heyyeah 25.01.10, 21:04 Lubicie podróżować? A jeśli tak, to jakie jest wasze ulubipne miejsce na świecie? Mi najbardziej podoba się Saranda w Albanii… Piękne państwo, piękne miasto… Najfajniejsze są tam dzikie plaże ^^ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauuli Re: Podróże… 25.01.10, 21:06 Ja to najbardziej lubię Brazylię i Azję . Inna kulturaa. Dosłownie cud, miód i orzeszkii. x D Odpowiedz Link Zgłoś
failien_ Re: Podróże… 02.02.10, 20:26 amsterdam. < 33 oraz londyn, zdecydowanie. chociaż podobało mi się również w paryżu. phoenix park w dublinie jest bardzo interesującym miejscem, tak samo jak liverpool oraz manchester . c: : 33 Odpowiedz Link Zgłoś
satini Re: Podróże… 25.01.10, 21:09 Tak, chociaż za dużo nie podróżuję i jak dotąd nigdy - niestety - nie przekroczyłam granicy. Ale kiedyś, będąc w Stanach, to nadrobię <3. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Podróże… 25.01.10, 21:11 satini… A może masz ulubione miasto w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Podróże 25.01.10, 21:11 ja lubię zwiedzać świat, ciepłe kraje a najbardziej marzę o podróży do Indii, Brazylii, Australii i Stanów (USA żeby zakumać czy rzeczywiście tam jest raj). No i nie zapominam też o stolicach europejskich jak Londyn, Paryż, Rzym, Ateny i mogłabym wymieniać wiele miejsc na świecie, ale już mi się nie chce. Tak czy owak marzę by podróżować ;d Odpowiedz Link Zgłoś
majullo Re: Podróże 02.02.10, 20:18 londyn kocham także grecje,włochy i prawie wszystkie panstwa w europie[nie byłam tylko w skandynawi ale w wakacje na 100% jade do szwecji]chciala bym pojechac do australii i usa Odpowiedz Link Zgłoś
bieberkax33 Re: Podróże 03.03.10, 21:07 najbardziej mi się podobało w Pradze, Budapeszcie, Triescie i w Chorwacji.. mmm.. szczególnie wieczorem jest ładnie. `Justin. Odpowiedz Link Zgłoś
colorfulrain Re: Podróże… 25.01.10, 21:14 ja byłam w Paryżu kocham to miasto zostawiam tu fotki : sekwany i Disneylandu file:///D:/Documents%20and%20Settings/Paula/Pulpit/moje%20!/sekwana.JPG file:///D:/Documents%20and%20Settings/Paula/Pulpit/moje%20!/XXXXX.JPG było WSPANIALE ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
monika31011 Re: Podróże… 25.01.10, 21:17 Chorwacja...mmmm....i piękne miasto na południu chorwacji Podgora Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Podróże… 25.01.10, 21:15 Nie lubię latać samolotem, ale jak już jestem na miejscu to jest okey. Akurat w tych miejscach, którymi się zachwycam nie widziałam na żywo. Ale, jeśli jest mus wyboru to stawiam na Majorkę. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Podróże… 25.01.10, 21:17 Mi się jeszcze podobało we Włoszech I w Turcji !! Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Podróże… 25.01.10, 21:22 ja uwielbiam podróżować. Samoloty mnie stresują, ale kocham pociągi i podróże w nocy. Odwiedziłam już multum państw, ale nadal nie byłam w tych wymarzonych (postaram się to zmienić w wakacje ;>. Mam zamiar w najbliższym czasie pojechać do Gruzji (a poza tym nauczyć się porządnie gruzińskiego), Rosji (niby byłam, ale tylko na jednej z wysp i to takiej gdzie po horyzont sam piasek), Chin oraz do Norwegii, kiedy już zobaczę wszystko co sobie zaplanowałam, mogę umrzeć szczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
olinaa Podróże 25.01.10, 21:25 No ja wcześniej dużo nie podróżowałam ale wszystko zaczęło się za to w 2007 . . maaasa krajów. Lecz z tego wszystkiego musze przyznać że Grecja, naprawde bosko, polecam.! Niestety nie pojechałam do Aten ale cóż Saloniki i okolice ;D No ale marze o wyprawie do U.S.A ; ] No i moje życzenie niedługo się spełni Odpowiedz Link Zgłoś
pacia199715 Re: Podróże 03.03.10, 21:15 Uwielbiam podróżować.. Byłam już w Bułgari, Miami, California, Palm Island. Najbardziej podobało mi się w Palm Island na Karaibach.. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Podróże… 25.01.10, 21:32 Może nie gdzie byłam, ale co chciałabym zwiedzić z całego serca: Japonię. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Podróże… 25.01.10, 21:37 light- ja też tam bardzo chcę pojechać… Podoba mi się kultura Japoni, i język, który jest bardziej skomplikowany, nawet od albańskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Podróże… 02.02.10, 20:20 Włochy... Najlepsze państwo, bo zawsze ciepło i woda jest cudowna i są przepiękne zachody słońca <rozmarzona> Odpowiedz Link Zgłoś
sweety_miley xDD 02.02.10, 20:23 Ja co wakacje jestem w jakims panstwie bo mój tata lubi podróżowac ;]]] najfajniej bylo w Los Angeles tam mam babcie i jestem tam co rok ;]] widzialam tylko z gwiazd Angeline Jolie ale byla z ochroną i bałam sie podejśc xDD Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Podróże… 02.02.10, 20:30 ja tylko kocham gorące plaże, słońce... kocham się opalać Bardzo mi się podoba Rawda-Bułgaria i wyspa grecka Corfu ;p Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda. Re: Podróże… 03.03.10, 20:53 Barcelona <3. Jestem nieodwołalnie zakochana w tym miejscu. Za każdym razem coraz bardziej. Jest jeszcze kilka innych miejsc do których z pewnością kiedyś wrócę. Myślę, że zalicza się do nich Lanzarote i Paryż. O, chciałabym też zobaczyć kiedyś Włochy latem. Jak na razie miałam okazję oglądać je wyłącznie zimą i przyznam, że wydają się być niesamowitym miejscem. Gdańsk i Kraków. Muszę o tym wspomnieć. To 2 miasta za które kocham Polskę jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Podróże… 03.03.10, 21:00 Oczywiście Egipt. Jestem po uszy zakochana w tamtejszej starożytnej kulturze. w ludziach, w piramidach, w nurkowaniu, windsurfing, o tak ! <3 . Australia - nie byłam a chciałabym być. Francja. Zeszłroczne wakacje właśnie tam spedziłam, bardzo mi się podobało - z pewnoscia chciałabym pojechac jeszcze raz ! ^ Madagaskar, Seszele, Tajlandia, USA, Azja. Japonia w dokładnosci. Oczywiscie nie moge pominac Grecji, Turcji i Hiszpani. Kocham podróże. Kocham !<3 Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Podróże… 03.03.10, 20:56 ja nigdy nie byłam za granicą. nigdy nie wyjeżdżałam na dalsze wycieczki, itd niż 400km, więc trudno mi jest się wypowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyoxox Re: Podróże… 03.03.10, 21:01 kocham londyn i Rzym . ale tez fajnie jest na Węgrzech i Słowacji . moim największym marzeniem jest pojechac do USA Odpowiedz Link Zgłoś
mania012 Re: Podróże… 03.03.10, 21:02 Oczywiście że USA, a szczególnie Los Angeles i Nowy Jork. Ach kocham te miasta Odpowiedz Link Zgłoś
secrets Re: Podróże… 03.03.10, 21:08 uwielbiam podróżować. niestety moja stopa póki co nie wyszła za tereny naszej pięknej Europy. tak więc, moim ulubionym miejscem w Europie jest Chorwacja. kocham to państwo, prawie tak jak Polskę, ale Polskę oczywiście mocniej. :-33 Odpowiedz Link Zgłoś
sandika001 Re: Podróże… 05.03.10, 18:05 W europie podoba mi się Chorwacja i Hiszpania.... Ale chce jechac do Meksyku...(zamieszkac tam) Odpowiedz Link Zgłoś
martunia1 Hiszpania, Londyn 05.03.10, 18:12 Mi się podobało w Hiszpani Jest tam super .! Teraz jak pojadę wreście będę mogła pogadać po hiszpańsku ale nie tylko po angielsku A zakochałam się w Londynie Wiem, że to tylko zwykłe miasto ale byłam tak kilka razy i wiem gdzie jest pięknie, gdzie można się świetnie bawić. I uff... że znam perfekt angielski bo bez tego bym tam nie wiele zwiedziła z kumpelami Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_ Re: Podróże… 05.03.10, 18:15 `Hymm... Ja jeszcze granic Polski nie przekroczyłam, aczkolwiek chciałabym zobaczyć czy w USA naprawdę jest taki raj i polecieć na jakieś ciepłe wyspy typu Karaiby czy Floryda. Ahh... Ciekawe jak się mieszka w klimacie tropikalnym czy śródziemnomorskim... Ahh będę starsza to zwiedzę może trochę świata. Marzenia... Lilly_ Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Podróże… 05.03.10, 21:00 Podrozuje duzo ale jakos najwiecej mojego serca zdobyla Austria i najbardziej lubie tam wracac Odpowiedz Link Zgłoś
coraly. Re: Podróże… 05.03.10, 21:07 mi się podoba Djerba [ czyt. dżerba ] w Tunezji, Bułgaria, Chorwacja ach... Jeziera Plitvickie... Śliczne miejsca, ale to jedyne w jakich byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.j Re: Podróże… 05.03.10, 21:09 Mojego taty praca jest związana z podrórzami, więc trochę zwiedziłam, zauroczyła mnie Barcelona oraz Hong Kong, Jestem z Bułgarii, więc moje serce i tak zostaje na bałkanach <3 Odpowiedz Link Zgłoś