wtf.owa 29.01.10, 22:24 Czterdziestoletni męszczyzna zmarł po obejrzeniu filmu avatar ; O Podobno obejrzenie filmu grozi depresją .... wybierałam się, ale teraz już nie wiem, bo mam bardzo słabe nerwy. jak myślicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliiviia Tsaaa 29.01.10, 22:27 Ludzie umierają po tym filmie bo myślą, że pójdą do świata Pandory ;/ Żal mi ich. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowana__ Re: Tsaaa 30.01.10, 11:10 Tiiaaa ten film jest głupppi . ! ; ((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: Szooook ! ! ! 29.01.10, 22:27 nie no o takim przypadku jeszcze nie słyszałam...osobiście film widziałam i nie wywołał u mnie ani depresji drgawek ani tym podobnych objawów....^^ Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Szooook ! ! ! 29.01.10, 22:28 nie byłam i ... huh, nie wiem czy pójdę. x-D Odpowiedz Link Zgłoś
fajka_ Coooooooooooooooooooooo!!!!!!!!! 29.01.10, 22:28 Omg.... to ja chyba nie pójdę !! Odpowiedz Link Zgłoś
chewing.gum Re: Coooooooooooooooooooooo!!!!!!!!! 29.01.10, 23:18 ja byłam i nic mi si e nie stało;D film fajny x3 nie macie się czego bać;p Odpowiedz Link Zgłoś
patoo_x3 Re: Szooook ! ! ! 29.01.10, 22:28 ? . nie byłam na tym ale nie wierze żeby był aż tak koszmarny żeby po nim można było umrzec . xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Szooook ! ! ! 29.01.10, 22:29 Omgg . ; x Gdzie to wyczytałas ? Chyba przestane do kina chodzic . x d Odpowiedz Link Zgłoś
tunia.18 Re: Szooook ! ! ! 29.01.10, 22:31 dla mnie jest to po prostu świetny film,wybieram się trzeci raz do 3D-warto.To,że ktoś miał depresję,czy coś tam innego mnie nie obchodzi.I tak ide do kina. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Szooook ! ! ! 29.01.10, 22:32 : O łał ... A ja oglądałam taki film ... przestane golądać filmy . x dd Nie no żart . x dd E to dziwne pierwsze słysze żeby po filmie .. Odpowiedz Link Zgłoś
k.a.s.i.a. Re: Szooook ! ! ! 29.01.10, 22:32 wow xd nie wiem co w avatarze jest takiego depresyjnego ?? ale trzyma w napięciu musisz iść a ja się dziwię jak ten śp. mezczyzna mogl umrzec z depresji ?? to jest ciekawa zagadka xd Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: Szooook ! ! ! 29.01.10, 22:39 Może wcześniej dostał rachunki...i się biedak załamał... Odpowiedz Link Zgłoś
kingul33 Re: Szooook ! ! ! 29.01.10, 22:40 A tam, moim zdaniem wiele tego typu plotek to bzdury wyssane z palca. Ale zdarzają się takie przypadki, ale to dlatego, że ludzie zapominają o bożym świecie, "wchodzą" do filmu i jak się za bardzo podekscytują, to bam! Pikawa nie wytrzymuje. Ja zawsze oglądając jakieś takie filmy pamiętam, że jestem w kinie, siedzę w fotelu i nie mam się czym denerwować. Ludziom brak dystansu po prostu.. Odpowiedz Link Zgłoś
mrrau Re: Szooook ! ! ! 29.01.10, 22:43 a ja byłam dzisiaj. strasznie mi się podobało. ale fakt, trzeba mieć mocne nerwy ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
dealthyhallows. żałosne...;l 29.01.10, 22:44 Ja nie wiem co tych ludzi opętało ?! ` może miał zawał albo wylew ? ` ja byłam na AVATAR i jakoś mam 100 razy większą depresję po obejrzeniu Księżyca w Nowiu. Idź na tego AVATARA!! Spokojnie zawału ani deprechy nie dostaniesz... Ludzie totalnie ogłupieli... Bożżż... AVATAR twórcą stanów depresyjnych... jakaś paranoja ;l Love. Vold- najwierniejsza służebnica Czarnego Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
olgx woooooooooooooooooooow 29.01.10, 22:50 byłam na nim i jednak nie wywołał u mnie depresji ani nic. Odpowiedz Link Zgłoś
lolisia_xdd Re: Szooook ! ! ! 29.01.10, 22:51 eh ... ja słyszałam że ludzie zabijali się bo myśleli że będą w świecie Avatara ;o Ja nawet nie wiem o co chodzi w tym filmie xD na twoim miejscu nie wiem co bym zrobiła ale chyba poszła do kina Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet Avatar - 4/10 29.01.10, 22:55 o jejq, straszne. poza tym, Avatar nie wpędził mnie w depresję, tylko w śmiech. Owszem, efekty specjalne na bardzo wysokim poziomie, no ale chwila - nie tylko to sie liczy w filmach. A fabuła? Muzyka? Scenariusz? Cała reszta? I jeśli jeszcze raz ktoś porówna Władcę Pierścieni do Avatara to skopię mu tyłek. Serio. Bo LOTR przerasta Avatara POD KAŻDYM WZGLĘDEM. A wiecie dlaczego? Bo on ma przesłanie. A Avatar to kolejna historia, zresztą, takie coś było w Pocahontas. Nic nowego, wg mnie nie ma się czym zachwycać. Avatarowi mogę dać 4/10 za efekty. Nic poza tym. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
annie__ Re: Szooook ! ! ! 29.01.10, 22:57 Ja bym poszła na twoim miejscu ; p Film cudny ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Szooook ! ! ! 29.01.10, 23:00 Ja byłam ostatnio na Avatarze i bardzo go polecam film jest świetny i jest dużo wrażeń. Ale zwruććie uwage na wiek tego mężczyzny! Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas hahahaxDDD 29.01.10, 23:01 buahahahxDDD Ja przed chwilą wróciłam z kina i mam się dobrze;pp Film jest megagigahiper zajebisty, więc nie zwlekajcie z obejrzeniem;] Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: Szooook ! ! ! 29.01.10, 23:01 to nie był żadnen horror czy cooś . ; // niemożliwe . ;| Odpowiedz Link Zgłoś
waniliowakawa Re: Szooook ! ! ! 29.01.10, 23:07 Ja byłam w kinie i nic takiego strasznego nie było. Więc śmiało mozesz obejzeć Odpowiedz Link Zgłoś
shut_up Re: Szooook ! ! ! 29.01.10, 23:16 podobno dużo ludzi, gdy wychodzili z kina po tym filmie, traciło chęć do życia i popełniało samobójstwo. mój brat mówił, że był smutny po tym filmie. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Szooook ! ! ! 29.01.10, 23:19 Ja byłam, nie powala,jakieś emocje może i wywołuje, ale jak dla mnie to do emocji takich jak w sztuce teatralnej to mu daleko. Idź. Ja zazdrościłam postacią niebieskiej skóry. Też chcę być niebieska! Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Szooook ! ! ! 29.01.10, 23:21 WTF? Nie mógł sobie ot tak umrzeć po oglądnięciu tego filmu -,- Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: Szooook ! ! ! 29.01.10, 23:25 Ja na tym filmie przysnęłam. Przetsań, to zwykły chwyt marketingowy. Albo lepiej rzeczywiśćie nie idź, bo ani się obejrzysz, a owiniesz sobie sznur wokół szyi stroń też od plakatów i zwiastunów! Zamknij się w domu i zasłoń okna! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś