaćmienie i Przed Switem są stasznie naciągane.
        • dollores Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 20.06.10, 11:56
          Przeczytałam wszystkie 4 części Zmierzchu, najbardziej podobała mi się 3 częśc
          Zacmienie.<br />
          Podobało mi się jak ona opisuje jej wybór między Jacobem a Edwardem.<br />
          Moim zdaniem w 4 części wszystko się za szybko dzieje.<br />
          Dopiero teraz po tej całej manii z Zmierzchem uważam że Stephanie w ogóle pisac
          nie umie. Moim zdaniem wszystkoe jest za słodkie.
        • rock_i_rock Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 20.06.10, 14:35
          Czytałam wszystkie i abnjbardziej lubie..... wszystkie
          • katherine456 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 23.07.10, 16:02
            Nie czytałam tylko Prze Świtem ale jeśli miała bym wybrać która część była fajna
            to bym wybrała Księżyc w nowiu bo tam nie ma aż tak dużo Edwarda jak w innych
            częściach.
      • paaaty. Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 19.06.10, 16:46
        Ja przeczytałam no i to nie raz. U mnie najlepszą częścią jest "Księżyc w Nowiu " , nie wiem
        dlaczego, może po prostu właśnie w tej części najbardziej widać jak Bella kocha Edwarda i na
        odwrót . Potem jest "Zaćmienie"- dlatego, że Bella musi dokonać wyboru, i oczywiście wybiera
        dobrze, dlatego, że toczy się walka o nią i w tej części najwięcej się dzieje. Te dwie części
        uwielbiam najbardziej. Potem jest "Zmierzch", a na końcu "Przed Świtem"serceserce
      • taylor_love Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 23.07.10, 15:37
        ja czytałam wszystkie i oglądałam 3.smirk
        wszystkie są boOoskie.!!!kiss
        piwopiwo
      • alice.... Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 23.07.10, 15:50
        tak owszem. najbardziej podoba mi się Zaćmienie. nie lubie Przed Świtem. Te opowieści Jaka
        były nudne. Osobiście go lubie, ale tak strasznie zamulał w tej książce. Wole jak jest ostrzejszy
      • sims Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 23.07.10, 16:32
        Wszystkie przeczytałam !! serce Kocham wszystkie części , nie ma najlepszej bo w każdej się coś dzieje . ale jak już to naj naj są przed świtem i zmierzch i zaćmienie . Kwn też świetny , ale najmniej się dzieje.... No i za mało Edwarda xD serceserce Ale tak szczerze to każda na pierwszym miejscu u mnie jest ! serceserce
    • tunia.18 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 10:53
      Czytałam wszystkie po pare razy,wszystkie były fajne.
    • demuss_ Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 10:59
      nie wiem wszystkie są super ; )).
      ale u mnie to wygląda tak:
      1. Zaćmienie
      2. Przed świtem
      3. Księżyc w nowiu
      4. Zmierzch

naj , naj dla mnie jest Zaćmienie - I love <33
    • violet_ Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 11:02
      całościowo przeczytałam zmierzch/księżyc w nowiu, na zaćmieniu oczy same mi się
      zamknęły, skończyłam w połowie, w przed świtem przeczytałam pierwszą księgę belli,
      jacoba nie trawię, więc opuściłam. w tej sytuacji oceniać mogę chyba tylko pierwsze dwie
      części, zdecydowanie bardziej podobał mi się zmierzch. c:
      • cumeel. Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 20.06.10, 10:36
        przeczytałam wszystkie, najbardziej podoba mi się zaćmienie, chociaż gdy czytałam,
        bodajże 3 razy, księżyc w nowiu, zawsze bolało mnie tak samo, jak bellę. o-o
      • vanell. Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 01.08.10, 12:17
        czytałam wszystkie części i to nie raz, nie dwa. teraz już mi minęło z tym
        niepohamowaniem do tej serii. jednak chyba najbardziej podobał mi się zmierzch.
    • alicja4024 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 11:02
      Ja także przeczytałam wszystkie częście i także najbardziej podobała mi się
      ostatnie częśćsmile
      To moje ulubione książkibig_grin
    • kristen_136 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 11:04
      obejrzałam też 2 cz. jak większość .;dd
      a całą sagę mam i przeczytałam /x2 . ;33
    • elen Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 11:05
      przeczytałam wszystkie po parę razy
      i starczywink
      ulubiona część to "Przed Świtem"
      szał już mi minął
      zostawiłam w tamtym roku kalendarzowymbig_grin
    • sandrolaxd Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 11:16
      czytałam wszystkie i oglądałam tak jak ty dwa filmy .
      Kocham Twilight serce xD
    • blondzia Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 11:19
      Mi się wszystkie części podobają serce
      Ja czytałam Zmierzch i Księżyc w Nowiu tylko i czekam teraz na Zaćmienie smile
      A oglądałam Zmierzch i czekam na obejrzenie Księżyc w Nowiu serce
    • czarnaplyta Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 11:22
      w tej chwili czytam Przed Świtem .
      książki są świetne , filmy także mi się podobały ; 33
    • alice_cullen08 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 11:27
      Przeczytałam wszystkie części i najlepsza to Przed świtem!serce
    • julka_18 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 12:36
      Zmierzch oglądałam, Księżyc w Nowiu oglądałam,
      Zaćmienie czytałam, Przed Świtem kończę czytać.
      serce
      • esmecullen Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 12:45
        Hm... W tej sadze jest coś takiego co mnie do niej przyciąga, ale nie umiem
        wybrać którą część lubię najbardziej:
        ZMIERZCH-Poznajemy nowych bohaterów. Razem z Bellą wkraczamy w świat rodem z legend.
        KSIĘŻYC W NOWIU- Za przyjaźń Belli z Jacobem, za ukazanie tego jak Bells przy
        nim otrząsa się ze straty Edwarda.
        ZAĆMIENIE-za sojusz wilków z Cullenami. Za walkę o Bells między Jacobem a
        Edwardem. Ale tu mnie trochę Jake wkurzabig_grin
        PRZED ŚWITEM- za małą Renesmee, za przywiązanie do niej Jacoba i wampirów. Za
        miłość Belli z Edwardem i za Bellę wampirzycębig_grin

