cipcynski 26.05.05, 15:26 Witaj! Who are you? Chce wiedziec za kogo mnie biora :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sempiasty Re: do sempiastego 26.05.05, 15:32 niewielu to normalnych na forum więc cieszę się, że się pojawiłeś chcciaż nie sądzę, aby udało się wypędzić wszelkiej maści dewiantów, patologicznych antysemitów i matołków twierdzących że są jedynymi prawdziwymi Polakami zamiast się przedstawiać odsyłam do moich postów np: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=4592725&a=23651516 piszę nie za często bo mam mnóstwo obowiązków i zajęć pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
cipcynski Re: do sempiastego 26.05.05, 15:38 Ze stylu moze poznaje. Chyba sie znamy. Czy imie przypadkiem nie zaczyna sie na R? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: do sempiastego 26.05.05, 15:40 gdy w mozgu pojawia sie dziura medice ipso te cura Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re: do sempiastego 26.05.05, 15:42 zjedz obiad idź na spacer wyluzuj się życie jest piękne po co marnować je na szarpaniny Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: do sempiastego 26.05.05, 15:44 dzieki cipcinski za dobre rady, ale czemu sam sie do nich nie zastosujesz? Przeciez chyba widzisz,ze mnie jest dobrze,ze sie dobrze bawie obserwujac cala WASZA menazerie. I nigdzie wyjsc nie moge,bo spodziewam sie gosci.Wiesz,u NAS dzis w Polsce duze swieto Odpowiedz Link Zgłoś
feszter Re: do sempiastego 26.05.05, 16:26 wiem, u NAS w Polsce jest dzisija Dzień Matki czyżbyś był matką, krystianie? Odpowiedz Link Zgłoś
cipcynski Re: do sempiastego 26.05.05, 16:27 Zeby byc matka, trzeba byc osoba plodna! Odpowiedz Link Zgłoś
murzynek.rambo hehe :-)))) panie CIPEMPIASTY kontynuuj pan! :-))) 26.05.05, 15:42 Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: do sempiastego 26.05.05, 16:53 Praca licencyjna nazwac tego nie mozna.Przedstaw to w obrazkach tak na poziomie twojego myslenia pokapujemy sie predzej.A WIEC DO DZIELA sepie Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: do sempiastego 26.05.05, 18:50 sempiasty napisał: > niewielu to normalnych na forum swiete slowa padlinowaty,nawet nicki same za siebie to mowia. a tos sie udal mamusi na tym slasku,a teraz masz swoja cipcinska kolezanke do podtrzymania ciebie na duchu.kiedys tak nam tu swoje seksualne pienia opisywales,moze cos do tego dodasz,abysmy wszycy znormalnieli. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: do sempiastego 26.05.05, 15:59 Get a job , shmock , bo ci calkiem odbije i zaczniesz z cieniem gadac :( uklony Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: do sempiastego 26.05.05, 16:50 Badz zaszczycony i wdzieczny ze cie zauwazylem i odezwalem sie, shmock ,... uklony Jeden przecinek za duzo, zgadnij ktory ? :))) ============================================================================== look, who's talking, niedobitku Odpowiedz Link Zgłoś
cipcynski Re: do sempiastego 26.05.05, 17:19 Tez mi zaszczyt! Rzygam na ciebie, niedobitku Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: do sempiastego odemnie! 26.05.05, 18:56 AAAAAAAAAAAA! Ty zaszczytow szukasz.A przy rzyganiu wychodzi tez krew? Idz chlopczyku do lekarza bo to jest bardzo niebezpieczne-TO MOZE BYC R A K Odpowiedz Link Zgłoś
marouder to teraz zamiast padlinolota, 26.05.05, 16:47 C I P O L O T???? No gratuluje padliniasty. Widze, ze skorzystales z mojej rady i poczytales cos z Higieny..zawsze to jakis postep:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cipcynski Re: do sempiastego 26.05.05, 17:52 Ok, sempiasty. Z innego zrodla dostalem dokladna wiadomosc o tym kim jestes. Widze ze imie o kilka liter przed 'R' :-) Ale styl macie podobny. pozdr. cipcynski Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: do sempiastego bis 26.05.05, 19:23 chociaz dzis sempiastych tylu jednak zaden nie ma stylu cipcynski napisał: > Ale styl macie podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: do sempiastego 26.05.05, 19:26 Ok zmien wajche z filo na anty. Starczy. Odpowiedz Link Zgłoś