edyta09 23.01.10, 23:31 Był już wątek o wuefistach a ja jestem ciekawa nie co wiecie tylko co sądzicie o swoich nauczycielach polskiego ? ja sądze że moja pani od polaka jest głupia i gruba(to że jest gruba jest faktem a nie tylko moim zdaniem ) A wy co sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patoo_x3 Re: Pani/pan od polaka !? 23.01.10, 23:34 ^^ xD ja mam panią ; D . wiem , że nie ma męża xD , dzieci no i połowy palca u lewej ręki ( może to dziwne ale serio xd ) no i ogółem jest spoko ^ ale czasem jej nie lubie xP . Odpowiedz Link Zgłoś
verrley. Re: ... 23.01.10, 23:42 a moja nauczycielka z polskiego jest spoko XD bardzo ją lubię , tylko , nie można u niej ściągać na kartkówkach i testach nieźle pilnujee . Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa O.o 24.01.10, 18:11 `.Nas uczy nauczyciel (czyt. facet). Ja go osobiście lubię, ale wiem, że reszta klasy go nienawidzi.Czasem zastanawiam się za co go nie lubią ? o.o Moim zdaniem jest spoko, ale chyba, dlatego, bo uwielbiam polski i podciąga mi ocenę (podciągnął mi na 5 xdd).Wygląda jak, każdy inny facet,stop...jest strasznie wysoki.Ma z 190 xd, może przesadziłam 185 ? hm.A i w środy zawsze nosi czarne buty nike xd.Nie wiem czemu zawsze w środy ? o.o Odpowiedz Link Zgłoś
kaasia96 Re: Pani/pan od polaka !? 24.01.10, 18:15 Moja pani od polaka jest moją wychowawczynią. Jest bardzo miła i zawsze uśmiechnięta. Nigdy nie krzyczy i często żartuje. Z nią zawsze można się dogadać. Czasami mnie to już denerwuje, ze jest tak miła. Odpowiedz Link Zgłoś
gabusiarbd Re: O.o 24.01.10, 19:24 mnie uczy Pani Chuda przed 40 blondyna ogólnie za nie nie przepadam Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia18052 !11111111111 25.01.10, 12:33 JA mam panią Ok.25 LAt Nawet ją lubie:^^ Odpowiedz Link Zgłoś
shitty_kitty haahaaa 23.01.10, 23:38 Ja lubię moją panią od polaka.Na wszystko nam pozwala xD Kiedyś z koleżanką wyjęłyśmy sobie na lekcji tel. i zaczęłyśmy słuchać Billie Jean i robić moonwalk po klasie.Oczywiście słuchałyśmy w słuchawkach.Ale pani nic,śmiała się. Odpowiedz Link Zgłoś
hayles Re: Pani/pan od polaka !? 23.01.10, 23:41 najlepszy nauczyciel polskiego pod słońcem Odpowiedz Link Zgłoś
edyta09 Re: Pani/pan od polaka !? 23.01.10, 23:52 ja w podstawówce miałam super panią od polaka , była moją wychowawczynoim . na polaku siedzieliśmy i nic nie robiliśmy ale teraz jak już wcześniej pisałam tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Pani/pan od polaka !? 23.01.10, 23:53 moja pani od języka polskiego ma dobry gust, swój styl jeśli chodzi o ubiór (wyróżnia się wśród nauczycielek ;b ), ma psa yorka, jest wegetarianką, bardzo fajnie się z nią rozmawia, lubi dyscyplinę, ma śliczne długie włosy. ogólnie fajna babka ;d Odpowiedz Link Zgłoś
nata10 Re: Pani/pan od polaka !? 25.01.10, 10:17 Moja pani od polaka dobrze się ubiera ale czasami tak mnie wnerwia żenie moge wytrzymać Odpowiedz Link Zgłoś
sylciaa Re: Pani/pan od polaka !? 23.01.10, 23:49 uwielbiam moją nauczycielkę ;P jest z nią szydera Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Pani/pan od polaka !? 24.01.10, 09:51 jest moją idolką, to dla niej chodzę do szkoły. :d ma świetny gust, i fajnego syna lol, i bardzo dokładne spostrzeżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Pani/pan od polaka !? 24.01.10, 13:32 Jest miła , ale ma sklerozę . Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Pani/pan od polaka !? 24.01.10, 17:09 moja jest zaś w wieku przedemerytalnym i zawsze bywa złośliwa. raz mojej koleżance powiedziała, że ona się nie zgłasza bo boi się klasy. ogółem to podła baba jest... Odpowiedz Link Zgłoś
elliot polski. 24.01.10, 18:03 moja pani jest dowcipna i bardzo lubię chodzić na lekcje polskiego z nią ;p Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Pani/pan od polaka !? 24.01.10, 18:09 Że jest moją wychowawczynią, ma na imię Monika (że nazwisko znam jest to oczywiste - ale nie będę go pisać xd). Wiem ile ma dzieci, że jest fajna idt.. Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: Pani/pan od polaka !? 24.01.10, 18:08 jest wredna bo stawia mi pały i dwóje za to że się nie uczę. c: urocze. Odpowiedz Link Zgłoś
lisa902 Re: Pani/pan od polaka !? 24.01.10, 18:09 Jest miła , ma córke w naszej budzie , nosi okulary i prawie zawsze spódnice Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zlo .. 24.01.10, 18:09 Moja jest spoko. Jest taka zrzędliwa czasem, idzie też nią pogadać na lekcji ale to również nie za często. A jak jesteśmy nie grzeczni to straszy nas, że pójdzie po wychowawce xd Odpowiedz Link Zgłoś
olusia_rbd Re: .. 24.01.10, 18:20 Tak a jak ja pomyśle o mojej to normalnie białej gorączki dostaje. W pierwszej klasie zapowiadało się fajnie nowa, młóda ok. 25 lat i wogóle nawet znośna, a w 2? Poprzestawiało się babie, się rozanoszyła i wogóle uważam że ma nierówno pod suftem. I na domiar złego jest moją wychowawczynią maskara! Ona sobie ubzdurała że jak w klasie jest jakiś 'masowy' sprzeciw, albo bunt albo jakaś mocna akcja to zawsze ja stoje na czele! Żałósne no szczerze, nazawała mnie liderką kalsy i że wszyscy się mnie słuchają i ich demoralizuje. Poprostu mam jej po dziurki w nosie. Hah ale się rozpisałam, pewnie i tak nikt tego nie przeczyta hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
olkajot ....,, 24.01.10, 18:13 Moja pani od polaka ma taki humorek,że czasem bez powodu przyczepia się do jakieś uczennicy czy jakiegoś ucznia. Mnie się przyczepiła tylko raz, bo z polskiego jestem dobra. Jako nauczycielka jest fajna. Sprawiedliwie ocenia uczniów.Dobrze uczy. Lubie ją o ile się do mnie nie przyczepi. Odpowiedz Link Zgłoś
psycho_ Re: Pani/pan od polaka !? 24.01.10, 18:19 Pani Stasia jest "starą jedzą", nosi kilka dni z kolei te same ubrania, chodzi z innymi nauczycielkami do pobliskiego ciucholandu, jej mąż uczy informatyki, uwzięła się na mnie bo w pierwszej klasie napisałam pracę na 6 "co nigdy wcześniej się w jej karierze nauczycielskiej nie zdarzyło", ma krótkie, farbowanie na blond włosy, okropnie skrzeczy i pluje gdy mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
lula12 Re: Pani/pan od polaka !? 24.01.10, 18:23 Moja pani od polskiego jest fajna, miła, czasem troszkę krzyczy. Ogulnie to fajna jest Odpowiedz Link Zgłoś
selenagomez555 Re: Pani/pan od polaka !? 24.01.10, 18:30 Ja mam panią Nie lubie jej ale gdy by wybrać jest jedną z najlepszych nauczycielek szkoły A po za tym jest również moją wychowawczynią Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Pani/pan od polaka !? 24.01.10, 18:34 ja mam panią. jest mamą jednej z moich koleżanek. lubię ją. i jej przedmiot. Odpowiedz Link Zgłoś
efroon Re: Pani/pan od polaka !? 24.01.10, 18:35 Mojaa Pani z polakaa jest z planety '' ja niemoge jestem nienormalna '' niee dość że się że tak powiem brzydko '' wieśniacko ubiera '' to zamiast lekcji uczy nas przekleństw i o prostytutkach. fajna nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Pani/pan od polaka !? 24.01.10, 19:20 Pani. Ubiera się w nie eleganckie swetrowe sukienki. Ma córkę i syna i męża. Ma ok. 43 lat. Mocno się maluje. Nosi przecządze bransoletki. Mówi - "Czaicie", "Równa się tak jak w matmie (czyli '=') Chcę być kól -,- Odpowiedz Link Zgłoś
masakra_xd Re: Pani/pan od polaka !? 24.01.10, 19:24 moja pani od polaka jest fajna ; d Odpowiedz Link Zgłoś
dorr Re: Pani/pan od polaka !? 24.01.10, 19:26 moja pani jest miła, nawet fajna, da sie z nia pośmiać, jak ktoś coś przeskrobie to jest dosyć łagodna zależy też co to. jeśli ktoś jest notorycznie niegrzeczny potrafi dobić xd Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Pani/pan od polaka !? 24.01.10, 19:29 Moja Pani od polskiego jest moim wychowawcą. Jest zajebista. Sprawiedliwa, wesoła, szczera i wyluzowana. Kiedy coś 'zbroimy' to wspomina o tym tylko na minutę tekstem "Słyszałam, że [...]. Dla mojego i waszego spokoju nie powtarzajcie tego numeru, bo nie chce mi się tego wysłuchiwać od nauczycieli." Z ocenami też jest super. Wszystko co chcesz możesz poprawić itd., ale uczy bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Pani/pan od polaka !? 24.01.10, 19:35 jest za razem moją wychowawczyniom...ale niezbyt za nią przepadam. faworyzuje niektóre osoby i nie jest sprawiedliwa. Odpowiedz Link Zgłoś