Szkoda tylko że w sadze wampiry mają tak mało wspólnego z tymi wampirami
        wymyślonymi i które krążą wokół innych książek
      • quelle Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 12:47
        Oczywiście że przeczytałam ! <33

• psycho_ Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 12:44
      Przeczytałam kilka razy wszystkie części. Książki te są lekkie i wciągają
      czytelnika ale gustuję w innym typie literatury...
      Za najlepszą część uważam Przed świtem głównie za jej humor, żarty Jacoba^^
    • s_uzi Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 12:47
      Ja kończę czytać Przez Świtem. Najbardziej mi się podoba właśnie Przed Świtem.
      Wszystkie te książki są the best. serceserceserceserceserce
      • kris555 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 15.06.10, 16:48
        Oczywiście!!!!!!!!!!!!JUż chyba z 15019053554 razy wink Kocham tą Sage<<<<<<<<<333I
        jestem TEAM EDWARD
    • vansi Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 12:48
      Wstyd nie przecztać wiec przeczytałamserce
      • stokroteczka11 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 13:34
        przeczytałam. no i jak widzisz to mnie zaczarowało. ;x
    • runaway_33 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 14:07
      `Oczywiście przeczytałam wink
      Wszystkie są świetne . serce
      ale najbardziej podoba mi 1 i 4 część .
      w 1 Bella poznaje Edwarda i powoli poznaje jego świat.
      w 4 .. Renesmee , Bella - wampir , pojawia się tyle nowych postaci . tongue_outwink
      jeśli chodzi o filmy , uważam je za bardzo udane . wolę jednak film 'KwN' .
      jest fenomenalny . xx
    • possibility_ Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 24.01.10, 14:29
      Filmy są świetne . smile szczególnie New Moon .
      książki przeczytałam , najlepsza moim zdaniem jest część 2 i 4 .
      w 2 przyjaźń Jacoba i Belli , Volturi , Victoria itp .
      w 4 bardzo dużo się dzieje .

wink

• lesliejonas Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 25.01.10, 11:53
      Czytałam. Stoją wszystkie nad moją głową na półce big_grin
      Zgadzam się z Tobą. Ostatnia część była najlepsza. Dużo się w niej dzieje, a co
      do filmu to Pierwsza część mi bardziej do gustu przypadła niż druga surprised
      • sweetgirly Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 25.01.10, 12:38
        Zaczynam właśnie ^^
    • oleska940 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 25.01.10, 12:44
      no ja czytalam wszystkie
      i byłam też w kinie
    • demoniasta0897 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 25.01.10, 12:56
      czytałam wszystkie najbardziej podoba mi się 2 i 3 część bo 2 mi się bardzo
      łatwo i przyjemnie czytało, a 3 jest według mnie pomimo tych wszystkich
      przykrych zdarzeń które były prze zabawna i naprawde super
      widziałam obydwa filmy to moja opinia:
      zmierzch był wspaniały poniewaz był skromny
      new mmon nie podobało mi sie za dużo bajerów przepamprowane uncertain
      pomimo tego żę ostatni rozdział 4 części skończył się tak słodko że chciało mi
      się żygać i tak kocham ta sage ponieważ dzięki niej wkroczyłam do świata książki smile
    • alice087 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 25.01.10, 13:01
      przeczytałam wszystkie części smile
      Mi też najbardziej podoba się "Przed Świtem"
    • dhampir_ Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 25.01.10, 13:05
      Ja przeczytałam wszystkie ; D
      Uważam , że wszystkie są świetne gdyż w każdej coś się wydarzyło ; )

pozdrawiam ;P
    • hayles Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 25.01.10, 13:05
      tak smile zajęło mi to kilka dni tongue_out
      przed świtem <3
      • amydenlee Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 25.01.10, 13:19
        Wszystkie przeczytałam.
        Najbarziej lubię Zmierzch(to przedstawienie Cullenów)i Przed Świtem(żarty Jacoba
        i dokuczanie Rose x D)
    • g_o_s_i_a Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 25.01.10, 13:16
      Czytam wszystkie, i jak każdy chyba wie jestem wielką fankąbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka