hayley_williams Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 18.05.10, 16:33 U mnie w szkole jest chłopak zajebi.ście podobny do Nicka Jonasa. Albo taka dziewczyna wygląda jak Hayley Williams łamane na Avril Lavigne. Odpowiedz Link Zgłoś
plastic_ Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 18.05.10, 16:34 widziałam sobowtóra Salami Gomez w kinie ; OOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
popgirl Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 18.05.10, 16:37 Taak . Ja gdy miałam okres w którym uwielbiałam Fella ( Piotra Kupichę ) to gdy jechałam autobusem zobaczyłam przez okno Feela ! Lecz okazało się że to był normalny koleś ale prawie identyczny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cookie_. Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 20.06.10, 12:09 jest taki chłopak w 3 klasie co jak miał dłuższe włosy i je stawiał na żel to też wyglądał na Taylora;D teraz ściął i już nie jest aż tak podobny;d Odpowiedz Link Zgłoś
karlina14 Justin Bieber. 20.06.10, 12:23 byłam na wycieczce w Zakopanym i kupowaliśmy bilety na skocznie. aż tu nagle jakaś inna grupa do nas podchodzi a moja najlepsza kumpela zaczęła piszczeć, podbiegła do mnie i mówi : to jest justin , to justin bieber ! .. i piszczała , popatrzyłam na tego chłopaka , był idenetyczny, nawet pieprzyk miał w tym samym miejscu , jak moja koleżanka do niego podbiegła żeby zapytać się czy to on , ten chłopak wybuchł śmiechem . ale wyglądał jak on . Odpowiedz Link Zgłoś
spontaniczna taylor lautner - ale nie w blond włosach 20.06.10, 14:10 brat mojej koleżanki - twarz identyczna, nos wszystko dosłownie wszystko identyczne. oprócz figury. nie jest tak napakowany ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 20.06.10, 15:09 Często w drodze do szkoły widzę w tramwaju gościa, który ma identyczny profil, co Lautner. Ale tylko profil, z przodu już nie jest podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
dacey Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 20.06.10, 15:30 nie miałam tak jeszcze ; d znaczy u nas w mieście jest koleś podobny do Kuby Wojewódzkiego ;D Odpowiedz Link Zgłoś
antay Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 14:10 Mam koleżankę do Biebera podobną... Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 14:19 Lautner ma chyba dość sporo sobowtórów, bo ja też kiedyś widziałam prawie identycznego kolesia jak on. W Paryżu spotkałam klona Nicka Jonasa. Był po prostu identyczny. Miałam ochotę poprosić go o zdjęcie, ale sobie poszedł. Widziałam też bliźniaków [niemców] z których jeden wyglądał jak biber. Tyle że miał krótkie włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
wercia321 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 14:30 Mi się zdarzyło. Dwa tygodnie temu w szkole widziałam kolesia podobnego do Jakea T. Austina Odpowiedz Link Zgłoś
denever Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 14:41 ja widziałam w OBI Jeydona Wale. o.o identyczny, poza kolczykiem, oczywiście. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 14:43 moja siostra ma w szkole sobowtóra Olivera z Hany Montany, a ja Rona z Harrego Pottera :p Odpowiedz Link Zgłoś
arusia Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 17:38 U nas jest kolo identyczny jak taylor nazywamy go "świniol" bo zamiast mięśni ma grubą dupe! Odpowiedz Link Zgłoś
hektor18 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 17:46 mogłaś zrobić zdjęcie, też chciałabym go spotkać Odpowiedz Link Zgłoś
arusia Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 28.06.10, 22:11 Identyczny jak on! Odpowiedz Link Zgłoś
vanella Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 17:51 U mnie w mieście jest taki jeden chłopak( mieszka niedaleko mnie), który jest bardzo podobny do Taylora. Tak samo umięśniony, te same rysy twarzy, ciemne włosy. Jedynie uśmiech ma inny, Lautner ma jedyny w swoim rodzaju( różne mają też nosy) A tak poza tym to nigdy nie zdarzyła mi się podobna sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 17:51 ja wczoraj miałam Mistrzostwa iskry i widziałam bardzo podobnego chłopaka do J.B miał identyczne włosy itp... Już sie w nim zakochałam po czym się okazało że tańczy w najlepszym studiu( z Rybnika) i na turnieju nikt ich nienawidził ; // Odpowiedz Link Zgłoś
facegirl Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 18:00 Mnie tez sie tak pare razy zdrzylo ;d kiedys jak byl 'modny' P.Kupicha to spotkalam faceta prawie identycznego jak on , a ostatnio na zawodach byl koles identycznie zaczesany , ubrany i ogolnie wygladal jak Justin Bieber ,a moja kumpela, ktora za nim szaleje przezyla wstrzas ! Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 18:03 Jest w moim gimnazjum taki koleś, co jest podobny do biebera, a raczej się na niego kreuje Przy każdej okazji zarzuca grzywą i co druga idiotka na niego leci. Zawał to by był jakby gościu miał łupież Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 18:03 moja siostra cioteczna(jak kto woli - ciocia xD) jest nieziemsko podobna do Seleny Gomez : ]. Odpowiedz Link Zgłoś
karolccia Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 18:04 Ja też chce zobaczyć czyjegoś sobowtóra Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 18:06 miałam a oto historia szłam sobie na środku chodnika aż tu nagle idzie koleś IDENTYCZNY jak Kevin Jonas tyle że niższy gdy zobaczyłam kolesia stanęłam na środku chodnika walnęłam się z liścia i krzyknęłam "MAM ZWIDY" ta dam Odpowiedz Link Zgłoś
avrile Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 18:25 Mi się nie zdarzyło. Bo jak zobaczę sobowtóra Billa Kaulitza <3 to umrę. Odpowiedz Link Zgłoś
bieberowa69 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 22.06.10, 19:56 heh.. ;] zdarzało mi się 100 razy ale to takich z polskih mało znaych gwiazd filmowych ) Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał...- było 22.06.10, 20:57 Był taki wątek Odpowiedz Link Zgłoś
exam. Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał...- było 22.06.10, 21:01 Będąc nad jeziorem spotkałam również sobowtóra Lautnera! no normalnie szok. jak przeszłam obok niego to myślałam, że zemdleję. a z moją kumpelą to tak piszczałyśmy : D Odpowiedz Link Zgłoś
silllver Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 22.06.10, 21:02 Ja nie spotkałam nikogo podobnego do żadnego. xd Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 22.06.10, 21:13 Lol. x DD Ja spotkałam drugą Dodę, i nawet Miley Cyrus. Odpowiedz Link Zgłoś
szatan94 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 22.06.10, 21:10 Moja kuzynka ma kolegę,który wygląda totalnie jak Pattinson.Jak zobaczyłam jego zdjęcia myślałam że to jakiś żart Odpowiedz Link Zgłoś