jblove 29.01.10, 20:46 Bardzo lubię Zbuntowanych. Baaaardzo chciałabym, aby były dalsze części Ten film był suuuper. Mam nadzieje,że jeszcze będą dalsze losy. A wy jak myślicie wyprodukują dalsze części? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jblove Re: Zbuntowani dalsze części?! 29.01.10, 21:04 Piszcie To nie jest takie głupie wiem że to już dawno zakończono,ale kto wie? Podobno na początku tego roku mieli zacząć produkcje. Piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
superstarmiley Re: Zbuntowani dalsze części?! 29.01.10, 21:08 Raczej nie.. RBD się przecież rozpadło c'nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
angela3545 Re: Zbuntowani dalsze części?! 29.01.10, 21:10 nie ma pojecia ale wiem ze leci la familia moze to beda tłumaczyc zapiast zbuntowanych tez jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Zbuntowani dalsze części?! 29.01.10, 21:11 ja bym bardzo nie chciała ;x Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Zbuntowani dalsze części?! 30.01.10, 15:49 oj ja też bym chciała, ale raczej nie, na pewno nie! wiesz ja tez lubię Zbuntowanych bardzo i oglądam od poczatku a co tam Odpowiedz Link Zgłoś
asa_ Re: Zbuntowani dalsze części?! 08.02.10, 21:57 Ja bym chciała. Jest to jedyny serial który tak naprawdę mnie zachęcił do słychania muzyki hiszpańskiej. Według mnie człowiek który wymyślił serial ZBUNTOWANI jest genialny.. ! Dla mnie ten serial to przygoda na całe życie.. KOCHAM ich. Szkoda tylko że nie przyjechali do Polski. i że się ich zespół rozpad ; (( Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: Zbuntowani dalsze części?! 29.01.10, 21:10 Niestety nie będzie dalszych części aktorzy są już zaangażowani do innych seriali, filmów np. Christopher Uckerman Odpowiedz Link Zgłoś
thereese98 Re: Zbuntowani dalsze części?! 29.01.10, 21:21 też bym chciała żeby były jeszcze jakieś odc. Odpowiedz Link Zgłoś
sexy_girl Re: Zbuntowani dalsze części?! 30.01.10, 11:41 Ja też bym chciała ! ; * ale już chyba nie będzie .. ; ( bo przecież 44o odcinek w Meksyku został wyemitowany 2 czerwca 2oo6 ; ( a jest już 2o1o . więc jakby mieli zrobić następne odcinki to by zrobili wcześniej . ; ( Ale bardzoooooo chciałabym dalsze losy . < 3 3 3 Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: Zbuntowani dalsze części?! 30.01.10, 11:43 nie licz na to . RBD się rozpadło i to już kooniec . też uwielbiam zbuntowanych , no ale niestety wszystko ma swój koniec . Odpowiedz Link Zgłoś
luskaa Re: Zbuntowani dalsze części?! 30.01.10, 11:51 Kilka lat temu czytałam wywiad z Pedro Damianem, w którym powiedział, że bardzo chętnie zebrałby znowu ekipe Zbuntowanych na plan ale to było kilka lat temu więc.... Nie ma na co liczyć. Czytałam też że mają powstać kolejne odcinki RBD: la familia ale po rozpadzie RBD nie ma na co liczyć. A co do 4 temporady Rebelde to planowali tylko 40 odcinków... Odpowiedz Link Zgłoś
verasong Re: Zbuntowani dalsze części?! 30.01.10, 15:33 Też bym chciała dlasze części Odpowiedz Link Zgłoś
kikunia Re: Zbuntowani dalsze części?! 30.01.10, 11:48 nie oglądałam więc jest mi to obojętne... : ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: Zbuntowani dalsze części?! 30.01.10, 11:53 nie wyprodukują na 100%. Patrz kiedy skończyli kręcić te 3 sezony. W 2006 roku. Jakby maly byc dalsze losy to juz dawno by były. Jak ci mało to obejrzyj RBD La familia Odpowiedz Link Zgłoś
diamentowa Re: Zbuntowani dalsze części?! 30.01.10, 15:55 Raczej nie ... Ponieważ Rebelde się rozpadło .. Ale może puszczą La Familia .. Odpowiedz Link Zgłoś