Dodaj do ulubionych

Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu...

• hayley_williams Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 18.05.10, 16:33
      U mnie w szkole jest chłopak zajebi.ście podobny do Nicka Jonasa. Albo taka dziewczyna
      wygląda jak Hayley Williams łamane na Avril Lavigne.
    • plastic_ Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 18.05.10, 16:34
      widziałam sobowtóra Salami Gomez w kinie ; OOOOOO
    • popgirl Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 18.05.10, 16:37
      Taak . Ja gdy miałam okres w którym uwielbiałam Fella ( Piotra Kupichę ) to gdy
      jechałam autobusem zobaczyłam przez okno Feela ! Lecz okazało się że to był
      normalny koleś ale prawie identyczny !!!
      • cookie_. Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 20.06.10, 12:09
        jest taki chłopak w 3 klasie co jak miał dłuższe włosy i je stawiał na żel to
        też wyglądał na Taylora;D
        teraz ściął i już nie jest aż tak podobny;d
    • karlina14 Justin Bieber. 20.06.10, 12:23
      byłam na wycieczce w Zakopanym i kupowaliśmy bilety na skocznie. aż tu nagle jakaś inna
      grupa do nas podchodzi a moja najlepsza kumpela zaczęła piszczeć, podbiegła do mnie i
      mówi : to jest justin , to justin bieber ! .. i piszczała , popatrzyłam na tego chłopaka , był
      idenetyczny, nawet pieprzyk miał w tym samym miejscu , jak moja koleżanka do niego
      podbiegła żeby zapytać się czy to on , ten chłopak wybuchł śmiechem . ale wyglądał jak
      on .
      • spontaniczna taylor lautner - ale nie w blond włosach 20.06.10, 14:10
        brat mojej koleżanki - twarz identyczna, nos wszystko dosłownie wszystko
        identyczne.
        oprócz figury. nie jest tak napakowany ;dd
    • katsuumi_17 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 20.06.10, 15:09
      Często w drodze do szkoły widzę w tramwaju gościa, który ma identyczny profil, co
      Lautner. Ale tylko profil, z przodu już nie jest podobny.
    • dacey Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 20.06.10, 15:30
      nie miałam tak jeszcze ; d
      znaczy u nas w mieście jest koleś podobny do Kuby Wojewódzkiego ;D
    • antay Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 14:10
      Mam koleżankę do Biebera podobną...
    • mandy_jonas Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 14:19
      Lautner ma chyba dość sporo sobowtórów, bo ja też kiedyś widziałam prawie
      identycznego kolesia jak on.
      W Paryżu spotkałam klona Nicka Jonasa. Był po prostu identyczny. Miałam ochotę
      poprosić go o zdjęcie, ale sobie poszedł.
      Widziałam też bliźniaków [niemców] z których jeden wyglądał jak biber. Tyle że
      miał krótkie włosy.
    • wercia321 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 14:30
      Mi się zdarzyło. Dwa tygodnie temu w szkole widziałam kolesia podobnego do Jakea T.
      Austina
      • denever Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 14:41
        ja widziałam w OBI Jeydona Wale. o.o
        identyczny, poza kolczykiem, oczywiście. ;]
    • papson_ave Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 14:43
      moja siostra ma w szkole sobowtóra Olivera z Hany Montany, a ja Rona z Harrego
      Pottera :p
    • arusia Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 17:38
      U nas jest kolo identyczny jak taylor nazywamy go "świnioltongue_out" bo zamiast mięśni ma grubą dupewink!
    • hektor18 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 17:46
      mogłaś zrobić zdjęcie, też chciałabym go spotkać wink smile
      • arusia Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 28.06.10, 22:11
        Identyczny jak on!
    • vanella Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 17:51
      U mnie w mieście jest taki jeden chłopak( mieszka niedaleko mnie), który jest
      bardzo podobny do Taylora. Tak samo umięśniony, te same rysy twarzy, ciemne
      włosy. Jedynie uśmiech ma inny, Lautner ma jedyny w swoim rodzaju( różne mają
      też nosy) wink
      A tak poza tym to nigdy nie zdarzyła mi się podobna sytuacja.
    • kotek.bieberka Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 17:51
      ja wczoraj miałam Mistrzostwa iskry i widziałam bardzo podobnego chłopaka do J.B
      miał identyczne włosy itp...

Już sie w nim zakochałam po czym się okazało że tańczy w najlepszym studiu( z
      Rybnika) i na turnieju nikt ich nienawidził ; //
    • facegirl Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 18:00
      Mnie tez sie tak pare razy zdrzylo ;d
      kiedys jak byl 'modny' P.Kupicha to spotkalam faceta prawie identycznego jak on , a
      ostatnio na zawodach byl koles identycznie zaczesany , ubrany i ogolnie wygladal jak
      Justin Bieber ,a moja kumpela, ktora za nim szaleje przezyla wstrzas ! wink
    • dragonica Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 18:03
      Jest w moim gimnazjum taki koleś, co jest podobny do biebera, a raczej się na
      niego kreuje Przy każdej okazji zarzuca grzywą i co druga idiotka na niego
      leci. confused Zawał to by był jakby gościu miał łupież devil
    • jonasofanka Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 18:03
      moja siostra cioteczna(jak kto woli - ciocia xD) jest nieziemsko podobna do Seleny
      Gomez : ].
    • karolccia Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 18:04
      Ja też chce zobaczyć czyjegoś sobowtóra big_grin
    • sandra6565 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 18:06
      miałam a oto historia
      szłam sobie na środku chodnika aż tu nagle idzie koleś IDENTYCZNY jak Kevin
      Jonas tyle że niższy gdy zobaczyłam kolesia stanęłam na środku chodnika walnęłam
      się z liścia i krzyknęłam "MAM ZWIDY"

ta dambig_grin
    • nika_i_tom .. 21.06.10, 18:12
      mój kumpel jest sobowtórem Billa Kaulitzabig_grintongue_out
    • avrile Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 21.06.10, 18:25
      Mi się nie zdarzyło. Bo jak zobaczę sobowtóra Billa Kaulitza <3 to umrę.
    • bieberowa69 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 22.06.10, 19:56
      heh.. ;]
      zdarzało mi się 100 razy ale to takich z polskih mało znaych gwiazd filmowych wink)

• angie2 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał...- było 22.06.10, 20:57
      Był taki wątek
      • exam. Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał...- było 22.06.10, 21:01
        Będąc nad jeziorem spotkałam również sobowtóra Lautnera! no normalnie szok. jak
        przeszłam obok niego to myślałam, że zemdleję. a z moją kumpelą to tak
        piszczałyśmy : D
    • silllver Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 22.06.10, 21:02
      Ja nie spotkałam nikogo podobnego do żadnego. xd
      • sysiek4444 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 22.06.10, 21:13
        Lol. x DD
        Ja spotkałam drugą Dodę, i nawet Miley Cyrus.
    • szatan94 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 22.06.10, 21:10
      Moja kuzynka ma kolegę,który wygląda totalnie jak Pattinson.Jak zobaczyłam jego
      zdjęcia myślałam że to jakiś żartsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka