Dodaj do ulubionych

Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was uczepił?

27.01.10, 17:48
Macie taką sytuacje, że w waszej szkole jakiś nauczyciel się was uczepił?
Np. jest chamski.

Ja tak mam z babą od wf. ; //
Cały czas tylko narzeka itp., a inni nauczyciele gadają że jestem dobra .. Nie kumam trochee. sciana

A wy ?
Obserwuj wątek
    • charlotte__ Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 27.01.10, 17:53
      Nasza w-f to na wszystkich narzeka itp.
      Niedawno powiedziała nam, że połowa z nas
      nie zasługuje na 5, które dostała na koniec.
      No to po co je wpisywała ???
      Wydaje mi się, że na mnie uwięła sie pani od
      plastyki i muzyki. Chodziłam na chór i w tym
      roku przestałam, może dlatego. Miałam w
      zasadzie dobre oceny chyba trzy piątki jedną
      plus czwórkę i czwórkę. A na koniec dostałam
      cztery uncertain
    • tokio_hotel_483 Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 27.01.10, 17:53
      Raczej nie,nie wiem,i mam to gdzies ;D
      • bizzbee Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 27.01.10, 17:58
        tokio_hotel_483 napisał(a):

> Raczej nie,nie wiem,i mam to gdzies ;D

podpisuję się pod tą wypowiedź tongue_out
      • olenkax31 Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 27.01.10, 18:01
        tokio_hotel_483 napisał(a):

> Raczej nie,nie wiem,i mam to gdzies ;D

Też się podczepiam pod tą odpowiedź . big_grin
    • elliot Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 27.01.10, 18:00
      mnie się na szczęście nikt nie uczepił.
      nauczyciel, który bez powodu czepia się jakiegoś ucznia nie jest tak
      naprawdę dobrym nauczycielem.
      o ile nie ma konkretnego powodu bo jeśli jesteś okropna na wfie to wiesz...
      • pauuli Do elliot . ; D 27.01.10, 19:24
        Ja aż tak okropna to nie jestem, mnie się czepia np. dlatego że sobie zrobiłam niedawno grzywke i mówi że po co mi ona i wgl że przez nią słabo gramm . ; //

Troche dziwneee. sciana
        • elliot Do pauuli 28.01.10, 15:10
          pewnie, że dziwne skoro przez grzywkę się cb czepia to gość ma nierówno z głową.
          możesz mu powiedzieć, że twoja fryzura to nie jego sprawa, ale z drugiej strony
          możesz pogorszyć sprawę. współczuję ci, na serio...
    • little Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 27.01.10, 18:01
      Chemiaaaa. x/
      • demuss_ Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 27.01.10, 18:05
        baba od histy. jak dostałam pierwszą jedynkę w życiu na hiscie to się rozpłakałam, bo ja
        kujon jestem x d . a nie byłam przygotowana, bo wcześniej byłam chora i zrobila
        niezapowiedzianą kartkówkę ; (( .
    • other_ Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 27.01.10, 18:02
      facet od muzyki ,
      zawsze ja obrywam za wybryki moich kolegów angry
    • madziolap.owa Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 27.01.10, 18:06
      a mam tak z babą od ang przekręca moje odpowiedzi i sie wydziera na mnie że jest źle
      bym jeszcze mogła dużo dużo napisacale mi się nie chce
      • virginkaa Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 27.01.10, 18:09
        od Muzyki, bo ona jest czarownicą ... Założyłam z dziewczynami klub anty czarownicy góry . Góa- bo tak ma prawie na nazwisko i ma wielki tył ;p
    • folleragaza Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 27.01.10, 18:07
      Mnie też się raczej nie czepiają a jak coś to tak jak poprzedniczki:mam to gdzieś ;]
    • aluminiowa Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 27.01.10, 18:08
      może w innych przedmiotach dobra jestes , ale na wychowaniu fizycznym niezbyt Ci
      wychodzi , dlatego nauczycielka marudzi . Moj wuefista równiez narzeka ale nieukrywam ,
      jestem leniwa i nie wykonuję jego poleceń.
    • marta. Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 27.01.10, 18:10
      mnie się na szczęscie żaden nauczyciel nie czepia ; d
      wszyscy mnie lubią ; ]]]
      • igusiaaa Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 27.01.10, 18:13
        Mnie też raczej wszyscy lubią, bo ja lubię ich;]
        Ale facet od gegry potrafi mnie czasami wkurzyć... smile
      • mweezy Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 27.01.10, 18:26
        mój pan od fizyki w tamtym roku pytał mnie 4 razy, a innych wcale, albo raz.

cóż, na szczęście w tym roku to się zmieniło.
        • louise_ Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 27.01.10, 18:53
          Uch, na szczęście nie.
    • famous_ash Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 27.01.10, 19:51
      Hmmm... Teraz chyba nie ale w 6 klasie pani od przyrody mnie się uczepiła.
      Zawsze jak pytała to brała mnie do odpowiedzi i zawsze pierwszą, a pierwszym być
      najgorzej angry
    • magnaw18 Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 27.01.10, 23:07
      od muzyki... jak on mnie nienawidzi. Wzajemnie
    • miley112 Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 27.01.10, 23:10
      ` tak mam takiego nauczyciela i jest od matematyki.
      uhh.
      on tylko czycha żeby mnie poprosić do tablicy. ale mnie jestem taka głupia i zawsze
      wychodze z 4 albo nawet lepiej .
    • kitty Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 27.01.10, 23:13
      gościarka od fizyki mnie nie lubi i do tablicy muszę chodzić. wymiguję się chodzeniem do
      kibla aby gąbki namoczyć.

gościarka od zajęć teatralnych bo nie chciałam głównej roli, a nie chciałam bo mam
      obecnie całkiem sporą nową rólkę w teatrze.

na wf bo się obijam, ale nie mam już na wf sił bo mam za dużo zajęć po lekcjach w tym
      basen i nie chce mi się ćwiczyć więcej.

ksiądz się mnie uczepił bo nie mam bierzmowania i nie chcę mieć. chciał abym śpiewała na
      mszy w niedziele za każdą jedną nieobecność. tylko problem taki, że nieobecności mam
      około 20 i nie byłoby mnie w kościele tyle razy do wakacji.
      • kitty ....... 27.01.10, 23:14
        Fajnie się było poużalać nad swoim losem.
      • pauuli Do kitty 28.01.10, 15:08
        Nie zazdroszczee...

Taaa, a mnie dziś baba od chemi. Jak ja jej nienawidzee. ; xxx
    • katsuumi_17 Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 27.01.10, 23:14
      Moja babka od chemii w liceum... ale było minęło smile
    • pola16 Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 27.01.10, 23:15
      Taka jedna od początku roku się zawzieła na mnie i parę innych osóbek... Ale
      coś ostatnio dała se spokój big_grin
      • duuumi Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 27.01.10, 23:24
        Nie.
        Nie wdaje sie w dyskusje z nauczycielami, dobrze sie ucze, staram sie nosic mundurek.
        Nauczyciele nie maja powodu do uczepiania sie mnie. xd
        • pinky_love Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 28.01.10, 01:28
          Ks. i od muzyki, bo nie chodze na ich chórki ;/
    • chemik Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 28.01.10, 02:03
      pani od matematyki, w pierwszej gimnazjum, ale aktualnie jestem jej bardzo za to
      wdzięczna.

ale pani dyrektor skutecznie zatruwa życie całej naszej klasie, twierdząc żeśmy niewdzięczni
      i niezdyscyplinowani. mamy np. zakaz wyjazdu na wycieczkę, musimy zostawać na
      dodatkowych zajęciach itd. nadrabia za wszystkich. (:
    • princesssska Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 28.01.10, 02:43
      ochh tak gość od matmy wciąż mi stawia jeynki uwagi albo bierze do tablicy i daje taki trudny
      przykład ja go nie rozwiąże i dostaje lacza a to wszystko że gadam na lekcji xD
    • emm_ Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 28.01.10, 08:15
      Moja baba od niemca.
      Na każdej lekcji przynajmniej po 2 razy pyta.
      Nie wiem, co jej odbiło.
      • pauuli Do emm_ 28.01.10, 15:03
        Nie zazdrosze, bo od niemieckiego ! ; D
    • butterfly3689 Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 28.01.10, 15:11
      nieee...

u nas nauczyciele są spoko wink
      • dio223 Re: Czy jakiś u was w sql nauczyciel się was ucze 28.01.10, 15:18
        babka od polskiego.!
        przez nią mój ulubiony przedmiot stał się torturami.
        ciągle mnie pyta, każdy szmer jaki usłyszy to oczywiście moja zasługa,
        moje najlepsze wypracowanie, którym wygrałam konkurs wojewódzki oceniła na 3.
        myślałam że się wtedy poryczę.
        teraz na lekcjach specjalnie ją wkurzam, dyskutuje i chce żeby ta godzina była
        dla niej taką samą masakra jak dla mnie.!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka